NederlandReview

  Ervaringen HelloSpecial

  Wat vinden gebruikers van HelloSpecial van het kopen van producten of diensten via een online veilingplatform? Om de meningen van anderen te weten te komen kunt u hier ervaringen lezen van klanten die gebruik hebben gemaakt van het veilingaanbod van HelloSpecial, zodat u goed geïnformeerd bent voordat u besluit om ook een bod te plaatsen. Het mee doen aan een veiling kan interessant zijn, zeker wanneer het lukt om tegen een klein prijsje mooie producten te bemachtigen. Maar hoe werkt dat precies en zijn andere mensen te spreken over het aanbod van dit bedrijf? U leest het in de reviews.

  Over HelloSpecial

  HelloSpecial biedt een interactieve website waarop bedrijven hun producten of diensten door middel van een veiling aan de man kunnen brengen. HelloSpecial fungeert daarbij als een intermediair, die de consument en de aanbieder met elkaar verbindt. Wat HelloSpecial onderscheidt van andere online veilingen, is het feit dat er trendy en luxe producten geveild worden. U vindt hier dus geen outlet artikelen of producten uit een oude collectie, maar juist de meest nieuwe producten en luxueuze diensten, zoals vakanties, juwelen, games of elektronica.


  Een online veiling is toch iets heel anders dan een echt veilinghuis. Een filmpje over Veilinghuis De Zwaan in Amsterdam

  Diensten

  HelloSpecial biedt haar klanten de mogelijkheid om te bieden op een zeer divers aanbod van producten en diensten. Het gaat daarbij om de nieuwste producten, waaronder bijvoorbeeld smartphones. Op het online platform vindt u een scala aan producten.

  Voor de consument betekent dit dat u een dienst of product voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen, wanneer u beschikt over de juiste tactiek. Door slim te bieden of op de juiste momenten een tegenbod te doen, kunt u voor een kleine prijs de mooiste producten winnen. Ook voor aanbieders biedt HelloSpecial interessante mogelijkheden. Naast een platform waarop zij hun spullen kunnen verkopen, creëert HelloSpecial namelijk ook veel media-uitingen, wat veel exposure en dus naamsbekendheid oplevert voor de aanbieders op het platform.

  Hoe werkt de veiling

  Om als consument mee te kunnen bieden op de veiling van een bepaald product of dienst, moet u zich eerst registreren, zodat uw gegevens bekend zijn en de eventueel gewonnen producten ook direct naar u kunnen worden toe gezonden. Het aanmaken van een account doet u eenvoudig via de website. Na het inloggen kunt u alle veilingen bekijken en meebieden waar u maar wilt. U kunt elk bod verhogen met €1 of met €5. Wordt er nog een bod gedaan in de laatste twee minuten van de looptijd van de veiling, dan wordt de eindtijd met een aantal seconden verlengd, zodat andere bieders nog de kans krijgen om eventueel een tegenbod te kunnen doen.

  Op meerdere producten bieden

  Wanneer u eenmaal geregistreerd bent, staat het u vrij om op meerdere veilingen tegelijk te bieden. De prijzen zijn inclusief BTW, maar er komen wel nog veilingkosten bij. Deze kosten staan bij de veiling vermeld en hebben als doel om de bedrijfskosten van HelloSpecial te dekken. U kunt uw betaling via een beveiligde betaalomgeving doen, zoals iDEAL, Mr. Cash of creditcard.

  Klachten

  Wat als u een klacht heeft over de dienstverlening van HelloSpecial? U kunt uw klacht dan sturen naar de afdeling Klantenservice, waarvan u de contactgegevens op de website kunt vinden. U ontvangt dan een reactie binnen twee werkdagen. HelloSpecial staat ook open voor suggesties om de service te verbeteren, zodat het meedoen aan de veilingen voor alle partijen zo prettig mogelijk verloopt. Heeft u weleens mee gedaan aan een veiling via het online veilingplatform van HelloSpecial? Laat hier dan ook weten hoe dat u is bevallen.

  Lees de beoordelingen van echte klanten van HelloSpecial. Is deze veilingwebsite betrouwbaar? Zijn de deals echt? Wat is de levertijd? Reviews online!

  HelloSpecial
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HelloSpecial

  Uw beoordeling

  Super

  Ik heb op deze veilingsite al een paar koopjes aan de haak geslagen, voor een super prijs!

  Door: Johan26-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  gewonnen object

  Ik had een iPhone 6s "gewonnen". Betalen lukte niet. Ik heb het geannuleerd. Het eindbod viel tegen zeker bij Hello Special.

  Door: Peter01-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  je wordt belazerd

  hello special de vroegere veilingacties.nl . biedingen zijn geautomatiseerd. let maar eens op als je een bepaald product wilt. elke ander bod is van een ander persoon en nooit dezelfde naam die je tegen komt. dit alles op de prijzen op te schroeven. nog een tip. zoek eerst het product een op op internet om te kijken wat het product daadwerkelijk kost. prijs is altijd veel lager dan de adviesprijzen bij de veiling.

  Door: monica17-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Leuke aanbiedingen als niemand het ziet

  dat BIEDEN kan vanaf 1 euro betekent natuurlijk niet je alles kunt KOPEN voor 1 euro...

  Maar ik moet zeggen dat er wel leuke aanbiedingen te halen zijn hier. Vooral als je iets geks kiest, waar niet te veel op geboden wordt. Zoals een fotoshoot, dat vond ik zelf wel echt leuk.

  Heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan zie je eerder als er wat komt.

  Door: Najima04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  in de laatste minuut overboden

  Ik word telkens in de laatste minuut nog overboden, maar ik bied ook nooit echt hoog, want ik hoop dat ik echt eens iets win voor een euro ofzo haha.

  Maar een vriendin van mij had dus wel een keertje beet hier op deze veilingwebsite, dus het kan wel!

  Ik probeer het nog even. Zij zei dat je het op rare tijdstippen moet proberen, want dan zijn er minder mensen online!

  Door: Otto30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Lage prijzen, maar mindere kwaliteit

  De aanbiedingen die op VeilingActies.nl staan, zijn haast te mooi om waar te zijn. Er worden allerlei producten verkocht tegen een lage prijs. Het bestellen is simpel. Je kunt makkelijk zien hoe lang een veiling nog duurt. Enige nadeel is dat je voor het bieden een account aan moet maken. Service heb ik verder ook geen klachten over. Zoals ik al zei is de prijs behoorlijk laag, maar de kwaliteit van de producten laat in mijn ogen wel enigszins te wensen over. De producten die ik hier gekocht hebben zijn bijna allemaal al beschadigd. Indien je een goedkoop product zoekt dat je toch niet vaak gebruikt kun je hier prima kopen, maar ik zelf zou het niet zo snel weer doen.

  Door: Gerard B. 10-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is HelloSpecial een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over HelloSpecial. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HelloSpecial actief?

  HelloSpecial is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HelloSpecial gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.