NederlandReview

  Ervaringen Veepee

  Houd jij ook van online shoppen? Houd je ook van buitenkansjes en kan je daarbij ook zo genieten van het gevoel een prachtige deal gevonden te hebben? Dan ben je bij Veepee aan het juiste adres. De shopervaring die Veepee biedt, is dan ook helemaal anders dan bij andere webshops. Benieuwd waarom en daarbij ook benieuwd naar de beoordelingen van anderen? Lees dan zeker verder.

  Private shopping community: flashverkopen

  Veepee is een private shopping community die intussen zo'n vier miljoen leden telt. Hiermee zijn zij marktleider in de online flashverkopen binnen de Benelux.

  Elk lid van deze community kan dagelijks genieten van unieke flashverkopen van kwaliteitsvolle, bekende merken.

  Lid worden is gratis en biedt je toegang tot het ruime aanbod aan flashdeals in zowel het mode-, lifestyle-, àls reissegment. Hierbij kan je als lid van de private shopping community genieten van kortingen tot wel 70% zonder hierbij talloze pagina's te moeten afschuimen.

  ¡Os presentamos a #Veepee!

  In de praktijk

  In de praktijk betekent dit dat de website geen vast assortiment heeft, maar dagelijks andere merken in de kijker zet. Als lid krijg je dan ook geregeld mails die je updaten over welke verkopen er aankomen. Wanneer een merk een verkoop opent, staat deze zo'n 3 tot 5 dagen open. Binnen die termijn heb jij de tijd om de producten met de beste prijzen aan te schaffen. Na afloop van de verkoop worden de door jou gekochte artikelen bij de leverancier besteld waarna ze geleverd worden in het Veepee warehouse. Enkele dagen later ontvang jij jouw producten met hoge kortingen bij je thuis.

  Over Veepee

  Veepee is een bedrijf van Franse oorsprong dat eerder bekend was onder de benaming Vente-privee.com. De naamsverandering vond plaats op 1 januari 2019. Het bedrijf werd 30 januari 2001 opgericht door Jacques-Antoine Granjon wie alsook de functie van directeur opneemt. De site wordt gezien als de sterkst groeiende Belgische webshop, ondanks de steevast aanwezige verzend- en retourkosten. Zelf verwacht het bedrijf sterk internationaal door te groeien waardoor het nog meer merken en producten zal kunnen aanbieden aan zijn leden.

  Reviews

  Is jouw interesse in dit bedrijf ook gewekt maar weet je niet of je dit alles wel kan vertrouwen? Ben je bezorgd over verborgen kosten en/of de kwaliteit van de aangeboden diensten? Lees op deze site dan de beoordelingen van Veepee gebruikers zodat je met het volle vertrouwen kan genieten van de diensten die dit bedrijf je biedt. Heb je zelf al beroep gedaan op dit bedrijf? Laat dan zeker jouw eigen ervaringen achter in de reviews. Op deze manier kan ook jij anderen helpen die nog twijfelen over het al dan niet vertrouwen op deze webshop.

  Veepee
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  4.4
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Veepee

  Uw beoordeling

  Smartwatch

  Heel tevreden over mijn bestelling en de levering. Ging normaal pas geleverd kunnen worden na nieuwjaar maar werd op 24 december al geleverd zodat ik mijn cadeautjes die avond al kon geven.

  Door: Cindy29-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Christofle

  Net voor levering bericht gekregen dat de producent onvoldoende producten had en ik mijn bestelling dus niet kreeg. Zeer vervelend: dit was een geschenk voor een huwelijksverjaardag. Snel een ander cadeau kopen zit er niet in: de winkels zijn toe door covid. De site zou minstens vooraf moeten controleren hoeveel stuks er kunnen aangeboden worden en er ook niet meer aanbieden!

  Door: Maura maj06-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Niets

  Please stop sending e-mails every bloody day. Abusive.

  Door: Joost Peeters11-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Collistar

  Tot heden niets ontvangen zou het product volgend mijm status van bestelling al lang binnen moeten hebben. Geen enkel manier contact te krijgen met het bedrijf . TNT heeft niets ontvangen. Absoluut geen aanrader koop hier nooit meer iets.

  Door: Ilse aarts28-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schoenen twinset

  Bestelling kapot ontvangen contact met klantenservice lukt niet, krijg een robot die de woorden klacht en klantenservice niet kent!
  Alles retour gestuurd kosten 6.95 voor leveren en 6.95 voor retour, geen aanrader Veepee, laat he geld liever bij betrouwbare webshops achter

  Door: joyce vd hoeven24-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Ik wil niets kopen maar onterechte bestelling annuleren

  Herroepingsformulier dezelfde dag gemaild maar doen ze niets mee. Totaal onbereikbaar dus riekt naar oplichtingspraktijken. Een gerenommeerd bedrijf is bereikbaar. Veepee niet!!!

  Door: Lisa29-05-2020
  Gerriette27-06-2020

  Ik ben al jaren klant bij Veepee en heb altijd goede ervaringen opgedaan bij deze webshop. Ik moet wel zeggen, dat na de verandering van Vente Exclusive in Veepee er wel het nodige is veranderd. De service en betrouwbaarheid qua levereranties zijn beduidend minder geworden. In heb op 21 mei jl. een bestelling geplaatst. Deze zou tussen 9 en 19 juni worden geleverd. Tot op heden niets vernomen over deze bestelling ondanks 2 naar de klantenservice gestuurde mailtjes, waar ik überhaupt geen reactie op heb gekregen. Ik ben dit niet gewend. Heel erg jammer, want nu weet je niet waar je aan toe bent, terwijl je al meer dan een maand geleden hebt betaald.

  Ilse28-08-2020

  Ik heb bij veepee collistar producten besteld deze zijn tot heden nog niet geleverd terwijl de status zegt dat het product verzonden is. TNT post heeft het pakketje tot nu toe nog niet ontvangen. Probeer contact te krijgen met Veepee op geen enkele manier lukt dit. Wat een waardeloos bedrijf. Advies trap er niet in oplichters.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Veepee een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Veepee. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Veepee actief?

  Veepee is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Veepee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.