NederlandReview

  Ervaringen Vava lifestyle-onderzoek

  Er zijn veel mensen die graag hun mening geven. Als jij daar één van bent, dan kun je je inschrijven voor een onderzoekswebsite zoals Vava Llfestyle-onderzoek. Maar wat zal het meedoen aan hun enquêtes inhouden? Wat voor een soort vragenlijsten zul je allemaal moeten invullen? Zal het makkelijk zijn de vragenlijst van zo’n onderzoek in te vullen? Hoeveel persoonlijke informatie zullen ze van je nodig hebben? Zal je wel echt je mening kwijt kunnen of moet je kiezen uit bepaalde antwoorden die al vast staan zodat jouw antwoord er nooit tussen staat? En zal de klantenservice van Vava Llfestyle-onderzoek je wel helpen als je tegen problemen aanloopt? Hierop kunnen alleen mensen die al eens aan een onderzoek van Vava Llfestyle-onderzoek hebben meegedaan je antwoord op geven/ Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat zij van Vava Llfestyle-onderzoek vinden. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen zullen je een goed beeld van Vava Llfestyle-onderzoek geven voordat je een enquête invult.

  Over Vava Llfestyle-onderzoek
  Vava Llfestyle-onderzoek is een website die allemaal onderzoeken op hun website plaatst. Vava staat voor de Verenigde Aanbieders van A-merken. Zij plaatsen dus allemaal onderzoeken, enquêtes en vragenlijsten op de website. De bedoeling daarvan is dat jij aan een onderzoek mee kan doen. Er zijn allerlei soorten onderzoeken waar je aan kunt meedoen. Zo zijn er onderzoeken over het welzijn van huisdieren of de manier waarop jij boodschappen doet. Ook vragenlijsten over energie, maandelijkse lasten en gezondheid zijn er op de website te vinden. Het meedoen aan zo’n onderzoek doe je natuurlijk niet voor niets. Je kunt hiermee leuke prijzen winnen. Voorbeelden zijn een huisdieren waardebon ter waarde van €450, een elektrische fiets, een barbecue, een Pathé Thuis cadeaucode, een Thuisbezorgd.nl kortingscode, een Sauna Cadeaubon of een jaar gratis boodschappen. Een van de prijzen is zelfs dat ze een jaar lang al je vaste lasten betalen. Wel moet je het onderzoek waar je aan meedoet zorgvuldig kiezen. Je mag namelijk maar één keer in de 4 jaar meedoen.


  En hoe maak je nou zelf een goede vragenlijst?

  Diensten van Vava Llfestyle-onderzoek
  Om deel te kunnen nemen aan een onderzoek van Vava Llfestyle-onderzoek moet je eerst een account aanmaken. Hiervoor willen ze graag wat persoonlijke gegevens van je weten zoals je naam, adres en leeftijd. Je moet namelijk ouder zijn dan 18 jaar om deel te mogen nemen. Ze beloven wel dat ze je gegevens niet zullen gebruiken voor het versturen van reclame of andere vervelende berichten. Ze willen alleen je gegevens zodat je kunnen controleren of je al eerder aan een onderzoek hebt meegedaan. Verder is er nog de Vava Llfestyle-onderzoek klantenservice die voor je klaarstaat als je ergens niet helemaal uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Vava Llfestyle-onderzoek
  Als jij wel eens hebt meegedaan aan een onderzoek van Vava Llfestyle-onderzoek zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring met deze website. Hoe duidelijk waren die vragen uit de enquête precies? Deed je er lang over om de vragenlijst in te vullen? En hoe behandelde de klantenservice van Vava Llfestyle-onderzoek je toen je ze om hulp vroeg? Schrijf een Vava Llfestyle-onderzoek review en laat ons weten wat jij van Vava Llfestyle-onderzoek vindt.

  Vava lifestyle-onderzoek
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Shady

  Marijke22-03-2019

  Ik vind het een beetje raar dat ze eerst je exacte adres willen weten, en vervolgens willen weten welke waardevolle spullen jij in huis hebt..

  Vertrouw het niet!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Vava lifestyle-onderzoek

  Uw beoordeling