Ervaringen Udemy

Ben je leergierig? Hou je ervan om nieuwe onderwerpen te ontdekken? Of wil je graag je vaardigheden in een bepaald vak verbeteren? Heb je geen tijd om fulltime te studeren? En leer je graag op je eigen tempo? Misschien is Udemy dan wel iets voor jou. Wat vinden consumenten van Udemy? Zijn de cursussen makkelijk te volgen? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? En zijn ze tevreden met hun instructeur? Lees het hier bij NederlandReview!

Over Udemy

Udemy is een platform waar mensen wereldwijd gebruik van kunnen maken om een bepaalde vaardigheid te leren. Met 42.000 instructeurs en 100.000 cursussen beschikbaar in 50+ talen, is Udemy naar eigen zeggen de grootste speler op de markt. Op Udemy kun je als student over elk onderwerp leren, waar en wanneer je wilt. Dit doe je in drie stappen: ontdek alle onderwerpen die ze aanbieden, zoek de instructeur die bij je past en leer vervolgens in je eigen tempo. Ze bieden onder andere categorieën aan als software ontwikkeling, IT en software, marketing, fotografie, design, persoonlijke ontwikkeling en muziek. Ook kun je een soort test maken, waarna je op basis daarvan gepersonaliseerde aanbevelingen krijgt.

Niet alleen kun je zelf cursussen volgen, maar kun je ook een pagina maken voor je hele bedrijf. Zo krijgt jouw bedrijf toegang tot meer dan 3000 cursussen en kun je je eigen cursusplan opstellen.

Ook is het mogelijk om jezelf aan te melden als docent. Met de tools van Udemy kun je je eigen cursussen online zetten. Zodra een student je cursus aanschaft, wordt je maandelijks betaald via PayPal of Payoneer.

Hoe is Udemy precies ontstaan? Bekijk deze video!

Diensten Udemy

Heb jij een leuke cursus gevonden die je graag zou willen volgen? Dan wordt ’t tijd om te gaan bestellen. Op heel veel cursussen zitten er vaak fikse kortingen, soms wel tot 90%. Natuurlijk verschilt elke cursus van prijs, dus let daar wel goed op.

Ben je benieuwd naar wat Udemy nog meer te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op hun blog. Hierop posten ze allerlei nieuwtjes, informatie, acties en tips & tricks. Ook kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief om te allen tijde op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen.

Vragen en klachten bij Udemy

Heb je vragen over de cursussen of iets anders? Bekijk dan eerst even de FAQ-pagina. Als je vraag hier niet tussen staat of als je een klacht hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan je doen door gebruik te maken van het contactformulier of door je instructeur zelf een berichtje te sturen.

Heb jij al ervaring met de cursussen van Udemy?

Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Hoe lang doe jij over je cursus? Gaat het je gemakkelijk af? Heb je het gevoel dat je er wat aan hebt? Laat het ons weten!

Ook als je er nog geen ervaring mee hebt, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven zoals deze en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Tóch besloten je cursus bij Udemy te volgen? Wees dan niet bang om zelf ook een review achter te laten!

Udemy
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Udemy

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)