NederlandReview

    Ervaringen Topdoek.nl

    Je foto op canvas kan een echte eyecatcher zijn in je huiskamer of slaapkamer. Iedere keer als je de mooie, uitvergrote foto ziet beleef je het moment even opnieuw. Maar waar kun je nou het beste een foto op canvas laten printen? Één winkel die deze dienst aanbiedt is Topdoek.nl. Maar wat voor kwaliteit canvas foto’s zullen ze leveren? Zal je foto op hun canvas wel goed tot zijn recht komen? Welke opties zal deze winkel je geven? Zal het lang duren voor de foto geprint en bezorgd is door de bezorgservice van Topdoek.nl? En wat voor klantenservice kun je an Topdoek.nl verwachten als je canvas print toch niet is geworden wat je ervan had verwacht? De enige mensen die je hier meer over kunnen vertellen zijn de mensen die al eens een canvas bij Topdoek.nl hebben besteld. Lees hun reviews om erachter te komen of zij tevreden zijn over hun eindresultaat. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je hepen de beslissing te nemen zelf een foto op te sturen of niet.

    Over Topdoek.nl

    Topdoek.nl is een bedrijf dat canvas fotoprints aanbiedt. Ze bieden aan om je foto af te drukken op een canvas doek. Ze garanderen zelfs de laatste prijs. Er zijn verschillende mogelijkheden als je besluit je foto af te laten drukken door Topdoek.nl. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een framedikte kiezen. Andere opties gaan over de manier waarop je je foto wilt laten afdrukken. Zo kan een foto afgedrukt worden als zwart-wit foto. Je kunt de foto ook het effect geven van een foto uit de oude doos. Daarnaast is het mogelijk een panoramafoto op canvas te laten afdrukken. Als er meerdere foto’s zijn die je erg mooi vindt, dan kun je kiezen voor een fotocollage. Dus zoek je mooiste familiefoto, trouwfoto, kunst, gezinsfoto of wereldkaart op en laat hem afdrukken op canvas. Maar misschien ben je wel helemaal niet zo’n fan van canvas. In dat geval zijn er ook nog andere opties. Je kunt de foto namelijk ook af laten drukken op forex, glas, aluminium, hout, textiel, posterformaat of een wandkleed. De keuze is aan jou.


    Je kunt het natuurlijk ook eens zelf proberen.

    Diensten van Topdoek.nl

    Zoals hierboven vermeldt biedt Topdoek.nl dus aan om je foto op canvas af te drukken. Je kunt je foto laten afdrukken door hem te uploaden op de website van Topdoek.nl. Vervolgens plaats je dan je bestelling en maak je de betaling rond. dan is het een kwestie van afwachten tot de bezorgservice van Topdoek.nl aankomt met het eindresultaat. Natuurlijk heeft Topdoek.nl ook een klantenserviceafdeling om klanten te helpen die met een vraag zitten.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Topdoek.nl

    Heb je zelf wel eens een foto door Topdoek.nl laten afdrukken? dan willen wij graag meer weten over jouw ervaring met Topdoek.nl. Is het eindproduct mooi geworden? Hoe lang duurde het voor de canvas foto of foto op hout bezorgd werd? Is de forexfoto zo geworden als je gedacht had? En wat voor een klantenservice kan je van Topdoek.nl verwachten als je bij ze komt met een probleem? Schrijf een review en vertel ons alles over deze aanbieder van canvas fotoprints.

    Topdoek.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    7.6
    70% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.6
    Service
    rating
    6.8
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    6.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tuinposter met buizenframe

    Op 6 mei besteld (volgens website bestel je nog tot 8 mei Op tijd om het voor Moederdag in huis te hebben). Doek komt 2 dagen na Moederdag binnen zonder frame. Dat komt nog eens 2 dagen later pas binnen, maar is vervolgens niet compleet want de hoeken en spinhaken missen.
    Weer gemaild, antwoord is dat het zo snel mogelijk nageleverd wordt, na 6 dagen nog niet binnen. Nog maar eens gemaild, wordt aangegeven dat het begin volgende week komt, dat is dus 10 dagen na mijn eerste melding.
    Nergens komt een keer een excuus of begrip, terwijl er inmiddels 3 verschillende namen onder de mailtjes heeft gestaan en ik (ervan uitgaande dat het restant daadwerkelijk na het werken binnen komt) 3 weken heb moeten wachten op mijn bestelling die eigenlijk na 3 dagen binnen had moeten zijn.
    Het plaatsen van een bestelling en de prijs zijn dus oké, maar de levering en service zijn echt waardeloos.

    Door: Goedhart 21-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Canvas

    De canvas is mooi, maar je kunt beter niet bij dit bedrijf bestellen. Ik doe het nooit meer! Ze laten n.l door DHL bezorgen . DHL zakelijk wel te verstaan. Wat is het verschil, zult u denken. Zal ik u zeggen. U krijgt een mail dat ze tussen 8 u en 18 u kommen. Jawel, u mag de hele dag wachten. Als het 18.00 u is geweest en de bezorger is nog niet klaar, stopt hij gewoon et afleveren en op uw track&trace staat dan dat u niet thuis was. Dat ging zo bij mij op dag 1 en op dag 2. Vandaag, dag 3, rond het middaguur, kwam hij eindelijk. Toen ik aan de bezorger vroeg waarom ik op de track&trace gezet word en ze dan vervolgens niet komen, andwoordde hij - al weglopend en met een grote mond- je hebt hem nou toch? Kijk , daar kan topdoek niets aan doen. Dat begrijp ik ook. Maar dat ze zulke koeriers kiezen, neem ik hen kwalijk.

    Door: Ellen. 08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    foto van mijn paard op canvas

    een vergroting die veel te groot is voor de bestelde maat doek. Een paard zonder oren en een halve neus. Ik zou datzelf zo gedaan hebben. Geen idee, heb alleen de betreffende foto aangeleverd. Ook nog extra betaald voor eventuele correcties.
    Op mails wordt niet gereageerd.
    Ik wil mijn geld terug, 40.81 minus de verzendkosten.
    Zij leveren een wanproduct !
    Nooit meer !!

    Door: Femma Verhorst 01-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Foto met lijst

    Foto op canvas met lijst. Foto is niet geheel op doek afgedrukt. Wordt geleverd zonder lijst. Nadat ik reclameer wordt gezegd dat het geheel mijn eigen schuld is omdat ik de afbeelding heb goedgekeurd bij bestelling wat niet zo is. Immers ik ging ervan uit dat een bedrijf zoals topdoek dit goed uitvoert. Vervolgens komt de lijst een week later. Een slechte kwaliteit die ik dan ook retour stuur.
    Geen zaken meer met dit bedrijf. Herinnering op linnen veel beter

    Door: yolande hoogesteger 28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Canvas doek

    Snelle en nette levering
    Top service

    Door: Ilonka 30-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Canvas fotodoek van 1.20

    Mooi canvasdoek,goede kwaliteit en snelle leveing

    Door: M.Waasdorp 13-03-2020
    Nick 21-03-2020

    Foto op canvas Geweldige service bij Topdoek.nl Foto besteld op canvas. Snelle levering en goede kwaliteit. Alleen bleek het ophangsysteem niet compleet. 's middags gebeld, de volgende ochtend (zaterdag) nieuwe set bij de post. Super.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Foto op canvas

    Uitermate slechte ervaring: canvasdoek besteld, voordat het bezorgd werd, krijg ik een bericht van DHL dat het beschadigd is, dus retour afzender.
    Vervolgens een bericht van Topdoek: we gaan kijken of we het kunnen repareren??
    Waarom, ik bestel toch een nieuw product, geen occasion.
    Overigens zijn ze er ook nog voor verzekerd.
    Jammer want ze zijn zeker niet duur maar de service is bijzonder slecht!

    Door: Andre 28-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Foto op canvas

    Helemaal top bij Topdoek.nl.
    Mooi geworden. Voor weinig geld goede kwaliteit. Ik ben blij!

    Door: Jose 14-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    canvasfoto

    Levering was snel en de foto heel mooi.
    Misten een paar klemmen, maar na contact werden ze snel nageleverd. Top!

    Door: Henk 07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Foto op canvas zwart /wit


    Heel mooi geworden, foto is vergroot naar 70 x 50 cm
    Originele foto is meer dan 35 jaar oud, maar de vergroting is erg mooi geworden !

    Door: Marjo 18-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Canvasdoek

    Mooie canvas en betere kwaliteit dan is had verwacht.

    Levering was niet binnen de 3 werkdagen. Maar alsnog best snel binnen.

    Er zitten kleine beschadigingen op de rand van het doek, waarschijnlijk door het vervoeren.

    Door: T De kok 18-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Canvasdoek

    Goede kwaliteit!

    Door: Jeannette 23-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Canvassen met ‘ophangsysteem’

    Canvassen zijn leuk en netjes gemaakt. Maar ik had wel wat meer verwacht van het hele ophangsysteem. Voor een paar (goedkopere en uitstraling slechter dan) AliExpress plastic/schroefjes betaal je dan €3,67. Dat kan goedkoper

    Volgende keer zonder ophangsysteem en gewoon bij action of dergelijk haakjes/schroeven kopen

    Door: R. Vermaas 24-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Canvas

    Goede service.
    Canvas ziet er prima uit
    Levering snel

    Totaal plaatje prima

    Door: Abcd 30-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Foto op canvas

    Zeer wazige foto’s op canvas ontvangen, snap niet dat ze deze de deur uit durven doen. Vervolgens wel het geld terug gekregen.

    Door: Silke Horst 14-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Foto op canvas

    Na 2 werkdagen in huis. De foto is heel duidelijk geworden, erg blij met het resultaat.

    Door: Kelly 12-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tuinposter van 170 X 210

    Begin juni 2019 heb ik een tuinposter besteld, waarbij ik gebruik heb gemaakt van een zelfgemaakte vakantiefoto.
    Bij de bestelling aangegeven dat ik de foto gecontroleerd wil hebben omdat ik niet weet of de foto scherp genoeg is om af te drukken op poster formaat.
    Na een aantal dagen werd de poster bezorgd en bleek de poster erg wazig te zijn. De foto bleek niet voldoende scherp te zijn om af te drukken op posterformaat en dat is door Topdoek.nl niet gecontroleerd.
    Via de mail contact opgenomen met Topdoek.nl en de situatie uitgelegd en dat ik niet tevreden was met het geleverde resultaat.
    Kreeg snel bericht terug en Topdoek.nl gaf toe de foto niet gecontroleerd te hebben en bood mij direct aan om een nieuwe foto op te sturen en deze zou dan worden gecontroleerd en zonder extra kosten worden geprint en opgestuurd.
    Het resultaat is nu prachtig.

    Kortom,

    ** Ik ben zeer te spreken over de service van Topdoek.nl
    ** Topdoek.nl lost de gemaakte fouten snel en accuraat op
    ** Medewerkers van Topdoek.nl zijn vriendelijk en reageren snel op
    mailtjes.
    ** Ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken van Topdoek.nl

    Door: Kees Boomars 12-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Problemen goed opgelost

    Vingervegen op donkere rand van de afbeelding, slijtplekken van bubblewrap die tijdens transport het doek raakt en slecht ingespannen.
    Zonder problemen werd er een nieuwe afdruk aangeboden. Ook hierop helaas wederom vingervegen die waarschijnlijk ontstaan tijdens het inspannen op het frame, en bovendien weer zichtbare schade ontstaan tijdens transport.

    Een derde poging werd aangeboden, maar aangezien het een cadeau betrof begon de tijd te dringen, dus ik heb dit aanbod afgeslagen.

    Aankoopbedrag komt retour.

    Conclusie: Het kan allemaal veel beter, maar ze doen hun uiterste best om problemen op te lossen.

    Telefonisch niet bereikbaar

    Door: van der Werf 04-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    baklijst wordt los verstuurd

    je krijgt de baklijst en canvas apart thuis gestuurd, die je dan zelf in elkaar moet schroeven.... en dat gaat dus niet makkelijk (hout gaat splijten, de lijst is best hard)

    Door: Leontine 23-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Bedroevend.

    Op de website staat verzending binnen 3 werkdagen, in de mail die je krijgt na bestelling staat 5 werkdagen. Na 6 werkdagen wachten een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ze gaan verzenden. Na 3 werkdagen nog geen reactie hierop. Telefonisch niet bereikbaar, een bandje dat ze gesloten zijn (op donderdag middag 14:00?) zie openingsuren op de website, wel ze zouden open moeten zijn.
    Ik heb voor ruim 150 euro bestelt, wel spijt. Verwacht namelijk niks minder dan een faillissement.

    Door: Marcel 23-08-2018
    Leroy 08-01-2020

    Heb je inmiddels wel je bestelling, ik heb 2 januari besteld en krijg rare mails terug, niet geloofwaardig.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Topdoek.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Topdoek.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 20 ervaringen geplaatst over Topdoek.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Topdoek.nl actief?

    Topdoek.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Foto en Canvas

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Topdoek.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.