NederlandReview

    Ervaringen Topbloemen

    Lees het! Lees wat anderen zeggen over deze organisatie. Je zal er geen spijt van krijgen. Je kunt nu namelijk ontdekken wat anderen zeggen over hun. Je zal een eerlijk verhaal lezen. Geen verkoopverhaal. Kies ervoor om sneller een goed en eerlijk beeld te krijgen van een organisatie. Met de hulp van NederlandReview.nl wordt het allemaal mogelijk.

    Over Topbloemen.nl

    Wie houdt er nu niet van een bloemetje? Het is heerlijk om te krijgen. Ook is het leuk om het van tijd tot tijd weg te geven. Bij een verjaardag, een jubileum of gewoon wanneer het jou leuk lijkt om iemand te verrassen. Er zijn zoveel momenten om een bloemetje weg te geven. Wacht hier niet te lang mee. Doe het gewoon. Via Topbloemen.nl is het mogelijk om dit snel en goed te doen. Er zijn mogelijkheden om zo een leuke tijd te hebben en om volop te genieten van de verse bloemen welke ze versturen. Ook is het natuurlijk fijn om een telefoontje te krijgen wanneer mensen jou bedanken.

    Diensten van Topbloemen

    Het gaat hier natuurlijk vooral om het versturen van een bloemetje. Er is echter nog vee meer. Het is slim om de site te bezoeken om zo te zien wat er allemaal mogelijk is. Wacht niet langer en doe het nu! Direct.


    Hoe pijnlijk het kan zijn als je vergeet een bosje bloemen te bestellen: Toren C laat het zien.

    Klachten, complimenten en tips voor jou over Topbloemen.nl

    Het doet hun keer op keer weer pijn. Ook maakt het ze keer op keer weer gelukkig. Het ontvangen van een klacht is natuurlijk niet leuk. Het is echter wel een manier om jouw bedrijfsvoering beter te maken. Wanneer je de service afdeling van deze organisatie kent dan weet je, dat ze het hun pijn doet en gelukkig maakt. Het is echter essentieel om niet je oren, je mond of je ogen te sluiten wanneer er iets misgaat. Onderneem actie en start met het uitvoeren van verbeteringen. Hierdoor krijg je nog meer tevreden klanten en kun je van een ontevreden klant een happy klant maken.

    Wat zijn jouw ervaringen over Topbloemen?

    Wat vind jij van hun? Ben jij een klant bij Topbloemen? Dan is het natuurlijk belangrijk om jouw mening met anderen te delen. Je kunt dit doen door op je Facebook pagina een verhaal te vertellen. Het is echter ook mogelijk om dit op onze site NederlandReview.nl te doen. Je bereikt een groter publiek en meer mensen zullen je dankbaar zijn voor je hulp.

    Lees de reviews en weet wat je krijgt als je een bosje bloemen bestelt bij Topbloemen.nl! Hoe beoordelen klanten hun boeketten? Hoe snel bezorgen ze?

    Topbloemen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    4,4
    15% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,2
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    3,8
    Leveren
    rating
    3,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Topbloemen

    Ik had extra grote boeket besteld 35 euro voor betaald totaal. Kreeg waardeloze boeket. als ik zelf gekocht had bij de bloemist was mischien 10 tot 15 euro kwijt. Ik weet dat ik niet meer ga bestellen bij topbloemen.

    Door: R. 02-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Boeket

    Een boeket besteld en aangevinkd dat ik graag zou willen dat de bloemen dezelfde dag geleverd zouden worden. Extra betaald voor deze service. Bloemen kwamen 3 dagen na heel wat bellen en mailen aan. Ik krijg alleen mijn extra gemaakte kosten voor bezorgen op dezelfde dag niet terug. Triest. Ik heb nu betaald voor iets wat ik niet kreeg en kan naar mijn geld fluiten.

    Door: Suzana 03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Boeket bloemen

    Boeket bloemen besteld ivm plotseling overlijden. Extra betaald om zeker dezelfde dag geleverd te kunnen worden. Kreeg s avonds een mail dat boeket de volgende dag meegenomen wordt omdat ze een adres in de buurt hebben! Onacceptabel gezien de droevige omstandigheden en hiervoor extra betaald

    Door: Mvanbussl 15-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Boeket ontvangen

    Eigenlijk nog geen 1 ster waard.
    Voor de zoveelste keer via dit bedrijf een boeket ontvangen, geleverd door Lek Bloemenservice uit de Kwakel.
    Uiteraard is met name dit laatste bedrijf verantwoordelijk voor de kwaliteit (uitermate slecht), maar als organisatie zul je je deelnemers wel op niveau moeten houden.
    Ik heb al meerdere malen bloemen via Lek Bloemenservice ontvangen en eigenlijk altijd slechte kwaliteit.
    Snap ik ook wel want als ontvanger kun je er niet zo veel mee.
    Klagen is erg lastig als ontvanger en om nu bij de gever te gaan klagen is ook niet iets wat je makkelijk doet.

    Door: Peter Vooges 28-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Slechte ervaring

    Heb zelf contact op moeten nemen met Topbloemen of het boeket was afgeleverd op zaterdag 13 april jl.
    Van een bedrijf als deze verwacht ik proffesionaliteit als het gaat om vraag- en antwoord bij de klantenservice. Boeket met vaas viel ook tegen. Volgende keer breng ik zelf wel een boeket langs. Voor ons geen Topbloemen meer.

    Door: Voorburg 29-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Waardeloos

    Waardeloos. Op tijd bloemen en kadootje besteld voor iemand die vandaag (14feb) 80 jaar werd. Nog speciaal gevraagd of het in de ochtend bezorgd kon worden maar het is gewoon helemaal niet bezorgd. Echt onacceptabel. Dit is al de 2de keer dat het misgaat met topbloemen. Vorig jaar werden de bloemen in de avond bezorgd ipv ons specifieke verzoek in de ochtend. Maar nu is er helemaal niks bezorgd en ook geen bericht van topbloemen . Zou ze nooit meer gebruiken. Echt onbetrouwbaar

    Door: Anoniem 14-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Topbloemen slecht

    Al enkele malen bloemen via Topbloemen ontvangen via het werk, maar de boeketten staan er na enkele dagen al treurig bij, het is heel veel groenblad en maar enkele bloemen, lijkt echt niet op de boeketten die op de site staan. Ook is er een keer een boeket bezorgd toen we een weekend weg waren, bloemen waren gewoon achterom in de tuin onder de overkapping gezet. Alleen de luxe bezorgtas is mooi en praktisch,

    Door: M v Oversteeg 29-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Schandalig

    Heb een xl boeket met vaas en ballon gekocht. Moest 32 euro betalen met bezorgkosten erbij. Ben vandaag gaan kijken is het 1 klein bosje tulpen van 3,50 met een klein vaasje van 3,00 en ballon. Als ik het zelf bij de bloemist had gekocht was ik 10 euro kwijt geweest. Oplichters

    Door: C van de wardt 15-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Schandalig

    Heb een xl boeket met vaas en ballon gekocht. Moest 32 euro betalen met bezorgkosten erbij. Ben vandaag gaan kijken is het 1 klein bosje tulpen van 3,50 met een klein vaasje van 3,00 en ballon. Als ik het zelf bij de bloemist had gekocht was ik 10 euro kwijt geweest. Oplichters

    Door: C van de wardt 15-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Slechte kwaliteit rozen

    Wat een superslecht bedrijf. Ze sturen rotzooi naar je op. Bloemen met kapotte bladeren, aangevreten boeket door rupsen. Gewoon te slecht voor woorden. En wat bieden ze je aan een waardebon, alsof ik daar ooit nog een boeket ga bestellen. Ongelooflijk.

    Door: Erik 08-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    WAARDELOOS

    Belachelijk klein boeket voor die prijs, bovendien met oude bloemen, daarvoor in de plaats krijg je een leuk filmpje dat boeket bezorgd is. Maar het is uiteindelijk het boeket waarom het draait he

    Door: I 02-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Verlept bosje

    Beetje jammer dit. Compleet verlept bosje mogen ontvangen...dat is toch niet echt een cadeau op die manier. Wat wel sjiek was toen wanneer we de klacht hadden neergelegd met fotos en alles, kregen we een veel grotere bos uiteindelijk en stond wel goed in bloei. Dus jammer, maar wel goed opgelost.

    Door: V. straten 05-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5
    rating

    Mooie, volle bos voor goede prijs

    Om een kennis aan de andere kant te verrassen met een bloemetje, heb ik eens een boeket besteld bij Topbloemen. Had er zelf geen ervaring mee, maar las dat anderen er behoorlijk positief over waren. Heb het dus ook geprobeerd en het is inderdaad de moeite waard. De bloemen werden keurig thuis afgeleverd en mijn vriendin was er heel erg blij mee. Kreeg direct een berichtje van haar met een fotootje. Moet zeggen dat de bos er heel mooi uit zag. Er zaten veel bloemen in en dan had ik eerlijk gezegd niet verwacht voor de prijs die ik betaald heb.

    Door: Petra Euvel 16-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over Topbloemen

    Uw beoordeling