NederlandReview

    Ervaringen TOMTOP

    Sinds het internet bestaat en voor vrijwel iedereen bereikbaar is geworden, profiteren wij daar met zijn allen van, omdat je nu producten uit andere landen tegen lagere prijzen kunt kopen. Eén van de grote aanbieders uit China die vele artikelen verkoopt die je dagelijks gebruikt is TOMTOP. Hier bij NederlandReview lees je wat anderen vinden van deze webshop.

    Over TOMTOP


    In 2004 werd Tomtop.com opgericht. Het is een webshop afkomstig uit China die velerlei artikelen verkoopt die voornamelijk bedoeld zijn voor dagelijks gebruik. Denk hierbij aan kleding, gereedschap, videogames, huis- en tuinartikelen, fietsen, vishengels etc. Van alles wat dus en het aanbod wordt steeds verder uitgebreid, tegen scherpe prijzen. Sinds 2006 is TOMTOP ‘Gold supplier’ geworden van Alibaba. Dit certificaat wordt alleen aan bedrijven gegeven die gecontroleerd en geverifieerd zijn door de onafhankelijke partij ACS.


    Shoppen in China

    Diensten


    Op de website van TOMTOP valt meteen op dat de gehele winkel in het Engels is opgesteld. Ze leveren wel naar Nederland, maar je kunt er niet voor kiezen om de taal in het Nederlands in te stellen. Je kunt wel bovenin naast de NL vlag instellen in welke munteenheid je de prijzen wilt bekijken. Daar kun je ook voor Euro kiezen, wel zo duidelijk toch? De categorieën met producten die ze aanbieden zijn:

    • Cellphone & Accessories
    • Cameras & Photo Accessories
    • Toys & Hobbies
    • Smart Device & Safety
    • Sports & Outdoor
    • Apparel & Jewelry
    • Computer & Stationery
    • Video & Audio
    • Home & Garden
    • Health & Beauty
    • Car Accessories
    • Test Equipment & Tools

    Als je moeite hebt met de Engelse taal, hoeft het niet heel moeilijk te zijn, kijk gewoon eens rond in de verschillende categorieën, dan zie je vanzelf om welke producten het gaat.

    Levering en betaling


    Wanneer je wilt dat een bestelling binnen 3 tot 8 dagen geleverd wordt, dan kun je ervoor kiezen om links bovenaan naar de Local Warehouses te gaan, en daar te klikken op Germany Warehouse. De goederen worden dan vanuit Duitsland geleverd, de keuze is echter wel beperkter. De normale verzendtijd van de bestelling vanaf China naar Nederland is 7 tot 15 dagen. Bij producten waar Free Shipping bij staat is het verzenden gratis. Anders komen er wel verzendkosten bij, de hoogte hiervan hangt af van het type product en dergelijke. Je kunt je bestelling betalen onder andere met Paypal of je Creditcard betalen.

    Klachten


    Bij TOMTOP kun je gebruik maken van de 14 dagen bedenktijd, waarbinnen je een product zonder redenen terug mag sturen. Elk product heeft een specifieke garantieperiode, als het binnen die periode gebreken vertoont, dan kun je dit duidelijk maken aan TOMTOP door foto’s en dergelijke van het defecte item te sturen, waarbij het gebrek duidelijk wordt. Je krijgt dan meestal je geld terug of een nieuw product. Soms moet het artikel teruggezonden worden voor een gratis reparatie service of vervanging.

    Wat is jouw ervaring met TOMTOP?


    Ben jij een vaste klant van TOMTOP en bestel je vaak bij hen omdat de producten van goede kwaliteit en lekker goedkoop zijn? Vertel het ons dan! Ook wanneer je ervaringen wat minder positief zijn horen wij van NederlandReview graag jouw mening, hiermee kun je anderen helpen om een goede keuze te maken uit het enorme aanbod webshops dat er te vinden is.

    Wat ervaren de klanten van TOMTOP, worden bestellingen binnen een acceptabele tijd geleverd en zijn de producten die zij verkopen van goede kwaliteit?

    TOMTOP
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    2.8
    9% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    2.8
    Service
    rating
    2
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over TOMTOP

    Uw beoordeling

    3D-printer

    3D printer gekocht met defect. Micro-SD kaartlezer doet het niet.
    Heel vervelend maar ook weer niet zo dat ik de printer er voo rwil terug sturen.
    Op meerdere mails met nette voorstellen voor een oplossing heb ik NUL respons gekregen. Gelukkig heb ik de printer niet teruggestuurd. Dan had behalve geen antwoord ook geen printer gehad en geld terug geloof ik pas als ik het zie. Daar waag ik het nu zeker niet op.

    Door: G. van 't Riet09-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Radio

    Een radio besteld, 4 maanden later nog niet geleverd, zeggen ze (we kunnen je 5 euro terug geven) dit was een radio van 120,- inmiddels 2 jaar later geen 5,- en geen radio
    Koop hier absoluut niet !!

    Door: Twan Jaarsveld08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    AA20K29N3833-L6HPBI air quality analyser.

    air quality analyser
    The device still gives a black screen 4 to 6 times a day. We think it is enough now. Ordered 29th of November.
    We waited another 10 days. Hopeless to get a solution. Since 7 th of January. AA20K29N3833-L6HPBI air quality analyser.
    Your reputation is very bad in the countries and even worldwide.
    When we read the reviews. Only 1 star less is not possible. Unreliable. Deception. Even when we read what you do for your customers.
    Do not even refund anything, even charge for return. So now we are very dissatisfied and furious.
    Tomtop is the worst seller ever. We now immediately demand a new device at no cost.
    We will take further steps to the media, such as all possible reviews, facebook, twitter, and others .. and we will also inform Alibaba.
    I have time so I will continue to challenge your reputation every day until we get a new device.
    Nor will we shy away from approaching a lawyer.
    Maybe you have now met the wrong customer.
    We hope we are clear. Do not buy anything at Tomtop

    Door: Hugo17-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Xiaomi Wireless earbuds

    I shopped here 2 times short after each other, hours in between. The reason was I bought a pair of wireless earbuds but later wanted other ones so I ordered different ones from the same vendor. The same day I tried to cancel the previous ordered earbuds that were no longer needed. This was however not possible. I mailed customer service numerous times no reaction. After almost a week I received a reply that the order could not be canceled anymore. So afterwards I sold the previous ordered earbuds to someone else. Now I have another issue that unfortunately my left earbud has fallen out and was lost, customer service is nowhere near helpful getting a replacement. I think I will buy another pair of earbuds eventually but I will NOT order at TomTop again.

    Door: emro02-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    I9s airpods

    Ze leveren snel, dat klopt. Alleen leveren ze waardeloze spullen. Als je er iets van zegt dan zijn ze niet thuis. Als ze wel reageren dan krijg je hooguit 30% van je aankoopbedrag terug terwijl je een nieuw product koopt dat kapot aankomt. Het interesseert ze niks. Koop er vooral niet. Ik nooit meer!

    Door: Danny Hulsker04-09-2019
    Bashir Ahmed03-08-2020

    Ik heb iets gekocht van tomtop bedrag afschrijven van mijn rekening maar order is cancelled weet ik niet waarom en ik vind slecht service. omdat ik kan nergens een telephone nr vinden te hu bellen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen Europees depot.

    Als iets niet klopt, moet je zelf de verzendkosten naar China betalen. Niet doen dus!

    Door: Hans de Boer12-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Zeer onbetrouwbare website

    Ik bestelde een Viltrox EF-M2 Auto Focus Lens Mount Adapter op 02/12/2018. Ik betaalde daarbij een 15-tal euro extra, om deze adapter binnen de 4 - 10 werkdagen te verkrijgen. Het is ondertussen 22 december, en ik heb de adapter nog steeds niet ontvangen. Uiteraard ben ik hier niet over te spreken, mits ik extra betaald heb en ik deze adapter ook effectief nodig heb. Wanneer ik de klantenservice bel (meerdere malen op verschillende dagen geprobeerd), wordt mijn oproep niet beantwoord. Daarnaast stuurde ik enkele mails naar de supportdienst en ook hier geen antwoord. ZEER slechte service! Bestel je goederen niet op deze site.

    Door: Rani 22-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bad service TomTop

    I'm very dissapointed with the service of TomTop. Ordered this charger and after unboxing the charger didn't work. After weeks of emailing and eventually returning the charger TomTop offered me a partly refund of USD 135 because they say the charger already has been used. Also they refuse to pay the shipping fee for returning the broken charger.
    This was my first experience with TomTop and it is very dissapointing!!

    Door: Fred Veldhuizen27-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    wil je geld weggooien? Doe dat bij TomTop

    Je krijgt namelijk een product dat het naar alle waarschijnlijkheid niet doet. Bestellen en je geld uitgeven gaat heel soepel, daar zijn ze goed in. Dan wil je graag dat het gefixeerd wordt door de service afdeling en daar gaat het compleet mis.
    Je krijgt van heleboel verschillende medewerkers antwoord die niet onderling communiceren waardoor je je probleem wel 10 x moet herhalen. Dan beloven ze dat ze het in orde maken en begint het eindeloze wachten op waardeloze beloftes. Nu na 6 maanden en 16 mails heb ik het opgegeven dat dit nog ooit goedkomt. Dus koop hier niets! Waardeloze schop met een nog slechtere service!

    Door: Tim Hoeijmans16-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niet kopen bij Tomtop

    Een mediaspeler gekocht bij Tomtop.
    Bij levering blijkt het apparaat niet te werken. Een zg. DOA
    Tomtop wil het niet oplossen.
    Mijn conclusie; Koop niet bij Tomtop.
    Willen wel verkopen maar service ho maar

    Door: Piet13-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    tomtop is the worst seller ever !!!

    Tomtop is the worst seller ever !!!! I received it broken so I send a email to their "support team". It's just hopeless to get a solution. I explained everything and they promised me a refund so I agreed. After a few d there is still no refund so I contacted them again so I get a reply from someone else. Who starts the conversation all the way back and asked what the problem is....and this just happened 4 times again.... meanwhile we are 1 month further and there is still NO solution...this support team is just SOOOO bad and slow. You really have to 'stalk' them to get a reply again or else they will not respond anymore !!!! They are just messing with me !!!! Order AN17I07R3904-3YKFGI

    Door: m12-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is TOMTOP een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 11 ervaringen geplaatst over TOMTOP. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 9% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is TOMTOP actief?

    TOMTOP is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TOMTOP gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.