NederlandReview

  Ervaringen Tiptopdeal

  Ontdek wat anderen over dit bedrijf zeggen! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees hier echter meer over dit bedrijf.

  Over Tiptopdeal

  Deze website is een site vol met dagaanbiedingen. Je treft er de meest exclusieve deals aan voor een zeer scherpe prijs. De producten zijn dagelijks beschikbaar voor 24 uur. Ieder dag rond middernacht komen er nieuwe aanbiedingen op de site en verdwijnen de huidige aanbiedingen. Het is dus belangrijk om niet te lang te wachten.

  De klantenservice kun je via het contactformulier benaderen. Binnen 24 uur krijg je dan ook een reactie. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om zo geen enkele aanbieding te missen.
  De website is een sterk platform voor zowel de leverancier als de klanten. Door ze samen te brengen ontstaan er de mooiste deals.


  Almere, de stad waar Tiptopdeal gevestigd is.

  Je kunt ze bereiken onder de volgende contactgegevens.
  Klantenservice: support(at)tiptopdeal.nl
  Telefoonnummer: 036.737.0181
  KvK-nummer: 62103881
  Btw-nummer: NL854652450B01
  De bereikbaarheid:
  Van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 15:00 uur
  Vestiging adres
  W Dreesweg 2, 1314 VB ALMERE

  Diensten van Tiptopdeal

  Het bedrijf biedt dagelijks top aanbiedingen aan in de vorm van een dagdeal. Het gaat om een groot scala van producten.

  Klachten, tips en complimenten over Tiptopdeal

  Ze hebben een sterke klantenservice welke per post, per mail en ook telefonisch te bereiken is. Hierdoor weet je dus dat je opmerkingen gehoord zullen worden. Hierna kunnen ze gaan zoeken naar een passende oplossing.

  Heb jij ervaring met Tiptopdeal?

  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op Nederlandreview.nl verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

  Lees hier de ervaringen van klanten van Tiptopdeal. Zijn dit echt de beste deals? Kun je hier wel veilig betalen? En hoe zit het met de leveringsvoorwaarden en retourbeleid?

  Tiptopdeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  7
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,8
  Service
  rating
  6,6
  Prijs
  rating
  7,8
  Leveren
  rating
  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Carbon fiber pasjeshouder

  Gewoon top. Klantenservice die snel reageert

  Door: Laurens11-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Smartwatch voor Android

  De Smartwatch heb ik laatst gekocht en het werkte echt goed. Veel keuze en goede klantenservice die helpt

  Door: Eren Y.09-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Universele 8X Telescoop Lens

  De bestelling is prima geleverd door de aangegeven tijd. Ik blijf een tevreden klant.

  Door: Jan Broekhuis09-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  KOOP HIER NIETS!!! HET ZIJN OPLICHTERS!!

  Heb hier 2 polo's besteld en 110€ overgemaakt heb pas een week later bevestiging mail gekregen dat de levering pas over 2 maanden wordt bezorgt je kan ze nergens vinden en mijn bestelling heb ik nooit mogen ontvangen en ook geen reacties op al mijn mails!!! Het zijn smeerlappen smerige wezens die achter deze site zitten ik ga gelijk aangifte doen bij de politie ik hoop dat alle gedupeerde dat ook doen. En voor de mensen die nog niet zijn opgelicht jullie zijn gewaarschuwd gooi je geld niet weg!! Dit is 100% een nep site

  Door: Ertan14-06-2017
  SA.Abdel moati30-09-2019

  Ik ga naar de politie om angeft te doen omdat de heben mijn geld gejat

  Support Tiptopdeal09-10-2019

  Beste Said, Wij hebben vandaag het geld teruggestort op jouw betaalrekening. Mocht je meer vragen hebben, dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Support Tiptopdeal

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Vage club

  Afgelopen week iets besteld bij tiptopdeals. Betaald, maar geen bevestiging gekregen. Email verstuurd met vraag om vervolgens gewoon niets te horen. Er is ook geen telefoonnummer te vinden van Tiptopdeals. Ik ben benieuwd of ik mijn bestelling nog ooit zal ontvangen. Qua customerservice kunnen ze echt een kwaliteitsslag gebruiken. Ik verwacht niet weer te bestellen bij Tiptopdeals.

  Door: Matt08-02-2017
  Ertan14-06-2017

  Heeft u ooit nog eens iets van tiptopdeal gehoord? Ik ben namelijk zelf op gedupeerd door tiptopdeal

  Ik heb wat gekocht van tiptopdeal nooit onwa gen30-09-2019

  Ik benden niet normaal

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  stoere kleding voor weinig geld

  Mijn kinderen komen in de leeftijd dat ze merkkleding willen dragen, maar daar heb ik eigenlijk niet veel geld voor. Heb zelf al moeite om de eindjes aan elkaar te knopen, dus geld voor dure kleding blijft er bijna nooit over. Een vriendin wees mij een sop de website van Tiptopdeal. Zij vertelde mij dat zij hier ook altijd kleding haalt voor haar kinderen en dat zowel zij als de kids er erg over te spreken zijn. Ik ben eens gaan kijken en keek direct mijn ogen uit. Heb een aantal dingen besteld en mijn kinderen zijn er dol op. Het kost weinig geld en je hebt de kleding echt heel snel in huis. Bestellen is makkelijk en de service is gewoon goed.

  Door: Walter Meijer27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  Tiptopdeal perfect voor arme studenten

  Ik zit op kamers en heb daardoor niet heel veel geld te besteden voor kleding. Daarom is het altijd mooi meegenomen als je kleding met forse korting kunt kopen. En dat is het geval bij Tiptopdeal. Het is misschien niet de kleding die je in de winkel direct zult kopen, maar geloof me de kwaliteit is echt geweldig. Ik heb er al meermaals besteld en zal dit waarschijnlijk ook na mijn studententijd nog wel blijven doen. Het aanbod is zo groot, dat er voor iedereen wel iets te vinden is. De prijs is verreweg het meest aantrekkelijk van deze website.

  Door: Tom Rivion11-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Tiptopdeal

  Uw beoordeling