Ervaringen TimberPrint

Je mooiste foto’s verdienen natuurlijk een bijzondere bewerking en plek. Er zijn vele soorten manieren waarop je jouw foto speciaal kunt maken. Één ervan is door hem op hout te laten afdrukken, een service die verleend wordt door TimberPrint. Maar wat zal de kwaliteit van deze houtafdrukken zijn? Hoe moeilijk zal het zijn om een houtafdruk te bestellen via hun website? Zullen de kleuren wel levendig en krachtig zijn op hout? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van TimberPrint de houtafdruk bij je thuis heeft bezorgd? En kun je rekenen op TimberPrint’s klantenservice als je met een vraag, probleem of klacht zit en hun hulp nodig hebt? Deze vragen kunnen alleen maar beantwoord worden door de klanten die al eens iets besteld hebben bij TimberPrint. Lees hun eerlijke, onbevooroordeelde reviews om erachter te komen hoe TimberPrint nou echt werkt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen te beslissen of een houtprint bij TimberPrint bestellen een goed idee is.

Over TimberPrint

TimberPrint is een bedrijf dat foto’s op hout aanbiedt. Je kunt via hun website een foto uploaden. TimberPrint zal deze dan afdrukken op één van de verschillende houtsoorten in hun assortiment. Als je een foto met levendige kleuren wilt maar dan zonder strepen kun je kiezen uit Bamboo 20 of Berken 18. Dit zijn de twee houtsoorten uit TimberPrint’s assortiment die geen strepen geven. Natuurlijk zullen ze er sowieso voor zorgen dat er geen noesten in het gezicht zitten. De enige uitzondering hiervan is wanneer je kiest voor steigerhout, een houtsoort die sowieso veel noesten bevat. Als je kiest voor hun Bamboe 40 of Berken 40 hoef je het paneel niet eens op te hangen. Deze fotoblokken kunnen zonder steun staan en dus overal in huis worden neergezet. Andere houtsoorten waar je uit kunt kiezen zijn ayoushout en whitewash vurenhout. Je kunt een foto bestellen als particulier, maar TimberPrint is ook beschikbaar voor bedrijven en de zakelijke markt. Zo kunnen ze houten producten creëren zoals menukaarten, reclameborden, tafelbladen, fotowanten enzovoort. Natuurlijk staan ze ook open voor jouw eigen idee, dus je kan ze altijd contacten om te zien wat er mogelijk is qua houtbedrukking.


Hoe creëert TimberPrint die foto's op hout nou eigenlijk?

Diensten van TimberPrint

Vis hun website kun je online een houten afdruk bestellen. Kies een houtsoort en upload je foto. TimberPrint bedrukt het hout dan voor je en voorzien het van de door jou gekozen foto. Vervolgens zal TimberPrint’s bezorgservice het paneel goed verpakken en naar je opsturen. Binnen de Benelux wordt deze bezorgservice gratis verleend. Natuurlijk heeft TimberPrint ook een klantenservice voor het geval je hulp of advies nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor TimberPrint

Heb je al eens eerder een houten afdruk van TimberPrint besteld? Dan ben jij vast wel in staat om ons meer over dit bedrijf te vertellen. Hoe makkelijk was het om een bestelling te plaatsen via hun website? Was het lastig te kiezen voor berken, bamboe, ayoushout of steigerhout? Hoe is je whitewash vurenhouten paneel geworden? Zijn de kleuren inderdaad zo helder en krachtig als TimberPrint beloofd? Gaat de foto lang mee? En hoe tevreden ben je met de klantenservice en bezorgservice van TimberPrint? Vertel ons alles over TimberPrint via een klanten review.

Hoe zal je foto eruit zien als TimberPrint hem op hout afdrukt? Lees over hun vurenhouten panelen, berken afdrukken, foto's op bamboe, steigerhout enz

TimberPrint
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over TimberPrint

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)