Tijdvoorcashen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tijdvoorcashen.nl

Ben jij elke week met je vrienden in jullie lokale pub te vinden om mee te doen met de pubquiz? Waarschijnlijk ben je gek op algemene vragen en zit jouw hoofd vol met feitjes waar je eigenlijk niets aan hebt. Bij Tijdvoorcashen.nl kun je deze kennis gebruiken om geld te verdienen. Je kunt elke dag meedoen aan een nieuwe quizvraag en een geldprijs winnen. Wil jij al heel lang meedoen met de quiz van Tijdvoorcashen.nl, maar weet je niet zeker of het wel betrouwbaar is? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van anderen die al ingeschreven zijn. Leer van hun ervaringen en je weet altijd precies wat je van Tijdvoorcashen.nl kunt verwachten.


Over Tijdvoorcashen.nl

Geld winnen met een kennisquiz, dat kan bij Tijdvoorcashen.nl. Het idee achter het kansspel is simpel: Schrijf je in voor de kennisquiz en win geld met het goede antwoord. Heb jij namelijk het goede antwoord het snelste ingevuld van alle deelnemers, dan win jij de hoofdprijs. Elke quiz bestaat dus uit één vraag, maar kan uit verschillende categorieën komen. Je kunt kiezen uit actualiteit, historie, beroemdheden, film en TV, cultuur en religie, sport, landen en steden, economie en bedrijf, muziek, politiek, IQ en klimaat.
Hoe werkt het?

Bij elke quiz doorloop je 5 verschillende stappen. 


1. Kies de quiz: In welke categorie wil jij graag meedoen aan de kennisquiz? Op de homepage van de website staan alle quizzen voor de dag vermeld. Je kunt je eenvoudig inschrijven en je inleg betalen om mee te doen.


2. Bevestiging: Je krijgt per mail een bevestiging van je inschrijving en een aparte mail met de speelcode om mee te kunnen doen aan de quiz.


3. Voorbereidingen voor de quiz: Kies op de website voor ‘Speel Spel’. Kies daarna het bedrag waarvoor je wilt spelen en de datum waarop je mee wilt spelen.


4. Speel de quiz: Ben je er klaar voor? Zodra je op ‘Ga door naar vraag’ klikt, moet je zo snel mogelijk de vraag beantwoorden. Vul hierna je speelcode in en nu is het afwachten.


5. Bekendmaking prijswinnaar: Binnen een uur na afloop van de quiz wordt de winnaar bekendgemaakt. De winnaar krijgt vervolgens binnen 10 werkdagen de geldprijs op zijn of haar rekening.


Klachten Tijdvoorcashen.nl

Heb jij je prijsgeld nog altijd niet ontvangen? Of waren er problemen tijdens de quiz? Meld je klacht dan bij de klantenservice voordat je een review schrijft. Op de website staan alle contactgegevens van Tijdvoorcashen.nl gemeld. Je kunt voor dringende zaken bellen op het telefoonnummer. Er is een nummer voor zowel Nederland als België beschikbaar. Je kunt echter ook een mail sturen naar het e-mailadres.


Jouw ervaringen met Tijdvoorcashen.nl

Heb jij meegedaan met een kennisquiz en gewonnen? Of heb jij nog altijd geen vraag goed beantwoord? Vertel dan over jouw ervaringen met het kansspel en schrijf een review. Is het kansspel betrouwbaar? Kun je veilig meespelen? En worden de geldprijzen echt uitbetaald? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Raad jij andere klanten aan mee te doen met de kennisquizzen van Tijdvoorcashen.nl?


Hoe groot is de kans om geld te verdienen met de quizzen? Kun je veilig meespelen? Is het betrouwbaar? Lees hier de reviews over Tijdvoorcashen.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)