The Cloakroom

Alle reviews

The Cloakroom

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duur en kleine lettertjes

  Het bestellen gaat gemakkelijk. Als het te lang duurt dan bellen ze je op wanneer je weer een box wilt.
  Telkens wel een andere personal shopper. Tussen bestellen en levering kan soms wel 2 weken zitten. Dat is erg lang voor een webwinkel. De pakketdienst kan soms lang over een retourzending doen en voor je het weet krijg je van de Cloakroom alle kleding gefactureerd, wat snel 1000 euro bedraagt.
  Waar ik nu een paar keer tegenaan ben gelopen zijn de prijzen en afrekening. Bij acties moet je vooral op de kleine lettertjes letten: bijvoorbeeld je krijgt de korting pas bij een minimaal bestelbedrag. Dan kan het een stuk minder aantrekkelijk worden.
  Ook heffen ze naderhand BTW over de vermelde prijzen. Dat is heel vreemd want op de prijslijst wordt met geen woord over BTW gerept. De prijzen, aan de hoge kant, worden nog hoger door de 21% BTW.
  Deze handelswijzen zijn niet netjes en klantonvriendelijk.

  Kleine correctie: BTW bleek bij navraag wel in de prijs te zijn opgenomen. Dus prijs wordt niet extra verhoogd door BTW.

  Ik heb het al een paar jaar . Bevalt mij erg goed . Alleen jammer dat ik al een paar keer geen box meer heb gehad . Paar keer over gemaild en gebeld . Maar geen reactie .
  Nu maar aangemeld bij de concurrent

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kledingervaring rijker!

  Ze hebben een stel kleren voor me weten samen te stellen waar ik zelf echt nooit op zou zijn gekomen.
  Ik blijf meestal aan de zeer veilige (saaie) kant van het spectrum wat betreft kleren. Maar ik wilde wat meer een statement maken.
  Weet nog niet of ik alles ga houden, je kunt namelijk makkelijk en bovendien gratis retourneren, maar het is wel een hele ervaring om dit te proberen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik hoef niet meer zelf kleding te kopen gelukkig

  Erg leuke onderneming, ik bestel hier graag mijn nieuwe kleding. Fijn om zelf niet de stad in te hoeven, dat is voor mij een gruwel. Ik kocht meestal maar gewoon wat, paste niet eens. Het is fijn dat iemand voor mij gaat shoppen. Zij vinden het wel leuk, mij bespaart het tijd en moeite!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eindelijk kleding gevonden die bij me past

  Ik ben geen held in het bij elkaar zoeken van de juiste kleding en heb ook regelmatig te horen gekregen dat de kleding die ik draag totaal niet bij elkaar past. Na een aantal opmerkingen was ik er wel een beetje klaar mee. Via een vriend kwam ik terecht bij The Cloackroom en dit heeft mijn leven veranderd. Je krijgt hier persoonlijk advies en daardoor loop ik nu wel in gepaste combinaties. Tuurlijk, je betaalt er wat meer voor, maar dat is het me wel waard. Het is hier niet zo dat je alles vooraf moet betalen. Je kunt het eerst thuis passen en je betaalt ook alleen voor datgene wat je houdt. Je hoeft dus niet te wacht tot je geld terugkrijgt wanneer je iets toch niet mooi vindt.

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
4 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

G DATA
1 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

PanelClix
2 reviews

Wanneer je het leuk vindt om anoniem je mening te geven over allerlei onderwerpen dan kun je meedoen aan de onderzoeken van PanelClix. Daarmee kun ...

The Cloakroom

Een personal shopper speciaal voor mannen, best handig toch? Zo hoef je niet eindeloos met een vriend of vriendin allemaal winkels te bezoeken op zoek naar kledingstukken die bij jou en bij elkaar passen. Via een aantal muisklikken kun je je smaak, stijl en maten doorgeven en de personal shopper zoekt kledingstukken voor jou bij elkaar. Ideaal, want alle kleding wordt je toegestuurd en het enige wat jij nog hoeft te doen, is de box met kleding in ontvangst nemen en vervolgens te passen. Zo is het niet meer nodig om voor een volledige outfit zelf de deur uit te gaan. Hoe dit in zijn werk gaat vertellen we je hier bij NederlandReview. Verder willen we graag mensen aan het woord laten die ervaring hebben opgedaan met The Cloakroom. Graag horen we van jou of de kleding die je toegestuurd krijgt ook echt bij jou past, of de maten kloppen en het inderdaad soepel verloopt om de kleding die je niet wilt houden te retourneren. Heeft het dus echt zin om je te laten adviseren door een personal shopper, of kun je er toch beter zelf op uit gaan om alles bij elkaar te zoeken?


Over The Cloakroom
The Cloakroom is in 2013 ontstaan vanuit een klein appartement in Amsterdam. Omdat zij geloven dat iedere man de luxe van een personal shopper verdient, wilden zij dit aan het grote publiek bieden. Dus niet alleen voor de rich and famous. Met behulp van een innovatief bussiness model kunnen zij gratis verzending en retournering bieden, mét de service van een personal shopper. Van een kleine onderneming in een appartement dat vol stond met boxen die zij zelf in elkaar vouwden en vulden met persoonlijk gestreken kleding is Thecloakroom uitgegroeid tot een lokale marktleider met een kantoor op de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Alle personal shoppers hebben een achtergrond in de styling en modewereld. The Cloakroom is vooral interessant als je vaker wat bestelt, omdat de personal shopper je steeds beter leert kennen en zo steeds makkelijker kleding voor je weet uit te kiezen.

Diensten
Via een aantal vragen op de site, zoals je maat, de kleur die je voorkeur heeft, welke modellen je aanspreken en wat je uit wilt geven, bepaalt jouw personal shopper je smaak en stijl en stelt daarvoor een outfit samen die hij in een box naar je opstuurt. Er zijn drie verschillende dozen. De casual, trendy of smart casuel box. In de box vind je truien, overhemden, jeans, pantalons, t-shirts, riemen en/of schoenen, zodat je in een keer meerdere kledingstukken in huis hebt. De kleding kun je thuis op je gemak passen en vervolgens kiezen welke je in je eigen garderobe op wilt nemen. Je betaalt achteraf voor normale winkelprijzen. Service, bezorging en retourneren zijn gratis, waardoor je niets extra betaalt voor het gemak van thuis uitproberen. De factuur ontvang je via e-mail met een link naar de betaalpagina, maar je kunt ook een overboeking doen.

Klachten
Op Thecloakroom.nl niets te vinden over een klachtenregeling. Wel kun je zoeken bij de veelgestelde vragen waar alle informatie over retourneren en betalen is te vinden. Bij alle vragen kun je via e-mail contact opnemen met de klantenservice. Ook in de algemene voorwaarden is geen klachtenprocedure opgenomen, maar wordt wel verteld over het aangaan van een contract, het opzeggen hiervan en de garantie- en retourvoorwaarden.

Lees hier hoe echte klanten van The Cloakroom deze dienst beoordelen. Kon de personal shopper goed hun stijl inschatten en was de kleding een succes?

}