NederlandReview

    Ervaringen Telegraaf Aanbiedingen

    Hoe zijn de ervaringen met Telegraaf Aanbiedingen? Zijn de klanten die je voorgingen blij met hun koopjes of valt de kwaliteit of levertijd wat tegen?

    Houd jij ook zo van een scherpe deal, waarbij jij iets voor een schijntje van de oorspronkelijke prijs kunt aanschaffen? Dan kun je onder andere terecht op het platform van Telegraaf Aanbiedingen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het wordt hier aangeboden met een fikse korting op de startprijs. Wat de ervaring van anderen is met dit platform lees je hier bij NederlandReview.

    Over Telegraaf Aanbiedingen

    Telegraaf Aanbiedingen is een platform met dagaanbiedingen dat onderdeel is van de Telegraaf Media Groep. Op dit platform kun je dus dagelijks nieuwe acties vinden met producten die aangeboden worden met kortingspercentages tot wel 80%. Dit kan van alles zijn: bureaustoelen, sokken, smartphones, stofzuigers of zelfs planten.

    Black Friday: trap niet in deze nepacties

    Diensten


    Het aanbod van Telegraaf Aanbiedingen is onderverdeeld in een paar hoofdcategorieën die je bovenaan de pagina ziet staan:

    • Deals van vandaag: Hier zie je onderaan een digitale klok meelopen die de tijd aftelt dat de aanbieding nog geldig is. Iedere avond om 24.00 uur loopt deze af en is het weer tijd voor nieuwe dagaanbiedingen.
    • Uit de krant: Hier vind je de aanbiedingen die in die week in de krant staan
    • Euroknallers: Dit zijn ook dagaanbiedingen, 15 aanbiedingen voor € 1,- per stuk
    • Dagjes uit en Tickets: Ook dit zijn dagaanbiedingen voor verschillende uitjes
    • Vakanties: Deze aanbiedingen zijn niet voor 1 dag geldig, maar worden wel in een beperkt aantal tegen een scherpe prijs aangeboden.

    Behalve de vakanties zijn alle aanbiedingen slechts tijdelijk en op=op. Wil je geen enkele aanbieding missen, dan kun je je aanmelden voor de dagelijkse nieuwsbrief. Dan ben je er altijd op tijd bij als het artikel wat je al lang zoekt voorbij komt.

    Betalen en verzenden


    Er gelden verschillende verzendkosten voor de aanbiedingen, bij iedere deal staat beschreven wat de kosten hiervan zullen zijn en ook wanneer deze verzonden zal worden als je hem eenmaal hebt besteld en betaald. Zo heb je een indicatie over wanneer je je bestelling in huis kunt verwachten. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Creditcard of Mister Cash.

    Klachten


    Voor vragen kun je kijken op de pagina met veelgestelde vragen, of contact opnemen met de klantenservice. Deze is bereikbaar op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Je kunt ze dan bellen, maar ook e-mailen of een live chat starten op de pagina. Wanneer je aanspraak wilt maken op de garantie op een product, dan is de leverancier hiervoor verantwoordelijk. Neem hiervoor eerst contact op met de klantenservice van Telegraaf Aanbiedingen. Verder vind je onderaan de website een link naar het ODR platform van de Europese Commissie waar je eventuele klachten kunt deponeren.

    Wat is jouw mening over Telegraaf Aanbiedingen?


    Zijn de prijzen écht zo scherp, of valt de tijd die het duurt voordat je het product eindelijk ontvangt je tegen? Of je nu positieve of negatieve ervaringen hebt met deze webshop, alle ervaringen zijn welkom op dit platform waar wij deze met elkaar delen om elkaar te helpen.

    Hoe zijn de ervaringen met Telegraaf Aanbiedingen? Zijn de klanten die je voorgingen blij met hun koopjes of valt de kwaliteit of levertijd wat tegen?

    Telegraaf Aanbiedingen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4.2
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Telegraaf Aanbiedingen

    Uw beoordeling

    Stofzuiger

    Stofzuiger helaas defect maar wat een geweldige service! Eerst een nieuwe toegestuurd gekregen en helaas weer hetzelfde defect. Product op hun kosten geretourneerd en het volledige aankoopbedrag incl verzendkosten binnen een paar dagen terug gestort.
    Prima service, beleefd, snel en geen ingewikkelde procedures.
    Al meerdere producten gekocht hier en elke keer top service!

    Door: Evi24-07-2019
    Wilbert van Ringelenstein28-11-2020

    op 17 november 2 produkten besteld. Staat na bestelen uiterste verzenddatum 22 nov bij andere produkt 23 november. Op 28 november staat er bij mijn bestellingen: bezig met verwerken. Gebeld: antwoord leveringsproblemen. Als je niet kan leveren moet je ook niet verkopen. Kan volgende week de stad in om sinterklaaskado's in te slaan. Ben 41 jaar abonnee maar dit slaat nergens op. Van de week even overwegen of ik een andere krant zal gaan nemen. Waardellos

    Joke ruijs25-02-2021

    Had een laptop besteld ..betaald..goed aan gekomen er zat ( geen )brief bij alleen mijn adres op de doos kon uit heel de laptop geen wijs worden .?dus terug gestuurd. Maar nu alleen maar trrammeland.hij is wel aan gekomen in oosterhout maar ze weten niet van wie dus ik...heb alle bewijs.ook een mail van post nl van ontvangst. Graag u antwoord want u bellen heeft geen zin u bent niet bereikbaar?????? anders is dit een goed voor kassa of de rijende rechter. met afwachting van u bericht naar mijn gegroet j.ruijs 0412-636843 oss

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Macbook pro refurbished

    Slechtste webshop ooit!

    Macbook refurbished pro gekocht maar toen die binnenkwam bleek al dat die niet in orde was.de macbook wilde niet laden en liep constant vast.

    Na contact opgezocht te hebben met telegraaf zeiden ze dat ze niks voor mij konden doen. Oftewel 0.0 service.

    Website om te janken met producten die om te janken zijn... Bespaar je alsjeblieft de moeite om uberhaupt op deze website te klikken.

    Door: Rik Thomas17-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 x3 sets magnia

    Bizar aangekomen 6 miniscule takjes in piepkleine bakjes met aan een paar een heel klein blaadje, voldoet absoluut niet aan wat jullie voorstellen laten zien of publiceren is echt lachwekkend op het moment dat je denkt dat je een paar serieuze planten opgestuurd krijgt Ik begrijp dat je geen enorme boompjes opstuurt maar een paar serieuze planten voor dit geld is toch wel wat jullie zouden moeten waarborgen

    Door: Jan roedema12-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    t shirts

    mijn bestelling zou door DHL worden bezorgd,maar is nooit bij mij aangekomen. DHL stuurt mij door naar de webshop, maar deze laat mij in de kou staan: binnen 5 dagen komt er antwoord op uw email. Dat is nu 1 maand geleden en nog niets gehoord. Als je belt sta je minstens 1 uur in de wacht en krijg je daarna een lullig nietszeggend antwoord. Nooit meer bij de webshop bestellen.

    Door: Erbee19-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Smartwatch

    Slecht bereikbare klantenservice. Voor je het weet sta je een uur in de wachtrij. Retourkosten moet je zelf betalen als je het product niet wil. Mails worden niet beantwoord.

    Door: Theo van Greuningen12-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    thermometer

    werkt niet, helaas onmogelijk om te retourneren , telefonisch niet te bereiken en niemand reageert op emails, nooit meer Telegraaf

    Door: h voogel04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    douche ophangsysteem

    Ik heb op 26 januari via webshop telegraaf een douche ophangsysteem besteld en van de vervoerder Hermes Woprld vervolgens een bericht ontvangen dat het product 1 februari geleverd is.
    Ik heb nooit wat ontvangen: via Hermes World wordt me verzocht een bestelnummer van Telegraaf webshop te sturen, echter dit heb ik nooit ontvangen. Vervolgend diverse malen getracht Telegaarf webshop te bellen echter steeds na 30 minuten in de wacht te staan en met nog 10 wachtenden opgehangen Op een mail krijg ik alleen antwoord dat ik binnen 5 dagen zal worden beantwoord echter ook dat gebeurt niet. OIp dit moment zit ik , nadat ik om 11 uur precies ( openingstijd) heb gebeld als 40 minuten in de wacht met nog steeds 5 wachtenden voor me: ik heb het helemaal gehad met De Telegraaf en denk er aan om ook mijn telegraaf abonnement op te zeggen: wat een slechte vertoning

    Door: Onno Albada Jelgersma02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Loopband, incompleet en beschadigd

    Geen goed woord over deze webshop, loopband in Januari gekocht, na lange tijd pas ontvangen maar is incompleet en er zitten beschadigingen aan. Diverse mailtjes gestuurd en ontzettend vaak gebeld, wordt geen gehoor aangegeven. Wil de loopband terug sturen maar zonder retourformulier (wat niet bij het pakket zat) gaat dat helaas niet. Ik wil mijn geld terug en de loopband moet gewoon weer retour verzonden kunnen worden. We hebben er slapeloze nachten van, we zijn bijna geneigd om het hoger op te zoeken. Dit riekt naar oplichting!
    Order nummer TW-567919
    Verzenddatum 2 januari 2021

    Door: Chantal Flaton30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    verlichting en batterijen

    Levering 3 weken na betaling nog steeds niet plaatsgevonden!
    Dan maar zelf contact opnemen waarna je via een email bericht aan het lijntje wordt gehouden (pakket zou bij DHL bij aangemeld zijn maar na 6 dagen is dat nog steeds zo).

    Door: TD04-01-2021
    Elly Veeneman 19-02-2021

    Wie heft het retouradres van de Telegraaf webshop?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    cappuccino sweatshirts

    Zit al een week te wachten op een track en tracecode, klantenservice is niet bereikbaar : WEGENS EXTREME DRUKTE ! . Aangeraden om een mail te sturen, OOK GEEN ENKELE REACTIE !
    WAARDELOZE SERVICE.
    Trap hier aub niet in !

    Door: E.Geerts17-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Batterijen

    2 weken geleden bestelling gedaan nog niets gehoord of ontvangen verschillende mails gestuurd ik krijg geen antwoord..Als ik bel word ik naar de website verwezen.En als ik wil inloggen op de site kom ik er niet in.Doe ik wachtwoord vergeten krijg ik daar geen mail van om mijn wachtwoord te resetten.Dit is niet klantvriendelijk en ik zal hier niets meer kopen ik ga wel naar een bedrijf met betere service

    Door: Gerda van Splunder-Dijkstra03-12-2020
    TD04-01-2021

    Kan me geheel bij deze schrijfster aansluiten. Na 3 weken nog steeds geen levering!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Autovisie jaarboek

    Boek geleverd,zwaar beschadigd.Dit bij ze gemeld,nu 1 week later geen reaktie.
    Blijf lekker die roddel krant maken en laat deze tak van sport over aan proffesionals.

    Door: Jan Kirpestein19-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    DEFECTE Laptop macbook Pro

    RONDUIT SLECHTE ervaring met telegraafaanbiedingen. Op 2 april 2020 een refurbished macbook Pro gekocht bij dit bedrijf en deze is vol met complicaties aan mij toegestuurd. Zo viel het scherm naar achteren, viel de laptop een paar keer per dag plotseling op zwart scherm en was hij ontzettend traag. Ook ben ik over het contact niet te spreken, want na vele mails kreeg ik pas weken later antwoord. Zo is de herroepingstermijn na drie weken verstreken door te laat antwoord op mijn mails en heb ik geen kans meer op creditering van het geld, en zit ik met een defecte laptop waarvoor het aankoopbedrag 505,- bedroeg. Na lang wachten het bericht gekregen dat ik de laptop mocht opsturen ter reparatie. Na reparatie bleek dat er nog meer complicaties optraden dan voorheen. Ook was de laptop na reparatie naar een verkeerd huisadres toegestuurd zonder enig bericht wat de complicaties waren aan de laptop. Hierover contact opgezocht met telegraafaanbiedigen en tot mijn verbazing vertelde een medewerker mij dat ''het altijd een risico is die ik zelf neem dat een refurbished laptop niet in orde binnen kan komen en dat het kan zijn dat er defecten bij komen kijken''. hier schrok ik van en dit is natuurlijk niet de normale gang van zaken als je een groot bedrag betaalt voor een laptop. Al met al zit ik met een niet werkende laptop waarvoor ik mijn geld niet terug kan ontvangen, waar ik niets mee kan, en waarvoor ik geen vervangende laptop opgestuurd krijg. De medewerker (jonge meneer) aan de telefoon was heel stelling van mening dat ze niets voor mij kunnen doen en zocht absoluut niet samen met mij naar oplossingen. Het ergste is nog dat mijn studie hierdoor staak loopt omdat een laptop hierbij van essentieel belang is. Ik ben niet te spreken over deze gang van zaken en zou bij deze dan ook iedereen sterk afraden zaken te doen met dit platform of in ieder geval ver uit de buurt te blijven van de aankoop van electronische apparaten. Ik ben achtergelaten met een defect toegestuurde macbook en mijn 500,- is in handen van telegraafaanbiedingen...

    Door: Sacha23-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Telegraaf Aanbiedingen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Telegraaf Aanbiedingen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Telegraaf Aanbiedingen actief?

    Telegraaf Aanbiedingen is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets, Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Telegraaf Aanbiedingen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.