NederlandReview

  Ervaringen Telegraaf Aanbiedingen

  Hoe zijn de ervaringen met Telegraaf Aanbiedingen? Zijn de klanten die je voorgingen blij met hun koopjes of valt de kwaliteit of levertijd wat tegen?

  Houd jij ook zo van een scherpe deal, waarbij jij iets voor een schijntje van de oorspronkelijke prijs kunt aanschaffen? Dan kun je onder andere terecht op het platform van Telegraaf Aanbiedingen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het wordt hier aangeboden met een fikse korting op de startprijs. Wat de ervaring van anderen is met dit platform lees je hier bij NederlandReview.

  Over Telegraaf Aanbiedingen

  Telegraaf Aanbiedingen is een platform met dagaanbiedingen dat onderdeel is van de Telegraaf Media Groep. Op dit platform kun je dus dagelijks nieuwe acties vinden met producten die aangeboden worden met kortingspercentages tot wel 80%. Dit kan van alles zijn: bureaustoelen, sokken, smartphones, stofzuigers of zelfs planten.

  Diensten


  Het aanbod van Telegraaf Aanbiedingen is onderverdeeld in een paar hoofdcategorieën die je bovenaan de pagina ziet staan:

  • Deals van vandaag: Hier zie je onderaan een digitale klok meelopen die de tijd aftelt dat de aanbieding nog geldig is. Iedere avond om 24.00 uur loopt deze af en is het weer tijd voor nieuwe dagaanbiedingen.
  • Uit de krant: Hier vind je de aanbiedingen die in die week in de krant staan
  • Euroknallers: Dit zijn ook dagaanbiedingen, 15 aanbiedingen voor € 1,- per stuk
  • Dagjes uit en Tickets: Ook dit zijn dagaanbiedingen voor verschillende uitjes
  • Vakanties: Deze aanbiedingen zijn niet voor 1 dag geldig, maar worden wel in een beperkt aantal tegen een scherpe prijs aangeboden.

  Behalve de vakanties zijn alle aanbiedingen slechts tijdelijk en op=op. Wil je geen enkele aanbieding missen, dan kun je je aanmelden voor de dagelijkse nieuwsbrief. Dan ben je er altijd op tijd bij als het artikel wat je al lang zoekt voorbij komt.

  Betalen en verzenden


  Er gelden verschillende verzendkosten voor de aanbiedingen, bij iedere deal staat beschreven wat de kosten hiervan zullen zijn en ook wanneer deze verzonden zal worden als je hem eenmaal hebt besteld en betaald. Zo heb je een indicatie over wanneer je je bestelling in huis kunt verwachten. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Creditcard of Mister Cash.

  Klachten


  Voor vragen kun je kijken op de pagina met veelgestelde vragen, of contact opnemen met de klantenservice. Deze is bereikbaar op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Je kunt ze dan bellen, maar ook e-mailen of een live chat starten op de pagina. Wanneer je aanspraak wilt maken op de garantie op een product, dan is de leverancier hiervoor verantwoordelijk. Neem hiervoor eerst contact op met de klantenservice van Telegraaf Aanbiedingen. Verder vind je onderaan de website een link naar het ODR platform van de Europese Commissie waar je eventuele klachten kunt deponeren.

  Wat is jouw mening over Telegraaf Aanbiedingen?


  Zijn de prijzen écht zo scherp, of valt de tijd die het duurt voordat je het product eindelijk ontvangt je tegen? Of je nu positieve of negatieve ervaringen hebt met deze webshop, alle ervaringen zijn welkom op dit platform waar wij deze met elkaar delen om elkaar te helpen.

  Hoe zijn de ervaringen met Telegraaf Aanbiedingen? Zijn de klanten die je voorgingen blij met hun koopjes of valt de kwaliteit of levertijd wat tegen?

  Telegraaf Aanbiedingen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8,2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  slip-on zonnebril

  Moest de retourkosten van het artikel dat niet beviel zelf betalen Dus naast de aankoopverzendkosten ook de retourverzendkosten!
  Er zijn genoeg online-aanbieders waar geen retourkosten berekend worden

  Door: l.a.burghard 13-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5
  rating

  Stofzuiger

  Stofzuiger helaas defect maar wat een geweldige service! Eerst een nieuwe toegestuurd gekregen en helaas weer hetzelfde defect. Product op hun kosten geretourneerd en het volledige aankoopbedrag incl verzendkosten binnen een paar dagen terug gestort.
  Prima service, beleefd, snel en geen ingewikkelde procedures.
  Al meerdere producten gekocht hier en elke keer top service!

  Door: Evi 24-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Telegraaf Aanbiedingen

  Uw beoordeling