NederlandReview

  Ervaringen Tadaaz

  Sommige momenten in het leven zijn te mooi om gewoon voorbij te laten gaan. Een leuke manier om zo'n moment voor altijd te herinneren is een kaartje. Het is op die manier niet alleen voor jou een blijvende herinnering, maar ook voor de mensen van wie je houdt. Bij Tadaaz hebben ze unieke kaartjes voor iedere gelegenheid om die momenten te bewaren. Je hebt voor jouw onvergetelijke moment natuurlijk wel een kwalitatieve kaart nodig, waar iedereen versteld van zal staan. Heb je een kaart bij Tadaaz gevonden, maar wil je eerst meer weten over de kwaliteit van de webshop? Dan zit je hier helemaal. Lees de reviews van klanten die hun kaarten al besteld hebben in de webshop.

  Over Tadaaz

  Bij Tadaaz staat innovatie en creativiteit centraal. Ze weten dat er meer spelers op de markt zijn die online kaarten aanbieden. Ze willen zich daarom onderscheiden door altijd mee te groeien met de wensen van hun klanten. Ze verrassen hun klanten met nieuwe unieke ontwerpen en zijn altijd op zoek naar de nieuwste technologieën om kwaliteit te garanderen. Het team is altijd gemotiveerd en staat klaar om klanten te helpen. Ze willen dat hun klanten een fijne ervaring hebben op de website en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de website te verbeteren.


  Je kunt bij Tadaaz nog veel meer vinden dan alleen kaarten.

  Hoe werkt het?

  Op de website van Tadaaz vind je verschillende ontwerpen aangepast op specifieke gelegenheden. De website heeft unieke geboortekaarten, huwelijkskaarten, feestuitnodigingen, communiekaarten en rond de kerst altijd de speciale kerstkaarten. Kijk rond bij de verschillende ontwerpen en kies de kaart die bij jou past. Nu is het tijd om de kaart te personaliseren. Het is van de gekozen kaart afhankelijk wat je precies kunt aanpassen, maar je kunt alle kaarten een persoonlijke touch geven. Je kunt met de ontwerptool van Tadaaz eenvoudig jouw eigen kaart ontwerpen. Nu hoef je de kaart alleen nog te bestellen en Tadaaz stuurt ze meteen met de post.

  Klachten Tadaaz

  Zijn jouw kaarten niet op tijd geleverd? Waren de kaarten beschadigd? Of werd de verkeerde kaart verstuurd? Neem dan altijd direct contact op met de webshop. Op de website zijn de contactgegevens te vinden voor vragen, opmerkingen en klachten. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier, maar op de website is ook het telefoonnummer van de klantenservice te vinden. Ook tips en feedback wil Tadaaz graag horen. Voor vragen over het ontwerpen van je kaart heeft Tadaaz een speciale chat. Voor de nieuwste ontwerpen en aanbiedingen kun je Tadaaz volgen op Pinterest, Twitter, Facebook en Instagram.

  Wat vind jij van Tadaaz?

  Heb jij jouw huwelijkskaarten zelf ontworpen op Tadaaz en wilde iedereen weten waar ze vandaan kwamen? Of zitten jouw ouders nog steeds op het geboortekaartje van hun nieuwe kleinzoon te wachten? Heb jij ervaring met bestellen bij Tadaaz, schrijf dan een review voor nieuwe klanten. Wat vind je van de kwaliteit van de kaarten? Was de ontwerptool eenvoudig te gebruiken? En heeft de webshop al jouw wensen kunnen realiseren? Geef antwoord op deze vragen in jouw beoordeling.

  Lees reviews van klanten over de kaarten van Tadaaz. Wat vinden ze van de kwaliteit? Kun je de kaarten personaliseren? Is de verzending betrouwbaar?

  Tadaaz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tadaaz

  Uw beoordeling

  Kaartjes

  Mooie kaarten, goede service, goede bereikbare klantenservice waar je vriendelijk te woord wordt gestaan!

  Door: Marieke06-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Tadaaz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Tadaaz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tadaaz actief?

  Tadaaz is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tadaaz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.