NederlandReview

  Ervaringen Supersmoker Club

  De E-sigaret is in opkomst gekomen toen het verboden werd om in openbare gebouwen te roken. Wilt u een E-sigaret met de bijbehorende liquids bij Supersmoker Club bestellen maar eerst reviews van anderen lezen over deze webshop? Dan bent u hier aan het juiste adres!

  Over Supersmoker Club

  Supersmokerclub is een Nederlands bedrijf dat de originele Supersmoker elektronische sigaret ontwikkeld en produceert. In 2006 waren zij verantwoordelijk voor de introductie van de allereerste e-sigaret ter wereld. De e-sigaretten van Supersmoker Club ondergaan strenge kwaliteitscontroles en product veiligheidstesten om u als klant een veilig, goed werkend product te bieden.

  Sinds 2006 verkoopt Supersmoker-directeur Dimitri Kyriakopoulos de e-sigaret. Onafhankelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat de e-sigaret 95% minder schadelijk is dan een echte sigaret. In Engeland wordt deze zelfs in het ziekenfonds opgenomen. Dimitri vertelt: ‘Supersmoker heeft er sinds de introductie van de e-sigaret in 2006 voor gezorgd dat miljoenen mensen over zijn gestapt naar een gezondere levensstijl. Zij hebben ziektes voorkomen en zelfs mensen weer in aanmerking laten komen voor een long behandeling. Ik zal door blijven vechten en door blijven gaan. Wij hebben een filosofie om iedereen die nog steeds traditioneel rookt over te laten stappen op elektronisch roken door middel van onze SuperSmoker.’


  BNN University test de SuperSmoker

  Diensten

  Op de website van Supersmoker Club vindt u heel veel informatie over de e-sigaret. Zij leveren naast hun eigen merk ook nog een aantal andere merken. Wanneer u start met het gebruik van de e-sigaret kunt u bij hen een volledig startpakket bestellen. Voor het eigen merk kunt u uit twee verschillende modellen kiezen. Ten eerste een model waar u navullingen op kunt schroeven. Deze ziet er qua model hetzelfde uit als een gewone filtersigaret. Daarnaast hebben ze een model genaamd eGo, deze ziet er een beetje anders uit. U vult deze zelf met een E-liquid naar eigen smaak, u vindt er bijvoorbeeld liquids met tabakssmaak, maar ook chocolade-, koffie- en aardbeiensmaak. E-liquids kunt u in de webshop natuurlijk ook vinden, zowel met als zonder nicotine. Wanneer u vaste klant bent, kunt u in de webshop ook punten sparen om later te gebruiken als korting op een volgende bestelling.

  Klachten

  Bij Supersmoker Club vinden ze het natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de producten of dienstverlening. Daarom vragen zij u om uw klacht via e-mail, post of telefoon (gratis) aan de afdeling klantcontacten door te geven. Na ontvangst krijgt u van hen een ontvangstbevestiging. De medewerkers van deze afdeling zullen uw klacht dan bekijken en proberen om deze naar tevredenheid op te lossen. Binnen 14 dagen krijgt u een antwoord, mocht het langer gaan duren, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Wanneer het niet lukt om het op te lossen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Supersmoker Club bij aangesloten is. Mocht deze bemiddelingspoging niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat nog de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

  Gebruikt u de elektronische sigaret van Supersmoker?

  Wat vindt u van het product, de service, de prijs en de kwaliteit? Wij van NederlandReview verzamelen hier reviews van allerlei bedrijven en ondernemingen, zodat wij elkaar kunnen helpen. Laat die van u hier ook achter!

  Lees de reviews en ervaringen van echte klanten van Supersmoker Club! Helpt de Supersmoker om te stoppen met roken? Hoe duur is het? Is het lekker roken?

  Supersmoker Club
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  5.6
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Supersmoker Club

  Uw beoordeling

  oplaadbare e sigaret

  slechte producten. Geen reactie op emails. Ze vergoeden geen producten die niet werken.

  Door: Lola01-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Belachelijk

  Onbereikbaar, nooit op voorraad, website niet functioneel en ga zo maar door. NIET HIER BESTELLEN! Ze zijn nu voor de 3de week nogsteeds bezig met mijn bestelling. Ongelovelijk. Ze beantwoorden niet op hun email, telefoon of contactformulier. Weg blijven dus!

  Door: Anon30-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Super snelle levering

  Ik heb gisteravond een email gekregen voor de cybermonday, ook besteld en nu al in huis !

  Door: Sharon27-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ronduit slecht

  Niet bestellen! Reageren totaal niet op mail en telefoon. Dag geld...
  NIET BESTELLEN!

  Door: Arie29-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Supersmokerclub pen

  Ik heb bij de primera een e sigaret wegwerp pen gekocht op zaterdag en maandag middag was hij al leeg voor 7.95. Heel erg in de maling genomen voor dit product het geeFT aan dat hij 600 onegeer pufs géeft 3 a 4 pakjes dit is echter niet het geval ik raad iedereen niet dit product te kopen

  Door: I. Ben Tuhami16-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Super tevreden

  Gebruik 9 maanden de joyetech egrip 2 naar ten volle tevredenheid.
  Helaas stopte hij met opladen.
  Contact opgenomen de volgende dag had ik al een nieuwe.
  Wel vroegen zij de oude terug te zenden.
  Dat is echte service.
  Top voor Smokers club. Dus Supersmokersclub

  Door: R. v/d Meer12-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Idee is leuk maar het werkt niet

  Het idee van Supersmoker Club is hartstikke leuk, maar voor mij werkt het totaal niet. Ik kan mezelf niet in bedwang houden en grijp daardoor vaker dan mij lief is naar de sigaretten. Ik heb op de website van Supersmoker Club een supersmoker gekocht, omdat mijn familie al tijden aandrong op het stoppen met roken. Vanaf begin januari een poging gedaan, maar het ging eigenlijk steeds bergafwaarts. Ik denk dat ik hier de ondersteuning mis om het vol te kunnen houden. Ik ben nog steeds van plan te stoppen met roken, maar het is dan denk ik beter dat ik een soort van programma volg. De prijs van de supersmoker was ook nog eens heel erg hoog: weggegooid geld dus aangezien ik er geen baat bij heb. Ik kan me wel voorstellen dat het voor andere partijen wel werkt.

  Door: gast30-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Dankzij e-smoker kan ik stoppen met roken

  Sinds mijn jonge jaren rook ik eigenlijk al (ben inmiddels 45) en ik wilde er eigenlijk toch wel eens mee stoppen. Mijn vrouw en kinderen klagen al lang over de stank en de schade voor mijn gezondheid. Daarnaast kost het me op maandelijkse basis gewoonweg heel veel geld (ik rook meerdere pakjes per week). Toen ik hoorde van Supersmoker Club heb ik toch maar eens besloten om de knoop door te hakken: ik wilde stoppen met roken. Heb op de website van Supersmoker Club een e-sigaret aangeschaft en tot mijn verbazing ging het stoppen mij verrassend goed af. Natuurlijk rook ik nu nog wel via de e-sigaret, maar het is een stuk minder schadelijk dan de gewone sigaretten. Daarbij komt dat het echt heel erg veel geld scheelt. Dit is voor mij een eerste stap, want over een paar jaar wil ik ook gestopt zijn met de e-sigaret.

  Door: Dhr. Westing10-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Supersmoker Club een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Supersmoker Club. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Supersmoker Club actief?

  Supersmoker Club is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) E-smoking

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Supersmoker Club gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.