Ervaringen Stuntwinkel

Die website met leuk geprijsde producten gevonden, maar ben je benieuwd naar de bevindingen van eerdere klanten? Op deze pagina kun je reviews van ervaringen en beoordelingen lezen, maar je kunt hier ook jouw mening delen om de consumenten na jou te helpen bij hun keuze.

Koopjes, wie houdt er niet van

Niemand is vies van leuke kortingen, aanbiedingen en afgeprijsde artikelen. Of we het nu over goedkope huishoudelijke producten, gadgets, gereedschap, cadeaus, toiletartikelen, keuken, decoratie, opbergers, slaapkamer, badkamer, voor bij het klussen, in de tuin, speelgoed, textiel, verlichting, merkartikelen, vrije tijdsbesteding, hobby, sport, kerst, zwembaden of wat dan ook. Sommige mensen worden op voorhand al helemaal wild bij woorden als sale, discount, outlet of uitverkoop, zeker als het om bekende merken gaat.

Koren en kaf

Helaas levert onze voorkeur voor goedkoop ook nog wel de nodige problemen op. Oplichters ruiken hun kans schoon om toe te slaan door te-mooi-om-waar-te-zijn-deals aan te bieden. Gelukkig is een goede deal voor een lage prijs, eentje die dus niet te mooi is om waar te zijn, ook mogelijk in een veilige omgeving en bij betrouwbare verkopers.


Ook de buurmannen stunten graag met dure artikelen, al was dat waarschijnlijk niet de bedoeling

Stuntwinkel

In deze webshop kun je online of via de app (beschikbaar voor zowel Android als iOS) allerlei producten voor sterk gereduceerde prijzen kopen gedurende een bepaalde tijdsperiode. Dit bedrijf biedt een heel scala aan betaalmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven, maar deze zijn niet voor iedereen beschikbaar, dus lees de voorwaarden voordat je tot bestellen over gaat om teleurstellingen te voorkomen. Doordat ze uit eigen voorraad leveren, kan een bestelling snel verzonden worden. De bezorgkosten vervallen voor Nederland bij besteding van vijftig euro en voor België bij zestig euro. Afhalen bij een PostNL of DPD afhaalpunt, of bij hun magazijn in Cuijk is ook mogelijk, mits de bestelling al volledig voldaan is.

Stuntwinkel is te volgen via Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube, Tumblr en LinkedIn.

Stunten met ervaringen

Wie weet heb jij laatst wel je bestelling binnen gekregen en wil je nu graag jouw ervaring delen door middel van een review. Of heb je een voordelig item gezien wat je graag wilt aanschaffen, maar vraag je je af wat de beoordelingen van anderen zijn, omdat je deze webshop nog niet kent. Ook dan zit je hier goed, want op deze pagina kun je meningen zowel lezen als schrijven.

Ook zo benieuwd naar de ervaringen van consumenten voor jou? Lees hier hun reviews, meningen en beoordelingen over kwaliteit, service, garantie, etc.

Stuntwinkel
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

5
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8

Service

2

Prijs

2

Leveren

8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

creditnota niet uitbetaald

alweer enige weken geleden, te 1 juni heb ik een creditnota gekregen stuntwinkel wegens een kapot geleverde prullenbak, tot op heden is er geen uitbetaling ( terugstorting van mijn betaalde geld) gedaan ook niet na drie keer aanmanen....

Door: maroeska metz08-07-2018
Stuntwinkel.nl05-11-2018

Beste Maroeska, Op 1 Juni is de terugbetaling gedaan door onze Payment Service Provider 'Mollie.nl', wellicht heb je die niet herkend als zijnde de terugbetaling van Stuntwinkel.nl Je vind deze terug onder vermelding van het ordernummer dat start met ORD en dan 5 cijfers. Groeten, Stuntwinkel.nl

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5

Schrijf zelf een review over Stuntwinkel

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)