NederlandReview

  Ervaringen Stuntwinkel

  Die website met leuk geprijsde producten gevonden, maar ben je benieuwd naar de bevindingen van eerdere klanten? Op deze pagina kun je reviews van ervaringen en beoordelingen lezen, maar je kunt hier ook jouw mening delen om de consumenten na jou te helpen bij hun keuze.

  Koopjes, wie houdt er niet van

  Niemand is vies van leuke kortingen, aanbiedingen en afgeprijsde artikelen. Of we het nu over goedkope huishoudelijke producten, gadgets, gereedschap, cadeaus, toiletartikelen, keuken, decoratie, opbergers, slaapkamer, badkamer, voor bij het klussen, in de tuin, speelgoed, textiel, verlichting, merkartikelen, vrije tijdsbesteding, hobby, sport, kerst, zwembaden of wat dan ook. Sommige mensen worden op voorhand al helemaal wild bij woorden als sale, discount, outlet of uitverkoop, zeker als het om bekende merken gaat.

  Ook de buurmannen stunten graag met dure artikelen, al was dat waarschijnlijk niet de bedoeling

  Koren en kaf

  Helaas levert onze voorkeur voor goedkoop ook nog wel de nodige problemen op. Oplichters ruiken hun kans schoon om toe te slaan door te-mooi-om-waar-te-zijn-deals aan te bieden. Gelukkig is een goede deal voor een lage prijs, eentje die dus niet te mooi is om waar te zijn, ook mogelijk in een veilige omgeving en bij betrouwbare verkopers.  Stuntwinkel

  In deze webshop kun je online of via de app (beschikbaar voor zowel Android als iOS) allerlei producten voor sterk gereduceerde prijzen kopen gedurende een bepaalde tijdsperiode. Dit bedrijf biedt een heel scala aan betaalmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven, maar deze zijn niet voor iedereen beschikbaar, dus lees de voorwaarden voordat je tot bestellen over gaat om teleurstellingen te voorkomen. Doordat ze uit eigen voorraad leveren, kan een bestelling snel verzonden worden. De bezorgkosten vervallen voor Nederland bij besteding van vijftig euro en voor België bij zestig euro. Afhalen bij een PostNL of DPD afhaalpunt, of bij hun magazijn in Cuijk is ook mogelijk, mits de bestelling al volledig voldaan is.

  Stuntwinkel is te volgen via Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube, Tumblr en LinkedIn.

  Stunten met ervaringen

  Wie weet heb jij laatst wel je bestelling binnen gekregen en wil je nu graag jouw ervaring delen door middel van een review. Of heb je een voordelig item gezien wat je graag wilt aanschaffen, maar vraag je je af wat de beoordelingen van anderen zijn, omdat je deze webshop nog niet kent. Ook dan zit je hier goed, want op deze pagina kun je meningen zowel lezen als schrijven.

  Ook zo benieuwd naar de ervaringen van consumenten voor jou? Lees hier hun reviews, meningen en beoordelingen over kwaliteit, service, garantie, etc.

  Stuntwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stuntwinkel

  Uw beoordeling

  Intex opblaasbare bank

  2 keer een bank ontvangen en 2 keer lek, geen contact en geen garantie!!!
  Nooit meer bij deze oplichters die de wettelijke garantietermijn even vergeten

  Door: Flenterie13-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  creditnota niet uitbetaald

  alweer enige weken geleden, te 1 juni heb ik een creditnota gekregen stuntwinkel wegens een kapot geleverde prullenbak, tot op heden is er geen uitbetaling ( terugstorting van mijn betaalde geld) gedaan ook niet na drie keer aanmanen....

  Door: maroeska metz08-07-2018
  Stuntwinkel.nl05-11-2018

  Beste Maroeska, Op 1 Juni is de terugbetaling gedaan door onze Payment Service Provider 'Mollie.nl', wellicht heb je die niet herkend als zijnde de terugbetaling van Stuntwinkel.nl Je vind deze terug onder vermelding van het ordernummer dat start met ORD en dan 5 cijfers. Groeten, Stuntwinkel.nl

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  FAQ

  Is Stuntwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Stuntwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stuntwinkel actief?

  Stuntwinkel is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stuntwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.