Strooizout.nl

Alle reviews

Strooizout.nl

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooi voorraadje strooizout aangelegd

  Vlak voor afgelopen winter een aanzienlijke hoeveelheid strooizout aangeschaft op strooizout.nl. Een paar jaar geleden was alle strooizout uitverkocht en dat heb ik moeten bekopen met een gebroken arm. Daarom nu direct maar een flinke voorraad ingeslagen. Het zout was niet duur bij strooizout.nl. Afgelopen winter heb ik nagenoeg geen strooizout gebruikt, want het was maar een paar keer nodig. Nu ligt het dus allemaal bij mij in de schuur, maar dat is geen probleem. Het zout gaat niet kapot, dus ik kan er mooi een paar jaar mee vooruit. De pallet werd keurig met een vrachtwagen thuis afgeleverd en de vriendelijke chauffeur heeft hem direct in de hoek van mijn schuur gezet. Bedankt!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  6 zakken strooizout

  6 zakken strooizout besteld van elk 25 kilo.

  Handig in de opslag en ik kan een tijd vooruit.

  De levering ging snel, communicatie verliep vlot en zakken zien er goed uit.

  Als het op is, weet ik waar ik nieuwe bestel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duur strooizout bij Strooizout.nl

  Had afgelopen winter snel strooizout nodig, maar de winkel bij mij in het dorp was door de voorraad heen. Toen heb ik maar wat besteld bij Strooizout.nl. Ik schrok echter wel een beetje van de prijs. Bij mij in de buurt is het aanzienlijk goedkoper, maar omdat ik het nodig had, heb ik het toch maar gekocht. Overigens ben ik wel zeer te spreken over de vriendelijke service, snelle levering en de manier van bestellen.

Anderen bekeken ook

Kerstpakkettenidee
5 reviews

Ongekend! Wat anderen van Kerstpakketenidee vinden. Natuurlijk is kerstpakketenidee een aanbieder van kerstpakketten. Het is mooi en goed om te ont...

AKO
9 reviews

AKO: Ervaringen Even snel een krantje oppikken of door een treinvertraging opgelopen extra tijd verdoen door wat rond te kijken in een boekwinkel?...

YourSurprise
38 reviews

Ken jij YourSurprise? YourSurprise is een webshop welke cadeau artikelen aanbiedt. Er zijn meer dan 1000 cadeaus op de website te bekijken en te ko...

Plarium - online strategy
7 reviews

Plarium: Ervaringen Vecht tegen of met Spartanen, Perzen, Vikingen, mutanten en piraten!Hou jij van gamen? Doe jij dat het liefst gratis en online...

Strooizout.nl

We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie. Wie houdt er nu van gladheid? Niemand toch? Het is natuurlijk wel heerlijk om van de sneeuw en het ijs te genieten. Het is echter belangrijk dat je geen last krijgt van de gladheid of andere problemen. Het is goed om te ontdekken hoe je dit kunt voorkomen en hoe je jouw eigen stoepje heerlijk schoon en gladvrij kunt houden. Met strooizout kom je natuurlijk een heel eind. Het is gemakkelijk om het toe te passen en nog gemakkelijker om het te kopen. Tegenwoordige wordt het namelijk gewoon naar je huis gebracht en kun je het via ht internet bestellen. Een van de sites om het te bestellen is strooizout.nl. De naam laat eigenlijk weinig aan de verwachting over. Heb jij ervaring met strooizout.nl? Dan is het goed om je mening en oordeel achter te laten op NederlandReview. 

Over strooizout.nl
Het bedrijf strooizout.nl is in het jaar 2009 opgericht. Misschien weet je nog wel hoe koud het weer was en hoe weinig strooizout er was. Het was erg glibberig en er ontstonden volop gevaarlijke situaties. Een keer verkeerd vallen kan ervoor zorgen, dat je een nare breuk kunt krijgen. Het is daarom, dat een aantal mensen het initiatief hebben genomen om strooizout.nl op te richten. Een bedrijf welke strooizout levert aan particulieren en ook aan bedrijven en instellingen. Het is een bedrijf waar ze volop van kunnen genieten en ook gebruik van kunnen maken. 

Het bedrijf is gevestigd in Almere en bezorgt vanaf daar strooizout naar heel Nederland. Het is gemakkelijk en goed om hier gebruik van te maken. 


Deze glijdende dieren kunnen ook wel wat strooizout gebruiken!

Diensten van strooizout.nl
De belangrijkste dienst van strooizout.nl is natuurlijk om strooizout te leveren aan particulieren en bedrijven en instellingen. Hier heeft strooizout.nl zich op gefocust en dat is iets wat strooizout.nl al vele jaren doet. Naar tevredenheid van al haar klanten. 

Klachten, tips en complimenten over strooizout.nl
Er kan natuurlijk altijd wel eens een keer iets misgaan. Het is goed om te letten op de mogelijkheden om hier goed mee om te gaan. Het is natuurlijk ook belangrijk om dit kenbaar te maken aan strooizout.nl Op die manier is het mogelijk voor hun om de klacht in behandeling te nemen en om te zoeken naar een passende oplossing. 

Heb jij ervaring met strooizout.nl?
Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. 

 

Lees hier de ervaringen van klanten met Strooizout.nl, als leverancier voor strooizout bekend van radio en tv. Is dit een goede partij om strooizout bij te kopen? Kom erachter op NederlandReview!

}