NederlandReview

    Ervaringen StemPunt

    Bij StemPunt geef je je mening over allerlei onderwerpen, van nieuwe producten tot aan beslissingen die in de Tweede Kamer worden genomen. Als je een dienst of product gebruikt heb je vaak ideeën over wat er beter of anders kan. Wanneer een bedrijf of organisatie zich wil verbeteren, speelt jouw mening een belangrijke rol. Bij StemPunt laat je je mening horen via online enquêtes: jouw feedback wordt vertaald naar directe (verbeter)punten. Met het invullen van vragenlijsten verdien je punten die je kunt inwisselen voor cadeaubonnen of voor donaties aan goede doelen. Je kan gratis meedoen, via mobiel, tablet of pc, en jij bepaalt wanneer het jou uitkomt. StemPunt is het online panel van onafhankelijk onderzoeksbureau Motivaction International. Zij gaan zorgvuldig om met jouw privacy en houden zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.


    Vragen en klachten

    Veelgestelde vragen kan je vinden op de website, onder ‘Helpdesk’. Wanneer je je wil uitschrijven van het panel, kan je terecht op de website. Mocht je vragen of klachten hebben over StemPunt, dan kan je contact opnemen via stempunt@stempunt.nu, via de Facebook-pagina van StemPunt of via de website.

    Wat is jouw favoriete chocoladesmaak? Een voorbeeld van een onderzoek van StemPunt.

    Meningen

    Wat is jouw mening over StemPunt? Doe je al jaren naar volle tevredenheid mee en heb je al veel cadeaubonnen en donaties bij elkaar gespaard? Of vond je het sparen te lang duren waardoor je gestopt bent met meedoen? Deel je mening hier op NederlandReview, zo weten andere consumenten of het lucratief is om zich in te schrijven bij deze organisatie of niet.
    Lees de ervaringen van deelnemers en leden van StemPunt! Hoe snel krijg je een Bol.com cadeaubon bij elkaar? Hoeveel tijd kost het? Is het leuk om te doen?

    StemPunt
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    6.6
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Vriendenvoordeel punten

    Vannacht 6 mails gehad dat er 500 punten bijgeschreven zijn omdat vele bekenden van mij hun enquête hadden ingevuld.

    2 weken terug stond het wél meteen in mijn saldo bijgeschreven

    Maar NU is ER NIKS toegevoegd aan mijn puntensaldo.
    CONTACT is ook onmogelijk , op whatsapp word wel gelezen maar niets gezegd.

    Een behoorlijke tegenvaller. Jammer.

    Door: Robin kaper16-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zalando cadeaubon 25 euro

    Aankoop gedaan in 2018 ben de aankoop mail kwijt met code heb ik gemeld maar krijg geen antwoord,dat vind ik niet netjes,met andere woorden dag 25 euro.

    Door: Roelie Boonstra31-05-2019
    Anne van StemPunt26-06-2019

    Beste Roelie, bedankt voor jouw review! Wat vervelend dat je je mail met je bestelling bent kwijtgeraakt. Wij kunnen de mail met daarin je cadeaubon in ons systeem opzoeken als wij weten met welk e-mailadres je staat ingeschreven bij StemPunt. Zou je een e-mail kunnen sturen naar stempunt@stempunt.nu? Mocht je geen reactie ontvangen, dan kan je ons ook een WhatsApp- of Facebook-bericht sturen, welke je kunt vinden via de helpdesk-pagina op onze website. Wij zien je bericht tegemoet! Vriendelijke groet, Anne

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Cadeaubon verdiend

    Ik doe al jaren mee aan StemPunt. Het invullen van een enquete duurt soms lang en het sparen duurt ook lang. Uiteindelijk krijg je wel echt een cadeaubon. Heb er eentje van Bol.com besteld en eentje van Zalando. Leuk!

    Door: Ralf28-09-2018
    Anne van StemPunt15-10-2018

    Beste Ralf, Bedankt voor jouw positieve review. Hartelijke groet, Anne

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Interessante onderwerpen

    Het invullen van enquêtes bij StemPunt is een leuk tijdverdrijf. Ongeveer een keer per week ontvang je een e-mail dat er een enquête voor je klaarstaat. De onderwerpen zijn interessant, het gaat vaak over actualiteiten dus je blijft hier ook van op de hoogte. Het sparen voor een cadeaubon duurt wel een tijdje, maar het bestellen is erg makkelijk.

    Door: Kim03-09-2018
    Anne van StemPunt15-10-2018

    Dag Kim, Bedankt voor jouw review! Vriendelijke groet, Anne

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    stom

    Duurt erg lang voor je eindelijke wat bij elkaar hebt gespaard en dan krijg je nog steeds geen geld, maar cadeaubonnen. ik krijg meer betaald met mijn bijbaantje en ben er dus mee gestopt, met stempunt. Ik vond het eigenlijk ook helemaal niet leuk om te doen!

    Door: Lina29-08-2017
    Anne van StemPunt15-10-2018

    Beste Lina, Bedankt voor jouw reactie. We vinden het vervelend om te lezen dat je het niet leuk vond om mee te doen. Bij StemPunt spaar je voor punten door middel van het invullen van online enquêtes. Deze punten kun je inderdaad verzilveren voor cadeaubonnen of donaties aan goede doelen. Uiteraard gaat het sparen voor een cadeaubon niet zo snel als een betaald bijbaantje. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je altijd mailen naar stempunt@stempunt.nu. Vriendelijke groet, Anne

    Ellen Van Den Akkerveken10-09-2020

    Ik ben al jaren lid van Stempunt panel maar de laatste tijd heb ik heel de vragenlijst ingevuld en gaat hij ineens in storing. Ik heb het gevoel dat alles wel doorgestuurd is naar jullie maar ik mijn punten niet krijg. Zonde van mijn tijd en moeite. En verder is de site heel erg langzaam. Terwijl wij heel snel internet hebben. Erg jammer allemaal. Verder ben ik wel blij met de kado bonnen. (alle beetjes helpen). Ellen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    leuk om mee te doen

    Ze doen allemaal onderzoeken voor veel bedrijven. Vaak vraag je je af aan wie die bedrijven meningen hebben gevraagd zo van "nou..mij hebben ze niet gevraagd". Nou nu dus wel. Best wel geinig. Kost best wel wat tijd, alhoewel je de enquetes redelijk snel kan invullen want je hoeft niet ehct na te denken ofzo. Het is trouwens wel even doorsparen maar je krijgt daarna ook echt wel cadeaubonnen

    Door: Bas05-07-2017
    Anne van StemPunt15-10-2018

    Hoi Bas, Hartelijk dank voor je positieve review! Vriendelijke groet, Anne

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cadeaubon verzilverd

    Ik heb inmiddels al behoorlijk want enquêtes ingevuld bij StemPunt. De vragen zijn leuk en gaan vaak over bekende merken, zoals Ben & Jerry's en BNN. Het invullen van een enquête duurt niet bepaald lang. Wanneer je er weer eentje volledig ingevuld hebt, krijg je spaarpunten. Met deze punten kun je sparen voor een cadeaubon van Bol.com. Mijn saldo was inmiddels behoorlijk hoog, waardoor ik besloot om mijn punten maar eens te verzilveren. Kreeg een cadeaukaart van bol.com toegestuurd en dit was toch een aanzienlijk bedrag. Ik ga vast en zeker nog meer enquêtes invullen, want vind het de moeite waard. En natuurlijk krijg je er iets leuks voor terug.

    Door: Mieke S. 27-03-2017
    Anne van StemPunt15-10-2018

    Dag Mieke, Bedankt voor jouw review! Hartelijke groet, Anne

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Sparen voor leuke cadeaus

    Ik wil graag mijn mening met andere delen en daarom schrijf ik geregeld reviews of neem ik deel aan enquêtes over producten. Eerder deed ik dit altijd 'gratis', maar ik ben er sinds kort achter dat je hier ook wat mee kunt verdienen. Bij StemPunt krijg je weliswaar geen geld voor het delen van je mening, maar je ontvangt wel actiepunten. Wanneer je voldoende punten verdiend hebt, kun je deze inwisselen voor gratis artikelen of cadeaubonnen. Je kunt hier je mening geven over bekende en minder bekende merken. Ik heb al diverse enquêtes ingevuld en het is echt heel erg makkelijk. Het neemt wel even tijd in beslag, maar dat heb ik er graag voor over.

    Door: Moniek de Jong14-03-2017
    Anne van StemPunt15-10-2018

    Beste Moniek, Bedankt voor jouw review! Vriendelijke groet, Anne

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over StemPunt

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is StemPunt een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 8 ervaringen geplaatst over StemPunt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is StemPunt actief?

    StemPunt is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van StemPunt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.