Startselect

4

Bestellen

3.5

Service

4.5

Prijs

3.5

Levering

37.5%

Zou hier weer kopen

Startselect

Overweeg je in deze webshop een giftcard te kopen voor een gamer, iemand die het gewone televisieaanbod zat is of muziekliefhebber die graag streamt? Dan kan het zijn dat dit een webshop is die je overweegt. Gelukkig zijn er consumenten en gebruikers voor jou geweest die een recensie over hun ervaring hebben geschreven, waarin zijn hun mening en een beoordeling geven. Daarmee helpen zij jou met het maken van een keuze. Wil je straks zelf iemand helpen? Kom dan gerust nog eens terug om een review te schrijven.

Cadeaubonnen om te geven of te krijgen

Ze zijn er in alle soorten en maten, te kust en te keur. Ook zijn ze voor alle gelegenheden geschikt. Je kunt ze geven op verjaardagen en jubilea, maar ook als bedankje of aan het bruidspaar. Ze zijn dus eigenlijk erg veelzijdig en altijd een schot in de roos, want de krijger kan het zelf invullen. Zolang de bon ongeveer in de richting is of van een plek waarvan je weet dat de persoon in kwestie regelmatig komt, zit je eigenlijk al goed. Tegenwoordig werken veel bedrijven ook met codes voor in allerlei webshops, dus is een last minute cadeau geen enkel probleem meer. Zolang je maar op tijd op ‘verzenden’ hebt geklikt. Toch handig die digitale cadeaubonnen.

Giftcard voor games

Omdat zoveel tegenwoordig via Internet gaat via de gameconsole zelf, is ook de gameindustrie ingesprongen op digitale cadeautjes. Met de juiste code is het nu namelijk mogelijk om vanaf de bank, met de controller in je hand en je duimen op de knoppen, aankopen te doen. Handig natuurlijk, want dan krijg je direct toegang tot wat je wilt of zelfs kunt downloaden.Startselect

Bij deze webshop is het mogelijk om digitale cadeaubonnen, abonnementen en tegoedkaarten te kopen voor onder andere de App Store & iTunes en Google Play, maar ook voor consoles via PlayStation, Xbox en Nintendo. Verder kun je hier ook terecht voor Blizzard, Netflix, Spotify en PC.

Zodra een aankoop afgerond is via een van de betaalmogelijkheden, ontvangt de koper een code te zien. Voor de zekerheid ontvangt hij of zij deze ook nog eens via de mail. Vanaf dat moment kan deze code ook direct gebruikt en verzilverd worden. 

Recensies voor en door consumenten

Heb jij in het recente verleden gebruik gemaakt van de digitale producten van deze cadeauwebshop? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring! Was de code bijvoorbeeld echt zo direct te gebruiken als beweerd wordt? Was het eenvoudig cadeau te doen aan een ander? Of was je de ontvanger? Hoe ging dat in zijn werk? Zou je deze webwinkel aanraden aan iemand die dit leest? Jouw mening en beoordeling is namelijk heel nuttig voor de klanten die na jou komen: dankzij jou krijgen ze een idee van de webshop en het product, waardoor ze een keuze kunnen maken. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (16)

PS plus essential 12 maanden

In juni een PS plus essential code voor 12 maanden gekocht voor 44,99 euro. Bij invoeren op 31/07/2023 blijkt het te gaan om een code voor 20 euro tegoed. Mail gestuurd om te achterhalen wat hier mis is gegaan, vervolgens krijg ik argumentatie dat Sony geen abbonementen verkoop via startselect. Fijn, maar waarom maar 20 euro??? Vervolgens de rest van de waarde of geld terug geeist, maar ze boden ENORME weerstand om hier iets aan te doen. Pas na dreiging met juridische stappen komt er ineens een tweede code met een waarde van 25 euro tevoorschijn! "Die had je al moeten hebben." Zijn gewoon aan het terugkrabbelen dus. Verschikkelijke service dus, koop hier NOOIT iets!!!

D

Danny

01-08-2023

0

Google play tegoed 5,-

Code werkte niet en geen reactie van startselect. Blij dat het niet zo’n hoog bedrag was maar ik kom hier zeker nooit meer!

D

Ds

30-01-2023

0

NETFLIX tegoed a 25,= Euro

Netflix tegoedbon besteld a 25,= Code zou per E-mail naar me verstuurd worden. We zijn inmiddels een paar uur verder, zou graag de code hebben omdat ik nu naar 'de jarige' vertrek waar de cadeaubon (code) voor besteld is. Helaas NIETS ontvangen. Les geleerd voor de volgende keer, via Startselect koop ik dus nooit meer iets. Als je op hun website de 'Contact' knop kiest, kom je in een soort oneindige lus terecht.

H

Harald

04-12-2022

0

Gift Cards

Hier koop ik dus nooit meer wat. Waardeloze partij. Je doet een order van een redelijk groot bedrag. Uit gewoonte kies ik voor Klarna betaalmethode en de oorspronkelijke factuur wordt in 7 gesplitst. Klarna kan niks doen, startselect zegt ook niet maar het bewijs zegt anders. Enige conclusie die ik heb, startselect zorgt voor een erg klantonvriendelijke ervaring. De klantenservice is echt belachelijk onvriendelijk. Uiteraard betaal ik het geleverde gewoon, maar ik, koop hier nooit meer.

K

Kevin

15-09-2022

0

iTunes giftcard

Meerdere malen de identiteit check gedaan wordt steeds afgekeurd. Ik heb betaald met mijn bank die vervolgens face id vraagt. Dat er een check is okay maar voor 2 bestellingen het zelfde gezeik is gewoon slecht service. Lekker verdien model als je de bestellingen afkeurt en klant zijn geld behoudt.

B

Beatrice Rodrigues

27-07-2022

0

Geen aankoop

Er is 2 maal 50 eu van mijn rekening afgegaan door starselect, terwijl ik niks heb besteld! Graag zou ik onmiddelijk mijn geld terug willen gestort hebben !

B

Bianca Thevissen

15-03-2022

0

Helpdesk Outlook.nederlands.com

Opgelicht door outlook.nederlands.com, professionele site maar zijn oplichters

P

P.R.

11-02-2022

0

Google play card

Klantendienst is zeer arrogant. Heb zelf een aankoop gedaan van 10 euro deze worden gestuurd in twee kaarten van 5 euro bij de ene kaart geen probleem gehad met inwisselen, bij de andere kaart was er duidelijk geen code aanwezig. Code niet beschikbaar stond er. Heb dit doorgestuurd naar de klantendienst van startselect. Sturen ze mij een code via een mail die reeds ingewisseld was. Ze hebben mij daarna doorgestuurd naar Google support die mij wisten te vertellen dat het probleem duidelijk bij startselect lag. Startselect heeft mij bot weten te zeggen dat ze mij niet konden verder helpen. Ik kon dus fluiten naar mijn 5 euro. Dus uiteindelijk 10 euro betaald en er maar 5 euro van ontvangen. Dit was ineens mijn laatste keer dat ik een aankoop heb gedaan bij startselect.

I

Ibtisam

08-08-2021

0

Tegoedcode

Prima website. Heel makkelijk te wisselen tussen landen, zodat je altijd de code voor het juiste land hebt. Mocht je dan alsnog een foutje hebben gemaakt en je contact hun klantendienst, krijg je binnen no-time een reactie. Meerdere malen hier besteld en heb niet te klagen!

F

Florian

19-05-2021

0

Robux

??

A

Anoniem

19-05-2021

0

Google play gift card

Code gekocht en direct ontvangen per e-mail, top!

R

Roy

19-05-2021

0

Google Play Gift Card

Ontving een gebruikte code, was volgens startselect mijn probleem, moest ik maar gaan oplossen met Google. Mag alsnog betalen. Lijkt op verduistering, gebruikte codes alsnog verkopen voor de normale prijs. Klantenservice geeft je steeds hetzelfde antwoord en wilt eigenlijk gewoon niet helpen. Ben blijkbaar niet de enige. Maak geen gebruik van deze winkel.

R

R

12-05-2021

1

Card

Pas op met Startselect, Deze week hebben ze mij een gebruikte Card opgestuurd. Op de card waren de codes al verbruikt . Dus waardeloos. Startselect kan je niet bellen, ze hebben geen telefoon en willen je dus bewust niet spreken ook als er echt iets mis is met de kwaliteit, alleen maar excusjes en spijt betuigen per mail is vandaag de dag onvoldoende. Via mails confirmeren ze fraude, maar weigeren te retouneren. Waardeloos pas op met ze. Als ze hun proces met codes niet waterdicht hebben, moet ik daarvoor betalen.?Zakkenwassers. Koop je spul bij iemand die anno 2021 je telefonisch te woord durft te staan en niet alleen er op uit is voor waardeloos product het geld te verduisteren. Ik ga dit rapporteren aan de AFM. Dit is geen transparante business. Onbetrouwbaar als het mis gaat en cheap as it gets, waardeloos

O

Opgelicht

20-03-2021

0

psn kaart

echt een kloten site wil je wat kopen ga dan naar livekaarten.nl 1x beter

P

paddy

07-08-2020

0

Geen

Oplichting krijg geen antwoord

K

Kuil

03-07-2020

0

Psn card

Krijg een Engelse kaart waar ik niks mee kan. En ook geen geld terug

K

Karel ankerwout

11-06-2020

0