NederlandReview

  Ervaringen Startselect

  Overweeg je in deze webshop een giftcard te kopen voor een gamer, iemand die het gewone televisieaanbod zat is of muziekliefhebber die graag streamt? Dan kan het zijn dat dit een webshop is die je overweegt. Gelukkig zijn er consumenten en gebruikers voor jou geweest die een recensie over hun ervaring hebben geschreven, waarin zijn hun mening en een beoordeling geven. Daarmee helpen zij jou met het maken van een keuze. Wil je straks zelf iemand helpen? Kom dan gerust nog eens terug om een review te schrijven.

  Cadeaubonnen om te geven of te krijgen

  Ze zijn er in alle soorten en maten, te kust en te keur. Ook zijn ze voor alle gelegenheden geschikt. Je kunt ze geven op verjaardagen en jubilea, maar ook als bedankje of aan het bruidspaar. Ze zijn dus eigenlijk erg veelzijdig en altijd een schot in de roos, want de krijger kan het zelf invullen. Zolang de bon ongeveer in de richting is of van een plek waarvan je weet dat de persoon in kwestie regelmatig komt, zit je eigenlijk al goed. Tegenwoordig werken veel bedrijven ook met codes voor in allerlei webshops, dus is een last minute cadeau geen enkel probleem meer. Zolang je maar op tijd op ‘verzenden’ hebt geklikt. Toch handig die digitale cadeaubonnen.

  Giftcard voor games

  Omdat zoveel tegenwoordig via Internet gaat via de gameconsole zelf, is ook de gameindustrie ingesprongen op digitale cadeautjes. Met de juiste code is het nu namelijk mogelijk om vanaf de bank, met de controller in je hand en je duimen op de knoppen, aankopen te doen. Handig natuurlijk, want dan krijg je direct toegang tot wat je wilt of zelfs kunt downloaden.


  Mario Bros is voor velen nostalgie die begon op de NES

  Startselect

  Bij deze webshop is het mogelijk om digitale cadeaubonnen, abonnementen en tegoedkaarten te kopen voor onder andere de App Store & iTunes en Google Play, maar ook voor consoles via PlayStation, Xbox en Nintendo. Verder kun je hier ook terecht voor Blizzard, Netflix, Spotify en PC.

  Zodra een aankoop afgerond is via een van de betaalmogelijkheden, ontvangt de koper een code te zien. Voor de zekerheid ontvangt hij of zij deze ook nog eens via de mail. Vanaf dat moment kan deze code ook direct gebruikt en verzilverd worden.

  Recensies voor en door consumenten

  Heb jij in het recente verleden gebruik gemaakt van de digitale producten van deze cadeauwebshop? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring! Was de code bijvoorbeeld echt zo direct te gebruiken als beweerd wordt? Was het eenvoudig cadeau te doen aan een ander? Of was je de ontvanger? Hoe ging dat in zijn werk? Zou je deze webwinkel aanraden aan iemand die dit leest? Jouw mening en beoordeling is namelijk heel nuttig voor de klanten die na jou komen: dankzij jou krijgen ze een idee van de webshop en het product, waardoor ze een keuze kunnen maken. Alvast bedankt!

  Startselect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Startselect

  Uw beoordeling