Startselect

Alle reviews

Startselect

45% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tegoedcode

  Prima website. Heel makkelijk te wisselen tussen landen, zodat je altijd de code voor het juiste land hebt. Mocht je dan alsnog een foutje hebben gemaakt en je contact hun klantendienst, krijg je binnen no-time een reactie.

  Meerdere malen hier besteld en heb niet te klagen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Google play gift card

  Code gekocht en direct ontvangen per e-mail, top!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Robux

  👍🏻

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen aankoop

  Er is 2 maal 50 eu van mijn rekening afgegaan door starselect, terwijl ik niks heb besteld! Graag zou ik onmiddelijk mijn geld terug willen gestort hebben !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Helpdesk Outlook.nederlands.com

  Opgelicht door outlook.nederlands.com, professionele site maar zijn oplichters

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Google play card

  Klantendienst is zeer arrogant. Heb zelf een aankoop gedaan van 10 euro deze worden gestuurd in twee kaarten van 5 euro bij de ene kaart geen probleem gehad met inwisselen, bij de andere kaart was er duidelijk geen code aanwezig. Code niet beschikbaar stond er. Heb dit doorgestuurd naar de klantendienst van startselect. Sturen ze mij een code via een mail die reeds ingewisseld was. Ze hebben mij daarna doorgestuurd naar Google support die mij wisten te vertellen dat het probleem duidelijk bij startselect lag. Startselect heeft mij bot weten te zeggen dat ze mij niet konden verder helpen. Ik kon dus fluiten naar mijn 5 euro. Dus uiteindelijk 10 euro betaald en er maar 5 euro van ontvangen. Dit was ineens mijn laatste keer dat ik een aankoop heb gedaan bij startselect.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Google Play Gift Card

  Ontving een gebruikte code, was volgens startselect mijn probleem, moest ik maar gaan oplossen met Google. Mag alsnog betalen.

  Lijkt op verduistering, gebruikte codes alsnog verkopen voor de normale prijs. Klantenservice geeft je steeds hetzelfde antwoord en wilt eigenlijk gewoon niet helpen. Ben blijkbaar niet de enige. Maak geen gebruik van deze winkel.

  Ik koop hier al jaren, nooit problemen gehad!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Card

  Pas op met Startselect, Deze week hebben ze mij een gebruikte Card opgestuurd. Op de card waren de codes al verbruikt . Dus waardeloos. Startselect kan je niet bellen, ze hebben geen telefoon en willen je dus bewust niet spreken ook als er echt iets mis is met de kwaliteit, alleen maar excusjes en spijt betuigen per mail is vandaag de dag onvoldoende. Via mails confirmeren ze fraude, maar weigeren te retouneren.
  Waardeloos pas op met ze. Als ze hun proces met codes niet waterdicht hebben, moet ik daarvoor betalen.?Zakkenwassers. Koop je spul bij iemand die anno 2021 je telefonisch te woord durft te staan en niet alleen er op uit is voor waardeloos product het geld te verduisteren.
  Ik ga dit rapporteren aan de AFM. Dit is geen transparante business. Onbetrouwbaar als het mis gaat en cheap as it gets, waardeloos

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  psn kaart

  echt een kloten site wil je wat kopen ga dan naar livekaarten.nl 1x beter

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen

  Oplichting krijg geen antwoord

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Psn card

  Krijg een Engelse kaart waar ik niks mee kan. En ook geen geld terug

Anderen bekeken ook

Tadaaz
1 reviews

Sommige momenten in het leven zijn te mooi om gewoon voorbij te laten gaan. Een leuke manier om zo'n moment voor altijd te herinneren is een kaartj...

Nature’s Gift
4 reviews

Bent u ook benieuwd naar wat andere mensen vinden van de 100% groene belevenissen van Nature’s Gift? Hier leest u de meningen van klanten die...

CoolGift
9 reviews

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend of familielid? Lees dan eerst de beoordelingen over Coolgift. Wellicht vindt u op deze web...

Wissel.nl
19 reviews

Wat moet je doen als je beste vriendin je een bladcadeau geeft, terwijl jij liever naar de film gaat? Of wat doe je met de cadeaubon van je tante d...

Startselect

Overweeg je in deze webshop een giftcard te kopen voor een gamer, iemand die het gewone televisieaanbod zat is of muziekliefhebber die graag streamt? Dan kan het zijn dat dit een webshop is die je overweegt. Gelukkig zijn er consumenten en gebruikers voor jou geweest die een recensie over hun ervaring hebben geschreven, waarin zijn hun mening en een beoordeling geven. Daarmee helpen zij jou met het maken van een keuze. Wil je straks zelf iemand helpen? Kom dan gerust nog eens terug om een review te schrijven.

Cadeaubonnen om te geven of te krijgen
Ze zijn er in alle soorten en maten, te kust en te keur. Ook zijn ze voor alle gelegenheden geschikt. Je kunt ze geven op verjaardagen en jubilea, maar ook als bedankje of aan het bruidspaar. Ze zijn dus eigenlijk erg veelzijdig en altijd een schot in de roos, want de krijger kan het zelf invullen. Zolang de bon ongeveer in de richting is of van een plek waarvan je weet dat de persoon in kwestie regelmatig komt, zit je eigenlijk al goed. Tegenwoordig werken veel bedrijven ook met codes voor in allerlei webshops, dus is een last minute cadeau geen enkel probleem meer. Zolang je maar op tijd op ‘verzenden’ hebt geklikt. Toch handig die digitale cadeaubonnen.

Giftcard voor games
Omdat zoveel tegenwoordig via Internet gaat via de gameconsole zelf, is ook de gameindustrie ingesprongen op digitale cadeautjes. Met de juiste code is het nu namelijk mogelijk om vanaf de bank, met de controller in je hand en je duimen op de knoppen, aankopen te doen. Handig natuurlijk, want dan krijg je direct toegang tot wat je wilt of zelfs kunt downloaden.
Startselect
Bij deze webshop is het mogelijk om digitale cadeaubonnen, abonnementen en tegoedkaarten te kopen voor onder andere de App Store & iTunes en Google Play, maar ook voor consoles via PlayStation, Xbox en Nintendo. Verder kun je hier ook terecht voor Blizzard, Netflix, Spotify en PC.

Zodra een aankoop afgerond is via een van de betaalmogelijkheden, ontvangt de koper een code te zien. Voor de zekerheid ontvangt hij of zij deze ook nog eens via de mail. Vanaf dat moment kan deze code ook direct gebruikt en verzilverd worden. 

Recensies voor en door consumenten
Heb jij in het recente verleden gebruik gemaakt van de digitale producten van deze cadeauwebshop? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring! Was de code bijvoorbeeld echt zo direct te gebruiken als beweerd wordt? Was het eenvoudig cadeau te doen aan een ander? Of was je de ontvanger? Hoe ging dat in zijn werk? Zou je deze webwinkel aanraden aan iemand die dit leest? Jouw mening en beoordeling is namelijk heel nuttig voor de klanten die na jou komen: dankzij jou krijgen ze een idee van de webshop en het product, waardoor ze een keuze kunnen maken. Alvast bedankt!

}