NederlandReview

  Ervaringen Squla

  Wanneer je kind naar de basisschool gaat merk je dat er sprongen komen in de ontwikkeling. Soms kan dat wat problemen geven, omdat voor jouw kind het tempo wat te hoog ligt, of het kan ook zo zijn dat je kind wat meer uitdaging nodig heeft. Klassikaal onderwijs is nu eenmaal niet ingesteld op het individu. Je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van Squla, zodat je kind thuis in zijn/haar eigen tijd en in zijn/haar eigen tempo wat extra kan oefenen, of juist wat extra stof kan maken. Zo kan leren weer leuk worden. Wat de ervaringen van ouders, leerkrachten en vooral kinderen met de leermiddelen van Squla zijn lees je hier.

  Over Squla
  Squla is er van overtuigd dat wanneer de middelen waar de kinderen mee leren in het basisonderwijs aansluiten bij hun belevings- en leefwereld, zij leren leuk vinden en flink vooruit kunnen gaan. Squla ziet zichzelf als een aanvulling op het basisonderwijs om ieder kind op zijn/haar niveau en tempo te stimuleren. Dit maken zij mogelijk door video’s op het web, quizzen, mobiele apps en games te ontwikkelen die daarbij helpen. Thuis met Squla oefenen is bedoeld als een plezierige ondersteuning zodat de kinderen op school beter mee kunnen komen. Hiermee zijn zij in 2010 begonnen. Squla wil met de technologie van nu meer mogelijk maken in het onderwijs van vandaag.  


  Squla kun je ook meenemen op vakantie!

  Diensten
  Met de materialen van Squla kun je oefenen in de volgende vakken:

  • Rekenen
  • Taal
  • Begrijpend lezen
  • Spelling
  • Aardrijkskunde
  • Geschiedenis
  • Natuur & Techniek
  • Engels (vanaf groep 5)
  • Topografie (vanaf groep 6)
  • Cito-modules

  Door middel van de online spellen en quizzen kunnen kinderen oefenen. Wanneer ze dit doen kunnen ze hiervoor als beloning munten verdienen die ze weer kunnen gebruiken om avatars, digitale items of cadeaubonnen mee te bestellen. Bij Squla vind je meer dan 70.000 verschillende quizvragen verdeeld over alle vakken, kinderen kunnen alvast oefenen met de Cito-vraagstelling, ouders krijgen ook een account om mee te kijken, en met 1 account kan je kind spelen op de computer, tablet en telefoon. Voor ouders, leerkrachten en kinderen is er ook een Squla forum te vinden waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. In de klas kan Squla namelijk ook gebruikt worden, helemaal gratis.

  Lidmaatschap
  Wanneer je gebruik wilt maken van Squla kun je kiezen uit een lidmaatschap voor een jaar, een half jaar of een maandlidmaatschap. Hiermee heeft je kind toegang tot alle quizzen, filmpjes en games voor elke groep van de basisschool. Ben je binnen 30 dagen na aanvang van het lidmaatschap niet tevreden, dan ontvang je je aankoopbedrag terug. Wanneer je wel tevreden bent wordt het abonnement omgezet in een doorlopend abonnement die na de contractperiode met een opzegtermijn van 1 maand opgezegd kan worden.

  Klachten
  Voor zowel ouders, als leerkrachten en kinderen zijn er pagina’s te vinden met daarop allerlei vragen en bijbehorende antwoorden. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je een online contactformulier invullen, bellen, e-mailen naar de klantenservice, of ze benaderen via Facebook of Twitter.

  Vertel hier ook wat jouw ervaring met Squla is!

  Wat zijn de ervaringen met Squla, gaan kinderen hier met plezier mee aan de slag of niet? Voegt deze digitale methode iets toe op het basisonderwijs?

  Squla
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  6,6
  56% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,2

  Service

  5,4

  Prijs

  6,4

  Leveren

  7,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Prima ervaring

  Rene Willems26-03-2019

  Hele leuke ervaring! Zat lang te twijfelen. Mijn dochter doet elke avond 20 minuten Squla. Haar 'spelling' gaat met sprongen vooruit. Zal voorlopig ook niet vervelen. Het is zeker prijzig, maar het aanbod van oefeningen is ook zeer uitgebreid en wat mij betreft daarom ook te rechtvaardigen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Tevreden

  Laura04-03-2019

  Onze dochter heeft een enorme taal achterstand. Op school en thuis veel geprobeerd maar ging nuet vooruit. Zat zelf aan dyslexie te denken zo erg.

  Taal extra van squla met squla aangeschaft en het gaat super goed. Nu 3 weken bezig. Ze vindt het leuk en duidelijke uitleg.

  De andere vakken van squla vindt ze ook super. Onze zoon heeft nu ook een account.

  Ouderaccount laat duidelijk zien waar ze goed in zijn en minder goed.

  Je kunt weekdoel instellen zodat ze iets wat ze lastiger vinden toch gaan toen voor extra muntjes.

  Van de muntjes kun je echte dingen kopen. Bijvoorbeeld bioscoopbon als je goed spaart.

  Dat motiveert ook.

  Minpunt. Bepaalde uitspraken bij uitleg van woorden kloppen niet. Is computerstem maar spreekt het soms verkeerd uit.
  Stoort mijn dochter.

  Maar de spelling en taal van mijn dochter zie ik vooruit gaan. Terwijl ik alles al geprobeerd had met haar met lezen.
  Dus ben erg blij. Mijn dochter zelf ook. Ze moest echt op laagste niviesu beginnen na instaptoets. Schrok ik wel van, maar ze leert veel spellingsregeltjes en trucjes.

  Prijs: is duur. Maar de vooruitgang bij mijn dochter is dat echt waard.

  Ook mijn zoon oefent met rekenen en begrijpend lezen. Is roch ander dan elke avond in bed uit boek lezen.

  Dus al met al
  Als dit zo doorzet ben ik onder de indruk.

  Minpunt taal extra moet op computer en kan niet in de app gespeeld. Vind ik jammer

  En dus de stem en soms uitspraak is wat raar bij sommige dingen.

  Bram09-04-2019

  Het is goed om te horen dat uw dochter baat heeft bij Taal Extra. De app versie zal niet lang op zich laten wachten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Stilzwijgende verlenging

  MvdR25-02-2019

  2017 aangeschaft en maar aantal maanden heeft kind gebruik gemaakt. Ik kwam er zojuist achter dat abonnement stilzwijgend verlengt is, dus 2018 voor niets betaald en nu kwam ik erachter omdat bedrag weer werd afgeschreven. Niets geen mail met herinnering of wat dan ook. Makkelijk verdienen Squla. Men zegt het in de eerste mail te zetten dat men zo werkt, maar had netjes geweest om voor het aflopen periode een mail uit te sturen, zoals andere bedrijven dat wel doen! Schandalig.

  Minder dan twee sterren kon helaas niet. Bestellen gaat makkelijk, maar de rest 1*

  Leonie 28-02-2019

  Je hebt gewoon een maand opzegtermijn. Het te veel betaalde krijg je terug. Zie de website.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Prima app

  Gerard19-02-2019

  recentelijk een jaarabonnement op Squla voor mijn zoontje van 5 afgesloten. Het is een prettig programma om mee te werken en als je kind een beetje handig is hoef je als ouder niets uit te leggen. De kinderen lopen zelf door het programma heen. Ideaal is dat je als ouder bepaalde doelen kan instellen en zo een eigen “leerweg” kan bepalen.

  Korting:
  Squla is best prijzig maar als je kortingscode NXJNG invult bij het bestellen krijg je maarliefst 10€ korting!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  squla taal extra

  jesca van petegem12-02-2019

  squla extra is niet per kind een eigen leertraject. Zowel de kinderen van groep 3 tm 8 krijgen dezelfde opdrachten. Mijn zoontje in groep 3 moet woorden gaan schrijven "niveau', eindigen woorden met een P of B terwijl hij net een week geleden zijn letterdiloma heeft behaald. Voor kinderen in groep 8 lijkt me dit mega makkelijk, ander kind van mij zit in groep5 en doorloopt alles vrij makkelijk door. dus het gaat niet per groep, er is 1 programma!

  Laura04-03-2019

  Mijn kind moest instaptoets doen om niveau te bepalen. Mijn dochter zit in groep 6 en mijn zijn groep 7 en zie wel degelijk niveau verschil in vragen. Als ze iets moeilijk vinden legt het programma het uit tot je het snapt. Ook metataal extra mijn dochter had laagste niveau. Is voor haar makkelijk geeft haar naar alle slechte jaren okk even zelfvertrouwen en bepaalde dingeb wist ze gewoon echt niet. Dus vind het wel kloppend en op niveau van het kind.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Slechte/ geen service

  Monika11-07-2018

  Account constant geblokeerd door squla vanwege niet betaalde fatuur, tenzij deze wel op tijd werd betaald. Bellen lost problemen voor 1 week op: je krijgt een mail dat alles ok is en week later alweer mail dat acount geblokeerd is. Ik ben al 2 weken mee bezig. Service zegt dat ik word gebeld, maar niemand belt... Dan opnieuw bellen, etc. Klacht over klantenservice mag ingediend worden bij........klantenservice!
  Kortom, nooit meer Squla ondanks dat app best leuk is!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Slechte/ geen service

  Monika11-07-2018

  Account constant geblokeerd door squla vanwege niet betaalde fatuur, tenzij deze wel op tijd werd betaald. Bellen lost problemen voor 1 week op: je krijgt een mail dat alles ok is en week later alweer mail dat acount geblokeerd is. Ik ben al 2 weken mee bezig. Service zegt dat ik word gebeld, maar niemand belt... Dan opnieuw bellen, etc. Klacht over klantenservice mag ingediend worden bij........klantenservice!
  Kortom, nooit meer Squla ondanks dat app best leuk is!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  leuk programma voor mijn kind

  Margot Lange31-05-2018

  mijn kind vindt het een hartstikke leuk programma en ik eigenlijk ook

  hij heeft moeite met leren maar volgens mij omdat hij het niet leuk vindt op school

  hiermee gaat het een stuk beter en vindt hij het ook leuker

  met spelletjes en quizjes en niet met droge overhoringen

  zijn moeder is erg blij!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  slechte communicatie stilzwijgend verlengen lidmaatschap

  c. leijten23-09-2017

  Na aanmelding wordt het lidmaatschap van Squla stilzwijgend met 12 maanden verlengd en wordt het verschuldigde bedrag jaarlijks per automatische incasso afgeschreven. Onze zoon zit inmiddels al 3 jaar op de middelbare school en heeft al jaren geen gebruik meer gemaakt van Squla. Het lidmaatschap is ons ontgaan en ook de jaarlijkse afschrijvingen totdat afgelopen maand mijn oog met internetbankieren viel op de afschrijving. Ik weet dat het formeel een eigen verantwoordelijkheid is van de gebruiker om volgens de voorwaarden op te zeggen en het lidmaatschap te beeindigen. Ik vind het echter grenzen aan misleiding om zonder enige communicatie vooraf de jaarlijkse bijdrage te innen, terwijl Squla weet dat het kind obv zijn leeftijd de basisschool al lang heeft verlaten en kan zien dat er in geen jaren is ingelogd. Ik laat nog juridisch uitzoeken of dit volgens de huidige wetgeving kan, maar los hiervan vind ik dat de communicatie flink te wensen overlaat en raad ouders aan alert te zijn op deze zeer stilzwijgende verlenging van het abonnement.

  Leonie 28-02-2019

  Je hebt gewoonden maand opzegtermijn en krijgt het te veel betaalde terug.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Schrijf zelf een review over Squla

  Uw beoordeling