NederlandReview

    Ervaringen Squla

    Wanneer je kind naar de basisschool gaat merk je dat er sprongen komen in de ontwikkeling. Soms kan dat wat problemen geven, omdat voor jouw kind het tempo wat te hoog ligt, of het kan ook zo zijn dat je kind wat meer uitdaging nodig heeft. Klassikaal onderwijs is nu eenmaal niet ingesteld op het individu. Je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van Squla, zodat je kind thuis in zijn/haar eigen tijd en in zijn/haar eigen tempo wat extra kan oefenen, of juist wat extra stof kan maken. Zo kan leren weer leuk worden. Wat de ervaringen van ouders, leerkrachten en vooral kinderen met de leermiddelen van Squla zijn lees je hier.

    Over Squla

    Squla is er van overtuigd dat wanneer de middelen waar de kinderen mee leren in het basisonderwijs aansluiten bij hun belevings- en leefwereld, zij leren leuk vinden en flink vooruit kunnen gaan. Squla ziet zichzelf als een aanvulling op het basisonderwijs om ieder kind op zijn/haar niveau en tempo te stimuleren. Dit maken zij mogelijk door video’s op het web, quizzen, mobiele apps en games te ontwikkelen die daarbij helpen. Thuis met Squla oefenen is bedoeld als een plezierige ondersteuning zodat de kinderen op school beter mee kunnen komen. Hiermee zijn zij in 2010 begonnen. Squla wil met de technologie van nu meer mogelijk maken in het onderwijs van vandaag.


    Squla kun je ook meenemen op vakantie!

    Diensten

    Met de materialen van Squla kun je oefenen in de volgende vakken:

    Rekenen Taal Begrijpend lezen Spelling Aardrijkskunde Geschiedenis Natuur & Techniek Engels (vanaf groep 5) Topografie (vanaf groep 6) Cito-modules

    Door middel van de online spellen en quizzen kunnen kinderen oefenen. Wanneer ze dit doen kunnen ze hiervoor als beloning munten verdienen die ze weer kunnen gebruiken om avatars, digitale items of cadeaubonnen mee te bestellen. Bij Squla vind je meer dan 70.000 verschillende quizvragen verdeeld over alle vakken, kinderen kunnen alvast oefenen met de Cito-vraagstelling, ouders krijgen ook een account om mee te kijken, en met 1 account kan je kind spelen op de computer, tablet en telefoon. Voor ouders, leerkrachten en kinderen is er ook een Squla forum te vinden waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. In de klas kan Squla namelijk ook gebruikt worden, helemaal gratis.

    Lidmaatschap

    Wanneer je gebruik wilt maken van Squla kun je kiezen uit een lidmaatschap voor een jaar, een half jaar of een maandlidmaatschap. Hiermee heeft je kind toegang tot alle quizzen, filmpjes en games voor elke groep van de basisschool. Ben je binnen 30 dagen na aanvang van het lidmaatschap niet tevreden, dan ontvang je je aankoopbedrag terug. Wanneer je wel tevreden bent wordt het abonnement omgezet in een doorlopend abonnement die na de contractperiode met een opzegtermijn van 1 maand opgezegd kan worden.

    Klachten

    Voor zowel ouders, als leerkrachten en kinderen zijn er pagina’s te vinden met daarop allerlei vragen en bijbehorende antwoorden. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je een online contactformulier invullen, bellen, e-mailen naar de klantenservice, of ze benaderen via Facebook of Twitter.

    Vertel hier ook wat jouw ervaring met Squla is!

    Wat zijn de ervaringen met Squla, gaan kinderen hier met plezier mee aan de slag of niet? Voegt deze digitale methode iets toe op het basisonderwijs?

    Squla
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    5,6
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,2
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    5,2
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Squala

    Zeer slechte service! Het blijkt dat wanneer je het abonnement opzegt de door de kinderen gespaarde munten 'zomaar' komen te vervallen. Dit is op geen enkele wijze gecommuniceerd. Ook als je gebruik maakt van de (zeer slechte) zoekfunctie op de website vind je hier geen informatie over. Pas nadat je het abonnement opgezegd hebt en een vraag stelt over het inwisselen van de munten geeft een medewerker aan dat het in het Muntenregelement staat (nooit van gehoord) en daar is de kous mee af. Het blijkt dat dit in de Algemene Voorwaarden staat die helemaal onderaan de pagina's staan. Die overigens niet zichtbaar zijn wanneer je gebruik maakt van de zoekfunctie. De Algemene Voorwaarden zijn mij dan ook nooit opgevallen. Vervolgens is kort en bondig door Squala medewerkers aangegeven: dit zijn de regels en we kunnen niets doen. Of je moet even het abonnement heractiveren (en betalen), dan kan het wel...

    Een kind nog aan een cadeautje helpen kost blijkbaar te veel geld en moeite, maar wel op de website proberen om zo veel mogelijk mensen een abonnement te verkopen. Wat meer tijd en geld steken in de informatievoorziening en klantenservice zou wellicht een beter idee zijn.

    Op zich een prima product maar door deze zeer slechte service (of eigenlijk geen service) voor mij nooit meer!

    Door: J 17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Squla groep 3

    Geen informatie gekregen over dubbel zou t en inloggen mijn zoon heeft het nooit kunnen gebruiken door dubbelen inlog naam en accounts (kids en ouder) squlazegt dat ze je mailen maar ik heb nooit wat ontvangen en zonder informatie zit ik er weer voor 100 euro aan vast terwijl ik een ooievaarspas heb en aqulagratis hoor te krijgen. Daarbij slecht en bijdehand geholpen door klantenservice. Ze kon wel zien dat we het programma nooit gebruikt hebben. En toch is het verlengt

    Door: Brenda van kampen 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Één jaar squla

    Ik had vorig jaar op 08-10-2018 Squla voor één jaar gekocht en nu heeft hij zich verlengt zonder het aan mij te vragen of te vermelden! Ik was erg geschokt toen ik dat zag want vorig jaar had ik daarvoor 73 euro en wat centen erbij betaald. Ik weet nu niet precies hoeveel ik had betaald vorig jaar maar nu gingen ze opeens 95,40 euro uit mijn rekening halen. Ik vind dat echt niet kunnen en dus had ik ze gebeld. Ik kreeg wel 87,32 terug dus ik heb nog wel voor deze maand betaald zonder korting terwijl ze dat nu met korting verkopen. Dat maakt niet echt veel uit 7 of 8 euro’s maar wat ik erg vind is dat ze niet eerlijk zijn. Er staat ook op hun privacy statement dat ze mijn kinds gegevens niet kunnen zien maar hoe krijg ik dan een weekrapport met de dingen die ze heeft gedaan etc. en wat erg raar is dat ze wel samen met mij naar mijn account gegevens kunnen kijken ik vind dat onlogisch want ja als ze mijn account wel kunnen zien dan kunnen ze dat van mijn kind ook doen want ik krijg op mijn account zien wat mijn kind allemaal doet.

    Door: Anonym 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    3 maanden

    ik vind het verschrikkelijk , mijn zoon en dochter hun zelfvertrouwen is in een klap weggezogen hierdoor IK RAAD HET NIET AAN

    Door: anoniem 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Squla jaarabonnement

    Ons dochter had in groep 2 een achterstand opgelopen zover dit mogelijk is. Na 2 maanden squla hoort ze bij de top van de klas. Het gaat zo hard als ze dagelijks een uurtje oefenen.

    Vul de kortingcode XPUAW in want dan krijgt u 10 euro korting. Geldig van oktober t/m november

    Door: Mona 04-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Squla en Taalextra

    Aangeschaft voor Taalextra en mijn kind vindt het hartstikke leuk.
    Leuke oefeningen die aansluiten bij de methode.


    kortingscode 10 euro extra: JYXPW

    Door: Maaike 25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    3 x Squla abonnement

    Pas op het bedrijf suggereert dat je bij 3 kinderen 3 x 4,95 x 12 maanden is euro 178,20 zou kosten maar ze brengen euro 214,-- in rekening, dat noemen ze kosten omdat je automatisch verlengd, het is zwaar misleidende reclame.

    Door: Michiel 20-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Squla jaarabonnement

    In groep 2 zeiden ze dat de overgang naar groep 3 problemen ging geven en dan vooral rekenen en lezen. Na 2 maanden squla behoort ze bij de top 3 van de klas. Dagelijk 30 min. Is voldoende.

    In september en oktober kun je deze kortingscode invullen om 10 euro te besparen. QBVMQ

    Door: Mona 01-09-2019
    Mona 01-09-2019

    QBVMQ kortingscode 10 euro

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Squla

    Ik heb aantal jaar geleden een squla abonnement gekocht voor 2 kinderen, Toen in groep 5 en 7. Het abonnement werd elk jaar automatisch verlengd, zonder bericht in de mail. Wel kon Squla mij heel goed vinden met de nieuwsbrief, maar geen bericht over een automatische afschrijving.
    Een paar maanden geleden kwam ik er achter dat er nog steeds een jaarlijkse afschijving werd gedaan. Dit terwijl de kinderen al niet meer op de basisschool zaten. Squla weet dit, want het niveau is onderdeel van het profiel. Ik heb minimaal 2 jaar te veel betaald, Op een vraag hierover aan Squla gericht heb ik geen antwoord gekregen. Wel krijg ik nog steeds de Spam over kinderspelletjes en andere commerciele onzin van ze.

    Door: Ralph 03-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    1 jaar squla

    Ik had het gekocht voor mijn zoon, en ik heb er heel veel spijt van. hij speelt het niet. hij zegt dat het kinderachtig is. en de prijs is wel erg duur. is het niet waard. geen aanrader.

    Door: Hendrick Van Cars 18-06-2019
    Timo Vendel 19-06-2019

    Je hebt helemaal gelijk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Squla TaalExtra!

    De mobiele app is er niet en dat is vooraf niet gemeld of goed verborgen gehouden.
    Pas na die 30 dagen bedenktermijn kwam ik erachter waarom mijn kind steeds onder deze variant van Squla wilde uitkomen: zo kan hij bepaalde spelletjes (weerballonnen gevecht enzovoort) niet spelen met anderen waardoor het gewoonweg veel minder leuk is.
    Weggegooid geld, (4!) Squla medewerkers lazen mijn mails niet goed waarom ik mijn contract wilde ontbinden; wellicht is deze module wat voor hen zelf?

    Door: Marcel Koppenberg 05-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Squla

    Wij zijn er erg tevreden over!

    Hierbij een werkende code voor 10 euro korting bij aankoop van Squla

    GBC5G

    Door: Thijs 03-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Squala kind 4 jaar

    In begin is het leuk, klikken ze snel doorheen. Na verloop van tijd is de nieuwigheid er af en spelen ze het minder.
    Wel veel van geleerd, handige aanvulling.
    Eventuele 10 euro kortingscode voor geinteresseerden: HDUEW

    Door: Jelle 26-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    Prima ervaring

    Hele leuke ervaring! Zat lang te twijfelen. Mijn dochter doet elke avond 20 minuten Squla. Haar 'spelling' gaat met sprongen vooruit. Zal voorlopig ook niet vervelen. Het is zeker prijzig, maar het aanbod van oefeningen is ook zeer uitgebreid en wat mij betreft daarom ook te rechtvaardigen.

    Door: Rene Willems 26-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Tevreden

    Onze dochter heeft een enorme taal achterstand. Op school en thuis veel geprobeerd maar ging nuet vooruit. Zat zelf aan dyslexie te denken zo erg.

    Taal extra van squla met squla aangeschaft en het gaat super goed. Nu 3 weken bezig. Ze vindt het leuk en duidelijke uitleg.

    De andere vakken van squla vindt ze ook super. Onze zoon heeft nu ook een account.

    Ouderaccount laat duidelijk zien waar ze goed in zijn en minder goed.

    Je kunt weekdoel instellen zodat ze iets wat ze lastiger vinden toch gaan toen voor extra muntjes.

    Van de muntjes kun je echte dingen kopen. Bijvoorbeeld bioscoopbon als je goed spaart.

    Dat motiveert ook.

    Minpunt. Bepaalde uitspraken bij uitleg van woorden kloppen niet. Is computerstem maar spreekt het soms verkeerd uit.
    Stoort mijn dochter.

    Maar de spelling en taal van mijn dochter zie ik vooruit gaan. Terwijl ik alles al geprobeerd had met haar met lezen.
    Dus ben erg blij. Mijn dochter zelf ook. Ze moest echt op laagste niviesu beginnen na instaptoets. Schrok ik wel van, maar ze leert veel spellingsregeltjes en trucjes.

    Prijs: is duur. Maar de vooruitgang bij mijn dochter is dat echt waard.

    Ook mijn zoon oefent met rekenen en begrijpend lezen. Is roch ander dan elke avond in bed uit boek lezen.

    Dus al met al
    Als dit zo doorzet ben ik onder de indruk.

    Minpunt taal extra moet op computer en kan niet in de app gespeeld. Vind ik jammer

    En dus de stem en soms uitspraak is wat raar bij sommige dingen.

    Door: Laura 04-03-2019
    Bram 09-04-2019

    Het is goed om te horen dat uw dochter baat heeft bij Taal Extra. De app versie zal niet lang op zich laten wachten.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Stilzwijgende verlenging

    2017 aangeschaft en maar aantal maanden heeft kind gebruik gemaakt. Ik kwam er zojuist achter dat abonnement stilzwijgend verlengt is, dus 2018 voor niets betaald en nu kwam ik erachter omdat bedrag weer werd afgeschreven. Niets geen mail met herinnering of wat dan ook. Makkelijk verdienen Squla. Men zegt het in de eerste mail te zetten dat men zo werkt, maar had netjes geweest om voor het aflopen periode een mail uit te sturen, zoals andere bedrijven dat wel doen! Schandalig.

    Minder dan twee sterren kon helaas niet. Bestellen gaat makkelijk, maar de rest 1*

    Door: MvdR 25-02-2019
    Leonie 28-02-2019

    Je hebt gewoon een maand opzegtermijn. Het te veel betaalde krijg je terug. Zie de website.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Prima app

    recentelijk een jaarabonnement op Squla voor mijn zoontje van 5 afgesloten. Het is een prettig programma om mee te werken en als je kind een beetje handig is hoef je als ouder niets uit te leggen. De kinderen lopen zelf door het programma heen. Ideaal is dat je als ouder bepaalde doelen kan instellen en zo een eigen “leerweg” kan bepalen.

    Korting:
    Squla is best prijzig maar als je kortingscode NXJNG invult bij het bestellen krijg je maarliefst 10€ korting!

    Door: Gerard 19-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    squla taal extra

    squla extra is niet per kind een eigen leertraject. Zowel de kinderen van groep 3 tm 8 krijgen dezelfde opdrachten. Mijn zoontje in groep 3 moet woorden gaan schrijven "niveau', eindigen woorden met een P of B terwijl hij net een week geleden zijn letterdiloma heeft behaald. Voor kinderen in groep 8 lijkt me dit mega makkelijk, ander kind van mij zit in groep5 en doorloopt alles vrij makkelijk door. dus het gaat niet per groep, er is 1 programma!

    Door: jesca van petegem 12-02-2019
    Laura 04-03-2019

    Mijn kind moest instaptoets doen om niveau te bepalen. Mijn dochter zit in groep 6 en mijn zijn groep 7 en zie wel degelijk niveau verschil in vragen. Als ze iets moeilijk vinden legt het programma het uit tot je het snapt. Ook metataal extra mijn dochter had laagste niveau. Is voor haar makkelijk geeft haar naar alle slechte jaren okk even zelfvertrouwen en bepaalde dingeb wist ze gewoon echt niet. Dus vind het wel kloppend en op niveau van het kind.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Slechte/ geen service

    Account constant geblokeerd door squla vanwege niet betaalde fatuur, tenzij deze wel op tijd werd betaald. Bellen lost problemen voor 1 week op: je krijgt een mail dat alles ok is en week later alweer mail dat acount geblokeerd is. Ik ben al 2 weken mee bezig. Service zegt dat ik word gebeld, maar niemand belt... Dan opnieuw bellen, etc. Klacht over klantenservice mag ingediend worden bij........klantenservice!
    Kortom, nooit meer Squla ondanks dat app best leuk is!

    Door: Monika 11-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Slechte/ geen service

    Account constant geblokeerd door squla vanwege niet betaalde fatuur, tenzij deze wel op tijd werd betaald. Bellen lost problemen voor 1 week op: je krijgt een mail dat alles ok is en week later alweer mail dat acount geblokeerd is. Ik ben al 2 weken mee bezig. Service zegt dat ik word gebeld, maar niemand belt... Dan opnieuw bellen, etc. Klacht over klantenservice mag ingediend worden bij........klantenservice!
    Kortom, nooit meer Squla ondanks dat app best leuk is!

    Door: Monika 11-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Squla

    Uw beoordeling