NederlandReview

    Ervaringen Squla

    Wanneer je kind naar de basisschool gaat merk je dat er sprongen komen in de ontwikkeling. Soms kan dat wat problemen geven, omdat voor jouw kind het tempo wat te hoog ligt, of het kan ook zo zijn dat je kind wat meer uitdaging nodig heeft. Klassikaal onderwijs is nu eenmaal niet ingesteld op het individu. Je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van Squla, zodat je kind thuis in zijn/haar eigen tijd en in zijn/haar eigen tempo wat extra kan oefenen, of juist wat extra stof kan maken. Zo kan leren weer leuk worden. Wat de ervaringen van ouders, leerkrachten en vooral kinderen met de leermiddelen van Squla zijn lees je hier.

    Over Squla

    Squla is er van overtuigd dat wanneer de middelen waar de kinderen mee leren in het basisonderwijs aansluiten bij hun belevings- en leefwereld, zij leren leuk vinden en flink vooruit kunnen gaan. Squla ziet zichzelf als een aanvulling op het basisonderwijs om ieder kind op zijn/haar niveau en tempo te stimuleren. Dit maken zij mogelijk door video’s op het web, quizzen, mobiele apps en games te ontwikkelen die daarbij helpen. Thuis met Squla oefenen is bedoeld als een plezierige ondersteuning zodat de kinderen op school beter mee kunnen komen. Hiermee zijn zij in 2010 begonnen. Squla wil met de technologie van nu meer mogelijk maken in het onderwijs van vandaag.


    Squla kun je ook meenemen op vakantie!

    Diensten

    Met de materialen van Squla kun je oefenen in de volgende vakken:

    Rekenen Taal Begrijpend lezen Spelling Aardrijkskunde Geschiedenis Natuur & Techniek Engels (vanaf groep 5) Topografie (vanaf groep 6) Cito-modules

    Door middel van de online spellen en quizzen kunnen kinderen oefenen. Wanneer ze dit doen kunnen ze hiervoor als beloning munten verdienen die ze weer kunnen gebruiken om avatars, digitale items of cadeaubonnen mee te bestellen. Bij Squla vind je meer dan 70.000 verschillende quizvragen verdeeld over alle vakken, kinderen kunnen alvast oefenen met de Cito-vraagstelling, ouders krijgen ook een account om mee te kijken, en met 1 account kan je kind spelen op de computer, tablet en telefoon. Voor ouders, leerkrachten en kinderen is er ook een Squla forum te vinden waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. In de klas kan Squla namelijk ook gebruikt worden, helemaal gratis.

    Lidmaatschap

    Wanneer je gebruik wilt maken van Squla kun je kiezen uit een lidmaatschap voor een jaar, een half jaar of een maandlidmaatschap. Hiermee heeft je kind toegang tot alle quizzen, filmpjes en games voor elke groep van de basisschool. Ben je binnen 30 dagen na aanvang van het lidmaatschap niet tevreden, dan ontvang je je aankoopbedrag terug. Wanneer je wel tevreden bent wordt het abonnement omgezet in een doorlopend abonnement die na de contractperiode met een opzegtermijn van 1 maand opgezegd kan worden.

    Klachten

    Voor zowel ouders, als leerkrachten en kinderen zijn er pagina’s te vinden met daarop allerlei vragen en bijbehorende antwoorden. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je een online contactformulier invullen, bellen, e-mailen naar de klantenservice, of ze benaderen via Facebook of Twitter.

    Vertel hier ook wat jouw ervaring met Squla is!

    Wat zijn de ervaringen met Squla, gaan kinderen hier met plezier mee aan de slag of niet? Voegt deze digitale methode iets toe op het basisonderwijs?

    Squla
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

    5.2
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Squla

    Uw beoordeling

    Tevreden

    Onze dochter heeft een enorme taal achterstand. Op school en thuis veel geprobeerd maar ging nuet vooruit. Zat zelf aan dyslexie te denken zo erg.

    Taal extra van squla met squla aangeschaft en het gaat super goed. Nu 3 weken bezig. Ze vindt het leuk en duidelijke uitleg.

    De andere vakken van squla vindt ze ook super. Onze zoon heeft nu ook een account.

    Ouderaccount laat duidelijk zien waar ze goed in zijn en minder goed.

    Je kunt weekdoel instellen zodat ze iets wat ze lastiger vinden toch gaan toen voor extra muntjes.

    Van de muntjes kun je echte dingen kopen. Bijvoorbeeld bioscoopbon als je goed spaart.

    Dat motiveert ook.

    Minpunt. Bepaalde uitspraken bij uitleg van woorden kloppen niet. Is computerstem maar spreekt het soms verkeerd uit.
    Stoort mijn dochter.

    Maar de spelling en taal van mijn dochter zie ik vooruit gaan. Terwijl ik alles al geprobeerd had met haar met lezen.
    Dus ben erg blij. Mijn dochter zelf ook. Ze moest echt op laagste niviesu beginnen na instaptoets. Schrok ik wel van, maar ze leert veel spellingsregeltjes en trucjes.

    Prijs: is duur. Maar de vooruitgang bij mijn dochter is dat echt waard.

    Ook mijn zoon oefent met rekenen en begrijpend lezen. Is roch ander dan elke avond in bed uit boek lezen.

    Dus al met al
    Als dit zo doorzet ben ik onder de indruk.

    Minpunt taal extra moet op computer en kan niet in de app gespeeld. Vind ik jammer

    En dus de stem en soms uitspraak is wat raar bij sommige dingen.

    Door: Laura04-03-2019
    Bram09-04-2019

    Het is goed om te horen dat uw dochter baat heeft bij Taal Extra. De app versie zal niet lang op zich laten wachten.

    bier17-03-2020

    f##king stom crasht de hele tijd

    daan18-03-2020

    dit is de slechtste website ze leggen het niet goed uit 1 ster

    PRO26-03-2020

    waarom is het wedstridje weg En ik moet steeds wachten omdat squla vol zit verder is Squla geweldig man!!!!!

    PRO06-04-2020

    Squla begint niet leuk meer te zijn want wedstrijdje is weg man!!!!!!!!!!!! Waneer is wedstrijdje terug

    PRO01-05-2020

    als het een schooltijd is is squla dicht

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    taal programma voor mijn zoon (11)

    onze zoon is echt een rekenwonder en hij doet zijn huiswerk voor de meeste vakken heel goed. Maar taal vindt hij dus echt verschrikkelijk. ik snap dus niet waarom. de juf vindt hij ook stom. misschien heeft dat ermee te maken?

    We hadden op advies van een andere moeder van een vriendje in de klas daarom Squla geprobeerd. Die hebben leuke taallessen zei zij dus dat hebben we geprobeerd. Hij vindt zijn huiswerk daar dus veel beter te doen en hij maakt alle opdrachten nu wel gewoon

    wel jammer dat het niet exact hetzelfde huiswerk is als dat ze in de klas moeten doen alleen. maar dat kan waarschijnlijk ook niet zomaar met de privacy ofzo..

    maar wel wordt zijn taal nu een stuk beter. sommige fouten die hij eerst maakte in de spelling die zie ik nu niet meer terug en dat is al heel fijn. dus ik heb er vertrouwen in dat hij ook in de klas daarom beter zal presteren en dat zijn taal niveau omhoog gaat.
    daarom ben ik ook wel echt te spreken over de taallessen van squla

    Door: Lisanne18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nu met corona helemaal een uitkomst

    Nu de scholen door de corona dicht zijn en mijn drie kinderen thuis zitten, ben ik extra blij met Squla.
    Mijn man en ik werken nu allebei noodgedwongen vanuit huis. Hoe leuk het ook is onze kinderen met hun huiswerk te helpen, we hebben daar allebei gewoon geen tijd voor.
    Squla vinden ze alledrie gelukkig leuk om te doen en het houdt ze wel even bezig. Ze kunnen lekker doorwerken en doen dit gewoon zelf bovenop het huiswerk dat ze van school hebben gekregen in deze periode.
    Dat huiswerk van school hebben ze trouwens vaak al met een uurtje af en het extra werk biedt weinig uitdaging.
    Daarom ben ik wel blij dat ze zelf nu wat kunnen doorleren, want de hele dag voor de tv is ook zo wat en ik laat ze liever ook niet te veel buiten spelen nu, want ik vind dat toch een risico.

    Dus erg blij met Squla, zeker nu!

    Door: Annelies01-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Dochter blij, zoon minder.

    Wij zijn als ouders erg tevreden met Squla en onze dochter ook! Mijn zoon vindt er niks aan, maar is er misschien ook wat te oud voor. Dus smaken verschillen! We hebben het vooral voor onze dochter aangeschaft, want zij heeft soms moeite haar huiswerk te doen. Met dit programma gaat dat beter. Mijn zoon heeft het niet nodig, want hij kan het alleen ook wel. Fijn dat er zoiets bestaat, had ik ook wel gehad willen hebben vroeger! Het mag van mij wel goedkoper alleen of dat school het betaalt of iets dergelijks. Maar goed. Wel goed systeem!

    Door: Annemarie05-02-2020
    melvin15-08-2020

    kapot duur en je krijgt er een lul voor

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    niets maar doe het voor school

    het is gewoon slecht en de antwoorden kloppen niet!

    Door: Jade24-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Squla

    De app zelf is leuk en leerzaam voor kinderen , alleen gebruiksgemak laat wat te wensen over. Automatisch abonnement bijvoorbeeld zou duidelijker moeten worden aangegeven na gebruik proefperiode. Keuze opzeggen zou ik zelf over twee keuzes verdelen. 1 met einddatum naar wens van klant andere met NU opzeggen.

    Door: lian12-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Squla 1 jaar

    Zowel mijn dochter van 4 als 7 gebruiken het meerdere dagen per week voor langer dan een jaar. De schoolresultaten gaan echt vooruit. Het is makkelijk te gebruiken en niet duur naar mijn mening. Ze kunnen met 1 account er toch om de beurt op en switchen van groep.

    Er is genoeg materiaal. Groep 1 is te makkelijk voor de jongste dus die oefent al met groep 2 materiaal.

    Het winelement in de app is motiverend!

    U kunt deze code invullen om 10 euro korting te krijgen.

    Code: XPUAW

    Door: Soso06-09-2020
    Adje31-10-2020

    Dankjewel voor die 10e korting!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Squla abonnement

    Squla genomen om meer te kunnen doen met de lessen voor mijn kinderen want anders gaan zij zich toch al gauw vervelen thuis

    Aanmelden snel gelukt
    en we konden vrijwel meteen aan de slag

    het is makkelijk te volgen en mijn kinderen kunnen nu gewoon zelfstandig ermee werken.
    zowel mijn zoon van 7 als mijn dochter van 11.

    Ik moet zeggen dat ik het niet al te goedkoop vind maar je krijgt daar dan ook wel wat voor terug dus ik ben zeker tevreden.

    Door: G. Molenschot29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Jaarabo Squla

    Bestellen ging vrij snel. Kind heeft al eerder leuk gespeeld hiermee op school. Was ook blij toen ik zei dat hij er thuis mee kon spelen.

    Heb het net pas aangeschaft, maar ik zag al dat je weekrapporten kan bekijken. Zag ook al waar je je lidmaatschap kan opzeggen (veel mensen vergeten dit blijkbaar op te zeggen en het wordt automatisch verlengd).

    Heb een maand gratis gekregen en met code VK5WW krijg je extra 10euro korting. Dus dan valt t nog best mee qua kosten.

    Door: Lisa30-11-2019
    Mylene16-03-2020

    Ik heb de code zojuist gebruikt, hardstikke bedankt! Is dit uw persoonlijke code? Dan heeft u dus nu munten gekregen dankzij onze aanmelding! Super slim om dat hier zo te delen die code! haha. Wij blij, u blij. Groetjes

    khloë19-03-2020

    het is super leuk yeh!!!!!!!!

    CR9CA14-07-2020

    CR9CA

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Squla voor de kinderen (en ons)

    Voor onze familie is Squla echt een uitkomst.

    Nu we thuis werken en de kinderen ook thuis zijn. Wel gezellig allemaal, maar wij moeten soms echt gewoon werken en ik kan helaas niet de hele tijd huiswerk met ze maken of boekjes lezen.

    Met Squla zijn ze allebei gewoon lange tijd zoet.
    Ze vinden het nog leuk ook! Ze doen het vooral voor extra werk naast het huiswerk.
    Ze kunnen het helemaal zelf bedienen, ook handig

    Door: familie Faber07-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    aaaaaa

    ik vindt squla echt vervelend! boze emoji

    Door: gaat je niet aan25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    stom

    lelijk

    Door: Pinoadvocaat17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    squla 1 maand

    Oplichterij, ik heb een abonement voor 1 maand gekocht als ondersteuning voor mijn kind omdat de scholen dicht waren. Blijkbaar stond ergens met de kleine lettertjes dat als ik niet opzeg, gaat het automatisch door. Dit soort dingen moet je duidelijk met de grote letters vermelden bij de abonnementen.
    Verder, de app op de Ipad kan niet gebruikt worden in horizontale stand, dus van squla app heb ik niks aan.
    Op de site zelf moest mijn kind elke 15-20 minuten opniew inloggen. Dus ook niet tevreden over hoe de app en hoe de site werkt.

    Door: Natallia Geluk11-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    je moeten het gaaf d8ng kopen

    Leuk,

    Door: Leuk02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Squla jaarlidmaatschap

    Squla is een leerzaam programma voor kinderen. Hier gebruiken we het voor onze zonen (groep3 en groep 1) De groep kun je zelf eenvoudig instellen zodat ze beide met het account kunnen spelen.
    Tijdens de Corona periode is het zeker voor onze jongste een uitkomst om bezig te zijn met school

    Deze code geeft korting op een lidmaatschap
    YTV8W

    Door: M20-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Squla

    Het systeem is fijn voor de leerlingen, echter de kleine lettertjes in het contract voorzien in een automatische verlening (ook als men in het systeem kan zien dat men uit de leeftijd is gelopen). Contact met de helpdesk leerde mij dat met hier bewust voor heeft gekozen in de hoop dat mensen het vergeten op te zeggen. Van Squla kan je alles leren, ook een beetje service bewust zijn?

    Door: Henk Janssens15-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Squla

    Had al opgezegd in november 2020 zodat er in januari 2021niets meer van mijn rekening zou worden afgeschreven toch nog ff gechekt voor de zekerheid,en ja hoor heel slinksWEL 95 euro afgeschreven.Opgebeld en zeiden ze dat ze geen mail hadden gestuurd,gelijk de mail van november als bewijs teruggestuurd en de automatische boeking gestagneerd.Vind het een rare manier van doen om zo mensen hun geld af te troggelen,mensen trap hier niet in!!

    Door: Kim hollemans venema12-01-2021
    Kim hollemans_venema12-01-2021

    NEE zou er nooit weer iets kopen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    jullie zijn oplichters

    -

    Door: Razmjou10-12-2020
    Dirk23-12-2020

    En u heeft zeker squla nodig..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Squla en Taal Extra, methode Zien in de Klas.

    Dan zeggen ze dat ze een oplossing hebben gegeven, het lijkt de omgedraaide wereld wel. Abonnement 2 WEKEN verlengd, maar je in totaal een maand op je materiaal zit te wachten en nog niet kan beginnen, maw die andere 2 weken niets. Je belt zélf om nog een oplossing te vinden/GÉVEN en een andere Taal Extra programma te willen afsluiten, zijn ze té beroerd om te gaan bellen met deze methode, of hier wél de materialen er meteen bij geleverd worden. Dat is in hun ogen een oplossing geven. Naam Squla moet ook de verantwoordelijkheid naar klanten nemen, als ze andere programma's onder hun naam willen verkopen. Bahbah. Berichten van Facebook worden verwijderd, maar gelukkig zijn er ook nog andere wegen, die mensen kunnen waarschuwen. Ik gaf jullie een oplossing, jullie mij niet. ?

    Door: Y. Rietveld26-11-2020
    Kim Hollemans12-01-2021

    Ja zijn echt oplichters

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Squla MAAND €11,95

    Het zijn oplichters. Squla doet je met opzet vermoeden dat zij 3 abonnementsvormen aanbieden:
    Jaar, halfjaar of een maand
    Nergens staat DUIDELIJK dat het maandelijks automatisch verlengt wordt. In de eerste maand wordt je bestookt met mails of je dochter wel genoeg oefent (zij signaleren weinig activiteit) daarna hoor ik maanden niks. Op mijn bank afschrijft staat alleen maar een afschrijving van ADYEN. daardoor heb je niet meteen door dat het van Squla is en dus door loopt.
    SCHANDALIG, klanten hebben recht op duidelijkheid.

    Door: Agnetha 03-11-2020
    Jeroen10-12-2020

    EXACT dezelfde ervaring hier. Neigt naar misleiding, met name het ontbreken van de naam "Squla" op de afschriften. Er staat namelijk "Adyen" waardoor het een eenmalige transactie lijkt te zijn. Vraag me ernstig af of dit juridisch stand houdt, aangezien dit een bewuste keuze is.

    Kim Hollemans12-01-2021

    Klopt zijn pure oplichters

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Squla een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 57 ervaringen geplaatst over Squla. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Squla actief?

    Squla is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Squla gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.