NederlandReview

  Ervaringen Squla

  Wanneer je kind naar de basisschool gaat merk je dat er sprongen komen in de ontwikkeling. Soms kan dat wat problemen geven, omdat voor jouw kind het tempo wat te hoog ligt, of het kan ook zo zijn dat je kind wat meer uitdaging nodig heeft. Klassikaal onderwijs is nu eenmaal niet ingesteld op het individu. Je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van Squla, zodat je kind thuis in zijn/haar eigen tijd en in zijn/haar eigen tempo wat extra kan oefenen, of juist wat extra stof kan maken. Zo kan leren weer leuk worden. Wat de ervaringen van ouders, leerkrachten en vooral kinderen met de leermiddelen van Squla zijn lees je hier.

  Over Squla

  Squla is er van overtuigd dat wanneer de middelen waar de kinderen mee leren in het basisonderwijs aansluiten bij hun belevings- en leefwereld, zij leren leuk vinden en flink vooruit kunnen gaan. Squla ziet zichzelf als een aanvulling op het basisonderwijs om ieder kind op zijn/haar niveau en tempo te stimuleren. Dit maken zij mogelijk door video’s op het web, quizzen, mobiele apps en games te ontwikkelen die daarbij helpen. Thuis met Squla oefenen is bedoeld als een plezierige ondersteuning zodat de kinderen op school beter mee kunnen komen. Hiermee zijn zij in 2010 begonnen. Squla wil met de technologie van nu meer mogelijk maken in het onderwijs van vandaag.


  Squla kun je ook meenemen op vakantie!

  Diensten

  Met de materialen van Squla kun je oefenen in de volgende vakken:

  Rekenen Taal Begrijpend lezen Spelling Aardrijkskunde Geschiedenis Natuur & Techniek Engels (vanaf groep 5) Topografie (vanaf groep 6) Cito-modules

  Door middel van de online spellen en quizzen kunnen kinderen oefenen. Wanneer ze dit doen kunnen ze hiervoor als beloning munten verdienen die ze weer kunnen gebruiken om avatars, digitale items of cadeaubonnen mee te bestellen. Bij Squla vind je meer dan 70.000 verschillende quizvragen verdeeld over alle vakken, kinderen kunnen alvast oefenen met de Cito-vraagstelling, ouders krijgen ook een account om mee te kijken, en met 1 account kan je kind spelen op de computer, tablet en telefoon. Voor ouders, leerkrachten en kinderen is er ook een Squla forum te vinden waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. In de klas kan Squla namelijk ook gebruikt worden, helemaal gratis.

  Lidmaatschap

  Wanneer je gebruik wilt maken van Squla kun je kiezen uit een lidmaatschap voor een jaar, een half jaar of een maandlidmaatschap. Hiermee heeft je kind toegang tot alle quizzen, filmpjes en games voor elke groep van de basisschool. Ben je binnen 30 dagen na aanvang van het lidmaatschap niet tevreden, dan ontvang je je aankoopbedrag terug. Wanneer je wel tevreden bent wordt het abonnement omgezet in een doorlopend abonnement die na de contractperiode met een opzegtermijn van 1 maand opgezegd kan worden.

  Klachten

  Voor zowel ouders, als leerkrachten en kinderen zijn er pagina’s te vinden met daarop allerlei vragen en bijbehorende antwoorden. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je een online contactformulier invullen, bellen, e-mailen naar de klantenservice, of ze benaderen via Facebook of Twitter.

  Vertel hier ook wat jouw ervaring met Squla is!

  Wat zijn de ervaringen met Squla, gaan kinderen hier met plezier mee aan de slag of niet? Voegt deze digitale methode iets toe op het basisonderwijs?

  Squla
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (45)

  5.6
  56% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Tevreden

  Onze dochter heeft een enorme taal achterstand. Op school en thuis veel geprobeerd maar ging nuet vooruit. Zat zelf aan dyslexie te denken zo erg.

  Taal extra van squla met squla aangeschaft en het gaat super goed. Nu 3 weken bezig. Ze vindt het leuk en duidelijke uitleg.

  De andere vakken van squla vindt ze ook super. Onze zoon heeft nu ook een account.

  Ouderaccount laat duidelijk zien waar ze goed in zijn en minder goed.

  Je kunt weekdoel instellen zodat ze iets wat ze lastiger vinden toch gaan toen voor extra muntjes.

  Van de muntjes kun je echte dingen kopen. Bijvoorbeeld bioscoopbon als je goed spaart.

  Dat motiveert ook.

  Minpunt. Bepaalde uitspraken bij uitleg van woorden kloppen niet. Is computerstem maar spreekt het soms verkeerd uit.
  Stoort mijn dochter.

  Maar de spelling en taal van mijn dochter zie ik vooruit gaan. Terwijl ik alles al geprobeerd had met haar met lezen.
  Dus ben erg blij. Mijn dochter zelf ook. Ze moest echt op laagste niviesu beginnen na instaptoets. Schrok ik wel van, maar ze leert veel spellingsregeltjes en trucjes.

  Prijs: is duur. Maar de vooruitgang bij mijn dochter is dat echt waard.

  Ook mijn zoon oefent met rekenen en begrijpend lezen. Is roch ander dan elke avond in bed uit boek lezen.

  Dus al met al
  Als dit zo doorzet ben ik onder de indruk.

  Minpunt taal extra moet op computer en kan niet in de app gespeeld. Vind ik jammer

  En dus de stem en soms uitspraak is wat raar bij sommige dingen.

  Door: Laura04-03-2019
  Bram09-04-2019

  Het is goed om te horen dat uw dochter baat heeft bij Taal Extra. De app versie zal niet lang op zich laten wachten.

  bier17-03-2020

  f##king stom crasht de hele tijd

  daan18-03-2020

  dit is de slechtste website ze leggen het niet goed uit 1 ster

  PRO26-03-2020

  waarom is het wedstridje weg En ik moet steeds wachten omdat squla vol zit verder is Squla geweldig man!!!!!

  PRO06-04-2020

  Squla begint niet leuk meer te zijn want wedstrijdje is weg man!!!!!!!!!!!! Waneer is wedstrijdje terug

  PRO01-05-2020

  als het een schooltijd is is squla dicht

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  taal programma voor mijn zoon (11)

  onze zoon is echt een rekenwonder en hij doet zijn huiswerk voor de meeste vakken heel goed. Maar taal vindt hij dus echt verschrikkelijk. ik snap dus niet waarom. de juf vindt hij ook stom. misschien heeft dat ermee te maken?

  We hadden op advies van een andere moeder van een vriendje in de klas daarom Squla geprobeerd. Die hebben leuke taallessen zei zij dus dat hebben we geprobeerd. Hij vindt zijn huiswerk daar dus veel beter te doen en hij maakt alle opdrachten nu wel gewoon

  wel jammer dat het niet exact hetzelfde huiswerk is als dat ze in de klas moeten doen alleen. maar dat kan waarschijnlijk ook niet zomaar met de privacy ofzo..

  maar wel wordt zijn taal nu een stuk beter. sommige fouten die hij eerst maakte in de spelling die zie ik nu niet meer terug en dat is al heel fijn. dus ik heb er vertrouwen in dat hij ook in de klas daarom beter zal presteren en dat zijn taal niveau omhoog gaat.
  daarom ben ik ook wel echt te spreken over de taallessen van squla

  Door: Lisanne18-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Nu met corona helemaal een uitkomst

  Nu de scholen door de corona dicht zijn en mijn drie kinderen thuis zitten, ben ik extra blij met Squla.
  Mijn man en ik werken nu allebei noodgedwongen vanuit huis. Hoe leuk het ook is onze kinderen met hun huiswerk te helpen, we hebben daar allebei gewoon geen tijd voor.
  Squla vinden ze alledrie gelukkig leuk om te doen en het houdt ze wel even bezig. Ze kunnen lekker doorwerken en doen dit gewoon zelf bovenop het huiswerk dat ze van school hebben gekregen in deze periode.
  Dat huiswerk van school hebben ze trouwens vaak al met een uurtje af en het extra werk biedt weinig uitdaging.
  Daarom ben ik wel blij dat ze zelf nu wat kunnen doorleren, want de hele dag voor de tv is ook zo wat en ik laat ze liever ook niet te veel buiten spelen nu, want ik vind dat toch een risico.

  Dus erg blij met Squla, zeker nu!

  Door: Annelies01-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Dochter blij, zoon minder.

  Wij zijn als ouders erg tevreden met Squla en onze dochter ook! Mijn zoon vindt er niks aan, maar is er misschien ook wat te oud voor. Dus smaken verschillen! We hebben het vooral voor onze dochter aangeschaft, want zij heeft soms moeite haar huiswerk te doen. Met dit programma gaat dat beter. Mijn zoon heeft het niet nodig, want hij kan het alleen ook wel. Fijn dat er zoiets bestaat, had ik ook wel gehad willen hebben vroeger! Het mag van mij wel goedkoper alleen of dat school het betaalt of iets dergelijks. Maar goed. Wel goed systeem!

  Door: Annemarie05-02-2020
  melvin15-08-2020

  kapot duur en je krijgt er een lul voor

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Groep 3 pakket maandelijks 11,95

  We hadden een maand proef genomen en het zou automatisch weer stoppen na een maand. Zo stond het er ook bij. Het abonnement loopt gewoon door en het opzegtermijn is 4 weken. Ze handelen gevaarlijk om het zo te verkopen. De app vond mijn dochter ook niet leuk en zelfs saai. Het is een zeer commerciële organisatie welke alleen maar uit is op maand abonnementen te verkopen met een slechte app en service. Mijn advies is om nooit met dit soort partijen in zee te gaan. Je betaalt altijd teveel en het wordt commercieel goed verkocht, totdat ze dan toch het maandelijkse abonnement aan het incasseren zijn zonder dat je het door hebt. En er verder niets meer van hoort... heel slecht dit! Dit heeft niets met onderwijs te maken maar met een zeer commercieel bedrijf!

  Door: M15-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  abonnement voor 1 maand

  prima om mee te oefenen tijdens de coronaperiode.

  Let op, Squala verlengt stilzwijgend en een hanteert een opzegtermijn van 1 maand, ook bij abonnement van 1 maand.

  oké, ik had het wellicht beter kunnen lezen, maar had dit niet verwacht.

  Door: Victor08-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Squla 1 jaar

  Zowel mijn dochter van 4 als 7 gebruiken het meerdere dagen per week voor langer dan een jaar. De schoolresultaten gaan echt vooruit. Het is makkelijk te gebruiken en niet duur naar mijn mening. Ze kunnen met 1 account er toch om de beurt op en switchen van groep.

  Er is genoeg materiaal. Groep 1 is te makkelijk voor de jongste dus die oefent al met groep 2 materiaal.

  Het winelement in de app is motiverend!

  U kunt deze code invullen om 10 euro korting te krijgen.

  Code: XPUAW

  Door: Soso06-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Squla abonnement

  Squla genomen om meer te kunnen doen met de lessen voor mijn kinderen want anders gaan zij zich toch al gauw vervelen thuis

  Aanmelden snel gelukt
  en we konden vrijwel meteen aan de slag

  het is makkelijk te volgen en mijn kinderen kunnen nu gewoon zelfstandig ermee werken.
  zowel mijn zoon van 7 als mijn dochter van 11.

  Ik moet zeggen dat ik het niet al te goedkoop vind maar je krijgt daar dan ook wel wat voor terug dus ik ben zeker tevreden.

  Door: G. Molenschot29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Jaarabo Squla

  Bestellen ging vrij snel. Kind heeft al eerder leuk gespeeld hiermee op school. Was ook blij toen ik zei dat hij er thuis mee kon spelen.

  Heb het net pas aangeschaft, maar ik zag al dat je weekrapporten kan bekijken. Zag ook al waar je je lidmaatschap kan opzeggen (veel mensen vergeten dit blijkbaar op te zeggen en het wordt automatisch verlengd).

  Heb een maand gratis gekregen en met code VK5WW krijg je extra 10euro korting. Dus dan valt t nog best mee qua kosten.

  Door: Lisa30-11-2019
  Mylene16-03-2020

  Ik heb de code zojuist gebruikt, hardstikke bedankt! Is dit uw persoonlijke code? Dan heeft u dus nu munten gekregen dankzij onze aanmelding! Super slim om dat hier zo te delen die code! haha. Wij blij, u blij. Groetjes

  khloë19-03-2020

  het is super leuk yeh!!!!!!!!

  CR9CA14-07-2020

  CR9CA

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Squla voor de kinderen (en ons)

  Voor onze familie is Squla echt een uitkomst.

  Nu we thuis werken en de kinderen ook thuis zijn. Wel gezellig allemaal, maar wij moeten soms echt gewoon werken en ik kan helaas niet de hele tijd huiswerk met ze maken of boekjes lezen.

  Met Squla zijn ze allebei gewoon lange tijd zoet.
  Ze vinden het nog leuk ook! Ze doen het vooral voor extra werk naast het huiswerk.
  Ze kunnen het helemaal zelf bedienen, ook handig

  Door: familie Faber07-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Squla 1jaar

  Het werkt heel erg goed onze dochter van 5 vind het erg leuk..
  En leert er ook nog eens veel van. Ook hebben we nog een kortings code waar mee u 10 euro korting krijgt.
  Altijd mooi mee genomen.

  PWVVMKLKHA

  Door: Ilona06-10-2020
  jesper07-10-2020

  kan u asjeblieft wedstrijdje terughaalen?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  1 jaar

  Helemal top ons kind en ook wij zijn er erg blij mee.

  Ik heb ook nog een code gevonden dan krijg je nog eens 10 euro extra korting.

  Dit is de code : PWVVMKLKHA

  Door: Chayènna 27-09-2020
  Bouwman28-09-2020

  Heel erg bedankt net u kortingscode PWVVMKLKHA gebruikt en id 10 euro korting dankjewel hier voor

  Gérard. 28-09-2020

  We hebben ons net aangemeld met bovenstaande code mooi 10 euro extra korting meerdere codes gebruikt maar deze werkt de anderen die ik via Google vond deden het niet. We hebben het aangeschaft voor onze zoon van 7 die had wat achterstanden op school in taal ik hoop dat we hier veel aan gaan hebben, en de tien euro is toch mooi mee genomen.. Heel erg bedankt en u ook heel veel succes met Squla

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  squla

  ze hebben de avatars veranderd >:[

  Door: cooldestroyerben25-09-2020
  bprben25-09-2020

  soooo waar

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen

  Een jaar geleden een betaling voor iemand anders gedaan. Nu wordt op mijn Visa Card een inhouding van 95,40 Euro gedaan door Squla, zonder overleg en zonder mijn opdracht. Ik zelf heb geen binding met Squla, mijn gegevens zijn bij hun niet bekend. Pas op met een betaling doen via een credit card bij deze oplichters!!!

  Door: A.J. Gouw14-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Squla 1 jaar

  We hebben inmiddels weer verlengd. De leerkrachten zien echt een verschil in het niveau van mijn dochter. Belangrijk is wel dat uw kind dagelijks 15 minuten minimaal oefent. Voor het slapen gaan 15 min squla en een boekje lezen. In de weekenden is een half uur voldoende.

  Met deze code intvangt u 10 euro korting. XPUAW

  Wij zijn dus positief

  Door: Mouna30-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  lidmaatschap voor Squla Leuk leren

  Betaling lidmaatschap is een heel groot minpunt bij Squla.
  We hebben bij Squla voor een jaarabonnement gekozen voor Leuk leren (groep 8 basisschool), dit met een automatische incasso. Het lidmaatschap zou een jaar geldig zijn. Door Squla zelf is dit omgezet naar een lidmaatschap zonder einde. Dit hebben we helaas te laat opgemerkt waardoor we jarenlang betaalt hebben voor het product (lidmaatschap) waar we uiteraard geen gebruik van hebben gemaakt. Helaas betaalt Squla maar een klein deel van de gemaakte kosten terug. Service is echt niet goed.

  Door: harry08-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  -

  SUPER SAAI JE KAN NIET EENS MEER WEDSTRIJDJES DOEN.

  SUPER SAAI


  NIET KOPEN

  groetjes, de koter

  Door: Koter15-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vast lopen

  Ik had een account aangemaakt voor mijn jongste zoon van 4. Zodat hij thuis ook een beetje kon blijven tellen ect. Na een paar dagen gebruikt te hebben liep de app al finaal vast en elke keer als ik m opstarten bleef hij op hetzelfde scherm hangen.

  Door de hectische tijd voor de rest ook niet achteraan gegaan, wel jammer dus van mijn geld. Hierdoor zal ik het niet snel meer nemen. Ben niet zo van de technologie. En ik heb dit wel vaker gehoord van moeders van kinderen uit zijn klas.

  Door: Stephanie Schouten01-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Squla

  Het was een mooi programma wat fijn werkt, als het werkt, en als onze kinderen er zin in hebben. Geen idee of het didactisch goed is. Voor de Corona crisis gebruikten we het weinig, willen we het gebruiken in de Corona tijd, dan werkt het niet omdat het te druk is. Abonnement verlengingen zijn opeens automatisch en duurder geworden. Dus agelopen maand opeens: hadden we er weer een jaartje bij betaald terwijl we het zo weinig gebruiken dat we er niet meer aan dachten. Jammer, het was 5 jaar lang "een stijgende lijn" maar mijnsinziens is Squla nu wel over de top. Het is het verhoogde abbonnementsgeld niet meer waard. De stille overgang naar automatisch verlengen geeft een onbetrouwbaar imago.

  Door: Hendrik10-05-2020
  harry08-07-2020

  het probleem met automatisch verlengen van ons lidmaatschap is ons ook overkomen. Dit heeft Squla zelf besloten. helaas hebben wij het ook te laat opgemerkt en hebben we enkele keren betaalt terwijl we er helemaal geen gebruik meer van maakten, wat zij ook weten want ze sturen je bewust ook geen voortgangsrapporten toe wanneer je kind een tijd lang geen squla gebruikt.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Scula

  Leek een leuk programma maar mijn kinderen waren er snel op uitgekeken. Ik heb vervolgens online opgezegd. Inmiddels ruim een jaar later blijkt dat Scula nog steeds automatisch geld afschrijft. Ik had dit niet eerder gezien omdat bij de afschrijving de naam scula niet duidelijk vermeld staat. Mijn kinderen hebben de app ruim een jaar niet meer gebruikt. Dit kan Scula ook zien. Omdat ik geen bevestiging heb gekregen van het opzeggen kan ik niet bewijzen dat ik opgezegd heb en weigert Scula mij geld terug te geven. Sterker nog ze houden vast aan de opzegtermijn. Echt waardeloos!

  Door: boze moeder06-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Squla

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Squla een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 45 ervaringen geplaatst over Squla. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Squla actief?

  Squla is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Squla gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.