Squla

5.8

Bestellen

4.7

Service

4.8

Prijs

5.3

Levering

53.4%

Zou hier weer kopen

Squla

Wanneer je kind naar de basisschool gaat merk je dat er sprongen komen in de ontwikkeling. Soms kan dat wat problemen geven, omdat voor jouw kind het tempo wat te hoog ligt, of het kan ook zo zijn dat je kind wat meer uitdaging nodig heeft. Klassikaal onderwijs is nu eenmaal niet ingesteld op het individu. Je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van Squla, zodat je kind thuis in zijn/haar eigen tijd en in zijn/haar eigen tempo wat extra kan oefenen, of juist wat extra stof kan maken. Zo kan leren weer leuk worden. Wat de ervaringen van ouders, leerkrachten en vooral kinderen met de leermiddelen van Squla zijn lees je hier.


Over Squla

Squla is er van overtuigd dat wanneer de middelen waar de kinderen mee leren in het basisonderwijs aansluiten bij hun belevings- en leefwereld, zij leren leuk vinden en flink vooruit kunnen gaan. Squla ziet zichzelf als een aanvulling op het basisonderwijs om ieder kind op zijn/haar niveau en tempo te stimuleren. Dit maken zij mogelijk door video’s op het web, quizzen, mobiele apps en games te ontwikkelen die daarbij helpen. Thuis met Squla oefenen is bedoeld als een plezierige ondersteuning zodat de kinderen op school beter mee kunnen komen. Hiermee zijn zij in 2010 begonnen. Squla wil met de technologie van nu meer mogelijk maken in het onderwijs van vandaag.  


 


Diensten

Met de materialen van Squla kun je oefenen in de volgende vakken:


Rekenen Taal Begrijpend lezen Spelling Aardrijkskunde Geschiedenis Natuur & Techniek Engels (vanaf groep 5) Topografie (vanaf groep 6) Cito-modules


Door middel van de online spellen en quizzen kunnen kinderen oefenen. Wanneer ze dit doen kunnen ze hiervoor als beloning munten verdienen die ze weer kunnen gebruiken om avatars, digitale items of cadeaubonnen mee te bestellen. Bij Squla vind je meer dan 70.000 verschillende quizvragen verdeeld over alle vakken, kinderen kunnen alvast oefenen met de Cito-vraagstelling, ouders krijgen ook een account om mee te kijken, en met 1 account kan je kind spelen op de computer, tablet en telefoon. Voor ouders, leerkrachten en kinderen is er ook een Squla forum te vinden waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. In de klas kan Squla namelijk ook gebruikt worden, helemaal gratis.


Lidmaatschap

Wanneer je gebruik wilt maken van Squla kun je kiezen uit een lidmaatschap voor een jaar, een half jaar of een maandlidmaatschap. Hiermee heeft je kind toegang tot alle quizzen, filmpjes en games voor elke groep van de basisschool. Ben je binnen 30 dagen na aanvang van het lidmaatschap niet tevreden, dan ontvang je je aankoopbedrag terug. Wanneer je wel tevreden bent wordt het abonnement omgezet in een doorlopend abonnement die na de contractperiode met een opzegtermijn van 1 maand opgezegd kan worden.


Klachten

Voor zowel ouders, als leerkrachten en kinderen zijn er pagina’s te vinden met daarop allerlei vragen en bijbehorende antwoorden. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je een online contactformulier invullen, bellen, e-mailen naar de klantenservice, of ze benaderen via Facebook of Twitter.


Vertel hier ook wat jouw ervaring met Squla is!


Wat zijn de ervaringen met Squla, gaan kinderen hier met plezier mee aan de slag of niet? Voegt deze digitale methode iets toe op het basisonderwijs?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (73)

Squla

Nooit aan beginnen! Omdat het opzeggen van abonnement moeizaam ging, heb ik destijds met Squla gemaild. Ik gaf de namen van mijn dochters door, om de abos op te zeggen. Daarop kreeg ik antwoord dat onder beide namen geen actieve lidmaatschappen meer waren. Later bleek het alsnog van onze rekening afgeschreven en nu krijg ik niet-thuis

F

Fleur

09-05-2023

0

squla hm...

twijfel jij nou of je het moet kopen mijn zoon had basis kader nu heeft hij havo-vwo heel goed! alleen het koste me eenorm veel geld ik weet niet of hij het ook echt veel heeft gebruikt ja je kan het zien maar weet je wel zeker of hij het maar invult en niet goed oplet en nu dat je zo weining cadeu's kan kopen motiveerd het hem minder laatstje jaar van de basisischool maar ik kan het niet afzeggen t/m novermber beetje lastig maar ja ik raad het je aan als je alleen goed checkt en of naast hem zit en als je denkt dat je van basiskader tot havo-vwo kan sturen is het moeilijk te geloven ook al is het mijn zoon gelukt hij heeft het naaturlijk ook gewoon zelf gedaan ik zou het voor een maandje doen en als het goed gaat kan je gewoon door ;) fijne dag nog en kijk het aan!

A

anoniem

09-05-2023

1

NIET bestellen! Je komt er nooit vanaf.

Tot 2018 veel emails en updates ontvangen, maar na opzegging was het stil en na de laatste email in 2018 geen berichten meer ontvangen. Nu zie ik dat ze ieder jaar maar doorbelasten. We leven nu in 2023, dus reken maar uit! Bellen heeft geen zin, want je bent zelf fout geweest en wij hadden eerder aan de bel moeten trekken. Klopt, maar geen moment dat ze willen meedenken en zoeken naar een oplossing. Zelfs hebben ze nog het lef gehad om een verhoging te incasseren...

M

Marco

08-02-2023

1

squla opzeggen drama!!!!

Nooit aan beginnen enorm duur en als je het dan wil opzeggen en dit ook hebt gedaan blijven ze afschrijven en geven zij aan dat je alleen een taalpakket hebt afgeschreven waar je niks van weet. Ik adviseer er niet aan te beginnen!

O

oetch maicon

02-01-2023

0

geen abonnement

Tijdens de lockdown vorig jaar (2021) heb ik voor een maand abonnement genomen voor mijn kind. Daarna weer opgezegd omdat hij het na een paar dagen niet meer leuk vond. Vanochtend zag ineens 142,80 euro afgeschreven was van mijn rekening door Squla. Ik heb toen ingelogd in het ouderaccount om te kijken en daar staat dat er een actieve lidmaatschap is sinds 04-12-2022. Maar ik heb het niet besteld, oude abonnement niet verlengd. Op 4 december ook geen bevestigingsemail of wat dan ook gekregen van Squla. Dat ze zomaar een abonnement op actief kunnen zetten en geld afschrijven is echt raar. Ik ga het geld terug laten boeken! Echt vervelend dit.

H

Ha Nguyen

06-12-2022

1

Squla maandelijks opzegbaar

Squla valt je continu lastig met marketing mails en je zit bij alle abonnementsvormen vast aan een doorlopend contract. Met 30 opzegtermijn, in het gunstigste geval. Leer van ons alstublieft en neem geen Squla voor de kids.

C

Chris

15-08-2022

0

Abonnement

App valt steeds uit. Nieuwste versies van iPhone en iPads. Geen verbetering. Opgezegd. Feedback gegeven en maanden laten gevraagd of het verbeterd was? Squla kon geen proefmaand geven. Tóch weer abo afgesloten omdat mijn zoon het zo leuk vond. Weer valt de app uit. Prijs is wat je betaald, waarde is wat je creëert.

V

Van Buuren

26-06-2022

0

een glich

ik heb al erder en review gestuurt maar nog steets niks mee gedaan doe er iets aan squla mijn oude review is op 10-3-2022 gestuurt lees veder is mijn oude review

S

sem

24-03-2022

0

Nog niet.

Probleem bij aanvragen. Side vind mijn email niet goed. Ik heb twee adressen bijde worden niet goed bevonden. Wat te doen??

J

J.Blankers

16-03-2022

1

6 maanden voor 2 kids

oplichters, €66 voor niks betaald, ik kan me niet inloggen, systeem herkent email adres niet, 1000 gemails gestuurd met bankafschrift en al en elke keer beloven we gaan het verhelpen, er wordt niks gedaan< want de centjes zijn al binnen. spijt om bij deze oplichters iets te kopen.

A

Ahtos

16-03-2022

0

niks

bij engels baas staat er onde weet je het zeker en als je dan op het x drukt kan je niet kliken op verslaa de baas er staat en transparant zwart lage op het onderste deel van het schem of te wel een glich

S

sem

10-03-2022

1

Squla 1 jaar 2 kids

Tot nu toe zeker geen minpunten. Ouders, zit je kind niet te lang achter de tv of telefoon? Nu kun je tenminste een half uur tot een uur per dag ze iets nuttigs laten doen. Die van mij gaan nu zo hard in de klas dat het de toppers worden... Ik vind het niet duur. We betalen allemaal dure sportabonbementen en iets leerzaam is dan te duur ... Deze code van 10 euro kun je gebruiken en geldt ook met andere kortingen : 4PTETLRNYG

X

Xander

15-10-2021

0

Squla 1 jaar top

Een aanrader voor iedereen Elke dag Netflix of achter de laptop waren wij beu. Nu leren ze gelijk over heel veel onderwerpen enorm veel bij. Het is niet duur naar mijn mening voor een jaarabonnement. Je krijgt bij deze ook 10 euro extra korting. Vul het volgende dan in tijdens het betalen : 4PTETLRNYG

S

Sander

29-09-2021

0

Squla voor 2 kids

Allebei mijn dochters werken met squla. Een van 8 en een van 5 jaar.. Op school merken ze een enorme vooruitgang. Ze horen bijvoorbeeld met Engels en rekenen bij de beste van de klas en vorig jaar hadden ze nog extra ondersteuning. En dit met een half uur per dag doordeweeks en een uur per dag in het weekend. De Kids gaan er altijd zelf op zonder dat ik het vraag. Dit komt omdat er een game-element in zit. Voor trouwe klanten krijg je nog extra korting. Ik betaal nu voor 2 kinderen 110 euro per jaar. Wil je 10 euro extra korting ontvangen, vul dan de volgende code in. QHJBFP3SUA Geldt ook met aanbiedingen!

M

Mona

26-09-2021

0

squla

Stom. kost kapot veel en heeft geen goede software

R

rienoet

02-06-2021

0

niets maar doe het voor school

het is gewoon slecht en de antwoorden kloppen niet!

J

Jade

24-03-2021

0

Squla

De app zelf is leuk en leerzaam voor kinderen , alleen gebruiksgemak laat wat te wensen over. Automatisch abonnement bijvoorbeeld zou duidelijker moeten worden aangegeven na gebruik proefperiode. Keuze opzeggen zou ik zelf over twee keuzes verdelen. 1 met einddatum naar wens van klant andere met NU opzeggen.

L

lian

12-03-2021

0

aaaaaa

ik vindt squla echt vervelend! boze emoji

G

gaat je niet aan

25-02-2021

0

stom

lelijk

P

Pinoadvocaat

17-02-2021

0

squla 1 maand

Oplichterij, ik heb een abonement voor 1 maand gekocht als ondersteuning voor mijn kind omdat de scholen dicht waren. Blijkbaar stond ergens met de kleine lettertjes dat als ik niet opzeg, gaat het automatisch door. Dit soort dingen moet je duidelijk met de grote letters vermelden bij de abonnementen. Verder, de app op de Ipad kan niet gebruikt worden in horizontale stand, dus van squla app heb ik niks aan. Op de site zelf moest mijn kind elke 15-20 minuten opniew inloggen. Dus ook niet tevreden over hoe de app en hoe de site werkt.

N

Natallia Geluk

11-02-2021

0