NederlandReview

    Ervaringen Squla

    Wanneer je kind naar de basisschool gaat merk je dat er sprongen komen in de ontwikkeling. Soms kan dat wat problemen geven, omdat voor jouw kind het tempo wat te hoog ligt, of het kan ook zo zijn dat je kind wat meer uitdaging nodig heeft. Klassikaal onderwijs is nu eenmaal niet ingesteld op het individu. Je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van Squla, zodat je kind thuis in zijn/haar eigen tijd en in zijn/haar eigen tempo wat extra kan oefenen, of juist wat extra stof kan maken. Zo kan leren weer leuk worden. Wat de ervaringen van ouders, leerkrachten en vooral kinderen met de leermiddelen van Squla zijn lees je hier.

    Over Squla

    Squla is er van overtuigd dat wanneer de middelen waar de kinderen mee leren in het basisonderwijs aansluiten bij hun belevings- en leefwereld, zij leren leuk vinden en flink vooruit kunnen gaan. Squla ziet zichzelf als een aanvulling op het basisonderwijs om ieder kind op zijn/haar niveau en tempo te stimuleren. Dit maken zij mogelijk door video’s op het web, quizzen, mobiele apps en games te ontwikkelen die daarbij helpen. Thuis met Squla oefenen is bedoeld als een plezierige ondersteuning zodat de kinderen op school beter mee kunnen komen. Hiermee zijn zij in 2010 begonnen. Squla wil met de technologie van nu meer mogelijk maken in het onderwijs van vandaag.


    Squla kun je ook meenemen op vakantie!

    Diensten

    Met de materialen van Squla kun je oefenen in de volgende vakken:

    Rekenen Taal Begrijpend lezen Spelling Aardrijkskunde Geschiedenis Natuur & Techniek Engels (vanaf groep 5) Topografie (vanaf groep 6) Cito-modules

    Door middel van de online spellen en quizzen kunnen kinderen oefenen. Wanneer ze dit doen kunnen ze hiervoor als beloning munten verdienen die ze weer kunnen gebruiken om avatars, digitale items of cadeaubonnen mee te bestellen. Bij Squla vind je meer dan 70.000 verschillende quizvragen verdeeld over alle vakken, kinderen kunnen alvast oefenen met de Cito-vraagstelling, ouders krijgen ook een account om mee te kijken, en met 1 account kan je kind spelen op de computer, tablet en telefoon. Voor ouders, leerkrachten en kinderen is er ook een Squla forum te vinden waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. In de klas kan Squla namelijk ook gebruikt worden, helemaal gratis.

    Lidmaatschap

    Wanneer je gebruik wilt maken van Squla kun je kiezen uit een lidmaatschap voor een jaar, een half jaar of een maandlidmaatschap. Hiermee heeft je kind toegang tot alle quizzen, filmpjes en games voor elke groep van de basisschool. Ben je binnen 30 dagen na aanvang van het lidmaatschap niet tevreden, dan ontvang je je aankoopbedrag terug. Wanneer je wel tevreden bent wordt het abonnement omgezet in een doorlopend abonnement die na de contractperiode met een opzegtermijn van 1 maand opgezegd kan worden.

    Klachten

    Voor zowel ouders, als leerkrachten en kinderen zijn er pagina’s te vinden met daarop allerlei vragen en bijbehorende antwoorden. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je een online contactformulier invullen, bellen, e-mailen naar de klantenservice, of ze benaderen via Facebook of Twitter.

    Vertel hier ook wat jouw ervaring met Squla is!

    Wat zijn de ervaringen met Squla, gaan kinderen hier met plezier mee aan de slag of niet? Voegt deze digitale methode iets toe op het basisonderwijs?

    Squla
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    5.6
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tevreden

    Onze dochter heeft een enorme taal achterstand. Op school en thuis veel geprobeerd maar ging nuet vooruit. Zat zelf aan dyslexie te denken zo erg.

    Taal extra van squla met squla aangeschaft en het gaat super goed. Nu 3 weken bezig. Ze vindt het leuk en duidelijke uitleg.

    De andere vakken van squla vindt ze ook super. Onze zoon heeft nu ook een account.

    Ouderaccount laat duidelijk zien waar ze goed in zijn en minder goed.

    Je kunt weekdoel instellen zodat ze iets wat ze lastiger vinden toch gaan toen voor extra muntjes.

    Van de muntjes kun je echte dingen kopen. Bijvoorbeeld bioscoopbon als je goed spaart.

    Dat motiveert ook.

    Minpunt. Bepaalde uitspraken bij uitleg van woorden kloppen niet. Is computerstem maar spreekt het soms verkeerd uit.
    Stoort mijn dochter.

    Maar de spelling en taal van mijn dochter zie ik vooruit gaan. Terwijl ik alles al geprobeerd had met haar met lezen.
    Dus ben erg blij. Mijn dochter zelf ook. Ze moest echt op laagste niviesu beginnen na instaptoets. Schrok ik wel van, maar ze leert veel spellingsregeltjes en trucjes.

    Prijs: is duur. Maar de vooruitgang bij mijn dochter is dat echt waard.

    Ook mijn zoon oefent met rekenen en begrijpend lezen. Is roch ander dan elke avond in bed uit boek lezen.

    Dus al met al
    Als dit zo doorzet ben ik onder de indruk.

    Minpunt taal extra moet op computer en kan niet in de app gespeeld. Vind ik jammer

    En dus de stem en soms uitspraak is wat raar bij sommige dingen.

    Door: Laura 04-03-2019
    Bram 09-04-2019

    Het is goed om te horen dat uw dochter baat heeft bij Taal Extra. De app versie zal niet lang op zich laten wachten.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    taal programma voor mijn zoon (11)

    onze zoon is echt een rekenwonder en hij doet zijn huiswerk voor de meeste vakken heel goed. Maar taal vindt hij dus echt verschrikkelijk. ik snap dus niet waarom. de juf vindt hij ook stom. misschien heeft dat ermee te maken?

    We hadden op advies van een andere moeder van een vriendje in de klas daarom Squla geprobeerd. Die hebben leuke taallessen zei zij dus dat hebben we geprobeerd. Hij vindt zijn huiswerk daar dus veel beter te doen en hij maakt alle opdrachten nu wel gewoon

    wel jammer dat het niet exact hetzelfde huiswerk is als dat ze in de klas moeten doen alleen. maar dat kan waarschijnlijk ook niet zomaar met de privacy ofzo..

    maar wel wordt zijn taal nu een stuk beter. sommige fouten die hij eerst maakte in de spelling die zie ik nu niet meer terug en dat is al heel fijn. dus ik heb er vertrouwen in dat hij ook in de klas daarom beter zal presteren en dat zijn taal niveau omhoog gaat.
    daarom ben ik ook wel echt te spreken over de taallessen van squla

    Door: Lisanne 18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Dochter blij, zoon minder.

    Wij zijn als ouders erg tevreden met Squla en onze dochter ook! Mijn zoon vindt er niks aan, maar is er misschien ook wat te oud voor. Dus smaken verschillen! We hebben het vooral voor onze dochter aangeschaft, want zij heeft soms moeite haar huiswerk te doen. Met dit programma gaat dat beter. Mijn zoon heeft het niet nodig, want hij kan het alleen ook wel. Fijn dat er zoiets bestaat, had ik ook wel gehad willen hebben vroeger! Het mag van mij wel goedkoper alleen of dat school het betaalt of iets dergelijks. Maar goed. Wel goed systeem!

    Door: Annemarie 05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Jaarabo Squla

    Bestellen ging vrij snel. Kind heeft al eerder leuk gespeeld hiermee op school. Was ook blij toen ik zei dat hij er thuis mee kon spelen.

    Heb het net pas aangeschaft, maar ik zag al dat je weekrapporten kan bekijken. Zag ook al waar je je lidmaatschap kan opzeggen (veel mensen vergeten dit blijkbaar op te zeggen en het wordt automatisch verlengd).

    Heb een maand gratis gekregen en met code VK5WW krijg je extra 10euro korting. Dus dan valt t nog best mee qua kosten.

    Door: Lisa 30-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Squla + taal extra

    Mijn dochter vindt het leuk om Squla te doen en de taal extra is een leuke manier om de dyslectiebehandelingen die ze gehad heeft op een speelse manier weer te herhalen.

    Voor 10euro extra korting JYXPW

    Door: Karin 02-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Squala

    Zeer slechte service! Het blijkt dat wanneer je het abonnement opzegt de door de kinderen gespaarde munten 'zomaar' komen te vervallen. Dit is op geen enkele wijze gecommuniceerd. Ook als je gebruik maakt van de (zeer slechte) zoekfunctie op de website vind je hier geen informatie over. Pas nadat je het abonnement opgezegd hebt en een vraag stelt over het inwisselen van de munten geeft een medewerker aan dat het in het Muntenregelement staat (nooit van gehoord) en daar is de kous mee af. Het blijkt dat dit in de Algemene Voorwaarden staat die helemaal onderaan de pagina's staan. Die overigens niet zichtbaar zijn wanneer je gebruik maakt van de zoekfunctie. De Algemene Voorwaarden zijn mij dan ook nooit opgevallen. Vervolgens is kort en bondig door Squala medewerkers aangegeven: dit zijn de regels en we kunnen niets doen. Of je moet even het abonnement heractiveren (en betalen), dan kan het wel...

    Een kind nog aan een cadeautje helpen kost blijkbaar te veel geld en moeite, maar wel op de website proberen om zo veel mogelijk mensen een abonnement te verkopen. Wat meer tijd en geld steken in de informatievoorziening en klantenservice zou wellicht een beter idee zijn.

    Op zich een prima product maar door deze zeer slechte service (of eigenlijk geen service) voor mij nooit meer!

    Door: J 17-10-2019
    René 28-12-2019

    Lijkt me niet meer dan normaal dat als je je abonnement annuleert, dat je dan ook alles kwijt bent. Alhoewel ik me best voor kan stellen dat dit voor sommige mensen te hoog gegrepen is.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    leuk programma voor mijn kind

    mijn kind vindt het een hartstikke leuk programma en ik eigenlijk ook

    hij heeft moeite met leren maar volgens mij omdat hij het niet leuk vindt op school

    hiermee gaat het een stuk beter en vindt hij het ook leuker

    met spelletjes en quizjes en niet met droge overhoringen

    zijn moeder is erg blij!

    Door: Margot Lange 31-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Squla jaarabonnement

    Ons dochter had in groep 2 een achterstand opgelopen zover dit mogelijk is. Na 2 maanden squla hoort ze bij de top van de klas. Het gaat zo hard als ze dagelijks een uurtje oefenen.

    Vul de kortingcode XPUAW in want dan krijgt u 10 euro korting. Geldig van oktober t/m november

    Door: Mona 04-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima ervaring

    Hele leuke ervaring! Zat lang te twijfelen. Mijn dochter doet elke avond 20 minuten Squla. Haar 'spelling' gaat met sprongen vooruit. Zal voorlopig ook niet vervelen. Het is zeker prijzig, maar het aanbod van oefeningen is ook zeer uitgebreid en wat mij betreft daarom ook te rechtvaardigen.

    Door: Rene Willems 26-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Squla

    Wij zijn er erg tevreden over!

    Hierbij een werkende code voor 10 euro korting bij aankoop van Squla

    GBC5G

    Door: Thijs 03-06-2019
    René 28-12-2019

    Alweer iemand met een kortingscode. Blijkbaar spoort Squla iedereen aan om meer klanten binnen te halen, d.m.v. kortingscodes uit te delen (referral program), waarvoor de gebruiker zelf ook nog eens een lekkere korting krijgt. Maakt het allemaal wat dubieuzer, als je het mij vraagt!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Squla groep 3

    Geen informatie gekregen over dubbel zou t en inloggen mijn zoon heeft het nooit kunnen gebruiken door dubbelen inlog naam en accounts (kids en ouder) squlazegt dat ze je mailen maar ik heb nooit wat ontvangen en zonder informatie zit ik er weer voor 100 euro aan vast terwijl ik een ooievaarspas heb en aqulagratis hoor te krijgen. Daarbij slecht en bijdehand geholpen door klantenservice. Ze kon wel zien dat we het programma nooit gebruikt hebben. En toch is het verlengt

    Door: Brenda van kampen 15-10-2019
    René 28-12-2019

    Blijkbaar heb je Squla ook voor jezelf nodig, aangezien je nog nooit van leestekens of correct Nederlands hebt gehoord!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Één jaar squla

    Ik had vorig jaar op 08-10-2018 Squla voor één jaar gekocht en nu heeft hij zich verlengt zonder het aan mij te vragen of te vermelden! Ik was erg geschokt toen ik dat zag want vorig jaar had ik daarvoor 73 euro en wat centen erbij betaald. Ik weet nu niet precies hoeveel ik had betaald vorig jaar maar nu gingen ze opeens 95,40 euro uit mijn rekening halen. Ik vind dat echt niet kunnen en dus had ik ze gebeld. Ik kreeg wel 87,32 terug dus ik heb nog wel voor deze maand betaald zonder korting terwijl ze dat nu met korting verkopen. Dat maakt niet echt veel uit 7 of 8 euro’s maar wat ik erg vind is dat ze niet eerlijk zijn. Er staat ook op hun privacy statement dat ze mijn kinds gegevens niet kunnen zien maar hoe krijg ik dan een weekrapport met de dingen die ze heeft gedaan etc. en wat erg raar is dat ze wel samen met mij naar mijn account gegevens kunnen kijken ik vind dat onlogisch want ja als ze mijn account wel kunnen zien dan kunnen ze dat van mijn kind ook doen want ik krijg op mijn account zien wat mijn kind allemaal doet.

    Door: Anonym 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    3 maanden

    ik vind het verschrikkelijk , mijn zoon en dochter hun zelfvertrouwen is in een klap weggezogen hierdoor IK RAAD HET NIET AAN

    Door: anoniem 09-10-2019
    René 28-12-2019

    Fijne uitleg. Als je nou ook nog eens zou kunnen toelichten waarom hun zelfvertrouwen weggezogen is...

    willemijn 03-02-2020

    hoe je mond probeer zelf maar een website te maken!

    René 2 07-02-2020

    Beste willemijn, Op wie heb je gereageerd?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    3 x Squla abonnement

    Pas op het bedrijf suggereert dat je bij 3 kinderen 3 x 4,95 x 12 maanden is euro 178,20 zou kosten maar ze brengen euro 214,-- in rekening, dat noemen ze kosten omdat je automatisch verlengd, het is zwaar misleidende reclame.

    Door: Michiel 20-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Squla

    Ik heb aantal jaar geleden een squla abonnement gekocht voor 2 kinderen, Toen in groep 5 en 7. Het abonnement werd elk jaar automatisch verlengd, zonder bericht in de mail. Wel kon Squla mij heel goed vinden met de nieuwsbrief, maar geen bericht over een automatische afschrijving.
    Een paar maanden geleden kwam ik er achter dat er nog steeds een jaarlijkse afschijving werd gedaan. Dit terwijl de kinderen al niet meer op de basisschool zaten. Squla weet dit, want het niveau is onderdeel van het profiel. Ik heb minimaal 2 jaar te veel betaald, Op een vraag hierover aan Squla gericht heb ik geen antwoord gekregen. Wel krijg ik nog steeds de Spam over kinderspelletjes en andere commerciele onzin van ze.

    Door: Ralph 03-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    1 jaar squla

    Ik had het gekocht voor mijn zoon, en ik heb er heel veel spijt van. hij speelt het niet. hij zegt dat het kinderachtig is. en de prijs is wel erg duur. is het niet waard. geen aanrader.

    Door: Hendrick Van Cars 18-06-2019
    Timo Vendel 19-06-2019

    Je hebt helemaal gelijk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Squla TaalExtra!

    De mobiele app is er niet en dat is vooraf niet gemeld of goed verborgen gehouden.
    Pas na die 30 dagen bedenktermijn kwam ik erachter waarom mijn kind steeds onder deze variant van Squla wilde uitkomen: zo kan hij bepaalde spelletjes (weerballonnen gevecht enzovoort) niet spelen met anderen waardoor het gewoonweg veel minder leuk is.
    Weggegooid geld, (4!) Squla medewerkers lazen mijn mails niet goed waarom ik mijn contract wilde ontbinden; wellicht is deze module wat voor hen zelf?

    Door: Marcel Koppenberg 05-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Stilzwijgende verlenging

    2017 aangeschaft en maar aantal maanden heeft kind gebruik gemaakt. Ik kwam er zojuist achter dat abonnement stilzwijgend verlengt is, dus 2018 voor niets betaald en nu kwam ik erachter omdat bedrag weer werd afgeschreven. Niets geen mail met herinnering of wat dan ook. Makkelijk verdienen Squla. Men zegt het in de eerste mail te zetten dat men zo werkt, maar had netjes geweest om voor het aflopen periode een mail uit te sturen, zoals andere bedrijven dat wel doen! Schandalig.

    Minder dan twee sterren kon helaas niet. Bestellen gaat makkelijk, maar de rest 1*

    Door: MvdR 25-02-2019
    Leonie 28-02-2019

    Je hebt gewoon een maand opzegtermijn. Het te veel betaalde krijg je terug. Zie de website.

    René 28-12-2019

    Als je de voorwaarden had gelezen, dan had je geweten dat je, ná de verlenging, maandelijks kan opzeggen en dat het teveel betaalde bedrag dan wordt terug gestort op je rekening. Helaas is lezen nog altijd moeilijker dan klagen, voor sommige mensen. Misschien een idee om de resterende maanden niet op te zeggen, maar voor jezelf te gebruiken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    squla taal extra

    squla extra is niet per kind een eigen leertraject. Zowel de kinderen van groep 3 tm 8 krijgen dezelfde opdrachten. Mijn zoontje in groep 3 moet woorden gaan schrijven "niveau', eindigen woorden met een P of B terwijl hij net een week geleden zijn letterdiloma heeft behaald. Voor kinderen in groep 8 lijkt me dit mega makkelijk, ander kind van mij zit in groep5 en doorloopt alles vrij makkelijk door. dus het gaat niet per groep, er is 1 programma!

    Door: jesca van petegem 12-02-2019
    Laura 04-03-2019

    Mijn kind moest instaptoets doen om niveau te bepalen. Mijn dochter zit in groep 6 en mijn zijn groep 7 en zie wel degelijk niveau verschil in vragen. Als ze iets moeilijk vinden legt het programma het uit tot je het snapt. Ook metataal extra mijn dochter had laagste niveau. Is voor haar makkelijk geeft haar naar alle slechte jaren okk even zelfvertrouwen en bepaalde dingeb wist ze gewoon echt niet. Dus vind het wel kloppend en op niveau van het kind.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Slechte/ geen service

    Account constant geblokeerd door squla vanwege niet betaalde fatuur, tenzij deze wel op tijd werd betaald. Bellen lost problemen voor 1 week op: je krijgt een mail dat alles ok is en week later alweer mail dat acount geblokeerd is. Ik ben al 2 weken mee bezig. Service zegt dat ik word gebeld, maar niemand belt... Dan opnieuw bellen, etc. Klacht over klantenservice mag ingediend worden bij........klantenservice!
    Kortom, nooit meer Squla ondanks dat app best leuk is!

    Door: Monika 11-07-2018
    René 28-12-2019

    Waarom betaal je dan niet gewoon je factuur op tijd?

    Lin 09-02-2020

    René, ik zie dat je op elk negatief bericht commentaar hebt. Ik hoop dat je geen medewerker bent van Squla, want anders zou het niveau van de medewerkers wel heeeeeel laag zijn... Ik kwam op deze site uit, omdat we overwegen om lid te worden, maar als jij werkt bij dit bedrijf, dan heb ik mijn twijfels.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Squla

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Squla een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Squla. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Squla actief?

    Squla is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Squla gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.