NederlandReview

  Ervaringen Speedbooks

  Wanneer je een onderneming hebt ben je vaak al druk genoeg, dus de administratie bijhouden voor de Belastingdienst en voor de jaarrekening is al werk genoeg. Toch wil je ook graag een goed overzicht hebben over hoe het bedrijf er voor staat. Zo kun je indien nodig bijsturen bij problemen. Het is daarom handig om een tool te hebben die op elk gewenst moment de cijfers tevoorschijn kan toveren, zodat je altijd kunt zien hoeveel er binnenkomt en wat er uitgaat. Zo’n programma biedt Speedbooks. Overal en altijd inzicht in je cijfers. Werkt dit echt goed in de praktijk? Dat lees je hier bij NederlandReview, waar ervaringsdeskundigen hun ervaringen en oordelen kunnen plaatsen over allerlei bedrijven en producten.

  Over Speedbooks

  Speedbooks is in 2009 begonnen vanuit een passie voor financiële rapportageprocessen. Het draait bij hen om het voordeel dat ondernemers kunnen halen uit betaalbare en snel te genereren inzichtelijke jaar- en kwartaalrekeningen. En de meer gespecialiseerde analyses en financiële rapportages. Speedbooks levert innovatieve rapportagesoftware aan zowel kleine als grote ondernemers, accountants- en administratiekantoren in zowel binnen- als buitenland. Naast handleidingen en trainingen kunnen zij ook rekenen op online support. Zij zijn trots op hun product en in het bijzonder op de scherp geprijsde Speedbooks rapportagetool. Deze biedt de beste prijs-/kwaliteitsverhouding van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Op de website is veel informatie te vinden over welke pakketten je aan Speedbooks kunt koppelen bijvoorbeeld, een online presentatie van het product, etc.


  Speed

  Diensten

  Speedbooks richt zich voornamelijk op twee soorten klanten:

  Rapportage software voor MKB

  Wanneer je naast je jaarrekening tussentijdse rapportages wilt hebben zodat je een vinger aan de pols kunt houden over hoe het ervoor staat in je bedrijf moet je dit al gauw uitbesteden aan een specialist. Met rapportagesoftware van Speedbooks is dit niet nodig. Je hebt op ieder gewenst moment een duidelijk inzicht in je bedrijfscijfers. Zo kun je op tijd bijsturen indien dit nodig is. Het maakt daarbij niet uit hoe groot de onderneming is en wat voor soort onderneming het is. Het softwarepakket is ook nog eens erg gebruiksvriendelijk, en mocht je er niet uitkomen, dan kun je overal en altijd gebruik maken van online support.

  Rapportage software voor accountants- en administratiekantoren

  Efficiëntie staat bij ieder accountants- en administratiekantoor voorop. Als jij ook je kosten wilt verlagen en nieuwe klanten wilt genereren dan kun je met de flexibiliteit en snelheid van Speedbooks rapportage software tijd overhouden. Speedbooks wordt continu verder ontwikkeld om zo secuur mogelijk aan te sluiten op de specifieke behoeftes en wensen van klanten. De veelzijdige rapportgenerator sluit zich gemakkelijk aan op reeds bestaande financiële software. Zo heb je overal en altijd inzicht in je online financiële dashboard. Andere voordelen: Je kunt met Speedbooks financiële rapportages maken met professionele grafische weergaven van de cijfers en je kunt snel degelijke rapporten genereren.

  Klachten

  De eerste 30 dagen kun je het programma gratis uitproberen. Wanneer je meer wilt weten of een afspraak voor een informatief gesprek met één van de specialisten wilt maken, kun je het online formulier invullen. Ook kun je via de online chat altijd vragen stellen. Verder kun je terecht op de volgende telefoonnummers met vragen of problemen: 0513 820 130 (algemeen) of 0513 820 131 (helpdesk). Of mail naar Helpdeskinfo@speedbooks.com.

  Wat vinden de klanten van Speedbooks zelf van het programma voor administratie en boekhouding? Werkt het goed, is het duur, hoe is de ondersteuning?

  Speedbooks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Speedbooks

  Uw beoordeling

  Speedbooks

  Prima programma. Makkelijk te gebruiken in combinatie met Excel. Doel is ook dat men zijn/haar eigen rapportages maakt. Daarnaast zijn er rapportagemodellen die standaard beschikbaar worden gesteld. Voordeel: veel vrijheid, snelle verwerking, uitstekende helpdesk, veel boekhoudsystemen kunnen worden gekoppeld of anders middels een auditfile. Nadeel: de vrijheid vereist wel dat rapportages worden nagekeken hetgeen weer tijd kost.

  Door: Paul van Ginkel07-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  speedbooks

  Dit programma is voor ons totaal onwerkbaar. Eigenlijk kun je stellen dat je net zo makkelijk gegevens uit je boekhoud pakket kan halen. De services is ronduit slecht. Men neemt geen verantwoording voor het product. Uiteraard moet je eerst betalen voordat je er mee kan werken. Het programma was voor ons totaal waardeloos. je zou denken dat je dan je geld terug krijgt? Helaas , je kunt naar je centen fluiten.

  Door: jc Henderiks13-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zou het ooit beter worden?

  Ben nu ruim een week gestart met Speedbooks en heeft mij nu al veel tijd gekost omdat het niet naar behoren werkt. De support en ontwikkelaar zijn geduldig en behulpzaam, maar inmiddels is de software al bijna 8(!) keer geherinstalleerd. En de fout is nog niet gevonden!

  Nu na 5 werkdagen heb ik het budget voor 3 bedrijven ingevoerd, dat is toch 5 keer langer dan met excel (inclusief controles).

  De handleiding is beknopt zodat een telefoontje naar support onmisbaar is.

  Amateuristisch vind ik dat de SQL server, die eigenlijk onontbeerlijk is bij deze software, apart geinstalleerd moet worden. Een beetje serieus pakket zou dat meenemen in de installatie.

  Ook onlogisch is dat de rapportages die voor enkelvoudige administraties beschikbaar zijn, niet beschikbaar zijn voor geconsolideerde rapportages. Dus een jaarbudget geconsolideerd moet je zelf maken.

  Voor 150 euro per maand mag je toch iets meer verwachten.

  Door: Menno10-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  snel een inzichtelijke rekening

  Telkens weer als ik iets moest achterhalen van mijn jaar- of kwartaalrekening duurde het behoorlijk lang voordat ik de betreffende gegevens gevonden had. De ene keer duurde het nog geen halfuurtje, maar ik heb ook wel eens dagen gehad dat ik een paar uur op zoek ben geweest in mijn paperassen. Toen ik hoorde van de mogelijkheid bij Speedbooks, ging ik direct overstag. Mijn complete financiële administratie is nu gedigitaliseerd, waardoor het echt een fluitje van een cent is om de benodigde gegevens te vinden. Het is bovendien een stuk inzichtelijker, waardoor ik het steeds beter begrijp. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

  Door: Juliana Ispels21-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Speedbooks een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Speedbooks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Speedbooks actief?

  Speedbooks is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Speedbooks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.