NederlandReview

  Ervaringen Speedbooks

  Wanneer je een onderneming hebt ben je vaak al druk genoeg, dus de administratie bijhouden voor de Belastingdienst en voor de jaarrekening is al werk genoeg. Toch wil je ook graag een goed overzicht hebben over hoe het bedrijf er voor staat. Zo kun je indien nodig bijsturen bij problemen. Het is daarom handig om een tool te hebben die op elk gewenst moment de cijfers tevoorschijn kan toveren, zodat je altijd kunt zien hoeveel er binnenkomt en wat er uitgaat. Zo’n programma biedt Speedbooks. Overal en altijd inzicht in je cijfers. Werkt dit echt goed in de praktijk? Dat lees je hier bij NederlandReview, waar ervaringsdeskundigen hun ervaringen en oordelen kunnen plaatsen over allerlei bedrijven en producten.

  Over Speedbooks
  Speedbooks is in 2009 begonnen vanuit een passie voor financiële rapportageprocessen. Het draait bij hen om het voordeel dat ondernemers kunnen halen uit betaalbare en snel te genereren inzichtelijke jaar- en kwartaalrekeningen. En de meer gespecialiseerde analyses en financiële rapportages. Speedbooks levert innovatieve rapportagesoftware aan zowel kleine als grote ondernemers, accountants- en administratiekantoren in zowel binnen- als buitenland. Naast handleidingen en trainingen kunnen zij ook rekenen op online support. Zij zijn trots op hun product en in het bijzonder op de scherp geprijsde Speedbooks rapportagetool. Deze biedt de beste prijs-/kwaliteitsverhouding van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Op de website is veel informatie te vinden over welke pakketten je aan Speedbooks kunt koppelen bijvoorbeeld, een online presentatie van het product, etc.


  Speed

  Diensten
  Speedbooks richt zich voornamelijk op twee soorten klanten:

  Rapportage software voor MKB
  Wanneer je naast je jaarrekening tussentijdse rapportages wilt hebben zodat je een vinger aan de pols kunt houden over hoe het ervoor staat in je bedrijf moet je dit al gauw uitbesteden aan een specialist. Met rapportagesoftware van Speedbooks is dit niet nodig. Je hebt op ieder gewenst moment een duidelijk inzicht in je bedrijfscijfers. Zo kun je op tijd bijsturen indien dit nodig is. Het maakt daarbij niet uit hoe groot de onderneming is en wat voor soort onderneming het is. Het softwarepakket is ook nog eens erg gebruiksvriendelijk, en mocht je er niet uitkomen, dan kun je overal en altijd gebruik maken van online support.

  Rapportage software voor accountants- en administratiekantoren
  Efficiëntie staat bij ieder accountants- en administratiekantoor voorop. Als jij ook je kosten wilt verlagen en nieuwe klanten wilt genereren dan kun je met de flexibiliteit en snelheid van Speedbooks rapportage software tijd overhouden. Speedbooks wordt continu verder ontwikkeld om zo secuur mogelijk aan te sluiten op de specifieke behoeftes en wensen van klanten. De veelzijdige rapportgenerator sluit zich gemakkelijk aan op reeds bestaande financiële software. Zo heb je overal en altijd inzicht in je online financiële dashboard. Andere voordelen: Je kunt met Speedbooks financiële rapportages maken met professionele grafische weergaven van de cijfers en je kunt snel degelijke rapporten genereren.

  Klachten
  De eerste 30 dagen kun je het programma gratis uitproberen. Wanneer je meer wilt weten of een afspraak voor een informatief gesprek met één van de specialisten wilt maken, kun je het online formulier invullen. Ook kun je via de online chat altijd vragen stellen. Verder kun je terecht op de volgende telefoonnummers met vragen of problemen: 0513 820 130 (algemeen) of 0513 820 131 (helpdesk). Of mail naar Helpdeskinfo@speedbooks.com.

  Wat vinden de klanten van Speedbooks zelf van het programma voor administratie en boekhouding? Werkt het goed, is het duur, hoe is de ondersteuning?

  Speedbooks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  6

  Prijs

  4

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  snel een inzichtelijke rekening

  Juliana Ispels21-04-2017

  Telkens weer als ik iets moest achterhalen van mijn jaar- of kwartaalrekening duurde het behoorlijk lang voordat ik de betreffende gegevens gevonden had. De ene keer duurde het nog geen halfuurtje, maar ik heb ook wel eens dagen gehad dat ik een paar uur op zoek ben geweest in mijn paperassen. Toen ik hoorde van de mogelijkheid bij Speedbooks, ging ik direct overstag. Mijn complete financiële administratie is nu gedigitaliseerd, waardoor het echt een fluitje van een cent is om de benodigde gegevens te vinden. Het is bovendien een stuk inzichtelijker, waardoor ik het steeds beter begrijp. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Schrijf zelf een review over Speedbooks

  Uw beoordeling