Speedbooks

5.5
6

Bestellen

6

Service

4.5

Prijs

5.5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Speedbooks

Wanneer je een onderneming hebt ben je vaak al druk genoeg, dus de administratie bijhouden voor de Belastingdienst en voor de jaarrekening is al werk genoeg. Toch wil je ook graag een goed overzicht hebben over hoe het bedrijf er voor staat. Zo kun je indien nodig bijsturen bij problemen. Het is daarom handig om een tool te hebben die op elk gewenst moment de cijfers tevoorschijn kan toveren, zodat je altijd kunt zien hoeveel er binnenkomt en wat er uitgaat. Zo’n programma biedt Speedbooks. Overal en altijd inzicht in je cijfers. Werkt dit echt goed in de praktijk? Dat lees je hier bij NederlandReview, waar ervaringsdeskundigen hun ervaringen en oordelen kunnen plaatsen over allerlei bedrijven en producten.

Over Speedbooks

Speedbooks is in 2009 begonnen vanuit een passie voor financiële rapportageprocessen. Het draait bij hen om het voordeel dat ondernemers kunnen halen uit betaalbare en snel te genereren inzichtelijke jaar- en kwartaalrekeningen. En de meer gespecialiseerde analyses en financiële rapportages. Speedbooks levert innovatieve rapportagesoftware aan zowel kleine als grote ondernemers, accountants- en administratiekantoren in zowel binnen- als buitenland. Naast handleidingen en trainingen kunnen zij ook rekenen op online support. Zij zijn trots op hun product en in het bijzonder op de scherp geprijsde Speedbooks rapportagetool. Deze biedt de beste prijs-/kwaliteitsverhouding van alle vergelijkbare rapportagesoftware. Op de website is veel informatie te vinden over welke pakketten je aan Speedbooks kunt koppelen bijvoorbeeld, een online presentatie van het product, etc.


Diensten

Speedbooks richt zich voornamelijk op twee soorten klanten:

Rapportage software voor MKB

Wanneer je naast je jaarrekening tussentijdse rapportages wilt hebben zodat je een vinger aan de pols kunt houden over hoe het ervoor staat in je bedrijf moet je dit al gauw uitbesteden aan een specialist. Met rapportagesoftware van Speedbooks is dit niet nodig. Je hebt op ieder gewenst moment een duidelijk inzicht in je bedrijfscijfers. Zo kun je op tijd bijsturen indien dit nodig is. Het maakt daarbij niet uit hoe groot de onderneming is en wat voor soort onderneming het is. Het softwarepakket is ook nog eens erg gebruiksvriendelijk, en mocht je er niet uitkomen, dan kun je overal en altijd gebruik maken van online support.

Rapportage software voor accountants- en administratiekantoren

Efficiëntie staat bij ieder accountants- en administratiekantoor voorop. Als jij ook je kosten wilt verlagen en nieuwe klanten wilt genereren dan kun je met de flexibiliteit en snelheid van Speedbooks rapportage software tijd overhouden. Speedbooks wordt continu verder ontwikkeld om zo secuur mogelijk aan te sluiten op de specifieke behoeftes en wensen van klanten. De veelzijdige rapportgenerator sluit zich gemakkelijk aan op reeds bestaande financiële software. Zo heb je overal en altijd inzicht in je online financiële dashboard. Andere voordelen: Je kunt met Speedbooks financiële rapportages maken met professionele grafische weergaven van de cijfers en je kunt snel degelijke rapporten genereren.

Klachten

De eerste 30 dagen kun je het programma gratis uitproberen. Wanneer je meer wilt weten of een afspraak voor een informatief gesprek met één van de specialisten wilt maken, kun je het online formulier invullen. Ook kun je via de online chat altijd vragen stellen. Verder kun je terecht op de volgende telefoonnummers met vragen of problemen: 0513 820 130 (algemeen) of 0513 820 131 (helpdesk). Of mail naar Helpdeskinfo@speedbooks.com.

Wat vinden de klanten van Speedbooks zelf van het programma voor administratie en boekhouding? Werkt het goed, is het duur, hoe is de ondersteuning?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook