Sonnevelt Opleidingen

6.4

Bestellen

7.6

Service

5.6

Prijs

8

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Sonnevelt Opleidingen

Veel volwassenen willen graag nog een studie naast hun werk doen, gewoon om bij te blijven, of om je huidige tools in je werk verder uit te breiden. Dit kan bij Sonnevelt Opleidingen. Hoe het anderen vergaan is of nog vergaat op deze opleiding lees je hier bij NederlandReview. Wat vindt men van het aanbod aan opleidingen? En hoe duidelijk zijn de lessen en het lesmateriaal, is alles goed te volgen? Heb jij ervaring met Sonnevelt Opleidingen? Laat dan ook jouw mening hier achter!


Over Sonnevelt Opleidingen

Bij Sonnevelt Opleidingen kun je een opleiding volgen op het gebied van gezond leven en vitaliteit. Het is opgericht in 1995 door Albert Sonnevelt. De opleidingen onderscheiden zich in die zin dat ze een inspiratie bieden, mensen weet te raken en te verrijken. Door de persoonlijke aanpak in het klassikaal onderwijs bieden zij net dat beetje extra. De opleidingen worden door 75 docenten op 22 locaties in Nederland en België verzorgd. Zo is er bijna altijd wel een opleiding in de buurt. In 2014, 2015 en 2016 won Sonnevelt de titel ‘Beste Opleider van Nederland’.
Diensten

Bij Sonnevelt Opleidingen kun je kiezen uit vele opleidingen:


Basis Opleidingen

 • Medisch- Psychosociale Basiskennis
 • Medische Basiskennis
 • Psychologie in de praktijk
 • Psychosociale Basiskennis

Toegepaste Psychologie


 • Energetisch Therapeut
 • Gezinscoach
 • Jongerencoach
 • Kindercoach
 • Levenscoach
 • Mental Coach
 • Mindful Analyst
 • Relatiecoach
 • Seniorencoach
 • Stervensbegeleider
 • Stresscounselor
 • Vernieuwend Coachen
 • Vitaliteitscoach

Gezondheidscoaching

 • Beweegcoach
 • Consulent Natuurlijke Gezondheid
 • Gewichtsconsulent
 • Natuurvoedingsadviseur
 • Trainer Hormoonfactor
 • Vitaliteitscoach

Massagetherapie

 • Vitaliteitsmasseur
 • Energetisch Masseur
 • Therapeut Integrale Lichaamsmassage
 • Voetreflexmasseur basis
 • Energetisch voetreflexmasseur
 • Voetreflextherapeut

Incompany

 • Incompany op maat
 • Vitaliteitsadviseur

Verdieping

 • Na- en bijscholing
 • Masterclasses
   

Alle opleidingen zijn deeltijdopleidingen, vaak opgedeeld in modules. Bij elke opleiding staat een uitgebreide beschrijving over de inhoud, wat het kost, hoeveel tijd het kost, waar en door wie het wordt gegeven en de ervaringen van anderen. Hierdoor kun je al een indruk krijgen wat een en ander te bieden heeft. Weet je nog niet goed welke opleiding bij je past dan kun je ook gratis studieadvies krijgen. Ook kun je eerst één van de open dagen bezoeken. Je kunt je per lesjaar inschrijven en de betaling van het lesgeld is meestal in termijnen mogelijk. 

NTRO keurmerk

Sonnevelt Opleidingen draagt het NTRO Keurmerk. Dit betekent dat zij voldoen aan hoge kwaliteitseisen en daarop getoetst zijn door een externe certificerende instelling. Verder is een aanbieder met het NRTO-keurmerk transparant over producten en diensten, zij bieden adequate dienstverlening, kennen een professionele omgang met klanten, hebben deskundig personeel en zij meten de klanttevredenheid. Het NRTO keurmerk is in de opleidingenmarkt een teken van kwaliteit en professionaliteit.

Klachten

Wanneer je een klacht hebt, stuur deze dan zo spoedig mogelijk per e-mail of brief in. Vertel over wie en/of wat je niet tevreden bent en wat je doel is met het indienen van een klacht. De afdeling Student Support registreert de klacht en zorgt dat je klacht bij de verantwoordelijke van de betreffende afdeling terecht komt. Je ontvangt binnen vier werkdagen een schriftelijke ontvangstbevestiging, je klacht wordt vertrouwelijk behandeld en in eerste instantie zal geprobeerd worden om de klacht door bemiddeling op te lossen. Lukt dit niet, dan wordt er een onderzoek ingesteld met gebruikmaking van hoor- en wederhoor. Hierna wordt een beslissing genomen over de klacht. Ben je het hiermee niet eens dan zal de klacht worden beoordeeld door een externe onafhankelijke partij, die op zijn/haar beurt Sonnevelt Opleidingen B.V. adviseert over de afhandeling van de klacht.

Lees reviews van cursisten en klanten van Sonnevelt Opleidingen! Hoe is hen de opleiding bevallen? Is er goede begeleiding en wat zijn slagingskansen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Opleiding kindercoach

Ik wilde de opleiding tot kindercoach volgen en was hier erg enthousiast over. Tijdens de eerste lesdag/kennismaking werd verteld dat je na ieder les een korte verwerking moest schrijven over je ervaring en hoe je proces verloopt. Er werd nadrukkelijk gezegd dat je eerlijk moest zijn en dat het ook kon dat dingen in de les je triggeren dus dat hier zorgvuldig mee omgegaan moest worden. Ik schreef dat ik door mijn autisme wat last had van overprikkeling maar de les super interessant vond. Kort daarna werd ik gebeld door 1 van de docenten, Ada Volkers, dat ik niet binnen de opleiding paste. Zij had grote zorgen over mijn diagnoses (autisme en ptss) en vond het niet veilig kinderen aan mij toe te vertrouwen. Ik heb haar verteld dat dit een groot vooroordeel was en dat ik mijzelf en mijn behandelaar vertrouw op ons inschattingsvermogen ipv een docent die mij 1x heeft gezien. Het was een vervelend en emotioneel gesprek maar haar besluit (als of zij dat recht had) stond vast. Nog voordat ik een afspraak met de afdelingsleider en studiecoach was ingepland, was mijn schoolgeld al teruggestort. Ada was zelf niet aanwezig bij dit gesprek wat alles zegt over haar professionaliteit. Ik heb uitgelegd dat ik al 10 jaar met kinderen werk en dit nooit problemen heeft opgeleverd. Dat ik geruime tijd was uitbehandeld bij de GGZ en dat ik tevens op voorhand eerlijk was geweest over mijn achtergrond en hier tijdens de intake gewoon op was aangenomen. Toch bleef de uitkomst hetzelfde en werd ik van de opleiding getrapt. NOTE: dit is discriminatie en verboden bij de wet. Een student is nooit verplicht inzage te geven over een medisch dossier, precies om deze reden. Ook is Ada Volkers notabene een kindercoach die zelf met kinderen met ASS werkt. Dat zij zo makkelijk een oordeel vijlt is ronduit belachelijk en gevaarlijk.

R

R

10-01-2023

0

Goede deeltijd opleiding

ik heb meerdere thuiscursussen gedaan bij verschillende instellingen. Soms verbaas je je echt over de slechte begeleiding en kwaliteit, maar ik vond alles bij Sonnevelt echt wel goed geregeld. Leerzaam en niet afgezaagd en met goede begeleiding. Het was deeltijd en ik vond het goed te combineren met mijn parttime baan, vooral door de manier waarop het was ingedeeld, in korte blokken, waardoor ik het goed vond bij te houden.

L

Lisette Beekma

27-01-2018

0

Bevoegd coach

ik ben nu bevoegd coach om mensen te helpen die te kampen hebben met een te druk leven. Ik deed dat hiervoor zonder opleiding, maar ik ben blij dat ik nu een papiertje heb. Ik heb toch veel tips en interessante dingen geleerd en kan mijn klanten nu beter helpen. Ik vond het heel goed te doen, het was zeker niet te moeilijk maar toch wel uitdagend. Zou het anderen aanraden Heb ook veel geleerd op persoonlijk niveau

M

M. Rietveld

09-01-2018

0

opleiding voor nieuwe carriere

goede coaching en informatieve lesstof voor een carriereswitch heb ik een opleiding gekozen bij sonnevelt en ik kon al snel aan de slag daarna mijn vorige werkgever heeft deze opleiding betaald, ik mocht echter zelf kiezen het is mij. goed bevallen en ik heb het idee dat ik goed ben voorbereid op de arbeidsmarkt.

F

Fransien

11-09-2017

0

Opleiding voor een gezond leven

De laatste jaren ben ik steeds meer op de gezonde toer. Niet alleen wil ik een gezond leven leiden, maar ook wil ik van mijn passie mijn beroep maken. Het is min of meer mijn droom geworden om een gezondheidscoach te worden en dat komt nu steeds dichterbij. Ik volg momenteel een opleiding in de gezondheidswereld bij Sonnevelt Opleidingen. Voorheen had ik hier nooit van gehoord, maar in mijn gezonde levensjaren kwam ik dit opleidingsinstituut geregeld tegen. Ik heb mijn huidige baan inmiddels opgezegd en mijzelf alvast ingeschreven bij de KvK. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dankzij Sonnevelt Opleidingen een goede gezondheidscoach ga worden.

J

Jilke Houtsnee

12-04-2017

0