NederlandReview

  Ervaringen Solvari

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van een verbouwing? Lees hier de ervaringen met Solvari, een bedrijf dat diverse specialisten in het bestand heeft voor het uitvoeren van onderhoud en verbouwingswerkzaamheden. Een verbouwing, daar komt vaak veel bij kijken. U moet vooraf goed weten wat u wilt en wat de planning is. Daarom is het belangrijk om de juiste vakman te vinden. Deze kan het werk met goed gevolg volgens planning uitvoeren zodat u hopelijk tevreden bent over het eindresultaat.

  Over Solvari

  Solvari is een bedrijf dat zelf geen werkzaamheden uitvoert. U kunt op de website van Solvari vakmensen vinden voor het laten verrichten van diverse onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden. U kunt Solvari dus zien als een soort vergelijkingswebsite voor onderhoudswerk. U kunt op de website de bedrijven van uw keuze selecteren en direct meerdere offertes aanvragen voor uw onderhoudsopdracht. Zo wordt het gemakkelijker om de bedrijven met elkaar te vergelijken en te besparen op uw klus. Solvari heeft meer dan 10.000 vakmensen verspreid door geheel Nederland (en België) in het bestand. Zo kunt u een vakman zoeken die bij u in de regio gevestigd is, dit is vaak goedkoper dan iemand laten komen die aan de andere kant van het land woont omdat de reiskosten uiteraard ook in de offerteprijs moeten worden meegenomen. U kunt bij Solvari terecht voor verschillende klussen (https://www.solvari.nl/producten). Zo kunt u bijvoorbeeld een alarmsysteem laten plaatsen, vochtproblemen laten verhelpen en uw spouwmuren laten isoleren. Ook het laten plaatsen van de steeds populairder wordende zonnepanelen kunt u laten aanbesteden door meerdere aanbieders. Solvari maakt het gemakkelijk om snel en eenvoudig te vergelijken als u een verbouwingsopdracht heeft.

  Ronald Goedemondt over klusprogramma's

  Ga in zee met een erkend bedrijf

  Bij een verbouwing is het belangrijk om in zee te gaan met een betrouwbare partij. Het gaat vaak om veel geld en soms om ingrijpende aanpassingen. Als dit niet goed gebeurt kan dit heel vervelende gevolgen hebben. Daarom werkt Solvari alleen met betrouwbare door hen gecontroleerde vakmensen. Wanneer u in zee gaat met een aannemer die u via Solvari heeft gevonden geeft dit een extra garantiedat uw opdracht goed en snel wordt uitgevoerd. U kunt natuurlijk ook voordat u uiteindelijk de opdracht gunt, nog nadere referenties inwinnen; veel bedrijven hebben een website waarop ze projecten laten zien waar zij aan hebben gewerkt. Zo kunt u een idee krijgen van de kwaliteiten van een bedrijf.


  Maak goede afspraken vooraf en leg ze vast

  Het is belangrijk bij een verbouwings- of onderhoudsopdracht dat u goede afspraken maakt met de opdrachtnemer. Zet goed en duidelijk op papier wat de bedoeling is zodat hierover geen misverstanden ontstaan. De prijs van de klus moet hier natuurlijk ook worden vermeld en eventueel de te gebruiken materialen. Daarnaast kunt u afspraken vastleggen omtrent de planning, wanneer moet het werk af zijn en wat gebeurt er als die planning onverhoopt niet wordt gehaald. Anderzijds kan de opdrachtnemer van u verlangen dat u bepaalde voorbereidende werkzaamheden zelf doet. Ook dit kan in de opdracht worden vastgelegd.

  Klachten

  Omdat Solvari slechts een website is waar u aannemers en vakmensen kunt vinden, is het indienen van een klacht hier niet zo zeer aan de orde. Wanneer het werk niet naar behoren wordt uitgevoerd zult u dat met het bedrijf dat het werk heeft uitgevoerd moeten oplossen. U kunt natuurlijk wel bij Solvari melden dat u niet tevreden bent over de dienstverlening van een via hun website gevonden vakman. Wanneer er over een bepaald bedrijf vaker klachten komen zal dit er waarschijnlijk toe leiden dat het bedrijf van de website van Solvari wordt verwijderd. Indien u een klacht heeft over een opdracht wordt u geadviseerd om dit zo spoedig mogelijk, bij voorkeur schriftelijk, aan het desbetreffende bedrijf kenbaar te maken en om een bevredigende oplossing te verzoeken. Als een bedrijf bij een branchevereniging is aangesloten kunt u zich daar eventueel toe wenden als de afhandeling van uw klacht niet naar wens is.

  Heeft u wel eens een klus uitbesteed? En heeft u daarvoor gebruik gemaakt van de vergelijkingswebsite Solvari?

  Dan horen wij graag wat uw ervaringen waren. Werd het werk goed uitgevoerd, heeft u via Solvari een goede en betrouwbare vakman gevonden? Of waren uw ervaringen minder positief? Hoe dan ook nodigen wij u van harte uit om uw beoordeling met de bezoekers van NederlandReview te delen. U kunt direct uw bericht op deze pagina achterlaten.

  Lees hier ervaringen van mensen die via Solvari hun klus hebben laten uitvoeren!

  Solvari
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  7.2
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Solvari

  Uw beoordeling

  solvari slecht voor ondernemers

  Solvari maakt onderscheid in ondernemers die wel eens wat declameert en de gene die minder reclameert (terug stuurd) als je een slechte lead krijgt en je krijgt die niet te pakken dan wil je natuurlijk je geld terug. Je betaald voor 1 lead rond de 20 euro.

  Als je veel reclameert krijg je gewoon geen leads meer. Je word gestraft omdat je je geld terug wilt van een slechte lead. Als je een lead terug stuurd verwachten ze dat je de klant hebt gestalkt met mails telefoontjes en smsjes. anders krijg je als ondernemer je geld niet terug

  Door: verhoeven14-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Tevreden

  Via Solvari meerdere offertes ontvangen voor isolatie van ons huis. Allemaal goed en strak geregeld en de aannemers kwamen de afspraken keurig na. In vergelijking met andere aanbieders zeer concurrerende prijzen.

  Door: Dick08-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prijzen vloerisolatie vergelijken

  Omdat wij geregeld tocht voelden die van onder onze vloer vandaan kwam, zijn wij op zoek gegaan naar een partij die onze vloer goed kon isoleren. Na wat research was mij al snel duidelijk dat de prijzen hiervan nogal verschillen. Daarom de prijzen voor vloerisolatie vergeleken via Solvari. Je hoeft simpelweg een aantal gegevens in te vullen en de website doet vervolgens de rest voor je. Je krijgt alleen specialisten die in je eigen regio actief zijn, waardoor je niet te maken krijgt met louche organisaties uit de andere kant van het land. Uiteindelijk een gratis offerte aan kunnen vragen en met de aanbieder van deze offerte in zee gegaan. De vloer is super geïsoleerd en we hebben helemaal geen last meer van tocht.

  Door: Jan Kremer24-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Kosten voor huis veel te hoog

  Twee jaar geleden een kavel gekocht om ons eigen huis op te bouwen. Om het ook echt zo te maken zoals we in gedachten hadden, schakelden we Sovari in. Zij konden ons de professionals leveren die wij nodig waren om ons droomhuis te bouwen. Zelf zijn we namelijk absoluut geen klussers en daarom hebben we alles laten doen. Achteraf gezien niet echt slim, want je weet dat dit veel geld kost. Dit bleek ook wel toen we de factuur onder onze neus gedrukt kregen. Van het bedrag moesten we toch wel een paar keer slikken. De professionals van Solvari hebben geweldig werk geleverd, maar de volgende keer toch zelf maar wat meer doen om de kosten te drukken

  Door: gast01-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Droomhuis laten bouwen door Solvari

  Al jarenlang had ik de droom om mijn eigen huis te bouwen. Het idee is inmiddels tot uitvoering gebracht en ik woon nu, samen met vrouw en twee kinderen, in ons prachtige stulpje. Voor het bouwen van ons droomhuis hebben wij de hulp van Solvari ingeschakeld. We wilden ons huis goed afwerken en daarvoor zochten we een professional. Toevallig had een familielid eens een beroep gedaan op Solvari en zo kwamen wij er ook terecht. Bij deze organisatie heb je klusjesmannen voor alles in en om je huis binnen handbereik. Je betaalt er behoorlijk wat geld voor, maar daar krijg je ook heel veel voor terug.

  Door: Dhr. Wijnands21-11-2016
  Solvari12-12-2016

  Goedemorgen dhr. Wijnands, Goed om te zien dat u van onze service gebruik heeft gemaakt en dat u ons aanbeveelt. Om u en andere consumenten nu en in de toekomst nog beter te bedienen, ben ik benieuwd wat we kunnen verbeteren en wat u graag anders had gezien. Ook het cijfer 4 van u, voor het onderdeel Prijs kan ik niet helemaal plaatsen, want wij zijn een gratis service voor consumenten en de aangesloten vakmannen betalen ons een kleine vergoeding om met u in contact te komen. Dit is voor de vakmannen een zeer interessante manier om met hun doelgroep in contact te komen. Ik verneem graag van u. Mocht u uw reactie in discretie willen delen, kan dat via info @ solvari.nl . Alvast bedankt, Nick de Korte Solvari.nl en Solvari.be

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Solvari een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Solvari. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Solvari actief?

  Solvari is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Solvari gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.