NederlandReview

  Ervaringen SnelleOfferte.nl

  Werkelijk? Heb jij het al gehoord of gezien? Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk is en kan bij dit bedrijf. Lees het allemaal op onze website en zie hoe jij er je voordeel mee kunt doen. We verrassen je graag met onze diepte reviews van jouw medegebruikers. Het is heerlijk om jouw mening te geven. Het is ook fijn om de mening van anderen te lezen om dan te beslissen of je een aankoop wilt gaan doen of niet. Het is allemaal goed!

  Over SnelleOfferte.nl

  Veel mensen zijn vaak op zoek naar meerdere diensten of offertes. Het kan hier gaan om een zonnepaneel, een traplift, een scootmobiel, een watercooler, een heftruck, een instapbad, een aanpassing van de auto of bijvoorbeeld een koffie-automaat. Er zijn zoveel mogelijkheden. Het is goed om te weten, dat je hiervoor bij dit bedrijf terecht kunt. Je hoeft niet zelf lang rond te zoeken of te kijken wat er allemaal mogelijk is. Het is mogelijk om zo niet teveel te betalen en om te genieten van de mogelijkheden van deze organisatie. Het is een bedrijf welke je dus tijd en ook geld helpt te besparen. Het is de ideale combinatie voor veel mensen. Neem daarom ook een kijkje op hun site om zo een goede keuze te kunnen maken. Ze zijn trouwens in Noordwijk gevestigd.


  De meeste mensen zullen een scootmobiel kopen om zo beter mobiel te zijn, maar je kunt er natuurlijk ook een hoop plezier aan beleven

  Diensten van SnelleOfferte.nl

  Ze hebben een uitgebreid pakket van zaken waar je een offerte voor kunt opvragen. Het kan gaan om een traplift, een huislift, een gebruikte lift, een koffieautomaat, een scootmobiel, een waterkooler, een heftruck, autodiensten, instapbaden, een platformlift, inloopbaden en ook om zonnepanelen. Er zijn eigenlijk vele mogelijkheden waar je uit kunt kiezen bij dit bedrijf. Het is vaak een combinatie van producten waar een offerte voor wordt opgevraagd. Iets wat natuurlijk begrijpelijk is. Een traplift en inloopdouche zijn immers een combinatie welke zinvol kan zijn. Ook een scootmobiel en een aangepaste auto of het laten aanpassen van je auto is een slimme combinatie. Er zijn veel mogelijkheden bij dit bedrijf om scherpe offertes op te vragen en om een goede prijs te krijgen voor deze producten en diensten binnen een korte tijd.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over SnelleOfferte.nl

  Ontevreden? Of juist heel erg tevreden? Een tip voor anderen? Het is allemaal mogelijk op onze site. Je kunt jouw mening, oordeel en ervaring delen met de rest van de wereld. Het bedrijf doet er natuurlijk alles aan om de klachten goed af te handelen. Tips en complimenten nemen ze uiteraard ook op alle mogelijke manieren in ontvangst. Het bedrijf en hun klachtenafdeling is op alle gebruikelijke manieren te bereiken.

  Wat zijn jouw ervaringen over SnelleOfferte.nl?

  Wat vind jij van SnelleOfferte.nl? Ben je er al een paar jaar klant? Of ben je een nieuwe klant? Het is goed om de mogelijkheden en de voordele plus nadelen met anderen te oor ze om sneller een beeld te krijgen bij deze organisatie. Iets waar iedereen mee geholpen kan zijn. Toch? Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal kan.

  Kunt u hier wel eerlijk prijzen vergelijken voor uw nieuwe traplift, platformlift, huislift, instapbad, scootmobiel, auto-aanpassing of zonnepanelen?

  SnelleOfferte.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  3.2
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2.8
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  3.2
  Leveren
  rating
  3.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SnelleOfferte.nl

  Uw beoordeling

  Geschrokken van het prijsverschil trapliften!

  Wij dachten niet dat de verschillen tussen trapliften dermate groot zouden zijn en zijn echt wel geschrokken hiervan.
  Blij natuurlijk dat we het materiaal hebben aangevraagd hier, anders hadden wij het nooit geweten en misschien wel zonder het te weten het schip ingegaan!

  Nu even bijkomen en in alle rust goed gaan uitzoeken. Een hele klus, maar het is ook een hele aanschaf.

  Door: B. uit Utrecht17-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  SPAM

  SPAM. aangeven bij spamklacht.nl
  SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM

  Door: J04-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  spam

  Iedere dag golven aan spam

  Door: Bas Castelein19-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Blijven spam sturen

  Dubieus bedrijf die mensen probeert te verleiden tot aankoop door het spammen van kwetsbare doelgroepen.

  Door: Anoniem14-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Spammers

  Notoire spammers. Afmelden helpt niet. Telefonisch volstrekt onbereikbaar. Heb melding gedaan bij de AFM, want deze lui gaan niet uit zichzelf stoppen met spammen.

  Door: Arie22-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Sturen spam

  Krijg regelmatig spam berichten van Snelleofferte.nl (website van Match4markets uit Leiden). Hierin bieden ze niet-relevante producten aan zoals trapliften, scootmobiels, zonnepanelen, koffie apparaten, etc. Als je belt dan zijn ze zeer onvriendelijk.

  Door: Anoniem12-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  SPAM

  Blijven ongevraagd en ongewenst dagelijks spam mail sturen. Afmelden heeft totaal geen zin. Verplaatsen naar de spambox ook niet, want ze gebruiken telkens andere mailadressen. Telefonisch onbereikbaar !!!!!

  Door: Anoniem21-08-2017
  Langerak17-02-2020

  Dit bedrijf blijft ongevraagde e-mails sturen. Moeten ze eens goed aanpakken.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen e-mail

  Geen e-mail meer sturen

  Door: P. de Vette15-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Allerlei offertes voor producten voor ouderen

  Voor mijn ouders op zoek geweest naar een traplift. De kosten hiervoor liepen nogal uiteen. Uiteindelijk bij SnelleOfferte.nl een prijsaanvraag gedaan en ik stond versteld van de handelingssnelheid. Had binnen de kortste keren meerdere offertes in mijn mailbox zitten. Deze thuis, samen met mijn ouders, eens rustig vergeleken en uiteindelijk gezamenlijk de knoop doorgehakt. Geweldig snelle service, top! Het product was uiteindelijk ook makkelijk te bestellen en werd keurig afgeleverd en gemonteerd. Mijn ouders hebben er inmiddels veel plezier van.

  Door: Diny Kuiper07-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is SnelleOfferte.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over SnelleOfferte.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SnelleOfferte.nl actief?

  SnelleOfferte.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis, Groene energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SnelleOfferte.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.