Ervaringen Snapfish

Het kan erg leuk zijn om een persoonlijk cadeautje te sturen naar iemand. Die zijn echter niet zo makkelijk op te sturen. Via Snapfish kun je dat zonder problemen doen. Maar wat voor een fotoproducten zullen ze allemaal in hun assortiment hebben? Zal die foto nou echt zo leuk op die mok worden afgedrukt? Wat zal de kwaliteit van die foto’s op canvas zijn? Zal het lastig zijn een bedrukt kussen te bestellen via de Snapfish website? Zul je lang moeten wachten tot je kalender bij de ontvanger aankomt? En wat voor een klantenservice zal Snapfish aanbieden als er iets helemaal niet volgens plan is gegaan? Alleen mensen die wel eens een fotoproduct van Snapfish hebben gekocht kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om wat meer over Snapfish en hun fotoproducten te weten te komen. Hun cijfers, meningen, ervaringen en beoordelingen zullen je laten zien wat er echt van het resultaat van je bestelling verwacht mag worden.

Over Snapfish

Snapfish is een bedrijf dat fotoproducten aanbiedt. Je kunt via hen heel gemakkelijk een fotoproduct bestellen voor jezelf of, nog leuker, voor iemand anders. Je kunt een leuke fotoprint bestellen in iedere afmeting. Die is gewoon al leuk maar je kunt hem ook in een fotolijstje doen. Een foto op canvast is natuurlijk een mooie blikvanger in je huiskamer. Mocht je meerdere foto’s hebben die je keer op keer wilt bekijken dan kun je een fotoboek aanmaken. Je kunt zelf bepalen hoe de pagina’s worden ingedeeld en welke foto waar komt. In hun afdeling home decor vind je houtpanelen, strandhanddoeken, fotokussens, posters, metalen prints, fotoblokken, geframde foto’s en nog veel meer. Nog veel meer cadeau’s vind je in hun selectie fotocadeaus. Daarin hebben ze notitieboekjes, muismatten, mokken, magneten, agenda’s, dagboeken, waterflessen, snijplanken, placemats enzovoort. Er is dus voor iedereen wel een geschikt geschenk te vinden. Er zijn trouwens verschillende redenen om iemand een kaartje te sturen. Het duurt soms een tijd voor je een kaartje hebt gevonden dat niet zo standaard en afgezaagd is. Bij Snapfish kun je die kaart zelf maken. Stuur iemand dus een fotokaart voor Kerst, Halloween, verjaardagen, bedankjes en nog veel meer. En als laatste kun je nog een kalender samenstellen voor in de keuken of op je bureau.


Hoe maak je een eigen fotoboek?

Diensten van Snapfish

Je kunt via de website van Snapfish heek gemakkelijk een fotoproduct bestellen. Ze leveren over bijna heel Europa dus je kunt met gemak een gepersonaliseerd fotoproduct sturen naar familie in Frankrijk, een vriendin of Spanje of kennissen in Griekenland. Ook Italië, Groot Brittannië, Zweden, Polen, Hongarije en Turkije zijn een mogelijkheid. Mocht er iets niet helemaal goed gegaan zijn dan staat de Snapfish klantenservice voor je klaar.

Klachten, Complimenten en Tips voor Snapfish

Wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jouw ervaring met Snapfish. Was je tevreden over het eindresultaat van de foto op canvas? Hoe zag het fotoalbum er uiteindelijk uit? Waren de foto’s goed in de kalender gezet? Moest je lang wachten op de bezorging van jouw bedrukte kussen met foto? En hielp de klantenservice van Snapfish toen je foto niet goed op het metaal was afgedrukt? Laat een eigen Snapfish review achter en vertel ons wat jouw mening over dit fotobedrijf nou eigenlijk is.

Snapfish
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

9
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

8

Prijs

8

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Mooie fotoprint

De fotoprint die wij hier hadden besteld voor de verjaardag van mijn schoonzus, was erg mooi geworden en goed verpakt op tijd geleverd. Een leuke winkel waar ik nog wel eens een kijkje zal nemen.

Door: K. van Reeden26-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over Snapfish

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)