NederlandReview

  Ervaringen Smartphoto

  Jouw mooiste foto verdient natuurlijk de beste behandeling en een mooi plekje in je huis. En misschien heb je nog wel meer foto’s die je keer op keer wilt bekijken. Bij Smartphoto kun je veel verschillende fotoproducten bestellen. Maar wat zal de kwaliteit van hun wanddecoraties zijn? Hoe goed zal jouw foto worden afgedrukt worden op zo’n kaart of kalender? Hoeveel foto’s zullen er in zo’n fotoboek passen? Zal de bezorgservice van Smartphoto jouw voorleesboekje al snel bij je thuis komen bezorgen? En zal de klantenservice naar je luisteren als de afdruk toch niet helemaal goed is geplaatst zoals jij dat eigenlijk wilde? Voor antwoorden op al deze vragen kun je het beste luisteren naar klanten die al een fotoproduct bij Smartphoto hebben gekocht. Lees hun reviews zodat je een beter beeld van Smartphoto zult krijgen. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat een fotoproduct bestellen bij Smartphoto echt inhoudt.

  Over Smartphoto

  Smartphoto is een bedrijf dat fotoproducten aanbiedt. Ze weten dat iedereen wel momenten meemaakt die je voor altijd ergens op wilt slaan. Je wilt deze bewaren en aan iedereen laten zien. Smartphoto wil deze vastgelegde moment graag voor je vertalen naar iets tastbaars. Alleen maar een zooitje foto’s hebben op je computer is ook maar zowat. Je kunt bij Smartphoto bijvoorbeeld een fotoboek samenstellen. Dan hoef je alleen de foto’s te uploaden en in een willekeurig kader op een pagina te zetten. Je kunt meerdere foto’s op één pagina doen of juist eentje helemaal centraal stellen. In beide gevallen kun je ook de achtergrond of voorgrond leuk opmaken door middel van achtergronden, plaatjes, tekst en illustraties. Mocht je dat teveel werk vinden dan kun je ook kiezen voor een kalender of agenda waarin je veel foto’s kwijt kunt. Mocht er één foto zijn die er echt voor je uitspringt dan kun je kiezen die op canvas, acryl, hout, forex of aluminium te laten afdrukken. Aparte soorten hiervan zijn tuinposters, meerluiken en posters. Zo’n wanddecoratie is een blikvanger in je huis. Je kunt bij Smartphoto ook kerstkaarten of wenskaarten laten afdrukken. Je kunt de foto ook op textiel laten afdrukken. Dan heb je een handdoek, T-shirt, tas, kussen, deurmat, schort of handvlag met jouw foto erop. Een lief cadeautje is een teddybeer of andere knuffel wiens shirt een foto erop heeft. Heel bijzonder is een voorleesboek met daarin een voorleesboekje waarin jouw kind de hoofdrol speelt. Verder heeft Smartphoto nog smartphonehoesjes, etiketten, stickers, fotolijsten en speelkaarten.


  Een idee voor de feestdagen: een kerstbol.

  Diensten van Smartphoto

  Je kunt via de website van Smartphoto heel gemakkelijk een fotoproduct bestellen. Zoals we al zeiden zul je eerst één of meerdere foto’s moeten selecteren en een kader aangeven. In het geval van een fotoboek, agenda of kalender zul je de juiste foto’s op de juiste plek moeten zetten en het geheel wat aan moeten kleden. Als je tevreden bent dan kun je een bestelling plaatsen en de bezorgservice van Smartphoto zal die dan netjes bij je thuis komen bezorgen. Verder is er nog een Smartphoto klantenservice waar je terecht kunt voor vragen en problemen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Smartphoto

  Heb jij al zo’n fotoboek van Smartphoto? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw mening. Hadden ze de foto op canvas goed uitgeprint? Hoe zacht is zo’n kussen nou echt? Blijft zo’n T-shirt wel zo lang mooi? En wat kun je ons vertellen over de bezorgservice en klantenservice van Smartphoto? Laat je eigen Smartphoto review achter en vertel ons wat jouw mening over deze fotowinkel nou eigenlijk is.

  Smartphoto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  3

  Leveren

  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Pennenbakje

  Hele slechte kwaliteit. Foto op gewoon papier uitgeprint en ertussen gepropt. Geld naar waard!

  Door: Schaafsma09-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Waardeloos!!!

  Net een fotoboekje voor gemaakt van skie vakantie. Uren werk gehad aan het boekje!. Besteld. Nou zag ik in de historie van SMARTPHOTO.NL (voorheen webprint) dat ik de verkeerde maat had besteld. Deze was wel erg klein. Ik meteen de klantenservice gebeld (nog geen minuut erna). Nee dit kon absoluut niet meer veranderd worden. Ok dan maar 25 euro weg gegooid!. Ik nogmaals gebeld om te vragen hoe ik het boekje een maat groter kon bestellen. Dit kon ook niet, ik moest het fotoboek maar opnieuw maken. Dit is toch ongelooflijk dat je een boekje niet groter kan bestellen!!!!!! (uiteraard wel zelfde vorm)
  Ben al 10 jaar klant bij hun en heb al honderden euro's bij hun uitgegeven!!! Dit was de laatste keer. SMARTPHOTO bedankt!!!! (toen het nog webprint was kon je achteraf nog grootte, papier en kaft veranderen!!)

  Door: ellen nabben-deriks05-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over Smartphoto

  Uw beoordeling