NederlandReview

  Ervaringen Slimleren

  Sommige kinderen gaan fluitend door hun jaren op de middelbare of basisschool. Andere kinderen hebben wat meer moeite met bepaalde vakken of hebben een gebrek aan zelfvertrouwen waardoor ze minder presteren. Als ouder kun je zelf proberen je zoon of dochter bij te spijkeren om te zorgen dat het schooladvies naar wens uitvalt of om een betere basis in de eerste jaren van het voortgezet onderwijs te leggen. Maar ouders hebbben daar niet altijd de tijd voor en zijn niet thuis in de aangeboden lesstof.

  Thuis extra oefenen

  Om de kinderen toch te helpen, zijn er online studiemogelijkheden waarmee kinderen in hun eigen tijd en op hun eigen tempo nog eens kunnen oefenen met bijvoorbeeld rekenen of Engels. Met Slimleren.nl oefenen kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool en tot en met de 4e klas van het middelbaar onderwijs een aantal vakken thuis. Het gaat dan om de kernvakken Nederlands, Engels, wiskunde en rekenen. Wiskunde is niet voor basisschoolleerlingen, maar alleen geschikt voor kinderen van de middelbare school tot en met de 3e klas van het vmbo, havo en vwo en de 4e klas van het vmbo.

  Online leren - YouTube

  Hoe werkt het?

  Je maakt een account aan en je zoon of dochter kan thuis beginnen met oefenen op een PC of tablet. Ze doen dat spelenderwijs met interactieve lesstof. Aan de hand van videocolleges wordt de stof nog eens uitgelegd waarna je kind op eigen niveau kan starten met oefenen. De software van Slimleren.nl houdt bij op welke onderdelen het kind minder scoort en waar extra aandacht nodig is. Met andere, nieuwe oefeningen kan de stof dan nog eens worden geoefend.


  Hoe houd je als ouder overzicht?

  Als ouder krijg je wekelijks een rapport in je mailbox en kun je zien waar je zoon dochter op geoefend heeft en de behaalde resultaten. Zo kun je als ouder de voortgang bijhouden. De leerlingen kunnen diamanten winnen om later iets op de website te kunnen kopen en sterren verzamelen waarmee ze elke keer een niveau verder komen. Ervaring heeft geleerd dat dat stimuleert en motiveert om te blijven oefenen.

  Online ook bijlessen volgen

  Slimleren.nl biedt niet alleen extra oefenstof maar ook online bijlessen voor de eerste vier klassen van het middelbaar onderwijs. Net als bij het oefenen gaat het her ook om de vakken rekenen, wiskunde, Nederlands en Engels. Online bijlessen zijn aanzienlijk goedkoper dan bijlessen aan huis of bij een instituut. Heb jij ervaring met online bijlessen bij Slimleren.nl? Laat dan hier een beoordeling achter en laat ons weten wat je ervan vindt.

  Gratis proeflessen

  Als je je aanmeldt bij Slimleren.nl kun je kiezen voor een jaar –of maandabonnement. Om te bepalen of het echt iets voor je is, kun je 30 dagen gratis proeflessen nemen en daarna beslissen of je ermee doorgaat.

  Lees hier de ervaringen van leerlingen die jou voor gingen of deel zelf je ervaringen. Sluit de aangeboden oefenstof goed aan op de lesstof op school? En zijn de kernvakken inderdaad de vakken die je nodig hebt om je schoolresultaten mee te verbeteren? Heb jij ervaringen met online leren en oefenen voor de middelbare of basisschool? Laat je review hier achter.

  Extra oefenen of zelfs bijlessen kan ook online. Voor groep 7 en 8 en de eerste 4 klassen van de middelbare school. Op je eigen tempo.

  Slimleren
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Slimleren

  Uw beoordeling

  Goed product

  Mijn zoon en dochter hebben er veel aan! Hartstikke goed, woordjes oefenen en wiskunde oefenen. Je kan er veel mee.

  Door: Tiny01-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Slimleren een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Slimleren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Slimleren actief?

  Slimleren is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Slimleren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.