NederlandReview

    Ervaringen SlaJeSlag

    Zoek je een bedrijf waar je online deals kunt scoren? Zou je dit via een online veiling willen doen? Wellicht is SlaJeSlag voor jou een ideaal bedrijf. Bekijk via NederlandReview wat de klantervaringen bij SlaJeSlag zijn.

    Wat is SlaJeSlag?

    SlaJeSlag is onderdeel van Emesa NL BV. Bij SlaJeSlag kun je online deals scoren. Het bedrijf veilt iedere dag zoals ze zelf zeggen de coolste gadgets, handigste apparaten en de meest fantastische cadeaus. Het bedrijf stelt dat koper de controle houden omdat ze zelf de prijs bepalen en bij hun een echte winnaar wordt. SlaJeSlag laat op haar website weten dat ze iedereen een goede deal gunnne. Het is daarom makkelijk en leuk om te bieden. Er wordt ook aangegeven dat ze het zo eerlijk mogelijk willen laten verlopen.

    SlaJeSlag Commercial Kleedkamer Online 30''

    Veilen is volgens SlaJeSlag democratisch

    SlaJeSlag geeft aan dat ze online veilingen zien als meest democratische en leukste manier om vraag en aanbod samen te laten komen. SlaJeSlag is van dezelfde eigenaar die VakantieVeilingen onder de hoede heeft. Alleen gaat het bij SlaJeSlag om fysieke producten. Er worden naast leuke uitjes ook producten uit een grote voorraad aangeboden. Je kunt bieden op meerdere veilingen die zijn onderverdeeld in de volgende categorieen: elektronica, tuin & klussen, keuken, wonen, style, fit en kids.

    Contact- en betaalmogelijkheden.

    SlaJeSlag stelt dat de klantenservice altijd voor je klaar staan. Deze klantenservice is zeven dagen in de week bereikbaar. Op werkdagen zijn ze te bereiken vanaf 09:00 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds. In het weekend kun je de medewerkers van 10:00 uur in de morgen tot 17:00 uur in de middag bereiken. Je kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 020 76 0 22 20. Daarnaast kun je een e-mail naar het bedrijf sturen. Er zijn diverse betaalmogelijkheden. Zo kun je betalen via iDEAL, PayPal, Visa en Mastercard. Details met betrekking tot betalingen staan aangegeven op de website van SlaJeSlag.

    Annuleringen en retourneringen

    Wil jij je aankoop aankoop annuleren of retourneren? Hier zijn speciale regels voor opgesteld. Zo hebben klanten het recht om zonder reden en binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de producten de overeenkomst te herroepen. Het herroepen kan op diverse manieren. Het kan voordat je het artikel besteld en betaald hebt of binnen twee weken vanaf het moment dat jij het artikel hebt ontvangen.

    Er zijn een aantal uitzonderingen. Het bedrijf geeft via haar website aan dat voor de volgende producten geldt dat je ze niet retour mag sturen. Dan hebben we het over artikelen die snel bederven of een beperkte houdbaarheidsdatum hebben. Artikelen die na het openen vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden en waarvan de verzegeling is verbroken.

    Het geldt ook voor software, cd's, Blu-Ray discs of dvd's waarvan de verzegeling niet in originele staat verkeerd. Retourneringen mogen niet bij de levering van losse kranten, tijdschriften of magazines.

    Welke klantervaringen zijn er bij SlaJeSlag?

    Ben je toevallig al klant bij SlaJeSlag? Heb je al meegedaan aan een veiling? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw bevindingen bij het bedrijf. Door je visie te delen help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Moeten zij wel of niet in zee gaan met SlaJeSlag? Je mening is goud waard. De bezoekers van NederlandReview stellen het zeer op prijs als je op deze pagina een review wil achterlaten. Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het meest onafhankelijke en objectieve bedrijf op het gebied van bedrijfsbeoordelingen.

    SlaJeSlag
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    5.4
    59% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    6.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over SlaJeSlag

    Uw beoordeling

    Messenblok

    Bod gedaan op een messenblok die van plastic is met goedkope messenset. Ziet er wel leuk uit maar echt te duur voor zo een plastic set. Je bied dus een bod, waarna je nog verzend en administratie kosten moet betalen waardoor je dus nooit uitkomt op het bod maar op een extra winstmarge van Slajeslag. Als je alles goed observeerd op hun website zie je ook dat alles wat ze aanbieden van lage kwaliteit is oa microvezel beddengoed ipv katoen en dan zie je bieders die de hoofdprijs betalen voor goedkope rommel. Laat je niet misleiden! Of je vind het gewoon leuk om te gokken met een fruitautomaat want dat is hun concept.

    Door: Roma20-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    divers

    Wees verstandig. Als je een product ziet wat je leuk lijkt, ga surfen. Onthoud dat alles al begint met 11 euri aan kosten.
    Kijk wat het elders kost.
    Dat is de basis voor de prijs die bied.

    Gaat er iemand overheen? Jammer. Volgende keer beter. Het is geen wedstrijd tenslotte.

    Daarom heb ik service en prijs met drie sterren. Ik heb het namelijk nooit nodig gehad omdat ik weet wat ik doe. En wat ik wil uitgeven. De rest is top hoor.

    Door: William Hermes02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Excel cursus

    2 weken moeten wachten om gebruik te maken van me cursus
    Na zo vaak bellen moest ik zelf de leverancier benaderen.
    Medewerker zei hij had geen telefoonnummer.
    Ben uiteindelijk zelf op zoek gegaan.
    En prima op de zelfde dag met de leverancier kunnen onderhandelen.
    Op de site van de leverancier was er gewoon een 06 nummer bekend.
    Mijn ervaringen voor derest waren altijd perfect.
    Alleen deze ging een beetje verkeerd.

    Door: Natasha 26-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    OORTJES

    veho stix gekocht
    daar stond bij advies prijs €179
    heb het bij dat bedrijf gecontroleerd en hun verkopen het voor
    € 170 dus voor €41 geen miskoop ben daarom ook zeer tevreden
    dus eerst controleren dan bieden
    en zeker elkaar niet kapot bieden er komen zat spullen voorbij
    wees wijs lkb

    Door: L BERKENVELDER03-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    biefstuk of procureur

    de bijkomende kosten zijn onvermeld en staan in geen verhouding tot het produkt. een echte miskoop

    Door: Frankie10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Hollandse biefstuk pakket

    Ik wou het annuleren, ging naar mijn account en dan klantenservice, ik vulde het contactformulier voor annuleren meer dan 10 keer in, ik heb zelfs een screenshot toegevoegd, dan een vinkje geven bij robot, en dan moet je plaatjes zoeken die niet goed worden aangegeven, en dus kun je het formulier niet verzenden, vind het slecht dat je geen contact met sla je slag kunt krijgen.

    Door: Rylana Vorsteveld06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    OORTJES

    TOP AF GEWERKT ZEER TEVREDEN

    Door: LEO BERKENVELDER21-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    planten en meerdere dingen

    waarom zijn mijn palm rozen en mix bloemen niet bezorgd
    ik heb om bewijs gevraagd voor bezorging die word niet gegeven
    vind het schandalig dat ze zeggen bezorgd terwijl het niet zo is herhaalde malen mail gestuurd word ik meegedeeld bezorgd
    en daarbij nog hebben ze hortensia gestuurd die het helemaal niet doen terwijl we ze goed verzorgen en daarbij met die veilingen mensen controleer op internet wat werkelijk kost daar stukken goedkopen mijn advies stop met je slajeslag svp controleer werkelijke waarde stop stop met dat bedrijf

    Door: fredericus klijnhout26-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Blender van berlinger hausing

    Ik kreeg defect geleverd, wegens niet op voorraad, moet ik 5 weken wachten op een nieuwe terwijl op slajeslag gewoon door veilen hoe dan als niks op voorraad is en terwijl ze binnen 5 werkdagen leveren??? Ze beflikkeren je gewoon, nooit meer slajeslag bij mij.

    Door: Michael14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Te veel om op te noemen9ok

    Ik vind het leuk om te bieden en betaal ook meteen.ben wel pissig over de verzend en administratie kosten.elk keer komt er 11.45 bij.ook al bestel je 3 maal de zelfde artikel. Dat is zo erg.besef dat ik binnen 3 weken alleen al meer dan 500 euro hieraan hebt betaald.cte erg voor eorden.ik bied vask onder de tien en staat er het dubbele bedrag en komt er 11.45 bij. Wat voor slsg sla je dan. Te vaak vullen jullie zelf een bedrsg in.dit komt zooo vsak voor dat ik geen zin meer heb om te bestellen.ik wil oom niet dat mijn vollefige naam op het scherm vershijnt. Alleen de initien.vb...m.g.p.

    Door: Mina gangaram panday10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Tuinposter zwart/goud

    Was zwart mat met gouden.schilderij
    Besteld die art. Die wel gekregen maar schilderij niet

    Door: J van meel10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    dekbed

    Bij de kwaliteit van veel producten kun je grote vraagtekens zetten, veel oost europees en chinees spul en veel biedingen zijn veel te hoog omdat mensen geen vooronderzoek doen, heb bv gezien dat op een armani horloge al 108 euro was geboden en de veiling liep nog een half uur, dat is dus 120 euro inclusief de bijkomende kosten, dit terwijl hetzelfde horloge voor 85 euro te koop is zonder extra kosten, dit is maar 1 voorbeeld en zo zijn er velen, zegt iets over de mensen die daar actief zijn, kopen zonder na te denken, alleen afgaan op die belachelijke adviesprijzen die vermeld worden. mensen gebruik je verstand nou eens als je het hebt tenminste

    Door: lucas28-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    tuinlampen op zonneenergie

    De geleverde lampen ( Hyundai 10 Lm) voldoen in het geheel niet.
    Ik heb een foto gestuurd waarop te zien is dat de lampen nauwelijks licht geven en ik krijg als antwoord dat de lampen wel voldoende branden. Een kaars geeft meer licht.
    De lampen staan op 10m van het huis en men ziet ze nauwelijks branden.
    Ik kocht vorig jaar dezelfde lampen van Hyundai en deze geven meer dan voldoende licht. Bij het nader bekijken van beide lampen zie ik dat de gekochte lampen een LED hebben van 1,5 cm groot en de LED's van Slajeslag zijn amper 2 mm groot.
    Ik ben BEETGENOMEN......voor 30 Euro.

    Door: william brack16-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    dekbedovertrek

    slajeslag is typisch een site voor domme mensen die niet na kunnen denken, veel duistere producten van dubieuze kwaliteit die je veel te duur betaald, volgens hun ben je dan een winnaar en vele krijgen blijkbaar dat gevoel, er staat bv een boxspring te koop, zonder merknaam en relevante informatie, met een zogenaamde adviesprijs van 2500 euro, waar is dat op gebaseerd?? daar gaan mensen 900 euro of meer op bieden en ze hebben geen idee waar ze op bieden en dat op zoiets belangrijks, het is echt ongelofelijk.
    mensen gebruik je verstand nou eens

    Door: smits13-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vaatwastbletten

    Als je van gokken houd is het leuk. maar de gegeven adviesprijzen zijn meer dan veel te hoog. Dezelfde produkten kun je op gewone webwinkels vaak voor de helft van hun adviesprijs kopen. Dus de gemiddelde winnaar betaald altijd veel te veel voor het produkt.
    Ben verstandig, gok niet en koop dezelfde spullen op een andere website veel goedkoper.

    Door: Ano Niem13-02-2021
    Ano Niem13-02-2021

    Iedereen weet toch dat SlaJeSlag een onderdeel is van Talpa ???

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Sounsbar

    In december 2019 een geluidsinstallatie gekocht. Kwam iets te laat, maar de aansluit onderdelen en de bekabeling miste.
    Direct aan de bel getrokken en het zou worden opgelost. Na maanden nog steeds niks ondanks aanmaningen e.d.
    In oktober 2020 een rechtszaak aangezegd en het bedrijf kwam in actie. Na weer talloze e-mails en telefoontje kwam SlaJe Slag met de mededeling, heel simpel, we kunnen de onderdelen niet meer leveren en zullen wij u uw geld terug geven.
    Na diverse aanmaningen heb ik na 2 maanden nog mijn geld niet terug.

    IK RAAD AAN NOOIT BIJ DIT BEDRIJF TE KOPEN.
    HET ZIJN OPLICHTERS.

    Door: Hengst05-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Kofferset

    Ik heb in september 2020 een kofferset gewonnen via Slajeslag.nl en heb de koffer maar 1 x kunnen gebruiken. De wielen zijn van super slechte kwaliteit dat het al bij de heel reis volledig was versleten en nu inmiddels kapot is gegaan omdat hij niet meer kon rollen (koffer mist 1 wiel).

    Ik heb SLS hierover geïnformeerd en aangegeven dat ik gebruik wil maken van de garantie en mijn geld retour wil zodat ik elders een nieuwe kan aanschaffen.

    Ik ben nu inmiddels 3 weken verder en heel veel heen en weer gemaild en gebeld en ik heb nog steeds mijn geld niet retour.

    SLS wil dat ik de defecte koffer retour stuur (terwijl ik met foto's al heb aangetoond dat hij defect). Wat zij met een defecte koffer willen doen is voor mij een vraag. Maar goed.

    SLS gaf aan dat het per see in een doos retour moet en dat ik maar bij de supermarkt een doos moet halen. Ik ben verschillende winkels langs geweest maar ik kan nergens een doos vinden waar een koffer van 76CM in past. Ik heb SLS toen weer gebeld. Dame die ik sprak gaf aan dat de hema wel verhuisdozen verkoopt waar het in past. Ik ben naar de Hema geweest en online gekeken, maar ik kan niet eens doos van minimaal 76CM vinden.

    Ik zit thuis nog steeds met een rot koffer die ik het liefst bij grofvuil wil neerzetten omdat het in de weg staat en ik wil mijn geld retour waar ik recht op heb, maar SLS maakt het onmogelijk voor mij en ik weet nu niet meer wat ik moet doen.

    Door: PG22-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    FAQ

    Is SlaJeSlag een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over SlaJeSlag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 59% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is SlaJeSlag actief?

    SlaJeSlag is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SlaJeSlag gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.