Ervaringen Skillshare

Je bent nooit te oud om te leren, zoals er zo vaak wordt gezegd. Op iedere leeftijd kun je nog wel iets erbij leren. Jezelf verdiepen in nieuwe dingen houdt je hersenen scherp en actief. Je kunt een cursus volgen bij Skillshare. Maar wat zal de kwaliteit van deze cursussen zijn? Wat zul je er allemaal leren? Zal het studiemateriaal wel passen bij wat je uiteindelijk hoort te weten? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Skillshare het lesmateriaal naar je opstuurt? En is er een docent of in ieder geval iemand van klantenservice die je kan helpen als je vast zit en ergens niet meer uitkomt? De enige manier hier achter te komen is via mensen die al bij Skillshare studeren. Lees hun reviews om te ontdekken of Skillshare een studie voor jou zou kunnen hebben. Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen kunnen je helpen om een goed beeld van Skillshare te krijgen voordat je aan een studie begint.

Over Skillshare

Skillshare is een educatieve instelling die opleidingen aanbiedt. Ze richten zich hierbij op cursussen die je kunt volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Het is een digitale leeromgeving waar je met en van anderen leert. Op het moment heeft Skillshare zo’n vier miljoen studenten van over de hele wereld. Er zijn wel liefst meer dan 22.000 vakken en opleidingen die je kunt volgen. De opleidingen zijn onderverdeeld in vier gebieden. Er is een creatieve kant waarin vakken zitten zoals illustratie, animatie, grafisch ontwerpen, copywriting, creative writing, fotografie, tekenen, kunst, calligrafie, 3D-animatie, digitale illustratie, mode, editing, stripkunst, muziek, typografie, compositie, video editing, logo’s ontwerpen en nog veel meer. Je kunt ook de zakelijke kant op gaan en een opleiding uit hun categorie business kiezen. Hier vind je cursussen voor leiderschap, marketing, financiën, management, productiviteit, ondernemerschap, Microsoft Excell, bloggen, Powerpoint, Bitcoin, Social Media marketing enzovoort. De categorie technologie bevat Javascript, game design, programmering, blockchain, CSS, mobiele ontwikkeling, webontwerp en nog veel meer. En als laatste is er dan nog de afdeling lifestyle met daarin make-up, gaming, hobby, bakken, gezondheid, bloemschikken, naaien, interieur ontwerpen, mode ontwerpen, talen, versieren, koken breien en T-shirt design. Er is dus voor iedereen wel iets interessants te vinden.


Een klant geeft zijn review over Skillshare.

Diensten van Skillshare

Voor de meeste online colleges zul je een account moeten aanmaken. Je kunt je aanmelden via Facebook, e-mail of Google. Voor de meeste klassen zul je je account moeten upgraden naar Premium. Daarna kun je beginnen met leren. Wel zijn de meeste cursussen in het Engels. Daar moet je dus wel in thuis zijn. Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je altijd de klantenservice van Skillshare benaderen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Skillshare

Heb jij al eens een online cursus gevolgd via Skillshare? Dan ben jij echt de juiste persoon om ons over jouw ervaring met Skillshare te vertellen. Hoe makkelijk was het om je aan te melden voor hun website? Waren de cursussen inderdaad zo leerzaam als ze eruit zagen? Wat kwam er bij het studiemateriaal aan bod? En kon de klantenservice van Skillshare je helpen toen je tegen een technisch probleem aanliep? Schrijf je eigen Skillshare review en vertel ons wat jouw mening over Skillshare is.

Skillshare
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Skillshare

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)