NederlandReview

  Ervaringen Sixdeals

  Lees hier wat anderen van sixdeals.nl vinden. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding van sixdeals.nl. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten. Het helpt vele anderen!

  Over sixdeals.nl

  sixdeals.nl is een online platform om de beste deals te vinden welke er op het internet zijn. Ieder dag worden de sixdeals.nl op hun eigen manier aangeboden. Dag en nacht wordt er gekeken naar het krijgen van de beste deals en producten voor jou. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Coole gadgets en handige apparaten vindt je op sixdeals.nl!
  Het begint door je aan te melden op de nieuwsbrief van dit bedrijf. Vervolgens kun je alle kortingen zien en ontdekken. Je kunt tot maar liefst 85 procent aan kortingen krijgen. Iets wat natuurlijk ongekend is. Toch?

  South Korea and Thailand sign six deals, including military intelligence pact

  De pijlers van dit bedrijf:

  • Veilig betalen met SSL
  • Heldere privacyvooraarden
  • Met keurmerk gecertificeerd
  • Kopersbescherming

  Diensten van sixdeals.nl


  Er zijn een aantal diensten welke sixdeals.nl aanbiedt. Het gaat om:
  • Mooi en gezond
  • Wonen en koken
  • Elektronica
  • Gadgets

  Er zijn volop mogelijk om binnen deze groepen een goede keuze te maken.

  Klachten, tips en complimenten over sixdeals.nl

  Ben je ontevreden? Kies dan voor de optie om een klacht in te dienen. Op die manier is het mogelijk om je ongenoegen te uiten en om sixdeals.nl te laten zoeken naar een goede oplossing.

  Heb jij ervaring met sixdeals.nl?

  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf sixdeals.nl vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

  Lees hier wat anderen van sixdeals.nl vinden. Kies ook voor een goede aanbieding van sixdeals.nl. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen.

  Sixdeals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  8.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sixdeals

  Uw beoordeling

  Google Nest Mini

  Makkelijk te bestellen. Zeer vriendelijke prijs. Snelle levering. Kan Sixdeals beslist aanraden.

  Door: Sjef Franssen27-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Sixdeal is een oirdinair spambedrijf. Geef u email niet aan hun, want je word bestookt met mails

  Spambedrijf dat meer verdiend aan spammen dan aan verkoop.

  Door: Jan jansen07-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Producten lang niet altijd goedkoper

  Op zich zijn er de nodige leuke aanbiedingen te vinden bij Sixdeals, maar de prijs is volgens mij lang niet altijd goedkoper dan elders. Aangezien ik benieuwd was naar de prijzen bij andere aanbieders een beetje op onderzoek uitgegaan. Sixdeals is in sommige gevallen wel degelijk goedkoper, maar dit is dus echt niet bij iedere aanbieding het geval. Ondanks dat toch zelf ook al een aankoop gedaan hier, want dit product was echt nergens anders te vinden voor zo'n prijs. Product werd keurig thuis afgeleverd en moest zelfs tekenen voor ontvangst, dus goede service.

  Door: W. Pol22-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Dagelijks zes nieuwe aanbiedingen voor goede prijs

  De naam zegt het eigenlijk al deels, maar bij Sixdeals hebben ze dagelijks zes nieuwe aanbiedingen. Deze aanbiedingen lopen behoorlijk uiteen, maar er zitten af en toe best leuke deals tussen. Ik kijk dan ook regelmatig op deze website. Het bestellen is eenvoudig en er zijn geen onvoorziene kosten die er op het eind ineens bij op komen, dat vind ik ook erg prettig. Wanneer je de site goed in de gaten houdt, kun je behoorlijk wat geld besparen op producten die je vaak gebruikt. Levering duurt een paar dagen, maar niet uitzonderlijk lang.

  Door: Patrick Kluif05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  leuke dealtjes maar kan beter

  leuke dealtjes maar het kan beter en er is niet zo veel keuze
  er zijn zoveel dealtjeswebsites!

  Door: Samuël20-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Sixdeals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Sixdeals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sixdeals actief?

  Sixdeals is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sixdeals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.