NederlandReview

  Ervaringen ShirtsofHolland

  Tijdens Koningsdag of het EK wil je er natuurlijk wel in stijl bij lopen. Maar waar vind je de fel oranje shirts en andere oranje items die bij deze gelegenheid passen? Een shop waar je deze producten zou kunnen vinden is ShirtsofHolland. Maar wat voor kwaliteit shirts zullen ze aanbieden? Zullen ze overhemden langer mee gaan dan één WK? Zal je vlaggenjurkje überhaupt Koningsdag wel overleven? Zullen hun shirts en overhemden wel comfortabel genoeg zijn om meerdere keren tijdens een WK te dragen? Zal het lang duren voor ShirtsofHolland je Koningsdag accessoires bezorgd? En wat zal hun klantenservice zeggen als je aangeeft een klacht, vraag of ander probleem te hebben? De beste manier om hierachter te komen is door reviews te lezen die zijn achtergelaten door echte klanten van dit bedrijf. Hun meningen, ervaringen, beoordelingen en andere opmerkingen kunnen je helpen te beslissen of kopen bij ShirtsofHolland wel of geen goed idee is.

  Over ShirtsofHolland

  ShirtsofHolland is een bedrijf wat typische Holland producten verkoopt. In hun shop kun je allemaal producten vinden in het oranje, wit of donkerblauw. Deze producten kunnen natuurlijk gedragen worden tijdens Koningsdag, maar ze kunnen ook een goede outfit zijn voor tijdens het WK, EK, de Olympische Spelen en andere evenementen waar ons nationale Orange de boventoon voert. Een voorbeeld uit hun assortiment is hun typisch Hollandse overhemd compleet met geborduurde leeuw. Dit oberhemd is verkrijgbaar in het oranje, wit en donkerblauw en hebben een rood-wit-blauwe bies in de boord. Ook de stiksels zijn Hollands oranje. De overhemden zijn voorzien van een Italian spread boord. Ook is er een katoenen shirt verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Naast deze overhemden en shirts heeft ShirtsofHolland ook nog andere kleding zoals hun Flagsible vlaggenjurkje. Als zogenaamde finishing touch kun je ook nog kiezen uit verschillende accessoires zoals zijde Holland sjaals, leren Holland armbanden, trendy oranje tassen, oranje oorbellen, Hollandse oranje pumps en een shiny Holland ring om je look compleet te maken.


  ShirtofHollands bij de Olymische Spelen.

  Diensten van ShirtsofHolland

  De shirts, overhemden en andere producten van ShirtsofHolland kunnen online besteld worden. In dat geval zal hun bezorgservice het product naar je huis verzenden, Als je je email adres invult en deel wordt van hun nieuwsbrief mail lijst dan krijg je een korting van 10 Euro op je volgende aankoop. ShirtsofHolland heeft ook nog een klantenservice die je kan helpen als er een probleem, klacht, vraag of andere issue ontstaat. Je kunt ze een email sturen maar kunt ze ook telefonisch bereiken.

  Klachten, Complimenten en Vragen voor ShirtsofHolland

  Heb jij al zo’n fel oranje shirt van ShirtsofHolland? Misschien heb je wel een overhemd in een andere kleur of één van hun accessoires. In alle gevallen willen wij graag meer over dit bedrijf horen. Hoe comfortabel zijn hun overhemden? Steel je met hun shirts de blits tijdens het EK of WK voetbal? Zijn hun jurkjes wel echt zo stijlvol? Duurde het lang voor je ring, armband, tas of andere accessoires werd bezorgd? En wat is jouw persoonlijke mening over hun klantenservice afdeling? De beste manier om dit voor elkaar te krijgen. Vertel ons alles over ShirtsofHolland via een klanten review.

  Zul je de blift maken met oranje shirts en overhemden van ShirtsofHolland? Lees over Koningsdag outfits, WK fankleren, vlaggenjurkjes enzovoort.

  ShirtsofHolland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ShirtsofHolland

  Uw beoordeling