NederlandReview

  Ervaringen See Buy Fly

  We zijn er allemaal vaak genoeg langs gelopen: See Buy Fly op Schiphol. Maar hebben we er ook wat gekocht? Wat is het eigenlijk precies? Krijg je hier nou echt meer kortingen? Is het echt belastingvrij en hoeveel scheelt dat dan eigenlijk? Houden die winkels dat belastingvoordeel niet gewoon lekker zelf? Of krijg jij als klant hier een top behandeling inclusief korting? Veel vragen, vind hier de antwoorden en wel van echte klanten van See Buy Fly. Lees de reviews en kom er zo achter hoe See Buy Fly echt met klanten omgaat en of die kortingen op luxeproducten daadwerkelijk de moeite waard zijn.

  Over See Buy Fly

  See Buy Fly is de pakkende naam voor verschillende merkwinkels op Schiphol die zich achter de douane bevinden, waardoor ze belastingvrij hun waren kunnen aanbieden aan langslopende reizigers. Taxfree winkelen, dus! Let wel: je hebt altijd een boarding pass nodig om af te kunnen rekenen. In de lounges achter de paspoortcontrole wil het bedrijf een ‘bijzondere shopping experience’ bieden. Je vindt er van alles, van haute couture tot souvenirs, van sieraden en parfum tot chocolade en drank.


  In 1999 zijn regels voor taxfree winkelen vanuit de overheid aangepast waardoor echt taxfree winkelen voor reizigers binnen de EU technisch niet meer bestaat. Reizigers naar bestemmingen buiten de EU winkelen nog wèl belastingvrij. Winkeliers op de luchthaven hebben echter hun prijzen gelijkgetrokken, om de prijzen voor alle reizigers gelijk te houden. Zo kan iedereen dus winkelen tegen voordelige tarieven.

  De bekende knalgele tassen van See Buy Fly zijn al decennia een veel gezien item op Schiphol

  Diensten van See Buy Fly

  Vlieg je binnen de EU en is Schiphol de eindbestemming van jouw reis, dan kun je gebruikmaken van de Shop & Collect Service. Je hoeft je aankopen dan niet mee te slepen naar je vakantiebestemming, maar kunt deze tot 30 dagen ophalen. Zo blijven je aankopen veilig en heb je geen overbodige bagage. Met een SMS Service word je eraan herinnerd je spullen op te halen als je weer landt op Schiphol.

  See Buy Fly doet aan verschillende Special Offers, die je zowel in de winkels als online kunt vinden. Denk aan luxe horloges, glamoureuze parfums en hippe hoofdtelefoons. Voor veel van deze Special Offers geldt een Laagste Prijs Garantie. Vind je het product onverhoopt toch goedkoper in een andere winkel? See Buy Fly betaalt het verschil terug.

  Klachten, problemen, complimenten en tips voor See Buy Fly

  Met problemen of vragen kun je terecht op de website van See Buy Fly, seebuyflyhappyhour.nl, waar je een uitgebreide sectie vindt met Veelgestelde Vragen. Hier vind je bijvoorbeeld informatie over garantie, voorwaarden voor ruilen en retourneren en wat je moet doen als een product defect raakt.

  Zit je vraag er niet tussen, dan kun je contact opnemen via telefoon (enkel de gebruikelijke belkosten), email of sociale media Facebook en Twitter. Vergeet niet om ook hier even te laten weten wat je bezig houdt wat betreft See Buy Fly en hoe goed ze reageren op jouw vragen en problemen!

  Heb jij ervaring met See Buy Fly?

  Deel dan jouw mening en beoordeling met de rest van Nederland! Vond jij hier die ene bijzondere armband met ook nog eens een fikse korting? Of liep je tegen een camera aan die je elders veel goedkoper vond? Heb je wel eens nieuwe aankopen achtergelaten bij de Shop & Collect Service? Hoe beviel dat? Laat iedereen jouw bevindingen weten, of die nu negatief of juist positief waren, om zo een zo goed mogelijk beeld te creëren van See Buy Fly. We wachten op jouw mening!

  Lees hier reviews van klanten van See Buy Fly! Krijg je echt extra korting door het belastingvoordeel? Hoe werkt dat precies? Alleen op Schiphol of ook online?

  See Buy Fly
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  8.2
  86% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.8
  Service
  rating
  8.2
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over See Buy Fly

  Uw beoordeling

  Belastingvrij shoppen op Schiphol

  Al jaren ga ik met het vliegtuig op vakantie en telkens weer verheug ik me op deze vakantie. Het vakantiegevoel begint bij mij altijd wanneer ik door de douane ben en kan shoppen bij See Buy Fly. Hier hoef je namelijk geen belasting te betalen over de gekochte producten en dat kan in sommige gevallen veel geld schelen. Ieder jaar weer koop ik hier één of meerdere producten. De prijzen zijn een stuk lager dan in de 'gewone' winkel en ook het vriendelijke personeel kan ik heel erg waarderen. De kwaliteit van de producten die ze bij See Buy Fly verkopen is overigens gewoon hetzelfde als de kwaliteit van dezelfde producten in andere winkels.

  Door: Wilma Tennekes24-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Extra vroeg naar het vliegveld om te shoppen bij See Buy Fly

  Ik vind See Buy Fly echt heel leuk. Voor mij is het altijd een extra uitje bij de vakantie. Vaak ga ik dan extra vroeg naar het vliegveld. Dat is trouwens sowieso wel handig, voor het geval dat. En dan maar lekker shoppen! Ik vind zelf vooral de sieraden erg mooi altijd. Niet dat het nu ineens allemaal heel goedkoop is, maar het zijn allemaal grote merken, waar je normaal wel veel meer voor betaald. Door het belastingvrij winkelen is het voor mij tenminste een stuk goedkoper en ik vind het altijd mooie winkels, lekker luxe!

  Door: Losanne Rood05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Super de luxe

  Toen ik de laatst met vakantie ging heb ik uiteraard inkopen gedaan in de See Buy Fly winkels van Schiphol.
  Ik werd verrast door een nieuwe service. Ik vond het nl heel erg fijn dat ik niet de hele tijd mijn aankopen, gedurende de tijd tussen aankoop en vertrek, hoefde te dragen want ze werden je bij de gate aangereikt. Wat een geweldige service!

  Door: P. Boer23-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  See Buy Fly ook onlne

  Ik dacht altijd dat See Buy Fly alleen op de vlieghaven kon omdat het belastingvrij is, maar nu heb ik ze ook online ontdekt.

  Ze hebben niet zoveel winkels als op de vlieghaven (nog??), maar wel mijn favoriete onderwerp: geurtjes en parfums. En net zo goedkoop als daar.

  Handig!

  Door: Femke02-02-2017
  Dolf Booij20-03-2019

  Ik ben nieuwsgierig hoe online te bestellen. Waar/ op welke site is dat mogelijk, ik heb dat nog niet kunnen ontdekken en Schiphol.nl zegt dat dat niet kan...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Sunglasses

  If I could score this company negatively I would. The surly staff at the sunglasses concession sold me faulty glasses. The surly staff in, what they call, customer relations refused to deal with the complaint about the surly sales staff. So as requested I sent the product back to be replaced, a 170 Euro pair of sunglasses. They said they would repay me for this. So I got back a pair of singlasses exactly the same as before and was told they wouldn't cover my postal costs as they neevr said to send them recorded delivery. I wonder what would have happened if this expensive pair of glasses never arrived? So I was refunded only 6.95 as this is the largest amount they will pay for postage. Something they maybe should heva told me before I sent them.
  So in short worst customer service I have ever experienced. I will never shop with these people again.
  If your purchase goes well great, if it doesn't expect nothing but problems from this unprofessional company.

  Door: Mark16-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Jadot Bourgogne P.Noir 2 x en St.Maris stille 0.5L

  De overzichtelijkheid en duidelijke prijsaanduiding van de aangeboden producten.
  De klantvriendelijkheid van de verkoopster.

  Door: Jan Poppelaars26-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  aanbiedingen en het belasting-vrij.

  Al veel gekocht bij See Buy Fly wegens de aanbiedingen en het belasting-vrij.
  Mooie producten en een stuk goedkoper dan de Bijenkorf!

  Door: Roger van Putten13-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is See Buy Fly een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over See Buy Fly. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is See Buy Fly actief?

  See Buy Fly is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van See Buy Fly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.