NederlandReview

  Ervaringen Runnerz

  Wilt u goed beslagen ten ijs komen als u zich gaat storten op het wedden op paardenraces? Lees dan hier beoordelingen over runnerz.nl. Het wedden op paardenraces is al heel oud. De beter gesitueerden wedden al vele sinds begin vorige eeuw bij hardloopwedstrijden voor paarden. De bekendste in Nederland waren die op Duindigt werden gelopen. Daar liepen beroemde paarden die wedstrijd na wedstrijd wonnen en zo veel prijzengeld in de wacht sleepten. Dit waren paarden waar de bezoekers graag op wedden, maar als een buitenstaander won en u had daar op ingezet dan was het prijzengeld natuurlijk aanzienlijk hoger.

  Over Runnerz

  Runnerz is een website waar u op paardenrennen kunt wedden. Vroeger moest u daarvoor naar de wedstrijd, maar nu kunt u gewoon van waar u maar wilt meedoen aan de weddenschappen over welk paard een race gaat winnen. Als u meedoet aan een weddenschap kunt u onder bepaalde voorwaarden de wedstrijd live op internet volgen en dus meteen zien of uw paard gewonnen heeft. Er kan wereldwijd op de wedstrijden worden gewed, en als u meedoet aan grote paardenrenwedstrijden valt er veel geld mee te verdienen, uiteraard op voorwaarde dat u op het juiste paard heeft gewed. Het vereist uiteraard kennis om goed te wedden. Hoewel het een wedstrijd is en blijft en het dus vooraf niet zeker is welk paard zal winnen, is het bij de kenners vaak wel bekend welke paarden een goede kans maken. Daar staat dan wel weer tegenover dat als een “outsider” wint de uitbetaling aan degenen die dit juist hebben voorspeld wel een stuk hoger is dan wanneer de gedoodverfde favoriet als eerste over de finish komt.


  De beroemde paardenrace uit Ben-Hur (1959). Op wie zou jij je geld inzetten?

  Wedden blijft gokken

  U moet zich bij het inzetten op een wedstrijd realiseren dat het altijd een gok blijft en dat de kans groter is dat u uw inzet verliest dan dat u een juiste voorspelling doet. Als de winnaar van een race een grote kanshebber is, zal de winst bovendien niet heel hoog zijn omdat ongetwijfeld veel mensen op hetzelfde paard hebben gewed. Bij kansspelen geldt altijd dat u 18 jaar of ouder moet zijn om mee te mogen doen. Daarnaast is het zo dat u er verstandig aan doet om verantwoord te spelen en niet meer geld uit te geven aan de weddenschappen dan u vooraf van plan was. Natuurlijk staat het een ieder vrij om zoveel in te zetten als hij of zij wil, maar ook bij dit soort weddenschappen kan verslaving een rol gaan spelen. U kunt op de website van Runnerz.nl op diverse manieren op de wedstrijden wedden, hierover vindt u uitgebreide uitleg op de website.

  Klachten

  Wanneer u klachten heeft over de wijze waarop op de website van Runnerz met de paardenrennen wordt omgegaan en hoe de weddenschappen worden geregistreerd dan kunt u hierover in eerste instantie de organisatie achter Runnerz aanspreken. In alle gevallen is het de meest gebruikelijke gang van zaken om bij een verschil van mening over een bepaalde kwestie hierover allereerst zelf de tegenpartij aan te spreken. U kunt hiervoor het contactformulier op de website invullen of telefonisch contact opnemen met de organisatie. Als de klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost kunt u eventueel juridische stappen overwegen of via een consumentenorganisatie proberen uw recht te halen.

  Heeft u wel eens meegedaan aan de weddenschappen op paardenrennen via Runnerz.nl en wilt u uw ervaringen graag delen met de bezoekers van NederlandReview?

  Dan nodigen wij u van harte uit om uw beoordeling te geven op onze website. Ongeacht of uw ervaring positief of negatief is, uw mening is altijd van harte welkom. U kunt er anderen mee helpen om zich een beeld en mening te vormen van de website en het bedrijf en dat zal zeker worden gewaardeerd.

  De hoogste winkansen en prijzen: moet je daarvoor bij Runnerz zijn? Zelf zeggen ze natuurlijk van wel, maar wat zeggen hun klanten? Is het slim om op paarden te wedden?

  Runnerz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Runnerz

  Uw beoordeling

  Spannend

  Ik speel al heel lang en geniet van de spanning " mijn " paard gaat winnen. Want dat gevoel heb je dat het jouw paard is Je kan spelen in vele landen. Je kan het zien LIVE DUS. Je kan al spelen voor TIEN cent. Kortom heel wat anders dan een lot of een balletje. Je kan ook meestal op zaterdag of zondag naar de koersen gaan in duindigt of Wolvega en meer. Kortom gewoon doen .

  Door: Gerard Louis25-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  wedden op paardenraces

  Prachtig platform om in te stappen.
  Via Runnerz ben ik begonnen met het wedden op paardenraces. Ik doe het gewoon af en toe hoor, niet te vaak. Maar het is leuk een gokje te wagen en ik wil ook een keertje naar een paardenrace gaan kijken om deze in het echt bij te wonen.

  Door: Angelie K06-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  leuk om te proberen

  Leuk om een keertje te proberen.
  Makkelijk te doen
  maar ik heb er toch wel weinig verstand van en geen tijd om me er uitgebreid in te verdiepen!

  Maar lachen om een keertje te doen hoor

  Door: A. Rosmalen20-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Prima voor de beginnende wedder

  Ik heb weleens mensen gehoord over het wedden op paardenraces en nu doe ik hier zelf ook aan mee. Ben weliswaar net begonnen, maar vind het al behoorlijk leuk. Ik plaats mijn weddenschappen bij Runnerz. Dit kreeg ik als tip aangedragen van een andere paardenliefhebber. Volgens hem was dit een ideaal platform voor beginners en dat kan ik beamen. Het is heel erg overzichtelijk en daardoor is het niet lastig om je weg te vinden. Mocht je toch niet weten wat je moet, dan kun je altijd de medewerkers om hulp vragen. Zij staan altijd voor je klaar en voorzien je snel van een antwoord.

  Door: gast28-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Runnerz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Runnerz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Runnerz actief?

  Runnerz is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Runnerz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.