Ervaringen RestaurantKaart

Uit eten gaan kan heel fijn zijn. Je hoeft eens niet te koken en krijgt lekker eten opgediend terwijl je geniet van de sfeer van het restaurant. Helaas is uit eten gaan ook vrij duur. Als je regelmatig uit eten gaat kun je misschien baad hebben bij een kortingskaart. Één bedrijf dat zo’n kortingskaart aanbiedt is RestaurantKaart. Maar zal die kaart je nou echt wel zoveel voordeel opleveren of moet je veel uit eten voor je je abonnement eruit krijgt? Zal de kaart wel overal geaccepteerd worden of ben je aangewezen op een select aantal restaurants? En wat zal de klantenservice van RestaurantKaart zeggen als je om hun hulp vraagt? De enige manier om dit te onderzoeken is via echte klanten van RestaurantKaart. Lees hun reviews om te ontdekken wat een abonnement op RestaurantKaart nou echt inhoudt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen te beslissen of RestaurantKaart iets voor jou is.

Over RestaurantKaart

RestaurantKaart is een bedrijf dat een abonnement aanbiedt voor restaurants. Je krijgt dan een kaart waarmee je tot soms wel 50% korting krijgt als je uit eten gaat bij een à-la-carterestaurant. Je zit dus niet vast aan een vast menu wat je voorgeschoteld wordt. Je kunt van de kaart eten en dus zelf bepalen wat je wel en niet wilt bestellen. Het is immers zo dat niet iedereen dezelfde dingen lekker vindt en sommige mensen ook nog te maken hebben met een bepaalde overtuiging of voedselallergie. Daarom is het dus handig om zelf te kunnen kiezen wat je wilt eten en niet maar af moet wachten wat er rop je bord ligt. Ze doen zaken met restaurants over heel Nederland. Er zullen dus vast wel een aantal restaurants dicht bij jou in de buurt zitten. Via een app kun je kijken welke restaurants bij jou in de buurt zijn en ook nog eens gelijk een reservering plaatsen. Op die manier weet je zeker dat je plek hebt.


RestaurantKaart legt in 15 seconden uit wat ze doen.

Diensten van RestaurantKaart

Je kunt gemakkelijk een abonnement afsluiten via hun website. Daarna kun je gelijk aan de slag met RestaurantKaart. Je kunt hun app downloaden en via die app een restaurant in de buurt zoeken. Je hebt je mobiele telefoon eigenlijk altijd buiten dus kun je ook als je ergens in een stad bent en spontaan uit eten wilt gaan kijken of er een restaurant in de buurt is. Daarna kun je online reserveren. Als je na afloop jouw kaart laat zien dan zul je 50% korting krijgen op de rekening. Heb is ook mogelijk om RestaurantKaart een maand gratis uit te proberen zodat je weet waar je aan begint.

Klachten, Complimenten en Tips voor RestaurantKaart
Maak jij al gebruik van de kaart en app van RestaurantKaart? Als jij al een abonnement op RestaurantKaart hebt ben je uitermate geschikt om ons meer over dit bedrijf te vertellen. Hoe makkelijk is het om een abonnement op hun kaart af te sluiten? Kun je werkelijk ieder menu van de menukaart bestellen? Krijg je werkelijk zoveel korting via deze service? En is de klantenservice van RestaurantKaart behulpzaam genoeg? Laat een review achter en laat ons weten wat jij van RestaurantKaart vindt.

RestaurantKaart
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over RestaurantKaart

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)