Reissamen

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Reissamen

Wil je graag reizen met andere singles die hoop opgeleid zijn? Dan is Reissamen misschien wel net waar je naar op zoek bent. Bekijk via NederlandReview wat er over deze organisatie bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is Reissamen?


Reissamen is een reisorganisatie voor hoog opgeleide vrijgezellen tussen de 25 en 55 jaar oud. Zij organiseren met name citytrips en andere vakantiereizen binnen Europa. In vergelijking met andere bedrijven willen ze de groepen klein houden. Een groep bestaat ongeveer uit 20 tot 30 singles. Volgens Reissamen boek je via het platform de mooiste reizen tegen betere prijzen! Op de homepage van hun website kun je zoekcriteria opgeven waarna je een zoekopdracht kan starten. Vervolgens zie je welke vakantiemogelijkheden er zijn. Het is ook mogelijk om een bioscoopavond in combinatie met diner te boeken. Neem vooral een kijkje op de website om alle opties te ontdekken.

Reizen met gelijkgestemden

Veel mensen vinden het prettig om met gelijkgestemden te reizen. Het leuke is dat de meesten elkaar voor aanvang van de reis nog niet kennen. Reizen die bijvoorbeeld worden aangeboden zijn zonvakanties, wintersportvakanties en citytrips. Je kan je opgeven voor groepen tussen de 25-39 en 40-55 jaar. Er wordt gewerkt met garanties. Alles met als doel jou een topvakantie te laten beleven.

Garanties

Op de website staat aangegeven dat er garanties worden geboden. Alle gasten worden gescreend op hoe oud ze zijn en aan welke opleiding ze hebben deelgenomen. Ze stellen altijd te zorgen voor een goede vrouw-manverhouding. De medewerkers geven aan continue op zoek te zijn naar de beste locaties. Dit om klanten een onvergetelijke vakantie te kunnen bieden. Er wordt honderd procent betrouwbaarheid gegarandeerd. Dit kunnen ze doen omdat ze lid zijn van het VZR-garantiefonds. Daarnaast zijn ze aangesloten bij de branchevereniging VVKR en het calamiteitenfonds. Het is mogelijk om nieuwe klanten aan te dragen. Als je dit doet ontvang je voor € 100,- aan reistegoed.

Gemengde groep en verdeling

Er wordt altijd een gemengde groep samengesteld. Ze doen dit zodat deelnemers meer kans hebben om nieuwe mensen te leren kennen. Een diverse groep zorgt in de regel voor mooie verhalen. De focus ligt wel altijd op singles die gelijkgestemd zijn. Zo zal ieder gesprek en verhaal van een vergelijkbaar niveau zijn. Er wordt niet gewerkt met reisgroepen die onpersoonlijk en massaal zijn.

Kamerindeling

Voor de kamerindeling worden 2 personen van hetzelfde geslacht geselecteerd. Er wordt gezorgd voor 2 losse bedden. Meestal wordt op een tweepersoonsslaapkamer geslapen. Voor de slaapkamermatch wordt ook naar leeftijd en woonplaats gekeken. Dit zorgt vaak voor een goede match. Slaap je liever op een singleroom? Dit is vaak mogelijk. Je moet dan meestal wel een meerprijs betalen.

Toelichting kosten


Bij alle reizen wordt beschreven welke kosten exclusief en inclusief zijn. Bijna iedere reis is inclusief vluchten en transfers naar locaties. Er zit ook meestal overnachting en ontbijt bij, in combinatie met diner(s). Je moet dit wel goed opgeven en in de gaten houden of dit daadwerkelijk geboekt is.
**Borrelen en dineren **
Via www.eventvoorjou.nl, een dochterwebsite, worden iedere maand gezellige etentjes en borrels georganiseerd. Hier kun je op een laagdrempelige manier andere singles leren kennen. Volgens deze organisatie zie je dan echt hoe leuk en gezellig de groepen zijn. Als je overtuigd bent is het tijd om een vakantie te boeken! Tijdens het dineren kan rekening gehouden worden met dieetwensen en/of allergieën.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij Reissamen? Oftewel heb je weleens een reis of citytrip via deze organisatie geboekt? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Is dit een betrouwbare reisorganisatie? Heb je meer informatie over dit bedrijf. We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)