NederlandReview

  Ervaringen Quiboba taalspellen

  Zoek je een taalspel waarmee kinderen Duits, Spaans, Engels of Frans kunnen leren? Wellicht is Quiboba voor jou wel een mooie uitkomst. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen zijn bij Quiboba taalspellen!

  Wat is Quiboba taalspellen?

  Quiboba taalspellen verkoopt taalspellen om spelenderwijs vreemde talen te leren zoals Engels, Duits, Spaans en Frans. De spellen richten zich vooral op tieners. Het bedrijf is opgericht door Angelique. Ze heeft de spellen vanuit haar passie ontwikkeld, om kinderen zo gemakkelijk mogelijk vreemde talen te leren. Quiboba is ontstaan uit de namen van haar zonen. Deze namen zijn Quinn, Bob & Angelique. Ieder spel heeft een eigen unieke QR code. Op het moment dat je de QR code scant kom je op een beveiligde pagina terecht. Je kan dan specifiek materiaal ontvangen dat helemaal is ontwikkeld voor het specifieke spel.

  Quiboba spelregels

  Het bedrijf geeft aan dat het Quiboba taalspel uniek is. Dit komt door een aantal factoren. Aangegeven wordt dat de samensmelting van horen, zien en schrijven exact gericht is op de basiskennis van de middelbare school. Als voordeel wordt aangegeven dat je het spel alleen en met meerdere spelers kunt spelen. Er zijn in totaal 16 spellen te verkrijgen. Voor iedere taalcategorie kunnen er vier spellen gekocht worden. Een spel bestaat uit vier categorieën, die we even uiteen zetten. De vier categorieën zijn cijfers, werkwoorden, dagen/maanden of woordjes en jaargetijden. De kaarten worden verdeeld onder alle spelers. Iedereen moet evenveel kaarten krijgen. Op het moment dat spelers een kaart succesvol vertalen zal zij of hij aan zet blijven. Mocht je dit niet lukken dan is de volgende speler aan zet. Het uiteindelijke doel is een maximaal aantal kaarten te verzamelen om de grote winnaar te worden.

  Als eerste moet er bepaald worden wie er gaat beginnen. Je raapt een kaart van jouw eigen stapel kaarten. Mocht je het juiste vertaalwoord kiezen, dan kun je de kaart voor je neerleggen en een nieuwe kaart pakken. Je kunt zo doorgaan totdat er een kaart is waarvan je de vertaling niet weet. Dan geef je de kaart door aan de persoon die naast je zit. Diegene legt de kaart op de eigen stapel kaarten.

  Contactmogelijkheden

  Je kunt op diverse manieren contact opnemen met Quiboba taalspellen. Telefonisch kun je dit doen via telefoonnummer 06 38 78 40 95. Het e-mail adres is hallo@quiboba.nl. Er worden door het bedrijf ook blogs geschreven. Deze blogs kun je lezen op de speciale blogpagina. Zo krijg je bijvoorbeeld tips om woordjes te leren. Er is een blog over brugklassers in de stress en het door passie ontstaan van dit bedrijf. Daarnaast zijn er vele andere blogs te lezen.

  Wat zijn de klantervaringen bij Quiboba taalspellen?

  Ben je al klant bij Quiboba? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Welke artikelen heb jij hier gekocht? Wat vind je van de kwaliteit van deze artikelen? Ga je in de toekomst vaker iets bij Quiboba taalspellen kopen? Zou je andere mensen aanbevelen een taalspel te kopen? Heb jij het Engelse taalspel gebruikt of een ander? Wat vind je van de prijzen die je voor de taalspellen moet betalen? Laat via NederlandReview weten wat jouw bevindingen zijn bij dit bedrijf. Jouw mening is goud waard. Mede door jouw input kunnen we het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf blijven op het gebied van bedrijfsreviews.

  Quiboba taalspellen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Quiboba taalspellen

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Quiboba taalspellen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Quiboba taalspellen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Quiboba taalspellen actief?

  Quiboba taalspellen is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Quiboba taalspellen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.