Prostop

5.4

Bestellen

6.6

Service

4

Prijs

5.7

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

Prostop

Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. De website Prostop is natuurlijk zeer bekend om mensen te helpen met stoppen met roken. Vooral de lasertherapie is erg goed om je te helpen bij het stoppen met roken. Als je ze nog niet kent dan is het slim om de reviews en beoordelingen over hun op onze website NederlandReview.nl te lezen. Het is een uitstekend bedrijf om je te helpen te stoppen met roken. Lees echter de reviews om hierin de bevestiging te vinden. Wanneer je het bedrijf al wel kent dan is het goed om je mening over hun achter te laten op onze site. Het maakt het mogelijk om anderen de bevestiging te geven om ook naar Prostop te gaan of juist niet. Positieve en negatieve reviews zijn namelijk van harte welkom op Nederlanreview.nl. Het gaat uiteindelijk om anderen onafhankelijk voor te kunnen lichten. 


Over Prostop

Prostop is een landelijk werkende organisatie welke mensen helpt met het stoppen met roken. Het is een bedrijf wat al sinds 1996 actief is en welke op dit moment al meer dan 35 praktijken heeft in het hele land. 
Het bedrijf bestond eert uit een praktijk in Boxtel waar de laserbehandelingen uitgevoerd werden. Henk van Haren liet het echter uitgroeien tot een succesvolle franchise organisatie. In Nederland en ook in Duitsland, Tsjechië en een paar andere landen is het bedrijf actief. In Nijmegen zit nu het hoofdkantoor van Nederland.  
Alle behandelingen worden onder medisch toezicht gedaan door de beste behandelaars.  Het is een visie van ze om ook op andere lifestyle gerelateerde diensten te gaan werken. Een betere kwaliteit leven staat hierbij centraal.    
Diensten van Prostop

De belangrijkste dienst van Prostop is toch wel om mensen te helpen om te stoppen met roken. Het is heerlijk en goed om te zien wat er allemaal kan en ook wat er allemaal mogelijk is. Er zijn natuurlijk verschillende redenen om te stoppen met roken. Denk hierbij aan de gezondheidsrisico’s van het roken, een slechtere conditie krijgen, de schadelijke effecten voor mensen in de omgeving van de roker en ook de hoge kosten.  


Klachten, tips en complimenten over Prostop

Heb je een klacht of juist een compliment? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Prostop om dit kenbaar te maken. De klachten worden serieus behandelt en daar krijg je ook een goed antwoord op. 


Heb jij ervaring met Prostop?

Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 


Lees hier de ervaringen van echte klanten met Prostop. Is dit de beste manier om te stoppen met roken? Werkt de lasertherapie, is het duur, hoe is de begeleiding, zijn er wachttijden en is het niet gevaarlijk?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Laser behandeling

M

Meijer

14-07-2023

0forum

Laser behandeling

Vriendelijke mensen, goede service alleen de behandeling heeft totaal niets bij mij gedaan. Vind het jammer van het geld. Kan het niet aanraden bij andere mensen.

G

Gino Haan

19-04-2021

0forum

Nooit meer gerookt dankzij Prostop

Ben vorig jaar gelaserd en heb sindsdien niet meer gerookt. Super-vriendelijke therapeut. Wat betreft de kosten: die had ik er na 1 maand niet-roken al uit.

P

Petra Gauw

11-10-2018

0forum

3 x in 2 jaar tijd voor niks , wel 600 euro weg

Ik wil dolgraag stoppen en heb werkelijk alles wat je kunt bedenken geprobeerd, behalve champix. prostop heb ik 3 jaar terug gedaan. merkte totaal niets van de behandeling en de zin in roken was evengroot. tweede keer 10 dagen later idem. Ditzelfde verhaal godl voor 2 jaar terug. en dit jaar wederom. ik wilde het toch nog 1 keer proberen. alles op alles gezet. De grote illusie is dat het zou liggen aan wilskracht, dat is maar een aantal procenten. de wil is er absoluut. prostop zou je helpen de trek in een sigaret te verminderen, ik heb er 0,0 van gemerkt. Mijn broer die het dit jaar deed evenmin. Ik werd overigens alleen maar een week erg duizelig van de laser. Kortom, ik raad het niemand aan . als je het met prostop wel lukt, kan je het ook op eigen houtje. Komt gewoon doordat het 200 euro kost dat je een extra zetje krijgt. psychologisch effect, zo van: ja, ik heb er nu zoveel moeite en geld aan besteed,nu moet ik wel. helaas.

S

Suzanne

12-05-2018

0forum

Goede begeleiding en na de behandeling minder neiging naar sigaret. Ik wil stoppen met roken om gezondheidsredenen

Ik vond het een hele grote stap en ook best een beetje spannend en eng om een lasertherapie te ondergaan om van het roken af te komen. Ik rook al 30 jaar en het is voor mij een manier om te ontspannen. Maar op advies van de huisarts ben ik toch naar middelen gaan zoeken om ervan af te komen, want ik ben al een dagje ouder en mijn gezondheid is niet meer wat het geweest is. Stoppen met roken is voor mij nu echt de manier om langer in gezondheid te mogen blijven leven. Ik heb gekozen voor lasertherapie omdat het de neiging naar een sigaret wegneemt. Pleisters vond ik niet vergaand genoeg, want ik ken mijzelf en weet dat dat niet zal helpen. Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. De behandelaars en alle mensen die erbij betrokken waren, waren echt heel lief voor me. Ze wisten dat ik het heel eng vond allemaal en stelden me echt goed op mijn gemak. De behandeling zelf viel eigenlijk best wel mee. Ik wilde het ook graag achter de rug hebben De neiging naar een sigaret is inderdaad wel minder, maar ik moet natuurlijk wel erbij blijven. Want je pakt soms ook helemaal uit gewoonte een sigaretje. Niet omdat je behoefte hebt, maar omdat het er bij hoort. Bijvoorbeeld na het eten of als je buiten een wandelingetje maakt. Ik dacht gisteren ineens: waarom zou ik nou die sigaret pakken??

M

Mw.

27-01-2017

0forum

Gestopt met roken door lasertherapie

Dankzij de lasertherapie van Prostop ben ik definitief gestopt met roken. Had voorheen al diverse dingen geprobeerd om van de sigaretten af te blijven, maar ik kon de verleiding telkens niet weerstaan. Dankzij de laserbehandeling die ik bij Prostop gevolgd heb, waren de ontwenningsverschijnselen een stuk minder, waardoor het makkelijker was om het peukie te laten liggen. Ik heb meer dan 25 jaar zwaar gerookt, dus andere mensen moet het ook vast en zeker lukken om met deze lasertherapie te stoppen. Nadeel: het is vrij prijzig, maar het werkt wel.

J

Jan Bouwer

28-11-2016

0forum

Niet gestopt met roken door behandeling Prostop

Ik heb een tijdje geprobeerd om te stoppen met roken, maar het werkt bij mij niet. Dit licht echter niet aan de behandeling van Prostop, maar aan mijzelf. Ik kan de verleiding van de sigaret nou eenmaal niet weerstaan. De drang naar een peukie moet juist minder worden door de behandeling, maar dat was bij mij alleen in het begin het geval.

J

Juliette Krab

31-05-2016

0forum