NederlandReview

  Ervaringen PriceAttack

  We leven in een consumptiemaatschappij en willen graag zo weinig mogelijk geld hoeven te betalen. Maar waar vindt je nou de allerbeste aanbiedingen? Één website die deze aanbiedingen aanbiedt is PriceAttack. Maar zullen de producten die op deze website te zien zijn echt wel zoveel goedkoper zijn dan de prijs die ergens anders gevraagd wordt? Bieden ze wel de allernieuwste elektronica en gadgets aan? Hoe zal het ingaan op zo’n aanbieding in zijn werk gaan? Zal het lang duren voor je de wandelstok of weegschaal daadwerkelijk thuis hebt? En hoe zal de klantenservice omgaan met eventuele klachten of problemen waarover je ze wilt spreken? De enige mensen die je hierover meer kunnen vertellen zijn de klanten die al eerder iets bij PriceAttack hebben gekocht. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij over PriceAttack denken. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen bij je beslissing wel of niet in te gaan op een aanbieding van PriceAttack.

  Over PriceAttack

  PriceAttack is een webshop die zich richt op aanbiedingen. Ze hebben er verschillende daily deals 2waar je op in kunt gaan. Er zijn 4 daily deals per dag. Deze wisselen iedere dag. Het loont dus de moeite iedere dag even te kijken of er nog een leuke aanbieding voor je bijzit. En wat kun je nou zoal van die daily deals verwachten? Er kan bijvoorbeeld elektronica tussen zitten. Een snelle USB 3.0 HUB of een universele laptop adapter, bijvoorbeeld. Maar er kunnen ook handige hebbedingetjes bijzitten zoals een kofferweegschaal. Hoesjes, draadloze opladers of andere accessoires voor je mobiele telefoon komen ook regelmatig voorbij. Of misschien wil je wel een gadget zoals een virtueel laserprojectie toetsenbord. Soms vind je er zelfs hulpmiddelen zoals een wandelstok waarmee je veilig over straat kunt als je niet meer zo goed te been bent. Verder zijn er nog tekentablets, opblaasbare zwembadaccessoires, navigatie, action cams, draadloze deurbellen en nog heel veel andere dingen. Kijk dus gerust eens rond voor het geval er iets handigs voor je bij zit.


  Een laser projectie toetsenbord. Wel in het Engels, maar het laat zien hoe het werkt.

  Diensten van PriceAttack

  Je kunt dus op de website van PriceAttack rondkijken voor leuke aanbiedingen. De daily deals geven je alvast een idee, maar je kunt nog veel meer producten vinden. Mocht je op een aanbieding ingaan en een bestelling plaatsen, dan zal de bezorgservice van PriceAttack de lader, adapter of andere gadget naar je opsturen. Maar misschien heb je nog wel vragen of klachten over een product. Dan kun je PriceAttack’s klantenservice benaderen en ze het probleem voorleggen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor PriceAttack

  Heb je ooit wel eens iets bij PriceAttack gekocht? Dan ben jij de perfecte persoon om ons meer te vertellen over deze winkel. Hoe goed werkte de adapter nou echt? Laadt hun oplader je mobiele telefoon nou echt wel zo snel op? Hoe werken die toetsenborden? Duurde het lang voor de digitale radio bij je thuis bezorgd werd door de bezorgservice van PriceAttack? Was je echt zoveel goedkoper uit? En hoe vriendelijk was die klantenservice van PriceAttack nou echt? Schrijf je eigen review en vertel ons meer over deze website vol met aanbiedingen.

  PriceAttack
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  4.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  2.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PriceAttack

  Uw beoordeling

  Standkachel

  Nieuw Standkachel besteld maar een 2e hands en defect standkachel ontvangen . Ik heb dit via mail en site vermeld en retour instructies gevraagd. Ik heb ook poging gedaan via telefoon . Price attack leest wel mijn mails . Maar reageerd nergen op . Ik denk dat ik slachtoffer ben van oplichters !

  Door: Lee steel17-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  nokia 3310 refurbished

  Op 7 oktober bestelling gedaan en betaald. Emails over bevestiging en betaling snel ontvangen.

  Ik zou rond 29 oktober nieuws horen van levering ... het is nu 9 november, nog steeds niets vernomen of ontvangen. Ik heb 1 november een email gestuurd met de vraag waar het blijft; wacht nog steeds op antwoord.

  9 november heb ik het contactnummer, 085 303 6714, gebeld; geen gehoor, geen respons terug, meteen voicemail.

  Door: Gidget09-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Auto kachel batterij (100W)

  Retourneren is snel geregeld !

  Door: Hannes24-05-2021
  Janet03-12-2021

  Geef me het adres voor retour dan maar. IK krijg n.l. niemand te pakken.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  portemonnee

  Na betaling niets ontvangen en ook niets meer gehoord. Ook geen reactie op mails. En telefoon wordt nooit opgenomen. Al met al: pure oplichting.

  Door: Paul Beumer22-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Sterrenprojector

  Verpakking was kapot. Materiaal zat los in verpakking en was beschadigd. Ik heb verzoek gedaan om terug te sturen en mijn geld terug te krijgen, maar heb geen reactie gerkegen. Nogmaals verzoek ingediend, nog steeds niets. Waardeloos, niet bij bestellen.

  Door: JM06-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Koolmonoxide melders

  Online besteld en betaald.
  Tot op de dag van vandaag niet geleverd (10 weken later).
  Livechat doet het niet
  Telefonisch niet te pakken te krijgen
  email reageren ze niet op

  Door: Ruizendaal03-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is PriceAttack een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over PriceAttack. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PriceAttack actief?

  PriceAttack is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PriceAttack gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.