NederlandReview

  Ervaringen PriceAttack

  We leven in een consumptiemaatschappij en willen graag zo weinig mogelijk geld hoeven te betalen. Maar waar vindt je nou de allerbeste aanbiedingen? Één website die deze aanbiedingen aanbiedt is PriceAttack. Maar zullen de producten die op deze website te zien zijn echt wel zoveel goedkoper zijn dan de prijs die ergens anders gevraagd wordt? Bieden ze wel de allernieuwste elektronica en gadgets aan? Hoe zal het ingaan op zo’n aanbieding in zijn werk gaan? Zal het lang duren voor je de wandelstok of weegschaal daadwerkelijk thuis hebt? En hoe zal de klantenservice omgaan met eventuele klachten of problemen waarover je ze wilt spreken? De enige mensen die je hierover meer kunnen vertellen zijn de klanten die al eerder iets bij PriceAttack hebben gekocht. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij over PriceAttack denken. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen bij je beslissing wel of niet in te gaan op een aanbieding van PriceAttack.

  Over PriceAttack
  PriceAttack is een webshop die zich richt op aanbiedingen. Ze hebben er verschillende daily deals 2waar je op in kunt gaan. Er zijn 4 daily deals per dag. Deze wisselen iedere dag. Het loont dus de moeite iedere dag even te kijken of er nog een leuke aanbieding voor je bijzit. En wat kun je nou zoal van die daily deals verwachten? Er kan bijvoorbeeld elektronica tussen zitten. Een snelle USB 3.0 HUB of een universele laptop adapter, bijvoorbeeld. Maar er kunnen ook handige hebbedingetjes bijzitten zoals een kofferweegschaal. Hoesjes, draadloze opladers of andere accessoires voor je mobiele telefoon komen ook regelmatig voorbij. Of misschien wil je wel een gadget zoals een virtueel laserprojectie toetsenbord. Soms vind je er zelfs hulpmiddelen zoals een wandelstok waarmee je veilig over straat kunt als je niet meer zo goed te been bent. Verder zijn er nog tekentablets, opblaasbare zwembadaccessoires, navigatie, action cams, draadloze deurbellen en nog heel veel andere dingen. Kijk dus gerust eens rond voor het geval er iets handigs voor je bij zit.


  Een laser projectie toetsenbord. Wel in het Engels, maar het laat zien hoe het werkt.

  Diensten van PriceAttack
  Je kunt dus op de website van PriceAttack rondkijken voor leuke aanbiedingen. De daily deals geven je alvast een idee, maar je kunt nog veel meer producten vinden. Mocht je op een aanbieding ingaan en een bestelling plaatsen, dan zal de bezorgservice van PriceAttack de lader, adapter of andere gadget naar je opsturen. Maar misschien heb je nog wel vragen of klachten over een product. Dan kun je PriceAttack’s klantenservice benaderen en ze het probleem voorleggen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor PriceAttack
  Heb je ooit wel eens iets bij PriceAttack gekocht? Dan ben jij de perfecte persoon om ons meer te vertellen over deze winkel. Hoe goed werkte de adapter nou echt? Laadt hun oplader je mobiele telefoon nou echt wel zo snel op? Hoe werken die toetsenborden? Duurde het lang voor de digitale radio bij je thuis bezorgd werd door de bezorgservice van PriceAttack? Was je echt zoveel goedkoper uit? En hoe vriendelijk was die klantenservice van PriceAttack nou echt? Schrijf je eigen review en vertel ons meer over deze website vol met aanbiedingen.

  PriceAttack
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PriceAttack

  Uw beoordeling