NederlandReview

  Ervaringen Presents@home

  Heb jij ervaring met deze webshop? Dat komt goed uit, want hier kun je dan mooi een beoordeling schrijven en jouw mening delen! Dat is super handig voor de mensen na jou, die op zoek zijn naar reviews van eerdere klanten. Je helpt ze op die manier namelijk met hun keuze te maken.

  Er is er een jarig

  Altijd gezellig natuurlijk en rede genoeg tot een feestje, maar wat ga je deze ronde geven? Cadeaus horen er volgens onze maatschappij bij. Niet alleen bij verjaardagen, ook bij een jubileum, geboorte, trouwerij, verhuizing, slagen en ga zo maar door. Gelukkig zijn er opties genoeg voor leuke cadeaus. En anders; heb je er zelf niet eens eentje verdiend?

  Een zoutstel voor een pasgetrouwd stel dan?

  Cadeauwinkels

  Zowel online als in het winkelcentrum zijn er veel cadeauwinkels te vinden. Daar vind je een schat aan unieke of schattige presentjes. Je kunt het vaak zo gek niet bedenken of het wordt verkocht. De ontwerpen zijn meestal anders dan in de gewone winkels; grappiger en kleuriger bijvoorbeeld. Vaak maakt het dan niet meer uit of de ontvanger wel echt iets aan het cadeautje heeft, omdat het op zichzelf al zo leuk is dat je het eigenlijk alleen maar neer wilt zetten en met een glimlach naar kijken.

  En toen...moest je kiezen

  Ja, dat moment komt er. De een kijkt er naar uit, de ander tegenop. Wat zou de ontvanger het leukste vinden? Woonaccessoires? Een vrolijke kapstok? Fietsaccessoires? Decoratie of accessoires voor de baby- of kinderkamer? Een fleurige muursticker ofzo?Leuk tafelzeil? Grappige klok? Plakfolie voor die lelijke keukenkastjes? Luiertas of gewone tas? Paspoortmapje? De designs van Kitsch Kitchen zijn bijvoorbeeld erg vrolijk en kleurrijk. Of ga je voor oud Hollandsch in Delfts blauw. Zo’n kussend paartje misschien? Qualy, Blond Amsterdam en Pip Studio hebben ook leuke dingen trouwens. Maar zo’n thermoskan of theepot is ook leuk, zeker als diegene een echte theeleut is. Of een gezellige, maar vrij nutteloze gadget voor in de keuken of een andere keukenaccessoire.  Presents at Home

  Heb je ervaring met deze online cadeauwinkel en wil je er graag een review over schrijven? Dat kan! Was hun service zo efficiënt als ze zelf beweren? En hoe zat het met de diversiteit van het assortiment? Of wil je juist antwoorden op deze vragen? Dat kan ook. Lees dan gerust de meningen en beoordelingen van de mensen die je voor gingen.

  Ook zo nieuwsgierig wat de klanten voor jou vonden? Lees hier hun meningen, reviews van ervaringen en beoordelingen. Of schrijf er een! Dat mag ook.

  Presents@home
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Presents@home

  Uw beoordeling

  Fietsmand en beugel

  Deze winkel levert wel maar als je iets wilt terugsturen maken ze je het moeilijk en brengen ten onrechte kosten in rekening.

  Door: Jeroen en desiree17-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Loombox

  Na één keer gebruiken loomplankje kapot. Mailtje gestuurd en we krijgen een nieuwe ?

  Door: Lenie Bausch01-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Thermoskan

  Ziet er leuk uit maar meer geschikt als vergiet. Lekt aan alle kanten. Geld terug of vervangend product krijg ik niet. Ik moet de kan zelf maar zien te repareren. Ook mijn argument dat een product waar kokend water in gaat echt niet moet lekken omdat dat serieuze brandwonden kan opleveren vinden ze niet belangrijk. Ze weten dat het vaker mis gaat in de fabriek maar verkopen het product toch. Schandalig!

  Door: Nieboer23-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Presents@home een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Presents@home. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Presents@home actief?

  Presents@home is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Presents@home gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.