PrachtigKado

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

PrachtigKado

Heb jij van die vrienden die alles al hebben en nooit kunnen bedenken wat ze voor hun verjaardag willen? Iedereen kent wel zo iemand die altijd zegt, doe maar wat. Als je nu denkt dat je niet zo’n vriend hebt, dan ben jij waarschijnlijk die vriend. Ben je het helemaal zat en heb je daarom besloten iets te geven wat jij leuk vindt? Dan kun je misschien een cadeau geven waar je zelf een gekke foto op hebt laten drukken. Bij PrachtigKado kun je vast iets leuks vinden. Heb jij al een cadeau uitgezocht in de webshop en staat de foto al klaar, maar wil je eerst weten wat andere klanten van PrachtigKado vinden? Lees dan de recensies van klanten op NederlandReview. 


Over PrachtigKado

Sinds 2010 kun je bij PrachtigKado je cadeaus laten bedrukken. De drukkerij is gevestigd in Apeldoorn. Hier worden elke dag alle cadeaus bedrukt en verzonden. Ze noemen zichzelf de specialist op het gebied van originele en persoonlijke cadeaus. Maar wat kun je bij PrachtigKado allemaal laten bedrukken? De webshop heeft mokken, sleutelhangers, handdoeken, badjassen, puzzels, kussenslopen, bidons, onderzetters, wijnflessen, schorten, muismatten en zonneschermen. Maak al deze cadeaus persoonlijk met een foto of een eigengeschreven tekst. 
Diensten PrachtigKado

De webshop heeft ruime keuze voor producten om cadeau te doen, maar ze hebben ook voor alle feestdagen wel producten te vinden. Ze hebben cadeaus voor vader- en moederdag, kerst, sinterklaas, valentijn, nieuwjaar en ook kraambezoek. Je kunt voor je vriend een keukenschort laten bedrukken, maar je kunt ook voor al je zakenrelaties een mok met jouw bedrijfslogo laten maken. Alle bestellingen worden handgemaakt, wat betekent dat alle producten bedrukt en gecontroleerd worden in de drukkerij in Apeldoorn. Verder is de verzending vanaf 75,- gratis. Je bestelling wordt overigens altijd binnen 24 uur geleverd. Wil je graag meer weten over alle mogelijkheden, dan kun je PrachtigKado ook volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram


Vragen en klachten PrachtigKado

Het team van PrachtigKado helpt klanten graag verder. Of je nu zit met een probleem of als je vragen hebt over grotere bestellingen, je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice. Op de contactpagina van de website kun je alle contactgegevens vinden. Je kunt PrachtigKado bereiken via mail, post of telefoon. De website heeft ook een contactformulier waarmee je direct een bericht kunt versturen. Je kunt bij het formulier ook eventueel een bijlage toevoegen, dit maakt het voor de klantenservice nog makkelijker om te helpen. Laat je nieuwe klanten op NederlandReview dan meteen weten hoe jij door de klantenservice geholpen bent door een review te schrijven? 


Wat vind jij van PrachtigKado?

Heb jij jouw vriend een mok cadeaugegeven met die gênante foto van jullie vakantie in Londen? Of heb je, toen je eindelijk uit huis ging, jouw foto op een kussen laten drukken, zodat je moeder je nooit kan missen? Vertel nieuwe klanten dan alles over jouw ervaringen met de webshop. Wat vind je van de kwaliteit van de bedrukking? Werd jouw bestelling op tijd geleverd? Was het makkelijk om jouw foto aan het cadeau toe te voegen? Geef jouw mening en help nieuwe klanten een slimme keuze te maken.


Laat kussens, mokken, keukenschorten en tassen bedrukken bij PrachtigKado. Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier de reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)