Ervaringen Poster xxl

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf, Poster xxl? Poster xxl is een bedrijf waar u foto’s digitaal kunt laten afdrukken op tal van manieren. Zo is er een canvas mogelijk, maar ook een gewone foto. Het is goed om te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Over posterXXL

Poster xxl is een Duits bedrijf. Officieel is het Poster xxl AG. AG staat hierbij voor Aktien Gesellschaft en is de Duitse tegenhanger van de Nederlandse BV (Besloten Vennootschap). U kunt bij Poster xxl terecht voor het laten afdrukken van foto’s. Ze worden digitaal geprint en er is een ruim assortiment van personaliseerbare fotoproducten. De focus ligt op particulier klanten. Er is echter ook een ruim aanbod van diensten voor de zakelijk klanten.

Poster xxl is in 2004 opgericht en kan foto’s op vele verschillende formaten afdrukken. Ook kunnen de foto’s op canvas gedrukt worden. Ook zijn er fotoboeken, kalenders, fotogeschenken, fotolijsten en tal van andere fotoproducten in het assortiment van Poster xxl.
Poster xxl heeft een sterke positie in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en de Benelux landen. Het bedrijf is in Munchen gevestigd waar er 200 mensen werken. De verzending gebeurt volledig CO2 neutraal en ook bij alle andere processen wordt volop aandacht geschonken aan het milieu en het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De diensten van Poster xxl

Poster xxl houdt zich bezig met het printen van fotoproducten voor particulieren en bedrijven. Het kan gaan om grote canvas prints, posters, normale foto’s, muismatten, kopjes, mokken en ook andere artikelen.
Klachten, tips en complimenten over en voor Poster xxl

Een vlog die zijn ervaringen deelt met de kwaliteit van poster XXL in dit filmpje:


Poster xxl heeft een goede klantenservice welke u kunt benaderen om informatie te krijgen over uw bestelling, maar ook om een klacht in te dienen. Alle klachten worden volgens alle wensen en eisen verwerkt.
Uw mening over Poster xxl

Heeft u al een keer een bestelling geplaatst bij Poster xxl? Dan zien we graag uw beoordeling over dit bedrijf terug op Nederlandreview.nl. Door uw review te delen met anderen krijgen ze meer inzicht in de mogelijkheden om wel of niet met Poster xxl in zee te gaan.

Wat vindt Nederland van Poster xxl? Lees ervaringen over pollaroid, canvas en posters van PosterXXL. Lees beoordelingen op NederlandReview.nl!

Poster xxl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

7,6
75% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8

Service

7,6

Prijs

6

Leveren

8,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

foto op PVC zeil

De kleuren zijn goed, maar het zeil lubbert en is niet strak te krijgen. Verder een niet al beste ervaring met hun service. De service is net zo geautomatiseerd als hun fotoproductie straat.

Door: v. Vliet29-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Felle kleuren en mooi gemaakte poster

Bestelling ontvangen van Poster XXL.

Het is heel mooi geworden, vooral de kleuren. Echt heel fel en net zoals op mijn beeldscherm!
Er zit wel een gek rondje aan de zijkant ik weet niet precies wat dat is.

Ik zou hier wel nogmaals kopen.

Door: Jet Locheren10-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Perfect!

Een vriendin van me wees me laatst op deze site omdat ik een poster voor mijn dochter wou laten drukken!
Nou ik vind het dus helemaal geweldig, ze hebben een super brede keus! Niet alleen posters maar ook foto´s en foto boeken (die ik natuurlijk ook meteen besteld heb).
Ik moest de drie dagen later alles in huis hebben, en dat kon gewoon! Super snelle levering!

Door: Anne14-03-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9
Je foto op poster vanaf € 1,99

Goed!

Bestelproces ging niet helemaal soepel, maar dat kan aan mij liggen (ik ben niet zo handig)
Maar de levering ging dan weer wel helemaal goed

Oh, ze hebben niet alleen mega XXL-dingen ;)

Door: Gregory19-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Poster xxl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)