Ervaringen Plarium - online strategy

Plarium: Ervaringen

Vecht tegen of met Spartanen, Perzen, Vikingen, mutanten en piraten!

Hou jij van gamen? Doe jij dat het liefst gratis en online? Dan ben je vast bekend met Plarium of zou je dat moeten zijn! Hoe beoordeelt Nederland dit online gaming platform? Zijn de verhalen goed genoeg, de graphics cool genoeg, de keys handig genoeg? Is het wel echt gratis of zitten er addertjes onder het gras? Vind jij hier jouw nieuwste lievelingsbesteding of ben je het al gauw genoeg weer zat? Lees hier hoe anderen voor jou Plarium hebben beoordeeld en laat je leiden door hun ervaringen om zelf wel of niet ook een kijkje te nemen op deze epische website!

Over Plarium

Plarium biedt verschillende spellen om online te spelen. Ze hebben vaak klinkende namen. Total Domination, Soldiers Inc, Pirates: Tides of Fortune, Stormfall: Age of War, Sparta: War of Empires en de nieuwste aanwinst: Nords, Heroes of the North. Zoals de titels al aangeven, zijn de spellen vaak losjes (heel losjes) gebaseerd op bekende heldhaftige of op zijn minst bloederige episodes uit de wereldgeschiedenis. De Spartanen, bekend om het opheffen van ouderwetse uitvinden als stadsmuren, omdat zij hun stad wel met hun blote vuisten konden verdedigen. De geweldige Koning Leonidas, die het zo heldhaftig opnam tegen de machtige Perzen. Piraten, niet alleen criminelen, maar ook gezellig zuipende feestvierders op zee. Wie wil Johnny Depp nou niet als drinkebroeder? Of wat dacht je van de Vikingen, die er ook gezellig op loshakten zoals Ragnar Lothbrok, heftig neergezet in de nu zo populaire tv-serie van The History Channel? Types zoals deze zullen altijd tot de verbeelding spreken en het is dan ook niet voor niets dat Plarium dergelijke werelden uitkiest om jou in rond te laten vechten.

Diensten van Plarium

Op Plarium.com kun je inloggen of een account aanmaken, al dan niet via Facebook of Google + en je avontuur beginnen. Voor elk spel vind je een eigen pagina. Hier lees je meer over de vaak uitgebreide achtergrondverhalen, hoe je het spel moet bedienen en hoe de graphics eruit zien. Je kunt er je strategieën, diplomatie en tactieken oefenen tot je een ware oorlogskoning bent. Of je nu van historisch realisme of meer van mythologische verhalen houdt, of juist een mix wilt: op Plarium vind je meerdere spellen naar je gading. De 3D-graphics, gesproken missies en uitgebreide tutorials moeten nieuwe spelers naar binnen zuigen en verslaafd maken aan deze gamewereld. En dat is al vaak gelukt: Plarium claimt ruim 100 miljoen spelers te hebben, verspreid over meer dan vijftig landen. Heroes will rise!

Klachten over Plarium

Niet tevreden over de diensten van Plarium? Je kunt het ze laten weten met berichtjes via YouTube, Twitter, Google + en Facebook. Op de website is een uitgebreide Refund Policy te vinden, mocht je daar behoefte aan hebben.

Heb jij Leonidas geholpen die nare Perzen te verslaan, vond jij Ragnar aan jouw zijde in de vikinggevechten of heb je mutanten verslagen in een post-apocalyptische wereld op plarium.com? Laat dan hier de epische verslagen van jouw battles lezen aan de rest van Nederland!

Wat vinden Nederlanders van deze (MMORPG) online strategy game? Leuk en spannend en niet (te) duur? Lees ervaringen op NederlandReview.nl

Plarium - online strategy
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

8,6
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7,6

Service

7,6

Prijs

9,6

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Hele vakanties lang gamen

Ik ben een enthousiaste gamer. Al mijn vakanties alleen maar altijd aan het gamen. Met Plarium ben ik nu ook al uren bezig. er valt veel te ontdekken en uit te breiden.

Sparta - war of empires is mijn favoriet. Door de gameplay en de graphics en de verhalen

Het is jammer dat de vakantie alweer bijna voorbij is, want ik ben nog lang niet klaar met dit spel.

Door: Stijn westerik05-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

vet mooie gameik ben echt fan van online strategiespellen en deze ook !!

alles is vet mooi gemaakt en tekeningen zijn heel afgewerkt

game besturing heb je zo onder de knie

Door: jasper14-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

gave werelden

Soms een beetje ouderwets; ik speel al superlang dit soort spellen, maar het verveelt nooit.
Je kunt hier kiezen uit gave werelden, zelf vind ik de Spartanen het coolst, ook door die graphics enzo, maar die Piraten zijn ook grappig!!

Door: Sem21-11-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Supervet

Onrealistisch natuurlijk, maar who cares dit is supervet!! Wel met aanmelden enzo, maar nou ja

Door: Okke26-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Schrijf zelf een review over Plarium - online strategy

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)