Ervaringen Planet Cards

Een kaart sturen is tegenwoordig niet meer zo simpel als vroeger. In de tijd vóór het internet, toen dinosauriërs nog over de aarde liepen, kocht je een kaart nog in een echte winkel en was je keuze beperkt. Tegenwoordig is dat wel anders. Via het internet kun je de perfecte kaart zelf ontwerpen en het zo gek maken als jij zelf wilt. De kaart kan er wel op jouw computerscherm geweldig uitzien, maar geprint van hele slechte kwaliteit zijn. Jouw prachtige trouwfoto lijkt dan opeens op een scène uit een horrorfilm. Als je wilt weten wat je kan verwachten, zoek dan niet verder. Hier kun je ervaringen lezen van klanten van Planet Cards, een online webshop waar je terecht kunt voor al je printwerk. Lees reviews en ontdek of Planet Cards aan jouw eisen voldoet.

Over Planet Cards

Planet Cards heeft voor elke mijlpaal een kaart. Of je broer nu gaat trouwen, je beste vriendin bevallen is of je vast opzoek bent naar de perfecte kerstkaart. Planet Cards heeft het allemaal. Geboortekaarten, trouwkaarten, verjaardagskaarten, maar ook menukaarten en bedankkaarten kun je bij Planet Cards vinden. Ze hebben overigens meer dan alleen kaarten. Planet Cards heeft ook fotoboeken, wall art, fotokalenders, homedecor en meer. En je kunt alles zelf ontwerpen om jouw printwerk persoonlijk te maken. Bij Planet Cards zeggen ze dan ook: We print your life.


Een persoonlijke kaart maak je natuurlijk af met de perfecte Photograph.

Diensten Planet Cards

Planet Cards heeft een assortiment van geheel exclusieve kaarten en ontwerpen die alleen via hun webshop beschikbaar zijn. Ze maken gebruik van de modernste printers om kwaliteit te garanderen. Kwaliteit is belangrijk voor Planet Cards en daarom hebben zij een geld-terug garantie als je niet tevreden bent met je printwerk. Verder is de bezorging van de kaarten gratis en is de regel voor 11:00 besteld, dezelfde dag alles nog gedrukt en verwerkt.
Om je kaart of fotoproduct zelf te kunnen personaliseren heeft Planet Cards 80 verschillende kleuren om mee te werken en 22 verschillende lettertypes om uit te kiezen. Je kunt je eigen model uitkiezen, alles personaliseren en meteen bestellen. Betalen kan via iDeal, MasterCard, PayPal, Visa en AfterPay.

Klachten over Planet Cards

Is er iets fout gegaan bij je bestelling? Of is je bestelling niet naar verwachting? Planet Cards hoort graag van je. Voor iedereen die vragen heeft of een klacht wilt doorgeven, de website heeft een online formulier dat je in kunt vullen of stuur even een mailtje naar contact@planet-cards.nl. Het bedrijf bevindt zich in Berlijn, maar er kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 16:00 gebeld worden naar 020 80 80 500. De website heeft ook een uitgebreid blog met handige Tips & Tricks en kijk ook even bij de Vraag en Antwoord pagina. Voor wie liever via Social Media contact zoekt, Planet Cards zit op Facebook en Twitter.

Mag ik nog iets vragen?

Heb jij een kaart besteld bij Planet Cards? Of heb jij gebruik gemaakt van hun ontwerp-zelf dienst? Wil je dan misschien een review schrijven over jouw ervaringen? Laat weten of het makkelijk is om een kaart zelf te ontwerpen. Hoe lastig is het om een fotoboek te maken? Werd de bestelling op tijd geleverd? We horen graag van je!

Wat zijn de ervaringen van klanten bij Planet Cards? Hoe is de kwaliteit? Kun je de kaarten makkelijk ontwerpen? Lees hier recensies en beoordelingen!

Planet Cards
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

3
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

4

Service

2

Prijs

3

Leveren

3

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Onvriendelijk

Helaas is mijn bestelling niet goed gegaan. De website van Planet-Cards geeft niet duidelijk aan dat alle etiketten 1 voor 1 opgemaakt moeten worden. Wat resulteert in een bestelling van 1 goed etiket en 9 blanco etiketten die direct in de prullenbak konden. Helaas is Planet Cards zeer onvriendelijk en leggen de fout neer bij ons terwijl ze aangeven dit probleem aan het verbeteren zijn omdat veel klanten hier de fout mee in gaan. Ontzettend klantonvriendelijk geholpen, voor ons geen bestelling meer bij Planet Cards.

Door: Lisanne Brouns29-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Teleurstellend

Beste lezers,
Wij zijn niet verder geraakt dan onze drukproef.
De foto's zijn helemaal niet levendig. Het snijden van de kaart is scheef gebeurd en we hebben witte plooien in de kaart.
Jammer dat we geen foto hiervan kunnen plaatsen.

Door: Tom smans18-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

Schrijf zelf een review over Planet Cards

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)