Planet Cards

Alle reviews

Planet Cards

25% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niks ontvangen! Geboortekaartje


  Ik heb geboortekaartjes bij hun besteld!
  NOOIT ontvangen!
  Fucking kut mensen!
  Ik was helemaal in mijn hormonen en denk leuke kaartjes, worden ze nooit geleverd,
  Ik heb gebeld/ gemaild ik kreeg geen reactie.

  Een jaar later kreeg ik reactie... Wilde ze mij helpen
  Dus ik zei ik wil mijn geld terug! Want ik heb mijn kaarten nooit ontvangen
  Zeggen ze... Ja mevrouw dat is nu te laat want het is een jaar geleden!

  Maar zij zijn een kut bedrijf dat een jaar lang niet reageert op mijn telefoons en mailt

  Echt een kut bedrijf! Zoveel verdriet van gehad ... Je hoort bij de geboorte van je kind blij te zijn met geboortekaartjes, ik heb alleen maar lopen janken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trouwkaart

  Gelukkig alleen maar een proefdruk besteld deze zomer, die nog moet komen. Wel betalen maar niets versturen... Is best vreemd.
  Niet te bereiken, per telefoon en per e-mail.
  Oplichters.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitnodingingen

  Alleen maar minpunten. Planet-Cards is telefonisch niet te bereiken. Na mijn betaling zijn de kaarten nooit ontvangen. Je krijgt geen enkele reactie op je e-mails.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geboorte kaartjes

  Na betaling heb ik mijn kaarten nog niet ontvangen
  Wacht al vanaf begin mei.
  Klantenservice is niet te bereiken.
  Weg geldnen mijn kleine babyboy heeft nog geen geboorte kaartje 😭

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geboorte kaartjes

  Ik zou hier van mijn leven nooit gaan bestellen, niet te bereiken in Duitsland en Nederland niet, dus ik zeg niet doen om teleurstellingen te vermijden

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geboortekaartjed

  Mooi te ontwerpen. Alleen is Planet cards totaal niet te bereiken. Niet per telefoon, email of contactformulier.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onvriendelijk

  Helaas is mijn bestelling niet goed gegaan. De website van Planet-Cards geeft niet duidelijk aan dat alle etiketten 1 voor 1 opgemaakt moeten worden. Wat resulteert in een bestelling van 1 goed etiket en 9 blanco etiketten die direct in de prullenbak konden. Helaas is Planet Cards zeer onvriendelijk en leggen de fout neer bij ons terwijl ze aangeven dit probleem aan het verbeteren zijn omdat veel klanten hier de fout mee in gaan. Ontzettend klantonvriendelijk geholpen, voor ons geen bestelling meer bij Planet Cards.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Teleurstellend

  Beste lezers,
  Wij zijn niet verder geraakt dan onze drukproef.
  De foto's zijn helemaal niet levendig. Het snijden van de kaart is scheef gebeurd en we hebben witte plooien in de kaart.
  Jammer dat we geen foto hiervan kunnen plaatsen.

Anderen bekeken ook

Webprint
1 reviews

Jouw mooiste momenten leg je natuurlijk vast met foto’s die je maakt met je digitale camera of je smartphone. Soms zijn daar plaatjes bij die...

Pixum
2 reviews

Als je zelf allemaal digitale foto’s op je desktop of laptop hebt verzameld, maak je regelmatig een selectie, waardoor je de mooiste overhoud...

MyPhotoFun
4 reviews

Lees nu ervaringen over dit bedrijf! NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed o...

123TuinPoster
8 reviews

Heb jij al een tuinposter in de tuin? De laatste jaren hebben tuinposters erg aan populariteit gewonnen. Maar waar kun je nou de beste tuinposters ...

Planet Cards

Een kaart sturen is tegenwoordig niet meer zo simpel als vroeger. In de tijd vóór het internet, toen dinosauriërs nog over de aarde liepen, kocht je een kaart nog in een echte winkel en was je keuze beperkt. Tegenwoordig is dat wel anders. Via het internet kun je de perfecte kaart zelf ontwerpen en het zo gek maken als jij zelf wilt. De kaart kan er wel op jouw computerscherm geweldig uitzien, maar geprint van hele slechte kwaliteit zijn. Jouw prachtige trouwfoto lijkt dan opeens op een scène uit een horrorfilm. Als je wilt weten wat je kan verwachten, zoek dan niet verder. Hier kun je ervaringen lezen van klanten van Planet Cards, een online webshop waar je terecht kunt voor al je printwerk. Lees reviews en ontdek of Planet Cards aan jouw eisen voldoet.  

Over Planet Cards
Planet Cards heeft voor elke mijlpaal een kaart. Of je broer nu gaat trouwen, je beste vriendin bevallen is of je vast opzoek bent naar de perfecte kerstkaart. Planet Cards heeft het allemaal. Geboortekaarten, trouwkaarten, verjaardagskaarten, maar ook menukaarten en bedankkaarten kun je bij Planet Cards vinden. Ze hebben overigens meer dan alleen kaarten. Planet Cards heeft ook fotoboeken, wall art, fotokalenders, homedecor en meer. En je kunt alles zelf ontwerpen om jouw printwerk persoonlijk te maken. Bij Planet Cards zeggen ze dan ook: .


Een persoonlijke kaart maak je natuurlijk af met de perfecte Photograph.

Diensten Planet Cards
Planet Cards heeft een assortiment van geheel exclusieve kaarten en ontwerpen die alleen via hun webshop beschikbaar zijn. Ze maken gebruik van de modernste printers om kwaliteit te garanderen. Kwaliteit is belangrijk voor Planet Cards en daarom hebben zij een geld-terug garantie als je niet tevreden bent met je printwerk. Verder is de bezorging van de kaarten gratis en is de regel voor 11:00 besteld, dezelfde dag alles nog gedrukt en verwerkt. 
Om je kaart of fotoproduct zelf te kunnen personaliseren heeft Planet Cards 80 verschillende kleuren om mee te werken en 22 verschillende lettertypes om uit te kiezen. Je kunt je eigen model uitkiezen, alles personaliseren en meteen bestellen. Betalen kan via iDeal, MasterCard, PayPal, Visa en AfterPay. 

Klachten over Planet Cards
Is er iets fout gegaan bij je bestelling? Of is je bestelling niet naar verwachting? Planet Cards hoort graag van je. Voor iedereen die vragen heeft of een klacht wilt doorgeven, de website heeft een online formulier dat je in kunt vullen of stuur even een mailtje naar contact@planet-cards.nl. Het bedrijf bevindt zich in Berlijn, maar er kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 16:00 gebeld worden naar 020 80 80 500. De website heeft ook een uitgebreid blog met handige Tips & Tricks en kijk ook even bij de Vraag en Antwoord pagina. Voor wie liever via Social Media contact zoekt, Planet Cards zit op Facebook en Twitter.

Mag ik nog iets vragen?
Heb jij een kaart besteld bij Planet Cards? Of heb jij gebruik gemaakt van hun ontwerp-zelf dienst? Wil je dan misschien een review schrijven over jouw ervaringen? Laat weten of het makkelijk is om een kaart zelf te ontwerpen. Hoe lastig is het om een fotoboek te maken? Werd de bestelling op tijd geleverd? We horen graag van je!

Wat zijn de ervaringen van klanten bij Planet Cards? Hoe is de kwaliteit? Kun je de kaarten makkelijk ontwerpen? Lees hier recensies en beoordelingen!

}