NederlandReview

  Ervaringen Pixum

  Als je zelf allemaal digitale foto’s op je desktop of laptop hebt verzameld, maak je regelmatig een selectie, waardoor je de mooiste overhoud. Wat kun je daar zoal mee doen, want als ze in dat mapje blijven staan is dat natuurlijk ook zonde. Dan kun je terecht bij Pixum, en bijvoorbeeld online een fotoalbum maken van je mooiste plaatjes, of een verjaardagskalender maken met je eigen foto’s. Ook leuk om cadeau te geven aan grootouders, met allemaal foto’s van de kleinkinderen bijvoorbeeld. Wat de afdrukkwaliteit hiervan is, en de prijs/kwaliteitverhouding lees je hier bij de reviews die anderen over dit bedrijf achterlieten.

  Over Pixum

  Pixum is gestart in 2000 en inmiddels één van de toonaangevende online fotoservices in heel Europa. Zij hebben zich gespecialiseerd in fotoproducten van een hoge kwaliteit, zoals telefoonhoesjes, fotocadeaus, fotokalenders etc. die je zelf bij hen kunt ontwerpen op basis van je eigen foto’s. Meer dan 100 medewerkers werken dagelijks aan het technisch doorontwikkelen van de e-commerce platformen, het verbeteren van de gebruikerservaring en bij de klantenservice. Het is hun doel om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden met de beste service.


  Handige tips om een raw foto te bewerken in Photoshop

  Diensten

  Bij Pixum kun je één van de volgende producten bestellen:

  • Fotoboeken
  • Fotoafdrukken op strips, polaroidstijl, magneetstickers, etc.
  • Wanddecoratie: Posters, Foto Op Canvas, etc.
  • Kalenders: Wandkalenders, Bureaukalenders, etc.
  • Wenskaarten: Geboortekaarten, Trouwkaarten, Verhuiskaarten, Verjaardagskaarten, etc.
  • Telefoonhoesjes
  • Fotocadeaus: Bijvoorbeeld Fotomokken, Fotomemo, Fotokussens, etc.

  Wanneer je een product hebt gekozen kun je vervolgens met de software van de site je product opmaken met je eigen digitale foto’s en samenstellen. Ook is het mogelijk om de Pixum Fotowereld Software te downloaden, dan heb je nog wat meer keuze in de opmaak. Wanneer je tevreden bent kun je je bestelling verzenden. Pixum verstuurd bijna alle bestellingen met PostNL. De gemiddelde verzendtijd is 2-4 werkdagen. Hoe snel de productie gaat, is mede afhankelijk van het bestelde product. Fotoafdrukken worden meestal binnen 24 uur geproduceerd, een stuk sneller dan bijv. wanddecoratie. Bestellingen via de website kunnen betaald worden met Creditcard, iDeal, Achteraf betalen (SEPA) en Paypal, bestellingen die gedaan worden met de Pixum Fotoboek software kunnen worden betaald met Creditcard, iDeal of door een overschrijving.

  Klachten

  Pixum biedt 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je dus niet tevreden bent over je product, neem dan contact op met de klantenservice. Dat kan per e-mail via service@pixum.com, of telefonisch (020) 499 03 64. Zij zorgen dat het probleem wordt opgelost door vervanging of door het aankoopbedrag terug te storten. Ben je niet tevreden over de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

  Laat ook jouw mening horen!

  Heb jij al eens fotoproducten besteld bij Pixum? Wat vond je van de manier waarop je deze kon samenstellen, was dit vrij gemakkelijk of moeilijker dan je dacht? Wat vond je van de prijs/kwaliteitverhouding en was je tevreden over de snelheid van levering en het eindresultaat? Schrijf hier ook jouw review. Hier hebben anderen profijt van.

  Komen jouw digitale foto™s tot hun recht op de producten van Pixum of valt het resultaat tegen? Lees hier alle reviews van anderen over deze webshop.

  Pixum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pixum

  Uw beoordeling

  Foto's laten afdrukken

  ik heb een setje foto's laten afdrukken en hier was ik erg tevreden over. Duidelijke website en redelijk snel de foto's in huis.

  Door: John26-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  verjaardagskaarten laten maken

  het setje verjaardagskaarten dat we speciaal hadden laten maken hier was prima in orde

  en snel verstuurd!!

  Door: Maaike30-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Pixum een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Pixum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pixum actief?

  Pixum is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pixum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.