Ervaringen Photowall

Is het behang in jouw woonkamer aan vervanging toe? Of zijn jij en je man bezig met de kinderkamer en wil je behang laten maken van een foto van jullie dochter? Bij Photowall is het allemaal mogelijk. Ze printen behang van jouw eigen foto’s of je kunt kiezen uit het behang dat zij zelf ontwerpen met de hulp van professionele fotografen. Ook klanten die een canvasschilderij willen laten maken zijn bij Photowall op het juiste adres. Voordat je jouw behang of schilderij besteld, raden wij je aan om eerst de reviews te lezen over Photowall. Wat zijn namelijk de ervaringen van andere klanten met de webshop? Ontdek het op NederlandReview in de onafhankelijke beoordelingen van echte klanten!

Over Photowall

Photwall is van origine een Zweeds bedrijf met een passie voor design en kwaliteit. Het is hun doel om hun klanten een kwalitatief product te leveren waar ze nog jaren plezier van zullen hebben. Ook milieuvriendelijkheid staat bij Photowall centraal. De materialen die gebruikt worden zijn 100% milieuvriendelijk en moeten voldoen aan de strengste Zweedse eisen. Ze gebruiken alleen de nieuwste digitale druktechnieken en garanderen de hoogste kwaliteit. Zowel de schilderijen als het behang zijn brandwerend en verbleken niet in zonlicht.


Hoe worden de canvasschilderijen van Photowall samengesteld? Heel eenvoudig eigenlijk!

Hoe werkt het?

Het ontwerpen van het fotobehang of het canvasschilderij kan niet makkelijker. Binnen drie stappen heb je jouw product besteld en betaald. Je kunt in eerste instantie kiezen tussen een eigen ontwerp of één van de designs van Photowall. Ze hebben bijvoorbeeld prachtige natuurfoto’s, maar zijn ook officieel partner van Disney, Star Wars en Modesty Blaise. Vervolgens kun je het formaat kiezen van het behang of het schilderij. Vervolgens kun je de bestelling plaatsen. Betaal veilig met CreditCard, iDeal, Klarna, sofort banking of PayPal en je bent helemaal klaar. De verzending is geheel gratis en je behang of schilderij wordt binnen 4 werkdagen geleverd. Overigens wordt de behanglijm ook meegestuurd. Je kunt dus direct beginnen met plakken.

Klachten Photowall

Is jouw behang niet het juiste formaat? Of is de foto van jouw canvasschilderij scheef gedrukt? Neem dan contact op met de klantenservice van Photowall voordat je een review schrijft. Je kunt contact opnemen door gebruik te maken van het telefoonnummer. Houd er wel rekening meer dat de klantenservice alleen op maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar is en op vrijdag van 09:00 tot 16:00. Buiten de werktijden is het mogelijk om een mail te sturen naar het e-mailadres of je kunt een bericht sturen via Facebook. Laat daarna in jouw review weten of je vriendelijk geholpen bent!

Geef jouw mening over Photowall!

Wat vind jij van het fotobehang? Krijg je echt de beste kwaliteit? Wat zijn jouw ervaringen met de klantenservice? Geef jouw mening over Photowall en laat andere klanten weten wat ze kunnen verwachten. Is het ontwerpen van eigen fotobehang echt zo eenvoudig? Werd je bestelling op tijd geleverd? En wat vind je van de scherpte van de foto’s? Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen met Photowall!

Kun je het fotobehang eenvoudig zelf ontwerpen? En zijn de canvasschilderijen van de hoogste kwaliteit? Lees de reviews en ervaringen over Photowall!

Photowall
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Photowall

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)