NederlandReview

  Ervaringen Personal Art

  Wil je een persoonlijk cadeau aan een goede vriend of vriendin van je geven? Of wil je iets wat kleur in je huiskamer brengt? Wat dacht je er dan van om een leuke foto om te toveren in een Pop-art kunstwerk? Weet je nog, die kunststroming uit de jaren ’60 die bekend staat om haar felle, uitgesproken kleuren. Bij Personal-Art kan je je eigen Pop-art kunstwerk samenstellen en laten maken door een team van ontwerpers.

  Hoe tevreden zijn de klanten van Personal-Art met hun eigen kunstwerk? Is de prijs-kwaliteitverhouding realistisch? Blijft het mooi op lange termijn? Was de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Personal-Art

  Personal-Art is in 2004 ontstaan en heeft sindsdien allerlei Pop-art kunstwerken gemaakt voor meer dan 12,000 klanten. Als klant kun je zelf kiezen wat voor soort Pop-art je wilt toepassen op je foto. Hou je van de stijl van Lichtenstein of ga je toch liever voor Street-Art? Daarnaast kan je ook zelf bepalen of je je afbeelding wilt laten drukken op canvas, doek, keramiek, hout, plastic of zelfs leisteen.

  De makers achter de kunstwerken van Personal-Art zijn geoefende en ervaren experts die gespecialiseerd zijn in het maken van collectieve kunst. Samen proberen ze een ontwerp te maken die bij je zal aanslaan.

  Benieuwd wat Personal-Art allemaal voor jou kan maken? Bekijk deze video!

  Diensten Personal-Art

  Als je hebt gekozen wat voor soort Pop-art jij voor je foto wilt en daar tevreden mee bent, kun je gaan bestellen. Bij Personal-Art kan je betalen met PayPal, Mastercard en Visa. Betaling via PayPal heeft echter de voorkeur, omdat dit veilig en toegankelijk is voor iedereen. Als je liever via een andere manier betaalt, kun je contact opnemen met info@personal-art.nl

  Als je je betalingsmethode hebt gekozen heb je nog twee betalingsmogelijkheden om uit te kiezen. Ten eerste kun je ervoor kiezen het hele bedrag in een keer te betalen. Als dit je niet lukt, kun je betalen in twee termijnen. Het eerste bedrag betaal je gelijk bij de bestelling, het tweede deel zodra je je proefversie goedkeurt. De tweede manier kan echter wat langer duren omdat de betalingen eerst moeten worden verwerkt.

  Bij Personal-Art worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht. Deze zijn al inbegrepen bij de prijs. De levertijd hangt af van de stijl en de bestelling. Bij standaardstijlen is de afbeelding binnen twee dagen af. Vervolgens moet je je proefversie goedkeuren, waarna het weer nog een dag duurt om het te drukken. Hierna wordt je product naar je opgestuurd.

  Vragen en klachten bij Personal-Art

  Als je vragen hebt, kun je eerst een kijkje nemen bij de FAQ-pagina van Personal-Art. Staat je vraag hier niet tussen of heb je een klacht? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan je doen door het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@personal-art.nl.

  Heb jij al ervaring met de producten van Personal-Art? Zo ja, wat is er zo goed aan jouw Pop-art kunstwerk en wat had er beter gekund? Is het mooi afgewerkt en lijkt het op de proefversie die je hebt ontvangen? Hoe lang duurde de verzending van jouw bestelling? Laat hier je mening en beoordeling achter.

  Ook als je nog geen ervaring hebt met de Pop-art van Personal-Art, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven in deze branche en bekijk welke het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

  Personal Art
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Personal Art

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Personal Art een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Personal Art. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Personal Art actief?

  Personal Art is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Personal Art gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.