NederlandReview

    Ervaringen Outlettoday

    Ben je op zoek naar wat handige gadgets, woonartikelen, gadgetaccessoires of gewoon wat leuke hebbedingetjes? Dan kan je die misschien wel vinden bij Outlettoday. Maar wat zal nou de kwaliteit van hun fitnessartikelen zijn? Zal je laptop wel veilig zitten in zo’n laptoptas? Hoe makkelijk zal dat gereedschap van deze voordeelwinkel de klus nou eigenlijk maken? Zullen ze wel de meest recente dvd’s hebben? Zal het lang duren voor je keukenapparatuur thuis wordt geleverd door de bezorgservice van Outlettoday? En wat zal de klantenservice van Outlettoday te zeggen hebben als je ze nodig mocht hebbben vanwege een vraag of probleem omtrent één van hun elektronicaproducten? Alleen mensen die al eens een voordeeltje of dagaanbieding vanv hebben meegepikt kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij nou werkelijk over deze voordeelwebsite te zeggen hebben. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Outlettoday verwacht kan worden.

    Over Outlettoday

    Outlettoday is een voordeelwebsite. Ze zetten op de website verschillende restaanbiedingen van producten die andere winkels liever kwijt willen. Misschien gaan zo’n elektrische boor wel uit de collectie of is er alweer een opvolger op de markt. Het kan ook zijn dat de run om kerstversiering voorbij is en de winkel graag wil ruimen. In ieder geval kun je vele verschillende producten van Outlettoday aantrekken en allemaal met korting. Je vind hier bijvoorbeeld verschillende artikelen voor je auto en fiets. Denk hierbij aan verlichting, bescherming en reserveonderdelen. Voor je badkamer hebben ze allerlei soorten sanitair en ook voor je keuken zijn er kranen, wasbakke, keukenmachines, handdouches en keukenartikelen. Voor het buitenleven en op vakantie gaan heeft Outlettoday allerlei handige reisartikelen. Denk hierbij aan tenten, rugzakken, campingmatten, koeltassen verrekijkers en nog veel meer. Je kunt bij Outlettoday ook een hele hoop artikelen voor je computer en laptop vinden. Dit gaan van cd’s tot bescherming en externe opslag. Hun selectie sportartikelen heeft sportbenodigdheden, bescherming en blessureverzorging. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de speelgoedafdeling met allemaal constructiespeelgoed om je kind mee bezig te houden.


    Zelfs deze party grill is bij ze te krijgen.

    Diensten van Outlettoday

    Alle producten van Outlettoday kunnen gewoon online worden besteld. Je hoeft alleen maar een puzzel of laptoptas uit te zoeken en de betaling rond te maken. de bezorgservice van Outlettoday zal de hartslagmeter of andere lifestyle artikelen vervolgens netjes naar je opsturen. Ook is er een Outlettoday klantenservice die je kan helpen als je wat advies nodig mocht hebben.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Outlettoday

    Heb je ooit wel eens een horloge of paar thermische werksokken bij Outlettoday gekocht? In dat geval willen we alles horen over jouw ervaring met deze website vol aanbiedingen. Kon je er leuke koopjes tegenkomen? Kreeg je echt zoveel korting of heb je de douchekop ergens anders nog goedkoper gezien? Moest je lang wachten op de bezorging van je puzzel of weegschaal? En wat voor een klantenservice biedt Outlettoday aan als je een vraag over hun gereedschap hebt? Schrijf je eigen Outlettoday review en vertel ons wat jij van deze kortingswebsite vind.

    Outlettoday
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    4.6
    48% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    3.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Outlettoday

    Uw beoordeling

    Kerstverlichting

    De mensen van de klantenservice hebben mij voor hetzelfde bedrag andere dingen laten kiezen nadat er iets mis was gegaan met mijn bestelling en ze hebben mij enorm goed begeleid en opgevolgd tot ik deze zending ontvangen had. Dát is echt heel lief, én super-klantvriendelijk vind ik!!! Bedankt hiervoor! Ook de prijs/kwaliteit verhouding is echt heel voordelig!!! Top! Bedankt!!!

    Door: Wendy Stalmans17-12-2020
    L. Mosk 17-12-2020

    Ik ben tevreden met de mijn bestelling die op tijd is gekomen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Parasolhouders voor balkon

    Ik heb eerst besteld, daarna pas reviews bekeken. Ik schrok van wat ik las en bereidde me op het ergste voor!
    Nou, het tegendeel blijkt, ik kreeg heel netjes een bevestiging daarna een Track code, en het product (en) werd na 2 dagen geleverd.
    Dus ik ben heel blij verrast!!
    Ik zou hier zeker weer bestellen!

    Door: Elies20-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wijnrek

    Supersnelle levering van een goed product, aanrader! Ik had per ongeluk 2 wijnrekken besteld, heb hierop een bericht gestuurd en had nog sneller me geld terug van 1 wijnrek dan de bezorging binnen 2 werkdagen. Al met al een uitstekende service van een goed product!

    Door: Patrick Laterveer18-12-2020
    Willy de Goede02-01-2021

    Led kaarsen doen het niet bij verpakking geen retourbiljet klopt niet,dus stuur maar een goed stel ledkaarsen met een retourbon.Ik reken op jullie

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Cadeau-artikelen

    Fijn bedrijf, begreep dat alleen mensen met klachten een review plaatsen. Ze hebben ontzettend hun best gedaan om mij een goede service te verlenen, dus mijn complimenten.

    Door: Egbert Jansen16-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Waterspuit/ drukpomp

    Op 8 augustus aankoop gedaan, tot op heden na 1,5 week niets ontvangen.
    Gemaild naar klantenservice maar geen reactie.
    Dus geen vervolg aankopen meer doen bij dit bedrijf.

    Door: GJ Broersen18-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    uitdeukset

    21. mei besteld en t/m 03. augustus nog niet bezorgd! email contact gehad en nooit meer iets van gehoord. na 2maanden wachten op levering vroeg ik nu mijn aankoopbedrag terug > geen reactie!
    waardeloos ondernemen!
    n o o i t meer!

    Door: Matthias 04-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Brüder Mannesmann Horlogemaker-set in aluminium koffer

    Hele snelle levering en goede service

    Door: Daniëlle23-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Camping stoel

    Na een aantal weken eens contact gezocht hoe het zit met mijn bestelling maar dat wisten zij ook niet. Mijn geld terug gevraagd maar tot op heden is het stil. Nog maar een mail gestuurd en nu afwachten... Hoop dat ik snel een positief bericht hier over kan achter laten. Daarom tot nu toe maar 1 ster helaas.

    Door: Chantal07-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    opklapbare werkbank

    Gezocht en bekeken en toen naar winkelwagen ging perfect.
    Daarna afrekenen ging perfect en de factuur was er binnen de minuut
    Maar toen begon het wachten 3,4,5,6,7dagen en je hoort en ziet niets
    Enkele keren gebeld maar er gebeurt niets, gemaild ook niets.
    Conclusie ik ben opgelicht.
    KOOP ER NOOIT MEER IETS VAN.

    Door: Urbaan Titulaer04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Nooit ontvangen

    Pas op !!!!!!!!!!! , dit zijn oplichters , als ze het geld binnen hebben hoor je nooit meer iets . In welke sectoren is outlettoday actief ? , antwoord : Hun sterkste punt is oplichting.

    Door: Henk03-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    gereedschapskar

    Op 13 augustus via de site outlettoday.nl een gereedschapskar besteld en betaald maar nooit ontvangen.

    Ik heb emails gestuurd naar zowel info@outlettoday.nl als naar klantenservice@trendz-europe.nl , maar nooit een reactie gekregen.

    Heb hun uitreksel kvk opgezocht en naar het telefoonnummer gebeld waarmee ze staan ingeschreven, maar dit nummer is buiten gebruik.

    Het gaat maar om € 120,- dus ik steek er verder geen tijd meer in, maar dit zijn dus oplichters en de holdingen die er boven staan zijn:

    Gijs van Egmond BV
    Middenachtenstraat 1
    6535 LD Nijmegen
    &
    Dibbets Beheer Holding
    Hamstraat 30
    5361 HB Grave

    Doe hier geen zaken mee mensen

    Door: Daan04-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kerstdrop

    Oplichters dus niks bestellen huer

    Door: J. Rob09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Thermoskan

    Oplichters!
    Ik heb wel betaald, maar nooit een bevestingsmail of reactie ontvangen.
    Weg met mijn geld.

    Door: Roos15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Luchtbed

    Wat een super slechte organisatie. Nooit iets kopen !!!!!!
    Product besteld en betaald en nooit meer iets gehoord. Telefonisch niet bereikbaar; bellen na ingesproken bericht niet terug. Geen reacties op mails en ook niet op formulier via de website.

    Door: Addie Pols30-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Blender

    Bedrag betaald, nooit een bevestigingsmail ontvangen. Het produkt is nooit geleverd. Op chat en mail geen reactie ontvangen.
    Nooit iets bestellen op deze website!

    Door: m03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    tuin haard

    56 euro betaald niets ontvangen oplichters dus nul stars dus

    Door: rick Jansen04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niets ontvangen , geld foetsie.

    Nieuwe review,
    Ik heb inmiddels aangifte gedaan van oplichting en diefstal, ik hoop dat meer mensen dat gaan doen. Minder dan een ster invullen is niet mogelijk.

    Door: Bear Alards15-05-2020
    rick Jansen04-06-2020

    ik heb betaald en niets ontvangen, oplochters dus

    rick Jansen05-06-2020

    Bear Allards je hebt aangifte gedaan, welk url heb je gemeld want bij blokkeerde de aangifte op dat punt

    Bear03-08-2020

    Ik heb de url van die overkoepelende organisatie gebruik want het is daar toch allemaal een pot nat.

    Bear03-08-2020

    Trendz europa b.v.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Outlettoday een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Outlettoday. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Outlettoday actief?

    Outlettoday is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Outlettoday gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.