NederlandReview

  Ervaringen Oranje-fanshop

  Benieuwd naar deze oranjekleurige webshop, maar ken je ze verder niet? Hier kun je reviews van ervaringen en meningen lezen van feestvierders die je voor zijn gegaan. En als je straks zelf een recensie wilt schrijven en de webwinkel wilt beoordelen, aarzel dan vooral niet om hier nog eens terug te komen!

  Oranje boven

  Er zijn een aantal gelegenheden, waarbij vier kleuren de boventoon lijken te gaan voeren. Welke kleuren? Oranje, rood, wit en blauw. En wanneer? Nou, Koninginnedag is niet meer, maar nu hebben we Koningsdag als nationale feestdag. Verder zijn er nog de wedstrijden van ons nationale voetbalteam tijdens het EK en WK voetbal, maar tijdens schaatswedstrijden hebben we er ook keen handje van. Tijdens de Olympische Spelen zie je het ook nog wel, maar is het toch wat tammer. Tenzij het dameshockey is, zwemmen of we ergens toevallig nog een sportheld hebben rond rennen of schaatsen. En waarschijnlijk ook wel tijdens de Paralympics, maar daar wordt schandalig weinig zendtijd aan besteed.

  Alles in slechts vier kleuren of met een leeuw

  Je kunt het zo gek niet bedenken of je hebt het wel eens gezien: shirt, overhemden, brillen, hoeden, petjes, pruiken, kostuums, tafelkleden, decoratie, bekers, rietjes, dienbladen, cocktailprikkers, vlaggen (naast Nederlandse, kan het ook van een ander land zijn als ze daar toevallig mee/tegen spelen), colberts, leeuwenkoppen, slingers, ballonnen, vlaggenlijntjes, autoversiering, baniers, stropdassen, haaraccessoires, oorbellen, armbanden, kettingen, sjaals, truien, bierviltjes en onderzetters, deurmatten en ga zo maar door. Je waant je er bijna door in een sinaasappel.


  Vrolijk fuifnummer over Willem-Alexander (Wimlex) en Maxima. Polonaise iemand?

  Oranje Fanshop

  Deze webshop van Fun&Feest is geheel gewijd aan nationale feestdagen, wedstrijden et cetera. Hier kun je terecht voor feestartikelen en versiering. In thema uiteraard en voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor 15.00 uur besteld, is volgende werkdag in huis. Bestellingen kunnen zowel bezorgd als afgehaald worden. Dat laatste kan bij hun shoppartner in Alkmaar of bij een PostNL Afhaalpunt.

  Recensies voor en door consumenten

  Heb jij ervaring met deze shop voor oranjeliefhebbers en wil je daar graag jouw mening over kwijt? Dat kan door middel van het schrijven van een review. Zo help je gelijk de klanten na jou, die graag meer willen weten. Aan de hand van jouw beoordelingen, kunnen zij zich een beeld vormen én een keuze maken. Super toch?!

  Oranje-fanshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Oranje-fanshop

  Uw beoordeling