Ervaringen OnsFotoboek

“Opslagruimte vol” is de melding waar we allemaal weleens mee te maken hebben gehad. Het is hartstikke leuk om al die vakantiefoto's op je telefoon te hebben staan, maar ze nemen enorm veel ruimte in. Je kunt ze natuurlijk allemaal op je computer zetten, maar zijn ze niet meer waard dan dat? Juist om met je familie terug te kijken op de vakantie is het leuk om een fotoboek te maken. Lekker met z’n allen op de bank onder het genot van wat thee kijk je dan weer terug op die mooie momenten. Met behulp van OnsFotoboek kun jij zelf een fotoboek in elkaar zetten!

Wat vinden consumenten van OnsFotoboek? Is het fijn om mee te werken? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? En is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!

Over OnsFotoboek

OnsFotoboek is website/applicatie die je kunt gebruiken om je eigen fotoboek in elkaar te zetten. Alle fotoboeken zijn maar verkrijgbaar in één standaard formaat: A4 staand (21x30cm), met een zachte kaft en 36 pagina’s met een glossy softcover. Je zou hierin 36-100 foto’s in kwijt kunnen. Binnen 5 stappen heb jij je fotoboek al klaar:

1. Voeg de foto’s toe
Er is dus plaats voor 36-100 foto’s, maar daar kun je ook een leuk tekstje aan toevoegen. Wanneer de kwaliteit van de foto niet goed genoeg is, staat er een waarschuwingssymbool bij.
2. Maak de omslag
De omslag bestaat altijd uit een staande foto. Je kunt eventueel een titel en subtitel toevoegen.
3. Bepaal de opmaak
Kies bijvoorbeeld of je een kader om je foto’s heen wilt of niet, wat de achtergrondkleur van de pagina’s wordt en nog veel meer.
4. Kies de indeling van de foto’s
Je ziet automatisch 3 opties voor een indeling. Als je 3 nieuwe opties wilt, klik je op het icoontje achter de opties.
5. Bekijk het voorbeeld van je fotoboek
Ben je tevreden? Dan kun je door naar het bestellen. Als je nog iets wilt aanpassen, kun je terug naar de vorige stap.

Hoe werkt de app van OnsFotoboek? Bekijk het hier!

Diensten OnsFotoboek

Heb je alle stappen gevolgd en ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je gaan bestellen! Bij OnsFotoboek kun je betalen met iDEAL, PayPal en Creditcard. Een fotoboek kost gewoonlijk €15 inclusief verzendkosten, maar wanneer je van plan bent om meerdere fotoboeken te bestellen kun je profiteren van de voordeelpakketten. Zo kun je 3 fotoboeken voor €14 per stuk krijgen, 10 fotoboeken voor €13 per stuk en 25 fotoboeken voor €12 per stuk. Deze prijzen zijn ook inclusief de €3,95 verzendkosten.

Vragen en klachten bij OnsFotoboek

Heb je vragen over de fotoboeken, de betaling of iets anders? Neem dan eerst een kijkje bij de veelgestelde vragen. Als je vraag hier niet tussen staat of als je een klacht hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar support@onsfotoboek.nl of door te bellen naar 020-2621771.

Heb jij al eens een fotoboek besteld bij OnsFotoboek?

Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

Ook als je nog geen ervaring hebt met OnsFotoboek, zit je hier goed! Oriënteer je op meer van dit soort services en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je fotoboek bij OnsFotoboek te laten maken? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

OnsFotoboek
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Fotoboek met 50 pagina's

Ik ben al jaren fan van OnsFotoboek en heb inmiddels al een stapeltje fotoboeken liggen.
Vorige maand werd ik aangenaam verrast toen bleek dat ik voor hetzelfde bedrag (15,-) ook een boek met 50 pagina's mocht maken.

Kwaliteit is goed en maken is eenvoudig.

Door: Marco06-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Schrijf zelf een review over OnsFotoboek

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)