Online Cursus - 4-urige werkweek | OnlineStarsAcademy

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Online Cursus - 4-urige werkweek | OnlineStarsAcademy

Ben je op zoek naar een online cursus waar je leert om een vier uur durende werkweek te genereren? Wellicht is 'Online Cursus - 4-urige werkweek' wel een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over deze cursus bekend zijn.


Wat is Online Cursus - 4-urige werkweek


'Online Cursus - 4-urige werkweek' is een onlin cursus waarin je leert hoe jij je eigen 4-urige werkweek kunt realiseren, zonder dat je er veel voor moet laten. Je hoeft er ook geen investering voor te doen. Deze cursus maakt onderdeel uit van het bedrijf OnlineStarsAcademy. Het boek van Timothy Ferriss bracht volgens OnlineStarsAcademy meer dan 10 jaar geleden een ware revolutie teweeg.


Geschiedenis


OnlineStarsAcademy is opgericht door Michel Penterman. Deze oprichter stelt expert te zijn op passief inkomen. Andere specialiteiten welke hij beheerst zijn online lessen maken en verkopen volgens een werkweek die 4 uur duurt. Het voordeel hiervan is volgens Michel Penterman dat je meer klanten kunt bedienen in minder tijd. Je verliest geen tijd aan acquisitie en bouwt een duurzaam, schaalbaar en passief inkomen op. Op het moment van schrijven verkoopt Michel Penterman al 12 jaar zijn eigen online cursussen. Tevens verkoopt Michel Penterman cursussen van anderen.


Voordelen


Michel Penterman beschrijft een aantal voordelen op zijn website. Zo geeft hij aan dat je na het volgen van een cursus volop zult profiteren van de kennis en het netwerk dat Michel de afgelopen jaren heeft opgedaan. Hij praat dan over zijn periode als eigen baas, hoofddocent, trainer en online marketeer. Je zult handige tips leren uit de zogenoemde DEAL methode. Het is informatie uit '4-urige werkweek' in combinatie met jouw ervaring en kennis.


Leren


Als je de 'online cursus - 4-urige werkweek' gaat leren kom je een aantal dingen te weten. Door de kennis van de trainer weet je dat je de meeste vooruitgang boekt als je er niet regelmatig over praat. Deze training legt de focus op onmiddelijk resultaat. Er worden handvaten uitgereikt zodat je te weten komt hoe je online inkomsten kunt genereren. Er wordt zelfs aangegeven dat je je investering dezelfde dag kunt terugverdienen.


Handigheidjes


Je leert een hoop dingen zoals online verkopen, voorbereiden en content maken met simpele middelen. Je kunt te weten komen hoe eenvoudig het is om geld te verdienen. Dit doe je doormiddel van het verkopen van programma's van anderen. In vaktermen wordt dit affiliate genoemd. Na het volgen van de cursus leer je een contentkalender te maken.


Je leert ook hoe je een goed e-book en een whitepaper kunt schrijven. Dit heeft te maken met je e-mail marketing. Je gaat aan de slag met vloggen, video's en podcasts. Je leert deze te maken voor je leerprogramma. Je krijgt uitgelegd hoe je online presentaties kunt maken en digitaliseren. Je leert over de optimalisatie voor een goed zoekmachine resultaat.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je de 'Online Cursus - 4-urige werkweek' weleens gevolgd? Hoe is deze cursus verlopen? Ben je inmiddels tevreden met een vier uur durende werkweek? Heb je via OnlineStarsAcademy aan een andere cursus deelgenomen? Jouw mening is goud waard! We stellen het zeer op prijs als jij je visie over de 'Online Curus - 4- urige werkweer' deelt op deze pagina. Je helpt eraan mee dat wij het betrouwbaarste platform op het gebied van bedrijfsreviews kunnen blijven.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)