NederlandReview

    Ervaringen OneDayOnly

    Iedereen wil natuurlijk wel eens een leuke aanbieding tegenkomen. OneDayOnly is een website waar heel veel van deze aanbiedingen worden verzamelend en bij elkaar worden gezet zodat je één overview hebt. Maar wat zal de kwaliteit van hun wijnen zijn? Zul je via hun boekendeals echt minder kwijt zijn aan een boek dat je graag wilt? Zullen de aanbieden op deze website inderdaad iedere dag opnieuw worden vernieuwd of kom je alleen oude aanbieden tegen die allang niet meer gelden? Zal de bezorgservice van OneDayOnly jouw tickets wel snel genoeg bezorgen? En hoeveel zal je aan de klantenservice van OneDayOnly hebben als de deal niet geldig blijkt te zijn? Alleen mensen die al eens op een deal van OneDayOnly zijn ingegaan kunnen je hierover wat meer vertellen. Kijk naar hun reviews om te ontdekken hoe zij over deze aanbiedingenwebsite denken. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen kunnen je laten zien of OneDayOnly echt zulke goede deals heeft.

    Over OneDayOnly

    OneDayOnly is een website die deals en aanbieden verzorgd. Iedere dag opnieuw zetten ze weer nieuwe deals op hun website. Deze kortingen kunnen soms wel oplopen tot 80% van de adviesprijs in een gewone webshop. De aanbieding en live en zal vanaf dan 3 dagen te bestellen zijn. Ze hebben bijvoorbeeld wijndeals voor mensen die erg van wijn houden. Je kunt dan met korting een fles wijn op de kop tikken. Lezers willen misschien wel een leuke aanbieding van een nieuwe thriller, fantasy novel of bestseller tegenkomen. En verder kun je ook nog op zoek gaan naar een leuke reis naar Valencia, Wenen, Surrey of de Veluwe. Het gaat hierbij om zowel zomervakanties als wintervakanties. En let verder eens op hun dagdeals. Daar vind je lampen, inrichting, tuingereedschap, keukengerei en nog veel meer. Je kunt er zelfs leuke cadeautips op de kop tikken. Je kunt deze aanbiedingen op de website zien, maar ze adverteren ook in NRC Handelsblad en NRC Next. Dagelijks gaat er dan ook nog eens een e-mail uit met de nieuwste aanbiedingen.


    Je voorkomt via OneDayDeal zo'n soort gekkenhuis.

    Diensten van OneDayOnly

    Je kunt de deal gewoon via de website van OneDayOnly bestellen. De bezorgservice van OneDayOnly stuurt die dan naar je op. Soms wordt dit vanuit het magazijn van OneDayOnly gedaan en soms verzend de leverancier het product direct naar je huis. Dat wil nog wel eens wisselen en het ligt er maar aan of een leverancier het artikel eerst bij hun magazijn aflevert of niet. Daarnaast is er een OneDayOnly klantenservice die je kan helpen als er iets niet helemaal klopt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor OneDayOnly

    Ben jij al eens op een deal of aanbieding van OneDayOnly aangegaan? Dan horen wij graag alles over jouw eigen ervaring met deze aanbiedingenwebsite. Hoe makkelijk was het om een boek of wijnfles te bestellen via hun website? Had je echt zoveel korting of maakte het eigenlijk helemaal niet zoveel uit? Duurde het lang voor de bezorgservice van OneDayOnly op de stoep stond met je nieuwe gadget? En wat voor een klantenservice bood OneDayOnly aan toen de tickets voor je reis niet geldig bleken te zijn? Schrijf je eigen OneDayOnly review en vertel ons wat jouw mening over deze website vol deals eigenlijk is.

    OneDayOnly
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    4,8
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4,2
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Slecht

    Een artikel drie augustus terug gestuurd, nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Elke keer een smoes u staat op de lijst dat u u geld spoedig terug krijgt. Gebeld ze nemen niet op, blijf mails sturen geen antwoord meer. Ik ga het nu uit handen geven die het bedrijf gaan uitpluizen en benaderen.
    Ik zou dit bedrijf niemand aanraden. Maar mijn geld krijg ik terug als het niet goed schiks kan dan kwaad schiks

    Door: Oppelaar 07-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    2 paar schoenen

    Te klein en direct weer teruggestuurd maar wacht nog steeds op mijn geld geen reactie alleen dat het in behandeling is genomen.
    Ik zou iedereen adviseren hier niet te kopen het is geen betrouwbaar bedrijf.

    Door: JJA Beers05-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    polos

    Ik kocht en koop vaker bij onedayonly.nl en vind de geleverde waar van redelijke tot goede kwaliteit. Behalve bij kleding, i.h.b. meerdere polos.
    De maatlabels in de polos zijn willekeurig. Van twee een half jaar geleden bestelde Cottover polos met label M had een maten hxb 70X50 cm ofwel label S. Van twee recent bestelde Pierre Cardin polos met label M had een maten hxb 75x58 cm ofwel label ?XL. Zo blijf je zitten met ongewenste niet bruikbare spullen.

    Door: A. Voesenek04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    sneakers

    Sneakers gekocht eind juni werd pas na 5 weken geleverd. Wilde ze annuleren ivm levertijd maar dat kon niet meer.
    Eindlijk gekregen maar zien er niet uit en direct retour gestuurd via Primera en recu meegekregen van de retourzending. Nu ben ik al weken aan het reclameren wanneer ik mijn geld terug krijg maar elke is het al het vergoedingsafd, navragen maar tot nu toe.
    Dit is ‘n onbetrouwbaar bedrijf en hier moet iets aan gedaan worden! en trap er niet in om hier nog iets te kopen gaat het vanzelf failliet!

    Door: J.Muller16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Sneakers 36.95

    Slecht bedrijf. Maand geleden besteld niks binnen gekregen. Geen eens een bevestigingsmail of track en trace mail. Contact kan je niet opnemen met ze. Reageren niet op telefoontjes en mails. Ik wil me geld terug of een goed product geleverd krijgen. Geen aanrader !

    Door: Ria16-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Sneakers 36.95

    Ben al maanden bezig om mijn geld terug te krijgen , helaas zonder resultaat. Ik heb alle Fact.nummers afleveringsbon via e-mail opgestuurd . Geven als antwoord dat het pakket niet is aangekomen. Waardeloze service, maar ik laat het hier niet bij zitten.

    Door: Rijnders09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    kleding

    jas besteld waar ik weken op heb moeten wachten en toen hij binnen kwam paste hij helaas niet. Ik hen de jas terug gestuurd en wil mijn geld terug maar ze reageren niet meer op mijn mailtjes en ik ben zo boos, Mijn geld moet ik terug hebben. Wat een klote bedrijf, stelletje oplichters

    Door: m20-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    DO7791 - Bohemian Sandalen

    Deze sandalen werden door mij twee dagen na ontvangst retourgezonden; ik had gekozen voor achteraf betalen via Klarna - op 9 mei zond ik deze sandalen terug incl. retourformulier en nu 8 juni 2019 krijg ik van Klarna een AANMANING!!!! Misschien kan het bedrijf OneDayOnly mij even zeggen hoe dit kan???????

    Door: A. Korving08-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    telefoonhouder draadloos

    gewoon niks leveren maar de klanten wel duur laten betalen...geld krijgt men niet terug oplichters

    Door: Daniel van lies 08-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    sandalen en een rugband

    Einde april deed ik een bestelling van een rugband en sandalen. Levertijd kon oplopen tot 20 dagen. Vorige week donderdag zat uiteindelijk de rugband in de brievenbus. Helaas van de sandalen geen spoor. Ik heb nu al een hele week mails gestuurd om te vragen waaraan en waaraf met bewijs dat de handtekening die op de bon van GLS staat niet van mij is. Is helemaal iets anders. Duidelijk mijn naam nagebootst maar helemaal verkeerd. Een foto met afmetingen van de envelop die in mijn brievenbus zat met de rugband zodat je duidelijk kan zien dat daar onmogelijk nog 2 paar sandalen konden inzitten. Wat er mee gebeurd is, weet ik niet maar ik heb mijn sandalen NIET. Ik wil mijn geld terug maar helaas krijg ik op geen enkele mail deze week nog reactie. Telefonisch kan ik ze al helemaal niet bereiken. Waarschijnlijk zeggen zij, trek je plan. Maar ik ben wel meer dan 100€ kwijt. Dus vooraleer bij hun te bestellen even nadenken.

    Door: Griet Plaskie31-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Lange verzendtijd verder prima

    Mijn bestelling liet een WEEK op zich wachten. Dat had ik niet verwacht.

    Wel goed verpakt en alles correct geleverd. Bestellen was makkelijk en het was een sterke aanbieding. Maar die levertijd moet echt sneller.

    Door: G. Booi26-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    leuke dingen in de shop

    leuke dingetjes gekocht in de sale die pas was
    wel jammer dat het niet meteen verzonden was
    maar ze hebben mooi aanbod met mooie spullen

    Door: J. Schreuders29-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Aantal keer besteld bij onedayonly

    Ik heb een aantal keer besteld bij onedayonly.

    Voordeel vind ik vooral het aanbod, ze hebben echt mooie en unieke dingen daar. Ik ben telkens weer geïntrigeerd en geïnteresseerd. Daarom heb ik ook al een aantal keer besteld.

    Nadeel is dat het niet altijd goedkope producten zijn. De aanbieding en de korting is dan wel goed, maar het zijn gewoon kwalitatieve spullen (wat goed is), maar daarmee blijft het duur om steeds te bestellen.

    Door: B. Visser10-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    leuke shop

    Leuke shop met leuke aanbiedingen, ik bestel altijd vanuit de krant..

    Wel jammer dat er vaak nog verzendkosten bijkomen en dan is het weer minder goedkoop.

    Vooral het aanbod is leuk en origineel!

    Door: Lisa07-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over OneDayOnly

    Uw beoordeling